Woonkamer moet niet alleen aandacht trekken, maar ook comfortabel om te rustenWoonkamer moet niet alleen aandacht te trekken, maar ook comfortabel om te helpen otdyhaPri chique interieur is het mogelijk om de aanwezigheid van smaak en stijl van de eigenaar van het huis, die zeer wordt gewaardeerd in de samenleving van de 21e eeuw te benadrukken. Woonkamer - een ruimte waar de bewoners van het huis en het appartement door te brengen een enorme hoeveelheid van uw tijd, welkom bezoekers, het verzamelen van de familie voor de thee en niet alleen. Het is deze ruimte wordt beschouwd als een zogenaamde gezicht van het huis, dus het moet aantrekkelijk, comfortabel en zeer beïnvloedbaar zijn. Als u de juiste kleuren te kiezen, vakkundig om het interieur te ontwerpen en selecteren alleen de nodige accessoires voor de kamer zal spelen in een nieuwe manier, en je gewoon niet weten.


Interior living regels: het is belangrijk om te overwegen

De ontwerpers van de 21e eeuw met behulp van bepaalde regels die het project en het interieur ruimte gecreëerd. Dat hangt af van hem hoe hij bepaalde elementen, de oorspronkelijke beeld en open haard met kachel zal vestigen.

Regels zijn nodig om de harmonie van de regeneratie van de kamer niet te verstoren en te vullen met meubilair.

Het is belangrijk op te merken dat op het moment populair bestemmingsplan ruimte, waardoor je, zelfs in de kleine woonkamer naar een plek voor een paar mensen met verschillende opvattingen over de recreatie en vrije tijd te vinden is geworden.

Om de kamer was harmonieus, is het mogelijk om deze te voorzien van mooie meubels en decoratieve elementenOm de kamer was harmonieus, is het mogelijk om deze te voorzien van mooie meubels en decoratieve elementen

Naast de zonering kan worden bewerkstelligd harmonieuze combinatie van verschillende gebieden van de kamer, en deze letterlijk samenvoegen. De ontwerpers van de ontwerpfase kan het werkelijke beeld van de toekomst interieur laten zien, sinds de oprichting van schetsen uitgevoerd door middel van computer-technologie om te kunnen onnauwkeurigheden te corrigeren en het domme deel te verwijderen.


Men kan de ruimte binnen aanzicht door omlegging verwijderen van onregelmatig gevormde openingen of vloerbekleding wijzigen. Sommige eigenaren van de appartementen is geschikt verhoging van de grond als gevolg van de catwalk, omdat ze hebben hoge plafonds, terwijl anderen daarentegen nodig om de visuele ruimte te vergroten.

Zonering van de kamer zal helpen onderscheid te maken tussen de woonkamer in verschillende zonesZonering van de kamer zal helpen onderscheid te maken tussen de woonkamer in verschillende zones

Levensvormen kunnen zeer verschillend in vorm, grootte, hoogte, en bedoeld zijn. Kleine compacte kamers in de appartementen is veel moeilijker te regelen, zoals bijna nergens terecht, maar het is mogelijk.Een van de belangrijkste woongedeelte van het interieur van de regels is om verstoringen in harmonie te vermijden, als een absurde uitzicht niet alleen het uiterlijk bederven, maar ook zal getuigen van het gebrek aan smaak van de huiseigenaar.

Belangrijkste ingrediënten: Hoe een interieur woonkamer creëren

Als u wilt herstellen nog zien hoe het eruit zal zien na de woonkamer, is het noodzakelijk om in eerste instantie het creëren van een miniatuur en grote projecten. Dit geldt ook voor appartementen en huizen.

Het is vermeldenswaard dat op het moment populair zijn geworden:

 • kolommen;
 • lijstwerk;
 • fonteinen;
 • balusters;
 • Dergelijke contrasterende kleur als fuchsia;
 • Cream glamoureuze schaduw;
 • Diverse kleine dingen die de kamer een licht en casual look te geven;
 • Familiefoto's opgehangen in frames op de muren en in de lobby.

Woonkamer kan worden ingericht met een verscheidenheid aan decoraties, met inbegrip van bloemenWoonkamer kan worden ingericht met een verscheidenheid aan decoraties, met inbegrip van bloemen

In de woonkamer moet bloemen zijn, maar vanwege het feit dat ze van korte duur, ontwerpers de voorkeur aan de analogie van kunstmatige bloemen gemaakt dus vergelijkbaar met de echte kleuren die hen enkel onderscheid niet realistisch te gebruiken.

Als je in de kast bronzen platen, porseleinen beeldjes en beeldjes collectie handgemaakte glas, zal de ruimte niet alleen aantrekkelijk, maar ook comfortabele look geworden.

Voor kamers met hoge plafonds zijn ideaal producten, zoals pilasters. Ze zijn visueel denken aan de kolom en ziet eruit als een projectie op de muren. Het is vermeldenswaard dat ze niet veel ruimte in beslag en nog steeds ziet er geweldig uit in de kamer.

De woonkamer is een modulair ontwerp te regelen die perfect passen in de belangrijke dingenDe woonkamer is een modulair ontwerp te regelen die perfect passen in de belangrijke dingen

Voor kleinere afmetingen tot een modern en strak interieur te creëren, kunt u het beste gebruik, of met andere woorden, modulaire structuren, die compact zijn gerangschikt rond de kamer en niet veel ruimte nodig. Ze zijn bedoeld voor kleine accessoires, serviesgoed, boeken en dingen.


Het interieur van de woonkamer in het appartement

Op dit moment hebben we duizenden ideeën, en er zijn honderden voorbeelden van hoe een levende creatieve en modern te maken. Ruimte maken kan volgens voorkeur van de klant worden uitgevoerd en kan de ontwerper, die veel goedkoper en praktisch gebruik.

Gebruik je fantasie, kunt u een dergelijke een interieur in de woonkamer dat de ontwikkelaar zelf zullen blij zijn te creëren.

De kamer kan worden elegant lijstwerk, catwalk, designer woninginrichting of reproducties van patronen, zeldzame en exotische objecten. Met andere woorden, de massa van opties, hoeft men slechts te zorgen de harmonie niet te verstoren.

Alleen door de verbeelding en het hangt af van uw voorkeuren, welke stijl te regelen de woonkamerAlleen door de verbeelding en het hangt af van uw voorkeuren, welke stijl te regelen de woonkamer

De regeneratie van het interieur vergeet niet over zaken als de uitvoerbaarheid en functionaliteit, alsof de ruimte aanwezig is de stijl van het minimalisme, dan moet je het volledig aan te passen. In deze kamer is perfect kast ingebouwd type.


Als de ruimte het toelaat, kunnen allemaal op de muur van een enorme hoeveelheid patroon worden geplaatst, hangen decoratieve balken, zet de kist waarin de familie foto's worden opgeslagen en niet alleen. Ideeën kunnen een enorme hoeveelheid onder hen te kiezen van een geschikte optie is niet gemakkelijk zijn.

Interieur design woonkamer in het huis

Experts op het gebied van design activiteiten zijn van mening dat het interieur van de woonkamer in het huis volledig representatief voor het gehele huisje zou moeten zijn. Zeer aantrekkelijke en comfortabele interieur oogt verschil.

Het is belangrijk dat de slaapkamer kunnen verschillen en interieur, als een soort van persoonlijke ruimte voor elke bewoner, maar de woonkamer - een plaats waar de hele familie verenigt.

Gecombineerde keuken en woonkamer - een stijlvol en modernGecombineerde keuken en woonkamer - een stijlvol en modern

In sommige huizen een woonkamer verbonden met de keuken en is een voortzetting van dat is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol.

Interieur decoraties in de woonkamer

Eerder in de kamer kwam om films en nieuwe evenementen op tv, maar nu is het niet alleen voor, maar ook voor een verscheidenheid van beroepen. Met betrekking tot het interieur, het verschilt aanzienlijk van de normen van het verleden. Namelijk een paar achterste ontwerp odesyatilety gangen waren vrijwel identiek.

De kamer per se te presenteren:

 • Gestoffeerde meubels;
 • TV;
 • De tafel onder de stammen;
 • staande lamp;
 • Grote corps garderobe.

Dergelijke kits kunnen worden gevonden in het huis van de ouderen, en het is uiterst zeldzaam. Moderne mensen de neiging om de woonkamer van de laatste trends in de mode te versieren.

De woonkamer zal grote TV, een salontafel en staande lamp kijkenDe woonkamer zal grote TV, een salontafel en staande lamp kijken

Zij maken gebruik van originele en exclusieve woninginrichting, niet bezetten veel ruimte, of op zijn minst zou verlaten hen.

Het is absoluut noodzakelijk om de juiste kleur te kiezen, want zelfs bij een bevoegde milieu en goed gecombineerd tinten, kan de kamer te artsy en weerzinwekkend zijn, die van nature niet de verhuurder nodig. De beste keuze zou de aanschaf van meubilair natuurlijke natuurlijke tinten van hout, textiel, heldere kleuren en contrasterende tinten behang zijn.

In de toekomst, is de ontwikkeling van design kunst interieur onherkenbaar bijgewerkt. Bijvoorbeeld, nu kun je innovaties zoals vlekken te vinden, waarvan de openbaarmaking is heel simpel, het is ruimte lampen met een stabiele, niet verplaatsen van de basis.

Voorbeelden binnenruimte

Omdat de woonkamer - het is een soort van ceremoniële ruimte, moet het beïnvloedbaar, aantrekkelijk, origineel en elegant zijn. Toonaangevende gasten of zakelijke partners in deze kamer onvoorwaardelijk kan rekenen op succes.

Voorbeelden van de kleuren van de woonkamer kan een enorm bedrag, en elk type is geselecteerd op basis van:

 • voorkeuren van de klant;
 • Grootte van de kamer;
 • Verlichtingsniveau;
 • Plafondhoogte;
 • De vorm van de kamer.

De woonkamer moet altijd kijken spectaculair, want het is een van de belangrijkste kamers in het huisDe woonkamer moet altijd kijken spectaculair, want het is een van de belangrijkste kamers in het huis

Als u een stabiele visuele ruimte nodig heeft, moet u een heldere afwerking top van de muren en plafonds, evenals de donkere lagere niveau te kiezen.

Het verfraaien van de muren volledig donkere toon kan leiden tot een afname van de visuele ruimte, maar omdat de ideale optie is om precies de combinatie opties te selecteren.

Heldere kleuren toe te voegen volume, geven lichtheid en delicatesse, die essentieel is voor het leven klein. Gebruik niet de monotone afwerking gebouwen, zoals het vervelen binnen een paar weken. Veel beter om de muren te schilderen een paar tinten, maar niet met elkaar in tegenspraak. Het geven van uw woonkamer in de handen van echte professionals kan een perfecte reparatie op de Europese of Russische normen en de beste kwaliteit te krijgen.

Sierlijsten in het interieur van de woonkamer

Niet zelden gezien in het moderne leven producten zoals sierlijsten. Soms zijn die die zich van de reparatie en de decoratie van hun eigen land hebben geen idee hoe lijsten te gebruiken, maar in feite is er niets ongewoons en super ingewikkeld.

Afwerkprofielen met vierkante en rechthoekige type. Als ze op te lossen op de muur oppervlakken, kunnen er foto's, reproducties, kunstnijverheid, schilderijen nemen met stilleven of het oorspronkelijke landschap. Ongelooflijk ziet er prachtig uit spiegel elegante vorm.

Moderne woonkamer stijl - een vlucht van de verbeelding. U kunt een achtergrond te combineren met bloemenprint en monochrome doeken.

In de moderne woonkamer in perfecte harmonie met elkaar bloemetjesbehang, lijstwerk en solid-kleur stofIn de moderne woonkamer in perfecte harmonie met elkaar bloemetjesbehang, lijstwerk en solid-kleur stof

Vloeiende overgangen tussen de lijven vormstukken kunnen gebruiken. Er zijn veel trucs om een ​​stijlvol en organische interieur te creëren, en zelfs voor degenen die niet mijn leven voorstellen zonder de klassiekers, kunt u verschillende methoden gebruiken om het plafond lijstwerk en verlaagde plafonds te installeren.

Lijstwerk perfect maskeren de spleet tussen het plafond en wandpanelen. Ze passen perfect bij elke stijl en kan alleen aan te vullen met luxe en elegantie. Kunstliefhebbers, de voorkeur aan deze strips voor decoratie en stucwerk patronen direct op de muur aangebracht gebruiken. Aanwezig in het achterhoofd een dergelijke combinatie is niet moeilijk, maar om te beseffen hen kan worden met behulp van topklasse kunstenaars. Mouldings zijn een geweldige uitvinding van de 21e eeuw, waardoor de mogelijkheid van het interieur nog meer grenzeloos geworden.

De keuze van materialen voor de woonkamer

Het maken van een logeerkamer, selecteert u altijd alleen van hoge kwaliteit en natuurlijke materialenHet maken van een logeerkamer, selecteert u altijd alleen van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen

In de 21e eeuw is het letterlijk geen plaats voor de mens gemaakte materialen die niet alleen het uiterlijk van de ruimte kan verergeren, maar ook leiden tot schade aan de gezondheid van de mens. Nu ligt de nadruk op het milieu en brandveiligheid. Het is omdat er is een kans om een ​​stijlvolle woonkamer te trekken volgens de regels van het ontwerp kunst.

Hoe u regelen de woonkamer (video)

Tot slot wil de moderne woonkamer luxe, chique en buitengewoon mooi zijn. Ideaal materiaal voor jaloezieën en capes bank bedient satijn of fluweel. Met betrekking tot het materiaal voor de meubels, de grote vraag naar natuurlijke fineer, eiken en essen. Deze opties bieden ontwerpers houten meubilair kan worden, en kan gebruikt worden voor wanden en plafonds. Op dit moment is de afwerking voering geleidelijk aan naar de achtergrond verdwijnen. 

Ontwerp opties voor de woonkamer (foto)

1min8 3 20min7 25min3 51 2013-05-17interer-gostinoy-v-hruschevke 1422150498dizayn-interera-gostinoy-komnaty-1 1422150511dizayn-interera-gostinoy-komnaty-2 14461899201 1455194329interyerzala16kvm