Interessant en ongewoon decoratief kolommen hulp van gipsplaatInteressant en ongewoon sieren het interieur hulp van de decoratieve kolommen gipsokartonaDo recente column in het verre binnenland diende als de pilaren. Nu, in de meeste gevallen zijn deze elementen spelen een decoratieve rol in het ontwerp. Verhoogde kolom een ​​integraal onderdeel geworden van zowel klassieke als in een moderne stilistische trends. In vorm kunnen ze vierkante, rechthoekige of ronde doorsnede driehoekige zeldzamer. Naast de basisfuncties - interieur kolom kan dienen als decoratieve dozen voor communicatie of als basis voor het ontwerpen van meubels, evenals de resonator voldoende groot lokaal of decoratie bogen. Hoe maak je een soortgelijke element van het interieur met hun eigen handen te maken? Denk aan een eenvoudig voorbeeld.


Column van gipsplaat met hun handen: de voorbereidende fase

Elk ontwerp van gipsplaat veronderstelt een gedetailleerde tekening, die zal helpen bij het bepalen van het ontwerp en de berekening van de materialen. Voor de juiste project is noodzakelijk om de diameter van de toekomstige vormgeving, de vorm en de hoogte te leren kennen. Ook belangrijke fase - de voorbereiding van de nodige instrumenten.

Klaar om gipsplaten kolommen te installeren dient alleen te zijn wanneer er alle benodigde materialen en gereedschappen voor de baanKlaar om gipsplaten kolommen te installeren dient alleen te zijn wanneer er alle benodigde materialen en gereedschappen voor de baan

namelijk:

 • Drywall mes of een decoupeerzaag;
 • Plaatschaar of bolgarka;
 • trapladder;
 • Elleboog en roulette;
 • Liniaal en potlood;
 • Een schietlood en niveau;
 • Schroevendraaier, elektrische boor en hamer boor;
 • Spatels en constructie mixer;
 • roller;
 • Passer (bij de cirkelvorm van het product).

Arsenaal materiaal een metalen profiel, gipsplaten, bevestigingsmiddelen, primer, filler en serpyanku. Als u een kolom met de aanwezigheid van de buitenste hoeken van plan nodig geperforeerde hoek voor hun registratie.


Hoe maak je een reeks van gipsplaat te maken: stel het frame

Het frame een draagconstructie van het gehele product. Hij geeft vorm aan de toekomst van het interieur elementen, zodat de installatie begint met de montage. Wanneer de locatie van een toekomstige kolom reeds gedefinieerd is, opgesteld en voorbereid oppervlak om te werken, je bent klaar om te installeren.

Kennismaking met de installatie van de kolom, moet u eerst monteren frame designKennismaking met de installatie van de kolom, moet u eerst monteren frame design

draai-inrichting fasen: 1. Aan de omtrek van het plafond aangebracht torendeel, en vervolgens met behulp van een laser-niveau of lood en beeld een potlood wordt overgebracht op de vloer. In dit stadium, moet u extra aandacht te besteden aan de nauwkeurigheid van de markering. Anders kunt u ruïneren het hele reparatie.
 2. Verder is uit een metaalprofiel worden gemaakt en worden bevestigd aan de hoeken van de vloer en het plafond bevestigingen langs de contour markeren. Ze dienen voor bevestigingsrekken. Het is zeer belangrijk om de elementen van duidelijk tegenover versterken elkaar, zodat de constructie plat was.
 3. Rackprofiel wordt genomen en naar verticale furring elementen gesneden volgens de tekening parameters. Het aantal rekken afhankelijk van het gewicht van het materiaal en functiebelasting kolom.
 4. Rekken zijn bevestigd aan de hoeken met schroeven.
 5. Voor het karkas versterking tussen rekken gemonteerde jumpers horizontaal en diagonaal.

Als de kolom dient voor het kanaal waterleiding te verbergen, is het beter te voorzien in het frame geluidsisolerend materiaal.

Sheathing kolom gipsplaat

Deze stap kan verschillende specificiteit gipsplaat werkstuk en de vereiste elementen. Bijvoorbeeld in het geval van een cirkelvormige kolom, het materiaal moet worden gebogen, afhankelijk van de diameter van de constructie. Rechthoekig of vierkant pijler in dit plan is gemakkelijker, maar er zijn enkele nuances.

Een verplichte stap inbouwen juist markup kolommen gipsplaatEen verplichte stap inbouwen juist markup kolommen gipsplaat

Vaststelling van gipsplaat op de vierkante producten zoals:

 • Op de vellen GCR markeert vereiste elementen snijden materiaal door middel van de constructie van het mes of decoupeerzaag.
 • Aan het frame met schroeven bevestigen alle panelen. De afstand tussen de bevestigingspunten niet groter zijn dan 15-20 cm Caps schroeven moeten enigszins verzonken in de gipsplaat..

In dit stadium Het indraaien van de schroeven, is het belangrijk om niet te duwen zichzelf gipsplaat. Dient voorzichtig te handelen. Wanneer het gehele frame is verborgen onder de gipsplaat, die de kolom trim.

Voorbewerken en decoratieve afwerking kolom

afwerken omvat het afdichten van de naden, hoeken en glad oppervlak behandeling. gewrichten besnoeiing plaats afgedicht met kit en afgeplakt serpyanku. Terwijl de stopverf verhardt, kunt u overgaan tot de buitenste hoeken van de structuur. De hoogte van de kolom wordt gesneden geperforeerde en bevestigd aan de buitenste hoeken van de vulstof. Dit element zal dienen als een soort bakens in het uitlijnvlak. Verdere gemonteerd plafondlijsten. Wanneer stopverf gewrichten en hoeken verhardt, kan men beginnen met het gehele oppervlak kolom gelijk.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de experts raden afwerking kolommen van gipskoratonaBijzondere aandacht wordt besteed aan de experts raden afwerking kolommen van gipskoratona


Bij de keuze van materialen die u kunt kiezen voor een universele stopverf. Het wordt toegepast in een laag en volledig geschikt voor verdere decoratieve afwerkingen.

Wanneer het oppervlak volledig droog wordt, kunt u overgaan tot de decoratieve afwerking kolom. Ontwerp opties zijn genoeg om de juiste keuze te maken. De kolom kan worden afgewerkt met sierpleister of vloeibare behang, verf met acrylverf versieren een tegel of steen. Het enige ding om te overwegen: vloerplint is reeds gemonteerd aan het einde van decoratieve afwerking.

Het juiste te doen: de kolommen van gipsplaat (video)

Om pleister kolom had afgewerkte look en past perfect in het interieur lokalen, is het belangrijk om twee regels van het ontwerp in acht nemen: string kan in combinatie met het algemene ontwerp of zijn een heldere accent in het interieur. Het is daarom belangrijk om de juiste afwerking te kiezen.

Details: columns gemaakt van gipsplaat met hun handen (foto voorbeelden)

3d20742945c8a28566fa491f403c972a 12f97c2bef0e7c5cbb1c9004e3fc2ae8 51 131.206 211 11787-620x788 19592-620x825 575x431xkol-1jpgpagespeedicui0SBxyC4h arches10 dekorativnaya-Kolonna-iz-gipsokartona