Genom att välja ett headset i sovrummet bör hanteras med särskild uppmärksamhet: möbler kompletterar utformningen av rummet, vilket gör det till en funktionell och praktiskGenom att välja ett headset i sovrummet bör hanteras med särskild uppmärksamhet: möbler kompletterar utformningen av rummet, vilket gör det funktionella och praktichnymNedorogoy, attraktiv design, från en bra tillverkare av rummets storlek och de flesta var det lätt att samla in - en typisk köparens begäran väljer möbler i sovrummet. Om reparationen är på tröskeln, eller redan på scenen av situationen, valet av möbler kan inte vara mindre besvärande än alla efterarbete. Den eleganta och högkvalitativa headset kan inte vara billig, eftersom vi måste överväga olika alternativ.


Sovrum set: vad gjorde möbler

Trä - en klassiker i genren. Sådant material är miljövänligt, hållbart och vackert. Det ser ut dyra, alltid ser i det inre av ett sovrum, och också trevlig vid beröring. Idag är headset gjorda av olika massivt trä - ek, bok, tall, ask, etc.

Produkter som MDF och spånskivor, naturligtvis, på styrkan av ett träd ger, men de är mer överkomliga. Du kan välja en färdig uppsättning av dessa material är mycket attraktiv när det gäller stil.

Trämöbler i det inre av ett sovrum - en klassiker i genren som aldrig blir gammal och lång behagar ögat med sin skönhet och hållbarhetTrämöbler i det inre av ett sovrum - en klassiker i genren som aldrig blir gammal och lång behagar ögat med sin skönhet och hållbarhet

Smidesjärn möbler - elegant, graciös, särskilt i kombination med den läderklädsel. Inga chips, inga sprickor, inga repor på den kommer inte. Du öppnar en modekatalog, och det finns en vacker smidesjärn inredning och små sovrum och rymliga - det finns massor att välja bland.

Set för små sovrum: att de innehåller

I en liten lägenhet (Chrusjtjov typ), naturligtvis, alternativen är inte så mycket. Alla möbler, vilket skulle sätta i sovrummet, inte placera den. Många vill soffor i sovrummet, liten men mysig - av dem har att ge.


De enda undantagen är bänkar, som något liknande soffan, men de är inte så stor. Detta är vanligtvis trämöbler stoppade.

I ett litet sovrum för headset inkluderar:

 • bädd;
 • Sängbord (en eller två);
 • Toalettbord.

Den traditionella uppsättningen av sovrum uppsättningen består av en säng, sängbord, byrå och toalettbord med spegelDen traditionella uppsättningen av sovrum uppsättningen består av en säng, sängbord, byrå och toalettbord med spegel

Men ibland används konvertibla möbler, möbler eller ens bygga din egen. Det visar sig lådan, men bara på de behov och möjligheter i rummet. Vikt utbudet på marknaden idag.Från vad kan hävas i sovrummet

Ibland fåfänga beslutar att offra till förmån för bröstet eller ens en liten dator skrivbord (om sovrummet används fortfarande, och hur kontoret). Offra och tabeller, strax efter byte av byrå. Men det finns ett annat alternativ, som kallas Modular System.

Du köper moduler och montering - för dig, med det, freestyle. Dessa moduler kan ordna i hemmet, då det visar sig att vardagsrummet och sovrummet har du inrett i samma stil. Ta en titt på bilderna och se hur du kan göra allt detta i praktiken. Som regel är det importtillverkare levererar sådana system, men Ryssland har etablerat en produktion av sådana möbler.

Tillval och tillbehör sovrumsmöbler

Stort sovrum sviter inkluderar en garderob eller ens en hel vägg. Om sovrummet är rymliga, kan du råd med det. Ibland denna uppsättning innehåller en säng med lyftmekanism, ett slags transformator, som kommer att lämna dig på dagen för en tom vägg och extra utrymme och natten faller över sängen.

Bädd-transformator, varvid bekvämlighet och praktiska kommer att vara den bästa lösningen för att dekorera sovrum med små dimensionerBädd-transformator, varvid bekvämlighet och praktiska kommer att vara den bästa lösningen för att dekorera sovrum med små dimensioner

Sammansättningen av andra uppsättningar erbjuder också ytterligare möbler. Stoppade möbler representerade stol säng eller liknande struktur som också kan användas i flera utföringsformer. Det finns headset och i detta kungliga stil, där glans eller matt yta huggen, tankeväckande dekoration av fasader, etc. Även namnet på sådana apparater är vanligtvis imponerande.

Storleken och standarder för sovrum uppsättningar

Det finns ingen klar uppfattning om vad som borde vara ett nattduksbord eller säng. Idag, de normer som var populära i går, mer fördrivna. Men det finns vissa storlekar som har kommit till oss från Sovjettiden.

Överväg sovrum svit på ett av exemplen:


 • Nattduksbord - 60h42h45;
 • Bed - 183h75h210;
 • Bröst - 102h74h45;
 • Gångjärns spegel - 96h67h6;
 • Garderob - 104h85h45;
 • Hörn garderober - 140h214h140.

Välja sovrum set, bör det inte baseras enbart på utseende, storlek och form av möbler, men också ta hänsyn till styling av rummetVälja sovrum set, bör det inte baseras enbart på utseende, storlek och form av möbler, men också ta hänsyn till styling av rummet

Om du kommer till den största möbelutställning, varje utställning prov innehåller vanligtvis detaljerad information. Där och storlekar och material och full utrustning, kort sagt, en detaljerad beskrivning. Men ibland ett sovrum anpassningsbar, och vi har fortfarande att se garniturchik här och köpte mest försiktiga hem möbler exakt mått och funktioner i ditt sovrum.

Betyg sovrum uppsättningar: är det en sådan

Förmodligen inte kommer att vara den mest objektiva rating, som listar vissa tillverkare. Här är affären, och i reklam och konventioner sådana betyg. Korrekt att säga, på grundval av vad saker görs och vad exakt betyg beakta köparen. Det är en sak om du väljer möbler för trädgården, och en annan - för en ny sovrum.

Betyg är baserade:


 • På den nuvarande rykte tillverkaren - hur länge marknaden efterfrågan, med vilken samarbetade, försäljningsområde, etc.
 • Använda material och tekniker;
 • Designers arbetar - om en sådan moderna möbler;
 • Rimlighet bunt varor - sett hela vägen upp till hårdvarukretsar kvalitet och begriplighet.

Innan du köper ett headset för sovrummet bör läsas recensioner om produkten och tillverkaren noggrant studera de grundläggande egenskaperna och det material som de favoritprodukterInnan du köper ett headset för sovrummet bör läsas recensioner om produkten och tillverkaren noggrant studera de grundläggande egenskaperna och det material som de favoritprodukter

Naturligtvis i många fall du bara betalar för varumärket. Och frågan är att glansen som annonserar en och skapar i sinnet bilden av en lyxig lägenhet. Dessutom kan du köpa den annonserade set, där du och de två objekt är tillräckligt, och du kommer att göra ett litet sovrum sagt överflödiga möbler.

Snygg sovrum uppsättningar: provensalska

Det är nu mycket på modet. Naturligtvis kommer det mest optimala i denna stil ser ut vintage möbler. Och kanske den gamla polerade köksskåp eller sidobord är lite omvandla, sand, måla, ändra hårdvara - och du får ett alternativ provensalska möbler.

Sängen i denna stil bör vara stora och bekväma. Det kan vara lite grov och rustik säng och en säng med en snidade ovanliga mönster. Färgerna - känsliga, naturlig, avslappnad.

Inbyggd sovrum svit: det

Det är, som redan nämnts, ett exempel Transformerbar möbler. Vanligtvis innebär inte bara en coupe garderober, men också speciella nischer för sängar med lyftmekanismen. Det finns en känsla av att köpa dessa uppsättningar om dagen området av sovrummen behöver tömmas.

Multifunktionella och rymliga garderober kan enkelt ersätta flera inre, alltså lösa problemet med trafikstockningar möblerMultifunktionella och rymliga garderober kan enkelt ersätta flera inre, alltså lösa problemet med trafikstockningar möbler

Även garderoben kan vara så enkelt som det verkar till en början - en mini-skåp kan placeras i den. Ja, ett skrivbord och stol, hyllor, etc. För de unga, mobil - det är ganska bra alternativ.

Hur man väljer ett sovrum set: Sammanfattning

Du bör inte enbart förlita sig på den grundläggande uppsättning av sovrummen. Ytterligare element kan vara utmärkande moment som gör ditt sovrum originalet. Men valet av kriterierna, men ge inte upp.

Urvalskriterier sovrum svit:

 • Ekonomi - inte betalar för något som egentligen inte har råd med, det finns alltid kompromisser;
 • storleksförhållande;
 • Design och estetik - och det är uppmärksamma i första hand;
 • Funktionalitet - möblerna ska vara rymliga och bekväma;
 • Färg och material - kan kombineras med varandra och inte vara irriterande, ljust sovrum som de två första dagarna, och sedan från den och du kan få trött.

Eleganta sviter för sovrum (video)

Du kan alltid obuyutit sovrum egendom konstföremål - hantverk, målningar, inrednings leksaker. Dessa små saker skapar en enhet av bilden och dess unika. När allt kommer omkring är det viktigt att skapa ett distrikt kaffedesign och det utrymme där du kommer att vara nöjd.

Bra val!

Exempel på sovrumsmöbler (foto inre)

144015373415cdfe5235a8e44ee288493f15f4ab32.409-dekor-i-dizayn-malenkoy-spalni71.629-spalnya-s-uglovym-shkafom90.544-dostavka-montazh-shkafy-kupe-dlya-spalni1431734741spalnyaevropa5mn2100914milena1107121425569489055028006500011