Hal meubilair moet er goed uitzien en comfortabel zijn voor huiseigenarenHal meubilair moet er goed uitzien en comfortabel zijn voor de eigenaren zhilyaEsli theater begint met een hanger, het moderne appartement - hal. Meestal, het is - een kleine ruimte, die moeten voldoen aan veel eisen, en het ziet er niet veel ruimte innemen. Vandaag, kunnen ontwerpers eenvoudig beheren om een ​​sfeer van stijlvolle en praktische te creëren bij de ingang van uw gezellige nest, maar als je het probeert, kunt u uw eigen gang te bouwen, zodat de gasten willen terug naar u opnieuw en opnieuw.


Modern lobby: Meubilair voor het gemak

Momenteel is de selectie van meubilair voor de hal is enorm. In speciaalzaken kan iedereen noodzakelijke items interieur naar uw smaak en budget aan te schaffen. Er is ook een grote selectie van kunstenaars: bedrijven en particuliere ondernemers die bereid zijn om uw ideeën tot leven te brengen of te ontwikkelen verschillende opties gang arrangement in een moderne stijl te creëren voor u een uniek interieur zijn.

Als u geen hulp of financiële aspect van de transformatie van de inkomhal u niet tevreden bent nodig hebben, en besloten om onafhankelijk van de overname van benodigde meubels werken, is het noodzakelijk om de basiscomponenten van het interieur te leren.

Naar hal meubels waren comfortabel, het moet een hanger, spiegel, een niche voor het opbergen van kleding en schoeisel bevattenNaar hal meubels waren comfortabel, het moet een hanger, spiegel, een niche voor het opbergen van kleding en schoeisel bevatten

namelijk:

 • Een niche waar u uw kleding kunt plaatsen;
 • Hanger: wall of rek voor kleding per dag;
 • spiegel;
 • Niche voor schoenen;
 • Bergruimte voor kleine dingen;
 • Houders voor mutsen, handschoenen, sjaal;
 • De planken of laden voor hoofddeksels;
 • Een plek om te zitten.

Iedereen kan een meubel items uit de lijst in het voordeel van de ruimte te verlaten, of in verband met de onnodige. Erg populair op dit moment gebruik maakt van modulaire meubels - de afzonderlijke elementen in dezelfde stijl die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Het is ook handig om kits gecondenseerde gang gebruikt wanneer alle onderdelen in een pakket.


Comfortabel meubilair in een kleine hal in een moderne stijl

Ingericht met kleine zaal, moet worden gedaan om de methoden van de uitbreiding van de ruimte te ontwerpen en het meest geschikt om te gebruiken voor uw specifieke kamer.

Werkwijzen voor het maken van het visuele effect van het verhogen ruimte:

 • Het gebruik van glas en spiegeloppervlakken;
 • Selectie van lichte kleuren;
 • Bright verlichting;
 • Gebruik binnenshuis smalle verticale objecten;
 • Minimalisme.

Om visueel te vergroten de kleine hal, gebruik meer licht, spiegelende oppervlakken en heldere kleurenOm visueel te vergroten de kleine hal, gebruik meer licht, spiegelende oppervlakken en heldere kleurenOm ruimte te besparen in een kleine hal is het best om een ​​smalle geïntegreerde meubilair, dat is gebruikt, een combinatie van de eigenschappen van verschillende voorwerpen, zoals een nachtkastje voor schoenen, die u kunt zitten of aan de muur hanger met een plank voor hoeden. Ingebouwde design met glijdende gevels zijn ook assistenten in het opzetten van een kleine zaal.

Indien mogelijk, op te slaan in alledaagse dingen ongebruikt in een andere kamer. Bijvoorbeeld, kan de winter kleding en schoenen in de zomer worden voor opslag overgebracht naar een ander deel van het appartement.

Universal moderne meubels gang

Pak de meubels in de nieuwe hal beginnen meestal uit de kast.

Zeer handig en betaalbare optie - kast, die de volgende voordelen heeft:

 • Schuifdeuren: laat een vrije doorgang bij het openen;
 • Mirrored gevel: elimineert de noodzaak om een ​​aparte spiegels te installeren, te wijten aan het grote oppervlak heeft het effect van het verhogen van de ruimte;
 • De aanwezigheid van planken en laden voor verschillende soorten kleding, hoeden, handschoenen, sjaals en andere dingen.

Wall Hanger - optie voor kleine hal, die niet kast past. Een ander onderwerp in de moderne hal - een hanger voor dagelijks gebruik, kan het een ongebruikelijke vorm zijn, waardoor een persoonlijke touch aan het interieur.

Commode voor schoenen - een onmisbaar stuk van het meubilair. Het kiezen van het onderwerp moet zich richten op de hoeveelheid beschikbare schoenen.

Wardrobe - veelzijdig meubel voor een halWardrobe - veelzijdig meubel voor een hal

Verticale dresser voorziet planken voor laarzen op de gehele hoogte, maar als in de gang weinig ruimte, is het lastig om te gebruiken. Bij het kiezen van een spiegel, dan kunt u ook verblijven in de oorspronkelijke vorm, spelen met licht en gemeenschappelijke licht, is het niet nodig om deze te plaatsen in de voorkant van de ingang spiegel oppervlak. Het is vermeldenswaard dat de horizontale spiegel visueel maakt de wand, waarop hangt een grote schaal, terwijl de maximum lijkt iets lager. Vertical Mirror - zorgt voor een hoog plafond effect.

Een ander interessant ontwerp-oplossing kan de houder voor paraplu's worden, als u weg van de klassieke in de uitvoering beweegt, zullen de gasten creatieve inhoud en levendige prestaties verrassen. In een kleine hal kan de patiënt bestaan ​​als stand, bevestigd aan de muur. Zeer nuttig punt ergens - poef of bankje met een zacht kussen, waar u kunt gaan zitten op hetzelfde moment het kan een doos voor opslag.


Alle materialen in de hal moet zo sterk zijn, omdat de belasting hier hoger dan op het meubilair in andere kamers zullen zijn.

Modulaire kast en een hoek meubilair in moderne stijl

Moderne stijl bij het omzetten van de hal stelt een aantal opties.

Ze zijn:

 • Gesloten opslagruimte, alleen voor decoratie accessoires kunnen worden tentoongesteld in open opstelling;
 • Het meubilair is eenvoudig en compact, zonder overbodige luxe;
 • Het interieur is uitgevoerd in twee of drie kleuren, er is een complexe kleurstof;
 • Verplichte functionele belasting op elk meubel.

Modulaire hal, kast of hoek meubilair kan worden gebruikt in een moderne stijlModulaire hal, kast of hoek meubilair kan worden gebruikt in een moderne stijl

Modulaire meubels is gebaseerd op het principe ontwerper. De elementen kunnen worden geplaatst of opgehangen in elke variatie. Elke module is voorzien van een achtergrondverlichting en rollen in plaats van de poten, waardoor bewegende delen eenvoudig en veilig.


Meubelen - het eindproduct is een combinatie van horizontale en verticale elementen. Het gemaakt van verschillende materialen, wat haar de kans om in uw prijsklasse geeft. Voor appartementen met een onhandig en onconventionele gangen bestaan ​​hoekige gangen - al klaar meubilair. Kortom, de kit bevat ook een commode voor schoenen.

Vóór de aankoop of het bestellen van meubilair, moet u de ruimte te meten.

Comfortabel meubilair gang in een moderne stijl (video)

In de meeste gevallen is de regeneratie van de gang appartement krijgt veel minder aandacht dan andere gebieden van het huis, dat is extreem roekeloos. Immers, moet deze ruimte de persoon om een ​​bepaalde sfeer die heerst in het hele huis te moedigen. Als u na een lange vermoeiende werkdag, zijn gegaan door middel van een file, en stappen in een plas in de voorkant van de ingang, thuis te komen u en merkt dat je in een donkere gang vol met gehamerd kledingkast en een paraplu rondslingeren, dan is uw gezin zal moeten proberen hard om uw goede stemming te herwinnen. Daarom is het belangrijk om de hal goed uit te rusten en het creëren van de sfeer van comfort en harmonie.

Ontwerpen moderne meubilair voor de hal (interieur foto)

1 5 9 1213 123-19 2012-04-20-at-16-52-27 5468a1633cc63 5560970x0 1422772028mebel-dlya-prihozhey-18 detail-gardschrank-17384-08