Korrekt inredda vardagsrum i Chrusjtjov kan vara snygg och mysiga rumKorrekt inredda vardagsrum i Chrusjtjov kan vara snygg och mysig komnatoyZhiteli Chrusjtjov ofta inför frågan om korrekt registrering av vardagsrummet, som är i sådana hus är olika stort område och bekväm geometriska struktur. Det finns många designtekniker för att förbättra den nuvarande situationen för problemet med inredning. Rikt utbud gör varje dekorera hallen i hans smak. Hall of Chrusjtjov kan vara snygg, vacker och mysig.


Göra hallen: Tips för förberedelse verk

Innan oformitelnymi verk av designers uppmanas att ställa om designprojekt, vilket kommer att bidra till att visualisera framtida reparationer. Idag kan sådana projekt göras i särskilda program som hjälper mest djup dopp i atmosfären som skapas. Om ägarna till lägenheten som deltar i utarbetandet av sin egen och inte äger datorprogram, de kan rita en enkel skiss på papper, men det ger inte en så stark effekt.

Vid utarbetandet designade rum med sina egna händer är det viktigt att ta hänsyn till preferenser varje familjemedlem, eller i framtiden kan ha problem och allmänt obehag.

Innan vi går vidare till utformningen av rummet, måste du bestämma om stil och mängden av dekorativa elementInnan vi går vidare till utformningen av rummet, måste du bestämma om stil och mängden av dekorativa element

Jag tror över inredningen i rummet är viktigt att välja en stil som matchar rytmen i livet för invånarna. Det kan vara ett vardagsrum för möten och fester. Eller kanske en tyst och bekvämt rum avsett för vila och avkoppling.

Förberedande arbete:


 • Identifiera och välja stildrag i rummet;
 • Bestämma fördelningen och antalet dekorativa element;
 • Bestäm metoden för efterbehandling väggar, tak och golv;
 • Bestämma mängden, kvaliteten och placeringen av möbler.

Besluta om inredningen är enkel, om du vet, för vilket ändamål kommer att utformas hall. Det är också viktigt att fokusera på din egen smak, även om det inte sammanfaller med designer erbjuder. Hall - en plats för familjen, bör det vara bekväma och mysiga.

Goda idéer vardagsrum Chrusjtjov: foto

Varje ägare av ett enda rum Chrusjtjov inför behovet av att ändra det utrymme där den lever. Ganska litet område, kan du visuellt förstora med enkla tekniker. Idag stor spridning variant föreningsutrymme.

Om du behöver ändra lite utrymme i lägenheten, då kan du kombinera vardagsrum med kökOm du behöver ändra lite utrymme i lägenheten, då kan du kombinera vardagsrum med kökFör enkelhetens skull och öka bostadsområdet designers uppmanas att kombinera vardagsrum och kök. Det är därför nödvändigt att strikt följa reglerna för kombination av två funktionella områden.

En bra idé för vardagsrummet bidrar till att visuellt göra utrymmet mer och proportionalitet. Vi talar om färger korrekt val av möbler och belysning. Det är viktigt att korrigera accenter.

färg

Det är bäst att ordna vardagsrummet i ljusa färger. Du bör dock använda tekniker som diversifiera situationen och göra det mer livlig. Viktigt - användning av kontraster, färg kombination med andra heminredning.

möbler

För vardagsrummet kommer att passa en praktisk och enkel möbler, som kommer att bära den funktionella belastningen. Idag har fått stor popularitet i möbler.

Den mest populära är inbyggda möbler, som kännetecknas av funktionalitet och användbarhetDen mest populära är inbyggda möbler, som kännetecknas av funktionalitet och användbarhet

tak

I hruschevke önskvärt att ställa in spänning och gångjärn konstruktion. Det är bäst att dra taket tapeter, färg eller dekorativa gips i ljusa färger.

belysning

Du kan inte använda komplicerade och tunga konstruktioner. Det är bättre att använda punkt och området ljus.

Om du följer råden, kommer situationen bli ljust och mysigt. Du bör inte skräpar rummet med onödiga detaljer. De smala visuellt vägningen och atmosfär.


Vackra rum i rummet 2 hruschevke

Om lägenheten har ett sovrum, dekorera hallen mycket enklare. Dagens beslut är en kombination av rum och kök. Detta kommer att utöka utrymmet och mötesrum.

Innan ett beslut om att slå samman utrymme är det viktigt att få samtycke av alla familjemedlemmar.

Zonindelning kan varieras. Det kan vara gipsskivor partitioner, sätta ribban eller användning av vävnadsstrukturer. Således kan matsalen öppnas eller stängas.

expandera visuellt utrymme i rummet, kan du använda utformningen av väggar och tak i en färgexpandera visuellt utrymme i rummet, kan du använda utformningen av väggar och tak i en färg

Alternativ för att öka utrymmet:


 • Dekorera väggarna med vertikala bilder dekoration;
 • Närvaron av speglar;
 • Genom att använda samma färg för väggar och tak;
 • Betoningen på de kalla nyanser.

En bra lösning är utformningen av speglarna. Inte nödvändigtvis använda en separat spegel. De kan byggas in i kupén.

Hur slå hallen i Chrusjtjov

Om rummet kommunicerar, bör du ta en ansvarsfull inställning till arrangemanget av möbler. På grund av varje centimeter. Därför bör möblerna i första hand vara praktisk.

Idag, utbredd modulär design. Den idealiska väggen kan vara snygg och funktionell.

Modul väggen passar perfekt i det inre av gästrummet, som är inrett i en modern stilModul väggen passar perfekt i det inre av gästrummet, som är inrett i en modern stil

Stilar för utformningen av rummet bör välja en enkel och kortfattad. Använd inte Empire stil Shabby chic. De kommer att göra ett utrymme rörigt.

Stilar för registrering:

 • klassiska;
 • moderna;
 • land;
 • Provence.

När du gör ett rum är det viktigt att komma ihåg att utformningen inte ska vara dimensionella och komplexa. För att hålla ledigt utrymme måste du lämna rummet enkelt och kortfattat. Smycken kan bli en liten men levande inredning objekt.

vardagsrum utformning Chrusjtjov (video)

Ordna rum i Chrusjtjov kan vara snygg och koncist, om bekant med tekniker som hjälper spara och optimera utrymme. Det ska vara enkelt, koncist och funktionellt. Innan arbetet påbörjas, bör utarbeta en detaljerad designprojekt, som kommer att presentera den framtida rummet. Vid utarbetandet behovet av att engagera alla familjemedlemmar.

rum Chrusjtjov i utformningen (foto i det inre)

23 58i530223a944377 202 123-91 166.509 185070900 204.544 777267994 1373215528interer-zala-v-hruschevke3 1398230290sovmestit-malenkuyu-kuhnyu-s-gostinoy-foto