Een goede planning en goed gekozen stijl van de woonkamer is een gezellig en comfortabel voor de rest van alle gezinsleden te makenEen goede planning en goed gekozen stijl van de woonkamer is een gezellige en comfortabele vakantie semiSegodnya alle leden met een scala aan originele ontwerp ideeën ontwerp te maken, is het mogelijk om elke ruimte aan te passen. Het is genoeg om rekening te houden met de kenmerken van de gebouwen, alsook om te voldoen aan de geselecteerde stilistische thema's. Met de hulp van het ontwerp-effecten, kunt u visuele effecten die nodig zullen zijn creëren.


Het plannen van een kleine woonkamer: wat u moet weten

Voordat u begint met het plannen van een kleine woonkamer, is het raadzaam om rekening te houden met een aantal van de regels van inschrijving. Zelfs in een kleine woonkamer moet noodzakelijkerwijs een voldoende hoeveelheid vrije ruimte. Immers, dit is waar het huishouden zal blijven familie bijeenkomsten te houden en gewoon relaxen. Dat wil zeggen, voor een kleine kamer is beter om te kiezen voor een meubel-transformatoren, die gemakkelijk worden geassembleerd.

Ingericht met een kleine kamer, is het beter om een ​​compacte modulaire meubels die gemakkelijk kan worden omgezet kiezenIngericht met een kleine kamer, is het beter om een ​​compacte modulaire meubels die gemakkelijk kan worden omgezet kiezen

Bij het maken van een kamer in Chroesjtsjov belangrijk om het ontwerp richtlijnen in acht:

 • Na overleg met professionals, vaak gedaan remodeling en het creëren van een interessante interieur design studio;
 • Voor de computer om harmonieus passen in de omringende interieur, beter om de meest afgelegen deel van de woonkamer, waar in staat om te werken in vrede zal kiezen;
 • In de moderne woonkamer TV heeft een essentiële rol, dus het is belangrijk om het correct positioneren;
 • Als er kinderen in het huis, is het raadzaam om de kamer gebied toe te wijzen aan een gedeelte voor kinderen toe te voegen.

Zoals voor de kamers, met uitzondering van rechthoekige vorm, moet er een groot aantal van de meubels, zal genoeg zijn de meest noodzakelijke meubilair zijn.


Het maken van grote kamers: de indeling van de ruimte in het huis

In grote ruimtes is het belangrijk dat de meubels passen perfect in het ontwerp van de kamer, alsmede toe te voegen aan de omliggende interieur schil.

Bij het kiezen van meubels is het raadzaam om aandacht te besteden aan de kwaliteit ervan. Alle producten moeten goed functionaliteit en betrouwbaarheid.

Voor het kopen van meubilair voor een grote woonkamer, moet u aandacht te besteden aan de kwaliteit en de fabrikant van meubilair setVoor het kopen van meubilair voor een grote woonkamer, moet u aandacht te besteden aan de kwaliteit en de fabrikant van meubilair set

Om grote woonkamer van plan succesvol is geweest, is het noodzakelijk om tips over het kiezen van meubels te overwegen: 1. Het verdient de voorkeur te verwarmen bekleding gaf (suède, leer of suède);
 2. Bij het kiezen van kasten moet de voorkeur worden ontwerpen met open planken die u met succes decoratieve producten kunnen versieren;
 3. Bij het kiezen van een foto, is het beter om te verblijven op de stijl van het minimalisme, of sieren de muur een paar originele platen zijn handgemaakt, dus er was geen effect van de visuele vervorming van de ruimte in het huis moet op ooghoogte producten worden geplaatst;
 4. In de woonkamer met toegang tot het balkon nodig om de meubels te regelen, rekening houdend met de vrije doorgang;
 5. Een geweldige manier om de woonkamer versieren is de open haard, die niet nodig is om dit ontwerp te installeren, kunt u in plaats daarvan de aankoop van een elektronische vervanger.

Professional Planner is in staat in grote ruimtes zonder problemen aan elke stijl ideeën te realiseren.

Aangepaste layout woonkamer: ontwerpideeën

Door het grote aanbod van meubels Ikea, en met de hulp van een ervaren ontwerper erin slaagt om met alle levende versieren (een vierkante kamer, het passeren van of is het een ruimte met meerdere vensters). Voor Moskou bewoners wier huizen zijn gelegen aan de Kolomna op straat, in aanvulling op de uiterlijke vormgeving van de woningen in de oude stijl, kunt u een bijzondere sfeer van de oudheid binnenshuis te creëren.

Maak een niet-standaard kamer gezellig en mooie lay-out help kwaliteit verlichtingMaak een niet-standaard kamer gezellig en mooie lay-out help kwaliteit verlichting

Uitstekende planning oplossing voor tiered het versieren van huizen - gebruik van de ruimte onder de trap.

Maar we moeten aandacht besteden aan de kleine dingen:

 • Om hier meer nuttige ruimte te creëren, moet zorgen voor goede verlichting te nemen;
 • Plaats onder de trap kan worden gebruikt als een gedeelte voor kinderen, maar het is belangrijk om tapijten, evenals leuningen voldoen aan de algemene stijl.

Sommige eigenaren de voorkeur aan de extra ruimte te gebruiken onder de trap als een kantoor, maar al het meubilair hier moet compact en harmonieus zijn.

Als de woonkamer kunt u om te experimenteren, is het noodzakelijk om te profiteren van het ontwerp planning tips:

 • De afstand tussen de bank en stoelen mag niet te groot zijn;
 • Style minimalisme is niet welkom in het interieur zalen met een groot gebied, omdat dit thema voorkomt het ontstaan ​​van comfort in de kamer.

Andere niet-modelvoorbeeld van een gecombineerde ruimte - het scheppen van belemmeringen in de vorm van gordijnen, rekken of andere decoratieve elementen zorgen volledigheid.


Planning oplossing vierkant-vormige woonkamer

Vandaag vaak beoefend het combineren van twee kamers in het appartement. Het resultaat van deze herontwikkeling wordt een groot plein woonkamer. Maar in sommige huizen oorspronkelijk voor een kleine vierkante kamer.

Om ruimte te besparen in kleine ruimten ontwerpers aanbevelen aan een aangrenzende keuken woonkamer doenOm ruimte te besparen in kleine ruimten ontwerpers aanbevelen aan een aangrenzende keuken woonkamer doen

sommige ontwerpen die zijn aanbevolen in aanmerking moeten worden genomen voor een kleine vierkante-vormige woonkamer:

 1. In plaats van conventionele deuren, is het beter om een ​​glijdende ontwerp dat opslagruimte bespaart installeren;
 2. In een kleine kamer een heleboel meubilair niet wordt toegelaten, zal dit bijdragen tot het effect van crowding in het binnenland te voorkomen;
 3. Beter om een ​​kleine kamer in plaats van de massieve structuren werd ingericht compact meubilair (hoekkast, een kleine commode);
 4. Gestoffeerde meubels wordt gekozen afhankelijk van praktische overwegingen, als er een extra bed is het beter om een ​​grote bank te kopen.

Als een grote vierkante kamer is onderworpen aan planning moet aandacht worden besteed aan de juiste zonering.


De standaard lay-out van de kamer noodzakelijkerwijs gebieden:

 • Een plek om te rusten (slaapkamer);
 • Entertainment zone;
 • Corner voor kinderen;
 • Werk kast;
 • Leg ze in de eetzaal.

Voor deze kamer is het belangrijk om de integriteit en de perfecte verhouding zones te respecteren. Dat wil zeggen, als het ontwerp van de kamer niet verlaten zonder aandacht aan de selectie van kleuren en texturen.

Een groot deel van de ruimte kunt u in de woonkamer te zetten alle benodigde meubels en extra decoratieve elementen.

Een goede planning van de hal met twee ramen

Veel hosts hebben de uitdaging van het leven planning, waar twee ramen zijn geïnstalleerd geconfronteerd. Echter, niet iedereen weet hoe het interieur van de omliggende mooie en harmonieuze te maken. In aanwezigheid van de ramen in de kamer is het gemakkelijk om zones te verdelen.

Twee ramen in de kamer - een geweldige manier om een ​​kleine ruimte te maken een lichte en ruimeTwee ramen in de kamer - een geweldige manier om een ​​kleine ruimte te maken een lichte en ruime

In de kamer met twee ramen moeten rekening houden met hun locatie:

 1. Parallelschakeling. In nauwe ruimtes kan worden verdeeld in een eetkamer en een slaapkamer. Als het een vierkant open kamer, kunt u partities gebruiken.
 2. Op een muur. Deze regeling wordt beschouwd als de meest succesvolle te zijn, want er zijn veel mogelijkheden voor het plannen van een dergelijke hal. Mooi design en een goede vormgeving zorgen voor een uitstekend resultaat.
 3. De aangrenzende wanden. Bij het plannen van de woonkamer mag niet worden vergeten dat de plaats waar convergeren de muren met ramen, worden beschouwd als het centrum en is de meest voordelige deel.

Slimme woonkamer (video)

Het vangen ingerichte woonkamer, moet u niet vergeten dat een belangrijke rol wordt gegeven aan de selectie van geschikte meubilair, evenals professionele planning. Dit zal een assistent in een speciale online planner of ervaren ontwerpers, waarmee het mogelijk is om het even welke ruimte te passen zijn.

Ontwerp en lay-out van de woonkamer (interior foto)

1min672733-1200x68230418171920x1080resizeinterior9200371346495234Dizajn-dvuhkomnatnoy-kvartity-0220-gostinaya-s-kuxneydizajn-gostinoj-17-kv-m