Metal tak - är en unik vattentålig plast och ett upphängningssystem som är lätt att montera, utan några speciella färdigheterMetall tak - är en unik vattenbeständig plast och ett upphängningssystem som är lätt att montera utan speciella navykovMetallicheskie tak är tillverkade av antingen galvaniserad profil, eller aluminium. Aluminium, naturligtvis, dyrare, och i många avseenden bättre, men det finns en berättigad fråga: är det alltid, i alla fall om det behövs? Aluminium är inte alltid valet är berättigad, och inte alltid värt de extra pengar betalar för mycket, när det i detta fall finns det en låg kostnad, galvaniserade tak. Dessutom dagens befintliga pulverlacker skapa så estetiskt utseende av taket, som passar nästan alla, även de mest krävande konsument.


Galvaniserad stålprofil för undertak

Galvaniserad metall profil framställs på specialutrustning som ger en hög grad av noggrannhet och korrekt geometri.

Profil tillverkad av galvaniserad stålplåt.

Profiler är indelade i flera typer.

Olika typer av profiler:

 • Huvud CD-profilen. Längden på det som regel. 3 eller 4 meter, men det finns andra av dess längd, t ex 2,6; 3,4; 3, 6 meter, etc. Det används vid konstruktion av undertak, vindar. Förpackningen 24 bitar. Bredd 60 mm.
 • Trim profil UD. Längd bara 3-4 meter. Används för att montera och för att ansluta till väggstrukturen till taket. Monteringshålen utformade däri. I en förpackning med 32 stycken. Bredd 28 mm.
 • Ställsektioner C-50, C-75, C-100. Metalltjocklek 0, 5-0, 8 mm. Deras längd varierar från 2, 6 till 4 meter. Detta är en vertikal profil för partitionen. Designen kan vara både enkel och dubbel. Det gjorde hålen för installation av olika meddelanden. I en förpackning med 12 stycken.
 • Profil lätta CDN. Längden på 3 meter. De fäster innertak och väggen för att förbinda taket.

De vanligaste typerna av metallprofilerDe vanligaste typerna av metallprofiler

profiler kvalitet spelar inte bara en viktig och central roll i detta skede som ett tak enhet.


Undertak tillverkade av galvaniserat stål: ett alternativ för budgeten

Som redan nämnts, galvaniserade tak är det mest kostnadseffektiva jämfört med samma aluminium.

Galvaniserad tak är möjligt att ordna i praktiken, var som helst, det vill säga inom alla områden, eftersom de saknar alla typer av förbud och begränsningar i detta avseende.

Metallen som används för framställning av band skyddas mot korrosion och korrosiv miljö, och är utformad för en mycket lång livslängd. Galvaniserade tak jämfört med aluminium, har vissa fördelar.

Ställa profiler (video)Fördelarna med billiga konstruktioner

 1. Stor styrka än aluminium, vilket gör det möjligt att installera dem på gym - tak är inte rädda för deformation;
 2. De är mer motståndskraftig mot nötning än aluminium tak.

Det låga priset gör att varje konsument med inte mycket höga inkomster har råd att arrangera ett tak.

Korrosionsbeständigheten hos galvaniserad tak perfekt kombinerat med deras extremt starkaKorrosionsbeständigheten hos galvaniserad tak perfekt kombinerat med deras extremt starka

Galvaniserade tak används oftare i lägenheter, trots att många konsumenter tror fortfarande att gälla i din egen lägenhet som denna är inte särskilt lämpligt, eftersom inte riktigt deras vanliga utseende. Men på senare år, denna stereotyp successivt vikande i bakgrunden. De som föredrar high-tech stil, har länge uppskattat värdet av sådana tak. Naturligtvis bara den stilen inte uttömmer möjligheterna för galvaniserat tak. Dessa tak är anmärkningsvärt passar in i någon designlösning.

Apparaten i undertak av ramprofilen av galvaniserad

Montering av profilerna kan gå vidare till nästa steg - en anordning för tak ram av galvaniserad profil.

Varianter av enheten:

 • Den yttre delen av beläggningen och kan inte fastställas, men bara läggs i cellen;
 • Fäst med hjälp av spärrarna.

De främsta fördelarna med ramen för metallprofiler - enkel installation och lång livslängdDe främsta fördelarna med ramen för metallprofiler - enkel installation och lång livslängd

Upphängningssystem, arrangerat på ett sådant sätt som gör det möjligt att inte bara för att dölja bristerna i basen taket, och glömma det, nästan alltid.


Detta tak är mycket tålig, men om det gör det, någonsin behöver en partiell reparation av ytan, kan det vara mycket lätt och utan problem att genomföra.

Enheten är sådana tak kan spara både installation och att reparera.

Rekommendationer för installation av galvaniserat tak: det är nödvändigt att veta

Det rekommenderas starkt att köpa komponenter från olika tillverkare är inte, som en. Således behöver du inte möta problemet med skillnaden i färger och texturer.

Innan du börjar installationen bör du komma ihåg att det är viktigt för den korrekta märkning av basen taket.

Markup producera nedre tak med användning av en laserMarkup producera nedre tak med användning av en laser

Väggar behöver märka upp så som är förskjuten från huvud taket, åtminstone 15 cm. I händelse av att en hel del kommunikation, är det nödvändigt att öka indraget för korrekt placering.


Det skulle vara mycket bra att använda i detta fall en laser. Detta verktyg förenklar väsentligt processen med uppdelning, eftersom ditt huvudsakliga mål - att uppnå en helt plan yta.

Instruktioner steg för steg:

 1. Det är nödvändigt att fästa en trim profil hörn av plugg eller skruvar. Om väggarna är konkreta, då med tanke på deras speciella styrka, de måste markera och borra ett hål laget.
 2. Fäst profil. Avståndet mellan tapparna kring 0,5metra.
 3. Installera galgar. Du bör inte göra detta "med ögat" och den första bör man ange de platser där guiderna skär. Mer exakt räkning kan göras med en sladd. Pre gör märken på väggen, som kommer att bifogas en styrprofil, och sedan använda den här tekniken på väggen mittemot. Tags ansluta sladden, som i detta fall, används i stället för en linjal. På sladden bör noteras skärningspunkten.
 4. Borra hål för installation av galgar.
 5. Installera guide.
 6. Krokarna av galgar måste anslutas till grundprofilen, med justerbar höjd med hjälp av hängare bezzazhimnogo klipp.

Utföra alla operationer som beskrivs, ställ in kassetten. Glöm inte att berömma dig själv för ett väl utfört arbete!

Installation av metall tak (video)

Avslutningsvis vill jag att dra ett streck över alla ovanstående. Magnificent prydnads egenskaper och utmärkta prestanda tak av galvaniserat valsat stål, gjorda för idag en av de vanligaste typerna av efterbehandling taket, galvaniserad tak. De rekommenderas byggare, deras kunder nöjda, eftersom det är vackert, hållbart och elegant. Enkel installation och nemudreny hand om ytan av taket, göra sitt arbete varje år: fler och fler konsumenter hylla detta skydd är. Metall tak kan dekorera alla rum perfekt som icke-bostäder och bostäder, och skälen till detta är många. Efter att ha gjort sitt val till förmån för undertak galvaniserad dig i många år för att rädda dig från bekymmer eviga och ständiga förändring reparera taket! 

Galvaniserade tak (foto)

0ad983eb71f80e51b3ba4edff3371daf 3201302251147183130 6 7 --- 8 194431-800x800 194.791 19m 29m 739000201