Göra sovrum design, välja en varm och mysig stilGöra sovrum design, välja en varm och mysig stilKogda det börjar bli dags att göra reparationer, många kommer till förvirringen. Speciellt svårt är fallet när du väljer en stil för sovrummet, eftersom detta rum har ett speciellt syfte. Det ska vara mysigt och bekvämt, samtidigt som det ska ge energi. Photo Sovrum design 2017 trender gör det möjligt att utfärda ett sovrum i alla gillade stilen. Det viktigaste inom inredning för sovrummet - en harmonisk kombination av trim och inredning. I år är designers fokuserar på användning av naturliga material och ljusa färger.


De flesta stilar sovrum i 2017

När du väljer en stil många undrar - vad variant att sluta. När allt kommer omkring kan dagens designers erbjuda ett stort antal olika stilar där du kan ordna rummet.

Sovrummet ska vara en hel del utrymme: inte skräpar det med onödiga sakerSovrummet ska vara en hel del utrymme: inte skräpar det med onödiga saker

I år är alla stilar förenas av en gemensam trend - rummet ska vara enkelt, konsekvent, rymlig och funktionell.

Följande stilar har vunnit stor popularitet bland ägarna av sovrummen. De tillåter dig att ta originella och djärva idéer. I det här rummet är elegant och mysigt.

loft

Stil innebär dekoration i rummet som en enda plats. Normalt är en vägg kvar som det var ursprungligen, utan efterbehandling. Ibland ett sovrum i kombination med en balkong, för att utöka utrymmet. Dekorativa element i denna stil ses som onödig, belasta sovrummet och bara samla damm. Men en eller två bilder, kan du dekorera väggen ovanför sängen.


rum i loftstil kombineras till en stor, lite väggenrum i loftstil kombineras till en stor, lite väggen

Eco

Det innebär att man använder miljövänliga material. Bäddar i dessa rum nödvändigtvis gjorda av trä, som också FÖRHYDA väggar och golv trim. Dessa rum är ljusa och vackra. Utrymmet kan vara dekorerad med vaser av blommor. Detta kommer att göra rummet fräsch och mysig.

Style Eco är avsedd för rum som gör allt från naturliga miljövarorStyle Eco är avsedd för rum som gör allt från naturliga miljövarorminimalism

Det återstår på toppen av popularitet. I år har den stilen blir mer demokratiskt. Han föreslår användning av ljusa färger i paritet med den mörka. För stil kännetecknas av inbyggda möbler, ett minimum av dekorativa element, funktionalitet och korta situationen.

Minimalism i rummet inredningen kännetecknas av en minimal mängd sakerMinimalism i rummet inredningen kännetecknas av en minimal mängd saker

Provence

Stilen innebär användning av naturliga material. Tyngdpunkten finns på inredningen. För att göra detta, använder en rad olika textilier, trasmattor, dukar och servetter, broderade själv.

I stil med Provence finns det många olika delar av inredningenI stil med Provence finns det många olika delar av inredningen

När du väljer den stil du behöver ta hänsyn till många aspekter: vad är storleken på rummet, där fönstren på den soliga sidan eller inte, vad är formen på rummet och takhöjd.

Fashionabla inredning sovrum 2017

2017, kan det inre av sovrummen är mycket varierande. De beror på valet av stil, som dikterar de grundläggande villkoren för situationen i sovrummet.

Till sovrum var snygg och koncis, är det viktigt att följa samma stil som eklektisk i år helt hedrad.

Inredning sovrum, kan du skapa din egen. Idag kan en stor mängd information finns på olika resurser på Internet.

Hittills är rummet vald i stil, använder en mängd olika färger, tapeter, dekorativa möblerHittills är rummet vald i stil, använder en mängd olika färger, tapeter, dekorativa möbler


Vad du bör vara uppmärksam på:

 • I det inre i första hand är det viktigt att utföra en avslutande väggar, tak och golv. Väggar kan klistra över tapet eller färg. Vissa stilar kräver ett minimum ytfinish, till exempel, bara dess gips.
 • Den mest fashionabla trenden efterbehandling Innertak design.
 • Sex är bäst att täcka parkett eller laminat.
 • Möbler bör göras i samma stil. Dess placering beror på det område av rummet och dess ljusförhållanden.
 • Det är viktigt att uppmärksamma valet av belysning. Sovrummet är viktigt eftersom en taklampa och ljus vid säng zon.
 • Den här säsongen fashionabla zonirvoanie lokaler. Det kan göras på slops av möbler eller inredning. Fashionabla artiklar fokuserar på i huvudområdet av sängen.

Fashionabla inredning i år är det som görs på ett enkelt och anspråkslöst sätt. I detta fall bör sovrummet vara kortfattad, snygg och funktionell som möjligt.

Nya sovrum design i 2017: det rätta valet av färg

Den här säsongen är sovrummet upplevs inte bara som en gillestuga, men också en plats som innebär fritid. Det kan vara erfaren eller ljus. Men det är viktigt när man väljer en ljus färg för att överväga dess inverkan på känslomässiga tillstånd.

Den bästa lösningen när man väljer en ljus färg kommer att späda sitt lugna och ljusa färger. Denna kombination kommer att späda ut djup färg och balans till rummet.

Sovrummet är en plats att sova. Därför måste dess atmosfär lugna och slappna av. Att välja rätt färger kommer att göra rum som lämpar sig för att sova.


Färg i sovrummet varje justeras själv kan göra ett rum varma mjuka färger och kan vara tvärtom i starktFärg i sovrummet varje justeras själv kan göra ett rum varma mjuka färger och kan vara tvärtom i starkt

Trendiga färger i 2017:

 • White. Den här färgen används för registrering av lokaler i en mängd olika stilar. Han smälter väl in med trämöbler, textilier, ljusa nyanser. Rummet ser bra ut i vitt, utspätt beige, sand, ljust gyllene och ljusblå.
 • Ljusa accenter. Användningen av ljusa färger som en oberoende inte välkomna. Men ljusa accenter äger rum. Det kan vara ljusa kuddar, stoppning, sängöverkast, gardiner. Fashionabla färg anses vara crimson, smaragd, lila, lila, safir.
 • Black. Med hjälp av outspädd svart oacceptabelt. Men kombinationen av det med vitt gör rummet en ädel, elegant och roligt.

När du väljer färger är det viktigt att uppmärksamma valet av färger för dekoration, valet av färger för gardiner och möbler.

Trendig sovrum i 2017: de viktigaste delarna av inredningen

Designers uppmanas att minska antalet dekorativa element. Men för att bli av med dem helt värt det. De gör rummet mer bekväm och original.

Decor Området beror på den valda stilen i inredningen. I vissa stilar av inredning objekt kan bli ganska oväntade saker. För high-tech, till exempel, är inredningen att använda de senaste tekniska innovationerna.

Men de traditionella dekorativa element i rätt dos ger aldrig glömska.

Rummet kan göras i olika stilar: ett minimum av saker eller en massa ljusa färger, eller vice versa, den senaste tekniken eller retroRummet kan göras i olika stilar: ett minimum av saker eller en massa ljusa färger, eller vice versa, den senaste tekniken eller retro

Varianter av dekorativa element:

 • målningar;
 • speglar;
 • timmar;
 • Vaser med blommor;
 • textilier;
 • Figurer och skulpturer;
 • Dekormålning väggarna.

För en elegant inredning i sovrummet måste du välja flera objekt av dekoration som ser kortfattat på ett enkelt och konsekvent stil i ett enda rum.

Sovrumsmöbler: nyheter 2017

En av de viktigaste syftena med interiören i sovrummet är sängen. För att komma igång är att köpa det, då är det möjligt att välja resten av möbler. Det måste vara i harmoni med en säng och ett komplement till den.

Ett bra exempel på en dålig kombination - sängen i vintage stil och modern garderob eller hyllor, av metall.

Möblerna i rummet bör upprätthållas i samma stil, medan ett sovrum ser elegant och snyggt.

Möblerna i sovrummet är bättre att välja färg på väggarna och det inre av hela rummetMöblerna i sovrummet är bättre att välja färg på väggarna och det inre av hela rummet

Tips om hur du väljer möbler:

 • I år på ett sätt naturmaterial. Trä sängar i olika färger kommer att bli en snygg möbel. Dess form och storlek kan vara mycket varierande. Här beror mycket på storleken på rummet.
 • Möbler bör vara praktisk och bekväm. Lushe använda inbyggda möbler, olika hyllor, vilket sparar utrymme och kommer att skapa ytterligare utrymme för små interiörsaker.
 • För dekorativa modet att använda en mängd olika bänkar, bord och byråar. Det är viktigt att komma ihåg att möblerna ska vara funktionella.

Du måste välja möbler utifrån dina egna smakpreferenser. Inköp kan göras själv, eller så kan du söka hjälp från en professionell designer som först gjorde skisser, med hänsyn till kundens önskemål och egenheter stil i inredningen.

Bästa nya designen sovrum 2017 (video)

Modetrender för registrering sovrum kan du skapa rum av dina drömmar. För att göra detta måste du bekanta dig med de funktioner och egenskaper vending stil, för att avgöra om det är lämpligt för ditt rum. När du gör ett sovrum är det viktigt att alla delar av inredningen är harmoniskt blandas samman. Sovrummet ska vara en enkel, bekväm och mysig. Vilka är de element mest lämpade, har varje ägare att avgöra på egen hand.

Sovrum design i 2017 (foto)

1min-131 41 061 215 215446c6d3e911e580be0a94ef069547215446c6d3e911e580be0a94ef069547 979.516 1395759057minimalizm-3 145189981014 cvetovaja-Palitra-dlja-sovremennoj-spalni 754.622