Maak gang doelmatig en comfortabel kan de functionele meubels set gebruikenMaak gang doelmatig en comfortabel kan de functionele meubels garnituraLitsom elk huis wordt beschouwd als een hal zijn te gebruiken. We hebben een ontwerper benadering van de selectie van meubels, die de kamer zal versieren. Kies het interieur voor zo'n kleine ruimte is erg moeilijk. In een kleine hal is het belangrijk per vierkante meter. Hal meubels moeten functioneel zijn, hebben verplichte vakken: spiegel, hanger, plank voor schoenen. In de huidige markt biedt een groot aantal modellen voor verschillende maten van de gang gebied.


Diverse meubels corridor

Kies meubels voor de hal is niet zo eenvoudig als het klinkt, is het vormen van uiteenlopende en soms moeilijke keuzes. Houd rekening met de noodzaak om de vierkante meters, type kamer, stijl, kleur en helderheid. Stand design in het appartementencomplex, een alternatief is de naadloze overgang van de stijl naar de nieuwe woonkamers in de gang.

Verplicht onderdeel van de moderne hal is een praktische kast met een paar tafelsVerplicht onderdeel van de moderne hal is een praktische kast met een paar tafels

Afhankelijk van de grootte van de hal, is het noodzakelijk om belangrijke items te identificeren, kan het zijn:

 • garderobe;
 • spiegel;
 • Kleerhanger;
 • parapluhouders;
 • poef;
 • dozen;
 • Stand voor schoeisel;
 • Opknoping planken.

Modern meubilair sets hebben een andere configuratie. De meeste winkels bieden een catalogus voor de beoordeling en selectie. Bouw een comfortabele en stijlvolle gang helpen een mooie, stijlvolle hoek meubilair. Het zal rendabel om ruimte te besparen en tegelijkertijd tijd om alle noodzakelijke dingen tegemoet te komen. De afmetingen zijn individueel gekozen en hangt af van vele factoren. Ingebouwde meubilair is functioneel en comfortabel, is het niet veel ruimte in beslag -sets van de ene muur naar de parallel. Kledingkast heeft schuifdeuren systeem en neemt niet te veel ruimte. Het belangrijkste ding in de gang - een hanger, de beste optie zou worden gesloten. Vergeet niet over het nachtkastje, is het nuttig om verschillende details bevatten.


Ottoman is een comfortabele plek ontkleed te zitten en zet op schoenen. Als een grote hal, moet je niet opgeven extra meubelstukken.

Huishoudster zullen alle toetsen op één plaats, een tijdschrift rek voor een gemakkelijke opslag van e-mail en kranten te houden, voor tassen en paraplu houder kan grond of boven het hoofd zijn. Als het interieur impliceert bepaalde stijl, dan is het noodzakelijk om alle meubels gang te houden. geschiedenis van het ontstaan ​​gang meubilair en de stijl is zeer interessant, te zien zijn in de geschiedenis. Loft is de stijl van de twintigste eeuw is zeer slecht stijl, maar in de moderne tijd, deze stijl kan niet worden slecht genoemd. Nouveau impliceert speciale pracht, multiple decor.

Kleur Meubilair voor lobby

Zoals u weet is de kleur van het meubilair is gekozen op basis van de algemene interieur. Je moet om te navigeren op hun eigen voorkeuren en smaken. meubilair markt is een groot palet van kleuren voor thuis. Schaduwen van meubilair voor de hal, is het wenselijk om licht te kiezen - ze zijn visueel uit te breiden van de ruimte, voeg licht, die soms is niet genoeg. Houd rekening met de afmetingen van de hal tot een klein gebied geschikte compacte meubels lichte tinten.

Voor een kleine hal moet kiezen lichtgekleurde meubels setVoor een kleine hal moet kiezen lichtgekleurde meubels setBij voldoende grote kamer set van meubilair is het mogelijk om te kiezen uit een groot aantal objecten van verschillende kleuren en tinten.

Hal meubels gemaakt in de volgende kleuren:

 • White - helpt bij het vergroten van de ruimte;
 • Black - vreemd genoeg zal het zeer relevant in de kleine gangen zijn;
 • Noten licht;
 • bruin;
 • rood;
 • blauw;
 • Green.

Materiaal voor meubels divers: MDF, spaanplaat, kunststof of zelfs metaal. Originele kleuren (rood en anderen) benadrukken de stijl van het interieur van het appartement. Vergeet niet dat het meubilair functioneel, hoge kwaliteit, comfortabel zou moeten zijn. Individuele selectie van materialen en kleuren maken de hal een gezellige zithoek, en een verscheidenheid aan modellen voor elke smaak te voldoen.

De juiste kleur van het meubilair in de gang

De keuze van de kleur is een kwestie van smaak. Het kiezen van de kleur van het meubilair in de gang, is het noodzakelijk om rekening te houden met de verlichting, en het gebied van het pand. De belangrijkste factor is de totale interieur. Als de muren en de vloer zijn van donkere kleuren, is het passend om meubels te kopen in lichte kleuren. Muur licht en pastel ideale donkere meubels, maar niet donker, kan het worden gekleurd blauw, donkere tinten van hout of kersen kleur. De variant van een monochromatische hal, waar de meubels en decoratie van het pand in één kleur uitgevoerd.

Pak het meubilair moet zodanig zijn dat het uiterlijk en de kleur harmonie met de inkomhal ontwerpPak het meubilair moet zodanig zijn dat het uiterlijk en de kleur harmonie met de inkomhal ontwerp

Bij het kiezen van kleuren en de noodzaak om zich te concentreren op de psychologische effecten van kleuren:

 • Gray heeft een kalmerend effect;
 • Zwart-wit deprimerend effect op een persoon;
 • Rood maakt;
 • Orange - gelukkig;
 • De blauwe kleur is rustgevend.

Een verscheidenheid van kleuren kan worden verbeterd verlichting, spots op het plafond of de muren van de kamer zal helpen om zo veel mogelijk uit te breiden. Goed kan worden bereikt door het vergroten van de ruimte met behulp van spiegels. Accommodatie is niet een spiegel, en twee parallelle wanden van de gelegenheid gebruik om de gang en het vermogen om licht te weerkaatsen zorgvuldig visueel te vergroten geven. De kleur van het meubilair moet eerst worden afgestemd op het behang, hoewel het mogelijk is om zich te concentreren op een stuk van het meubilair en hebben hem tot verdere ontwerp plan.

De afmetingen van de meubels in de gang

Een set van meubilair op basis van de grootte is geselecteerd in de gang. In de ruime hal, kunt u de meubels installeren van binnenlandse producenten. Het is een kleinere versie van de muur met de toegevoegde haken voor kleding en een plek om te zitten. Als de corridor wordt beperkt door de kleine vierkante meters, kunt u individueel de meest noodzakelijke items te selecteren. In de hal moet er dicht zijn en op hetzelfde moment, alle dingen moeten worden opgeruimd.


De grootte van het meubilair, in de regel, afhankelijk van de kenmerken van de gangDe grootte van het meubilair, in de regel, afhankelijk van de kenmerken van de gang

Afmetingen hal meubels moeten aan bepaalde criteria voldoen:

 • Kastdiepte moet ten minste 40 cm;
 • Ruim plank voor schoenen;
 • De zitplaats is de optimale omvang;
 • Hanger met voldoende haken.

Kant en klare meubels niet altijd voldoen aan de noodzakelijke parameters, in dit geval kan worden gemaakt om alle noodzakelijke items te bestellen. Een juiste plaatsing van meubilair geeft een afgewerkt bezoeken de gang. Bij het kiezen van meubels moet je aandacht besteden aan de kwaliteit van het materiaal. Goedkope slechte kwaliteit meubilair is in staat om zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid.

Moderne zaal - hoekige meubels

De hal met een hoek meubilair verkreeg grote vraag. Dit is te wijten aan de functie van het combineren van vele functies, eenvoudige montage, die kan worden gemaakt met je eigen handen en het ontwerp verscheidenheid van soorten. Hoge functionaliteit van een gang hoek kan niet worden onderschat, in aanvulling op de kast heeft altijd verschillende planken, die handig om verschillende items te regelen zijn. De hoekige meubilair omvat alle noodzakelijke items: hangers, spiegels, planken voor hoeden, paraplu houders, de zetel en plank voor schoenen.


Het interieur van de hal en gang passen perfect stijlvolle hoekkast met een kleine spiegelHet interieur van de hal en gang passen perfect stijlvolle hoekkast met een kleine spiegel

Deze veelzijdige meubilair helpt om al het nodige te plaatsen voor de gang op een plaats.

Hoekbanken geïnstalleerd in de hoek van de kamer en kan een paar opties:

 • In een hoekkast met extra elementen aan één of beide zijden;
 • Kast massaleiding spoelen met verschillende rekken en planken passend Mezhuyev een rechte hoek.

Keuze hoek gang brengt de verdere montage. Als het meubilair is duur, het is beter om dit proces toe te vertrouwen aan professionals. Desgewenst kan de cursus aan het samenstel met tekeningen en instructies, waarbij er een beschrijving van alle trappen.

Soorten hoekmeubel gang

Corner meubels hal is zeer divers. De selectie is gebaseerd op de noodzakelijke omvang van de gang en zijn vorm. Dit meubel zich dichter bij de voordeur in een geschikt formaat hoek. Het kan worden geopend of gesloten.

Gesloten meubels gebruikt in de ruime kamers en heeft een grote functionaliteit. Het kan worden linkshandig of rechtshandig, met schuifdeuren of opendraaien.

Kies de perfecte garderobe hoekige vormen kan worden in een speciaalzaak of in een speciale directoryKies de perfecte garderobe hoekige vormen kan worden in een speciaalzaak of in een speciale directory

De zeer constructie van de kast is ook divers:

 • Pyatistenok;
 • driehoekig;
 • L-vormig;
 • radius;
 • Trapeze.

Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken en vereist een bepaalde hoeveelheid ruimte. Garderobe in de vorm van een trapezium zich als een afzonderlijk element, is het ontwerp niet mogelijk een aantal andere punten te plaatsen. Driehoekige hoek muur meer ruimte nodig en gebruikt het niet helemaal rationeel.

Radius hal heeft een open uitzicht op de zijwanden kunt u een aantal andere meubelstukken te stellen. De meest geschikte vorm is de hoekige meubels in de vorm van pyatistenka. Hiermee kunt u maximaal gebruik van de ruimte hoek, maken zoals de eigenschappen van de L-vormige meubilair. Interessante modellen van meubilair is een verzameling van modulaire hal Hooper. De meest voorkomende combinatie van kleuren - wengé en palissander. Het is de moeite waard aandacht te besteden aan de hoogte van de kasten, moet de minimum niet minder dan 1,4 m.

Goed en goedkoop meubilair voor de hal: foto, ontwerp

Photo Hall meubilair helpt om te weten welke opties vertegenwoordigen verschillende meubelfabrieken. Na controle van de monsters, is het makkelijker om uit te kiezen en lees de reviews over een bepaalde bedrijfstak. Hierbij moet worden bedacht dat het tijdschrift oppervlak is glanzend en licht verstoort het kleurenbeeld.

Plukken van meubilair voor de hal, moet u niet alleen het uiterlijk, maar ook de kwaliteit te overwegenPlukken van meubilair voor de hal, moet u niet alleen het uiterlijk, maar ook de kwaliteit te overwegen

meestal vertegenwoordigd door een verschillende meubels catalogus:

 • Keuken sets;
 • bed;
 • Gestoffeerde meubels;
 • Hal meubilair.

Combinatie meubilair is ook te vinden in de foto's. Wanneer u een bepaalde stijl te creëren is het belangrijk om de juiste meubels, de vorm, kleur, materiaal en vorm design project te kiezen. Italië produceert hoogwaardige meubels. Luxe Italiaans meubilair wordt op grote schaal gepresenteerd in de volume catalogus van 600 pagina's. Verschillende materialen hal meubels imponeren met hun opvattingen, het meubilair heeft een andere afwerking van de huid en de exotische bamboe decoratie. De collectie van de Via Maestri gepresenteerde modellen van meubilair, versierd met gesneden patronen. Alle elementen worden handmatig.

Stijlvol meubilair hal (video)

Het is moeilijk voor te stellen komen gestoffeerd, zelfs de kleinste kamer vereist de nodige interieur, en in een gratis, ruime hal, kunt u elk ontwerp ideeën en dromen te vertalen. Ongeacht de keuze van het meubilair voor de zaal, moet hij graag en overeenkomen met de stijl van het gehele appartement of een unieke stijl, een klein eiland ongebreidelde fantasie. Het gebruik van hoge-kwaliteit meubilair zal de frustratie besparen en zal alleen vreugde te brengen.

Voorbeelden van meubilair vestibules (foto's in het interieur)

3 4 5468a16258991 6564a62e6ea411e2a05800269e0aabeb6564a62e6ea411e2a05800269e0aabeb 123-76 87666 8476d5ffe12c23cb7bdf52eec0ca02a7 1330656381 1330656447 1462515666-356.433