Naturlig tapet passar nästan alla inredningarNaturlig tapet passar nästan alla intererNaturalnye tapeter är bra för dekoration av hus, lägenheter, kontor. De används för att klistra absolut alla rum. Dessutom kan naturliga tapet kombineras med varandra i färg och textur, samt ansluta till andra typer av tapeter och beläggningar. Naturliga tapeter är så praktiskt att de även dekorera klistra över och möbler. Tapeter från naturliga sammansättning passar perfekt in i någon typ av inredning.


Vad är bakgrundsbild av naturmaterial

Vid tillverkning av naturliga tapeter används främst naturliga material och manuellt arbete. Naturliga material appliceras på grundval av ett armerat papper, är icke-vävda och andra hållbara material därför anses vara en dubbelt blad. Naturliga tapet har hög ljudisolering och värmeisolering tack vare sin densitet och dubbelskiktad.

Trots den höga densitet och tjocklek hos tapet målningar, inte naturliga tapet inte stör luftväxling i rummet, så att väggarna inte hålla fukt.

För tillverkning av naturliga tapeter naturliga material av naturligt ursprung, vilka först extraherade, bearbetade, bearbetade för användning och sedan används endast som en dekoration av tapeter målningar.

Naturliga tapeter är gjorda genom att binda naturliga material på ett papper eller icke-vävt underlagsNaturliga tapeter är gjorda genom att binda naturliga material på ett papper eller icke-vävt underlags

Vid tillverkning av naturliga tapeter använda sådana material:


 • Olika sorter av bambu;
 • vegetation;
 • textilier;
 • faner;
 • glimmer;
 • Cork.

Alla naturliga tapeter framställs genom limning på grundval av vissa material. Av vegetation, naturlig tapet för de vanligaste nässlor, hö, vass, serie. Bamboo används annorlunda: unga, gamla, blöt, lackering.

Den bästa naturliga textila tapeter - det är siden. Det överträffar kvaliteten och nivån på ljudisolering den tätaste olika tapeter.

Faner och korkbark som erhållits genom målning dyrbara och värdefulla träd. Tapeter med glimmer som erhållits under loppet av fastnar vid papper eller icke-vävt underlags vermikulit.

Hur man gör tapeter för natursten

Den mest tunga, är vattentålig och originella tapet natursten, som är gjord av en mängd olika typer av sten. Bakgrund natursten gjorde också av två skikt. Det första skiktet är ett papper eller icke-vävt, och det andra skiktet är direkt spjälkningar av stenar.Bakgrund natursten är också dual-layer: in finmalda stenar används som det övre skiktetBakgrund natursten är också dual-layer: in finmalda stenar används som det övre skiktet

Vid framställning av tapeter under stenen med hjälp av sådant material:

 • Wild sten;
 • spillror;
 • Dekorativa plattor;
 • Alla typer av dekorativa tegel;
 • Rött tegel.

Sten mottagliga förbehandling och slipning, spottar hans eller upplösas i små partiklar. Då stenar staplade tillsammans med en lösning av en speciell lim till pappersbanan eller Vlies pressen. Att tapeter en sten var praktiskt att hantera och de mene förorenar dem avslöja en speciell lack som betonar naturlighet av sten och gör användningen av denna typ av tapeter mer praktiskt.

Storleken på stenar wallpaper kan vara olika, beroende på metoden för slipning stenarter, från finkrossning, till användningen av natursten i den ursprungliga storleken.

Som naturligt lim tapeter reglerna vägginstallation

Jämfört med konventionella tapeter, limmade naturlig tapet mycket svårare eftersom det kräver noggrann förarbete med ytor och noggrann hantering av tapeten i processen. Före montering naturliga tapeter, väggarna behöver gips på lämpligt sätt och alltid primas. Naturliga bakgrunds limmas på väggen med speciella lim. För att klistra rum tapeter naturligt, måste du använda enbart lim som rekommenderas av tillverkaren av tapeter.

Naturliga bakgrunds kräver en grundligare beredning av väggarna, liksom noggrann attityd när limningNaturliga bakgrunds kräver en grundligare beredning av väggarna, liksom noggrann attityd när limning

Hur man limma naturliga bakgrundsbild:


 1. Köpta rullar tapeter du behöver för att till fullo implementera och ger utjämnade att ta tillstånd av temperatur och fuktighet, som är i rummet.
 2. Späda ut limmet i kallt vatten och låt stå, tid att förbereda ett band.
 3. Band ska klippas med sax eller en vass kniv till konstruktion, alltid lämnar 5-10 cm lager.
 4. Bakgrunds sig tung, så limmet måste appliceras med rulle eller pensel på väggen och på duken, tapetklister behövs led till led i alla fall utan att på varandra.
 5. Den första remsan av tapet är bättre att limma på nivån som den naturliga krökningen av tapeten är alltför isolerade och oegentligheter av väggarna.

För utjämning av tapeter från naturmaterial i limning, är det bättre att använda en speciell gummipenna, eller använda en bit tyg från ett naturmaterial, för att inte störa strukturen på tapet målningar. Vidare alla regler i rummet bör inte vara ett utkast, under de första 1-2 dagarna efter tapetsering.

Bakgrunds Cosca och Marseille har lim endast efter att ha fyllt väggarna och endast mer lämpade för dem med lim, liksom andra typer av tapeter.

Tapeter av naturliga material: Fördelar och nackdelar

Tapeter från naturliga material miljövänliga, säkra och hälsosamma, hållbara i bruk, har en hög grad av akustisk och värmeisolering. De ser bra ut i alla miljöer och harmoniskt kompletterar alla rum.

De främsta fördelarna med naturlig tapet - miljövänlighet och utmärkt utseendeDe främsta fördelarna med naturlig tapet - miljövänlighet och utmärkt utseende


Men trots ett antal betydande fördelar av naturliga tapeter i jämförelse med resten av deras art, naturliga tapeter har flera nackdelar:

 1. Den relativt höga priset. Naturlig tapeter och limma dem är dyrare än priset, såsom papper eller non-woven tapet.
 2. Varaktigheten av arbetet. Naturliga bakgrunds kräver förberedande arbete innan du klistrar bereds och väggar och skär remsor av tapeter, som är svåra att skära.
 3. Bakgrund under en sten och bambu tapeter, den svåraste när du klipper band, eftersom de har en mycket fast konsistens.
 4. Arbetet med naturliga tapeter mycket noga, kommer det att ta hand om obehöriga personer eller ens sant proffs, som tyvärr är nu lite, på grund av ny tekniken.
 5. Naturlig tapet ganska mörkt, och inte alla kan smaka vänligen. Dessutom Marco tapeter, fläckar är svåra att avlägsna från dem, och naturlighet av ytan lockar husdjur och insekter.
 6. Om du använder professionella städare i behandlingen av ytor tapeter, är deras utseende och färg välbevarad, även om inte är försiktig operation.

Naturlig tapet i det inre (video)

Alla väljer sin egen stil av inredning, naturliga bakgrunds passa alla stil, de är mysiga och varma hemtrevlig atmosfär. Bakgrund av sten och trä kombineras med grönt, grått och sandfärgad. En kombination av vegetabiliska tapet med brunt, gult och grått ser bara bra. Håll dig till harmoni om alla detaljer i det inre, kan du egna händer för att skapa en unik design i rummet eller lokaler med hjälp av naturliga bakgrundsbild. 

Natural konstruktion tapet (foton)

3 cosca201306042095563674 3 16-1024x689 05 436a8d5876f96fd3a29dc05b96f2b13c 363616 1959532original 20142509221742 AnushHallfinal01