Vardagsrum - mitt i alla hem, så det är viktigt i sin design för att skapa en välkomnande atmosfär för fritidsaktiviteter för alla hyresgästerVardagsrum - mitt i alla hem, så det är viktigt i sin design för att skapa en välkomnande atmosfär för fritidsaktiviteter för alla hyresgäster Det är intrycket av vardagsrummet kan bilda en fullständig bild av familjen och huset eller lägenheten som helhet. Naturligtvis kan smaken av lägenheten ägaren bestämmas snabbt. Till exempel är det knappast någon som föredrar stil neo-klassicism, ge företräde retro eller moderna. Moderna designers kan skapa de mest otroliga rummet design av preferens för kunden och med hänsyn till nyheterna i 21: a århundradet vid val av möbler och tillbehör.


När du gör en levande bör ta hänsyn till det faktum att familjen i det här rummet kommer att tillbringa större delen av sin tid, vilket innebär att det ska vara multifunktionella, praktiskt och bekvämt för varje människa och för gästerna. Det måste vara trevligt att bli älskad och göra sysslor.

vardagsrum Storlek: den optimala storleken

Urban Living mycket mindre än stugan, men det betyder inte att vi ska ge upp drömmen att organisera utförandet av en typisk rum i rätt stil. I de flesta fall, designers måste ta itu med små rum, men med tanke på den nuvarande tekniken, en hel del idéer och projekt, och även ut ur rummet av 12 m2, kan du skapa en fantastisk och extraordinär levande, som kommer att tillfredsställa behoven hos varje invånare i lägenheten.

Det viktigaste - det inte stapla upp ett rum och styras av vissa regler för designkonst.

Åtgärder för interiören i vardagsrummet gör det möjligt att uppnå inte bara estetiska omvandlings utrymme, men kommer också att ge en möjlighet att visuellt förstora utrymmetÅtgärder för interiören i vardagsrummet gör det möjligt att uppnå inte bara estetiska omvandlings utrymme, men kommer också att ge en möjlighet att visuellt förstora utrymmet

Med förbehåll för eventuella regler rummet:


 • expandera och upphöjd visuellt;
 • Gör inte underskattas;
 • Är ett utmärkt och inga löjliga ögonblick;
 • Det kommer inte att ha felsteg och brister;
 • Det kommer att göra ett bestående intryck på varje gäst;
 • Kunna under många år för att behaga ägare.

Vid varje bostad rum bör genomföra en sund strategi, och sedan storleken ingen roll.

Att bo i lägenheten: stil lösningar

Residential levande är lite annorlunda från det enkla från hallen, där han möter familjen och i utformningen av livsrum bör vara uppmärksamma på möbler som lämpar sig för vila och sömn, som ofta krävs i lägenheterna.

Naturligtvis innan du avslutar levande måste först besluta om stil, som nu är klar, och var och en av dem är olika särdrag.Högteknologisk stil kan användas säkert för dekoration av vardagsrummet i alla storlekar. Den valda inredningen kommer att understryka extraordinär design av rummet, men samtidigt inte beröva den komfortHögteknologisk stil kan användas säkert för dekoration av vardagsrummet i alla storlekar. Den valda inredningen kommer att understryka extraordinär design av rummet, men samtidigt inte beröva den komfort

Valet av stil kan vara ganska varierande och beror på det kommer:

 • kund;
 • budget;
 • Måtten på rummet.

Styles kan vara mycket olika, och vissa designers gör kombinera de två i ett, visar det sig ganska bra i praktiken.

High-tech stil

Perfekt för små vardagsrum, och om du vill visuellt utöka utrymmet, de använda ljusa nyanser och minimal interiör. I ett sådant fall finns det en kombination av högteknologiska och minimalistisk. Rummet kan dekoreras med sällsynta antikviteter, antika möbler eller tung gardin.

loft

För små vardagsrum i lägenheterna är perfekt loft stil, som är grunden - en ljus färg, utrymme och endast nödvändiga möbler.

Retro stil i utformningen av vardagsrummet inte förlora sin relevans, eftersom det inte bara tillför någon smak till utformningen av rummet, men betonar också individualitet av ägarenRetro stil i utformningen av vardagsrummet inte förlora sin relevans, eftersom det inte bara tillför någon smak till utformningen av rummet, men betonar också individualitet av ägaren

För att visuellt öka utrymmet kan användas luft tyll eller spegelbilder måste platsen som skall utföras framför fönster och dörrar.


retrostil

Kännetecknas av användningen av olika färger i utsmyckningen av lokalerna, liksom deras kombination. Till exempel, för närvarande relevant rosa med svart, grönt och gult, rött och orange. De kan stoppade möbler, gardiner och tillbehör.

Få människor vet att de typer av golvlampor i stil med 70-talet av förra seklet har blivit en riktig skatt av moderna designlösningar. Banal lampa med lugg kan spela någon liten roll för rummet och korrekt zonindelning med hjälp av belysning.

afrikansk stil

Detta är något ovanligt för moderna människor, men användningen av etniska symboler, statyer, och kombinationen av det hela med en minimalistisk stil som gör det möjligt för fantastisk effekt. Stilen kan vara lämplig för stora rum och för små, men dess huvudsakliga fokus ligger på bilder och fotografier som skildrar afrikanska liv.

land

Vissa människor tycker om att leva i en rustik stil, eller med andra ord den rustika, plats som inte är så lätt, eftersom du måste följa inredningen i hela och möbler och inredning av väggar, fönster, tak och utanför.

Land stil i det inre av vardagsrummet - det är en romantisk enkelhet, som ligger i lugn semesterLand stil i det inre av vardagsrummet - det är en romantisk enkelhet, som ligger i lugn semester


Baserat på denna lista över stilar, kan du välja något lämpligt för dig själv och göra "hjärtat" av lägenheten till belåtenhet.

Att bo i huset: design

Opisaniekazhdogo stil kännetecknas av en mängd olika kriterier, men om du vill utforma val för ett privat hus, är det nödvändigt att ge företräde åt några andra områden.

nämligen:

 1. Eko-stil är lämpliga för de envånings hus med en panoramafönsterkarmen. Det är osannolikt att fantasin kan tänka sig att från vardagsrummet har en fantastisk utsikt över trädgården genom fönster och dörrar med stora fönster. För den här stilen använder endast naturmaterial som kork tyg, faner, massa, rotting och rottingmöbler.
 2. Classic kommer att bli populär i alla lägen, men framför allt för stugan vardagsrummet kommer att passa stilen på nyklassicism, vilket är viktigt för att skapa användning av stuckatur, pelare, speglar och sniderier av trä. Dessutom är ett utmärkt alternativ för efterbehandling möbler att använda förfalskade hand eller dyra gardiner. Det mest slående inslag är den öppna spisen. Att designa en sådan stil uppmuntrar starkt användningen av billiga imitationer, eftersom de är betydligt förstöra utsikten. Det är oacceptabelt att förekomsten av gamla leksaker, reproduktioner av målningar eller skulpturer improviserade. En del människor föredrar att skapa en miniatyr galleri, där det finns antikviteter, originalmålningar och verk av kända konstnärer.

Eko-stil i vardagsrummet kännetecknas av närvaron av trämöbler, liksom användningen av dekorativa element i det inre av naturliga materialEko-stil i vardagsrummet kännetecknas av närvaron av trämöbler, liksom användningen av dekorativa element i det inre av naturliga material

Idéer för att ordna vardagsrummet kan vara en enorm mängd, men det huvudsakliga syftet med behandlingen av rummet - det skapar inte utrymme för tonåringar, och plats för hela familjen.

Plats vardagsrum i huset

Privezde in i en ny lägenhet eller hus, uppstår frågan, där det är ett vardagsrum.

Som regel att designers och husägare själva föredrar placeras i mitten av hallen.

För att vara exakt, bör denna placering öppen åtkomst från var som helst i huset. Från det ska vara lätt att komma in i köket, i badrummet, hall och, naturligtvis, ett sovrum. Således kommer varje medborgare att kunna alltid få i rummet och njuta av en familjesemester, tittar på TV eller läsa böcker. När det gäller stugan, kan vardagsrummet placeras bredvid hallen eller ens i kombination med det, vilket kommer att göra ett bestående intryck på gästerna.

Bor i ett angränsande rum

Det är inte ovanligt att vardagsrummet ligger i ett angränsande rum. Till rummet var bekväma och mysiga har en hel del att prova, eftersom extra möbler eller alltför skrymmande och ljusa tillbehör kan bryta mot harmoni.

För att uppnå harmoni i det inre av den intilliggande vardagsrummet, måste du noga överväga placeringen av de viktigaste syftena med möbler i enlighet med egenskaperna hos de lokalerFör att uppnå harmoni i det inre av den intilliggande vardagsrummet, måste du noga överväga placeringen av de viktigaste syftena med möbler i enlighet med egenskaperna hos de lokaler

Problem i angränsande rum kan vara massa. Till exempel, kan inte alla hörn av möblerna vara anordnade i tre eller väggar presentera en dörröppning.

Det anses vara relevant för denna TV läge i en av öppningarna mellan dörrarna och under hyllan.

För dem som bor perfekt modul headset, kan placeringen av vilken varieras beroende på preferenser och stämningar. Framför TV: n naturligtvis bör vara en soffa. Om du vill placera i rummet ottomaner och fåtöljer det är en början på rummets storlek, så att de inte skräpar det, och inte stå på pass, eftersom det kan vara farligt för hushållet.

Tillbehör till vardagsrummet

Beroende av typen av rumsstorlekar kan placeras i det en mängd olika tillbehör. För älskare av gamla produkter lämpligt val av speldosa i form av en grammofon.

Om det bor i en retrostil, är det möjligt att göra sådana dekorationer som svartvita bilder, negativ, stadsbilder och en gungstol gjord av rotting.

Urval av tillbehör - är det sista steget i inredningen vardagsrummet, så du bör tänka i förväg antal och typer av arrangemangUrval av tillbehör - är det sista steget i inredningen vardagsrummet, så du bör tänka i förväg antal och typer av arrangemang

Inte mindre attraktiva ser känslig och pelmets för gardiner Hållare för vilken du bör välja ljusa färger och färger som gult och guld och brunt och rött. Du måste finnas material som trä och glas i vardagsrummet Art Nouveau.

Exempel vardagsrum

Ingen bor där kommer att vara en bekväm, om inte dekorera den med mattor. Det matta - detta är den del som kompletterar alla rum mysigt, komfort och extraordinära värme. Mattor är valda för att matcha tapeter, gardiner och hela interiören som helhet. Bör inte begränsas endast till dem, eftersom du kan använda dessa fantastiska tillbehör som golv vaser, ikebana, kaffe och soffbord.

Beroende på vilken stil du måste ge företräde åt vissa material och former av tillbehör. Till exempel, ges företräde till den barocka porslin och gamla produkter, medan högteknologiska perfekt metall, glas och smidig, men skarpa linjer.

Land stil i det inre av vardagsrummet (video)

Vår fotogalleri är gjorda speciellt för dem som letar efter originalet och ovanliga sätt att utforma vardagsrummet. Ett stort urval av presenterade designprojekt välkända utvecklare, kan de mest fruktansvärda och långt ifrån attraktiva rum att göra en elegant rum, bekväma och mysiga, multifunktionell och bekvämt för hushållen. Komfort och bekvämlighet - det är den första och enda gången, är värt att uppmärksamma i utformningen av alla rum.

Inredning vardagsrum (foto)

1a-12 6 5 52 576f9b2d443eb 711 421d01fe4cba44214b4ff9ccb2c9b26744666fed 864 1920x1080resizeinterior15694961368422172 1920x1080resizeinterior56224641425928075