Een onderscheidend kenmerk van alle wallpapers voor interieurdecoratie - ecologische netheid, redelijke prijs en gevarieerd kleurenpaletEen onderscheidend kenmerk van alle wallpapers voor interieurdecoratie - ecologische netheid, redelijke prijs en verschillende kleuren palitraSteny bezetten een zeer grote ruimte, is het menselijk oog voortdurend aandacht te besteden aan de situatie rond, de blik glijdt langs het oppervlak van de muren, dus het is zeer belangrijk om een ​​wallpaper die harmonie en comfort en dus zelf bepalen kamer. Velen vragen zich af, en hoe om het behang te kiezen, ze niet misrekenen met de fabrikant en niet uitgeven tevergeefs geld.


Wat een leuke wallpaper te kiezen: de voordelen van een wallpaper

Veel mensen denken over de reparatie, kan niet beslissen dat het beter is om uit te kiezen behangen of schilderen van de muren. Door nadelen schilderen is het feit dat heel vaak geschilderde muren maken de kamer een levenloze, koude, onvriendelijk. Ook voor het schilderen moet zorgvuldig uitlijnen en voorbereiden van de wanden, zoals onvolkomenheden onmiddellijk duidelijk zal zijn. Ook moet worden opgemerkt dat de geschilderde muren doen denken aan de restanten van het verleden, de armen "Chroesjtsjov".

Ja, het behang nu verkocht in overvloed, de kwaliteit afwerking materiaal dat wordt gekenmerkt door:

 • texture;
 • kleuring;
 • Value.

Bij het kiezen van behang, moet u zorgvuldig onderzoeken de eigenschappen en kenmerken van elk type wandbekledingBij het kiezen van behang, moet u zorgvuldig onderzoeken de eigenschappen en kenmerken van elk type wandbekleding

Goederen in elke specialiteit te slaan een ongelooflijke hoeveelheid. Verdwaal niet in de rijkdom van behang zal elementaire algoritme van progressief het aanpakken van lijm te helpen in een kamer, voor iedereen op te halen en wat voor soort het meest geschikt is.


Echter, verkeerd om te zeggen dat vandaag de dag, fabrikanten bieden een ruime keuze aan kleuren en mat en glanzend, van verschillende kleuren en texturen, die het mogelijk maakt om te experimenteren en te proberen om een ​​warme sfeer te creëren in de kamer.

De voordelen van behang onder meer de volgende voordelen:

 1. Minimum strekdammen, niet per se naar het maaiveld.
 2. Enorme keuze aan kleuren.
 3. Een verscheidenheid van texturen.
 4. Talrijke tekening, patroon, versiering.
 5. Mogelijkheid ruimte bestemmingsplan.
 6. Milieuvriendelijk.
 7. Kan gebruikt worden voor decoratieve doeleinden.
 8. Het ontbreken van specifieke geur.
 9. Bedieningsgemak voor het plakken.
 10. Een keuze voor de prijs.

Behangen - dit is een eenvoudige constructie operatie die niet veel inspanning vergtBehangen - dit is een eenvoudige constructie operatie die niet veel inspanning vergt

Gewapend met een keuze van de componenten, de persoon zelf kan beslissen wat de beste manier is geschikt voor een kamer geschilderd of behanglijm.Wallpapers van hoge kwaliteit: Types

Bij het kiezen van behang voor verschillende kamers, deskundigen adviseren te ontspannen, sluit je ogen en te willen zien in het gebied. Slaapkamer is het beter om kalm, beddengoed toon voor de keuken en de hal vochtwerende coating te kiezen, maar voor kamer of living van een kind kamer, kunt u al kiezen voor een gedurfde beslissingen en in kleur en textuur. Het belangrijkste ding dat alle elementen met elkaar gecombineerd in stijl. Behang, meubels, decoratieve voorwerpen, textiel, alles moet worden gekozen in een enkele stilistische richting, alleen dan zal het mogelijk zijn om het verwachte effect van de reparatie te bereiken.

Om te begrijpen wat de achtergrond behoefte aan het huis is een beetje meer aandacht voor de soorten van afwerking materiaal waard.

papieren behang

De goedkoopste en eco-vriendelijk, maar is niet bestand tegen UV-licht en vocht, gemakkelijk beschadigd.

vinylspecies

Wallpapers goed gelijmd, slijtvast, licht, vocht. Quality vinylbehang van een goed bedrijf zijn zo scherpe foto's die ze veilig kunnen worden gebruikt simuleren metselwerk.

Het vinyl bekleding is bestand tegen vocht en reinigingsmiddelen, uitstekende schuilplaats onregelmatigheden van de wanden, maskeren de nadelenHet vinyl bekleding is bestand tegen vocht en reinigingsmiddelen, uitstekende schuilplaats onregelmatigheden van de wanden, maskeren de nadelen

 Dit type materiaal is ideaal voor de keuken kamer of gang.

vliesmateriaal

Vaak vlies dient als basis voor vinylbehang, maar sommige merken produceren onafhankelijke non-woven laag. Dit behang is sterk, duurzaam, staan ​​volume textuur en zijn geschikt voor het schilderen.

textiel bekleding

Zeer mooie vacht die aangenaam is om aan te raken, ideaal voor de slaapkamer. Muur plat vallen, maar zijn zwaar, waardoor het moeilijk te herstellen. De coating is gemakkelijk te reinigen, duurzaam en sterk.


vloeibare wallpaper

Verschillen van bekende criteria als behang werden bereid in de vorm van een droog mengsel dat na de verbinding met water wordt aangebracht op de wand. Een zeer populaire vorm van afwerking, duurzaam, betrouwbaar en milieuvriendelijk.

overschilderbaar wallpaper

Voor dit type omvatten non-woven, vinyl en glasvezel.

Vliesbehang uitstekende sterkte-eigenschappen, ecologisch schone, bijv. K. 70% bestaan ​​uit papierVliesbehang uitstekende sterkte-eigenschappen, ecologisch schone, bijv. K. 70% bestaan ​​uit papier

 Een goede optie voor het afwerken, alsof moe van de situatie, kunt u veilig de kleuren te veranderen en te genieten van de nieuwe sfeer. Herschilderen deze wallpapers kunnen worden meerdere malen.


De productie-technologie maakt het mogelijk om het opvullen van de markt voor high-end afwerkingsmaterialen.

Rating: fabrikanten Wallpaper

Gelukkig, de dagen dat de kamer behanglijm over dezelfde papiersoort, hebben in de vergetelheid geraakt. De binnenlandse markt van dit product is in een enorm bereik. Bij de keuze is het belangrijk om niet aan de fabrikant misrekenen.

Rusland is goed bewezen in het veld en reparateurs raden de volgende merken:

 1. Palet.
 2. Practices.
 3. Saratov plant wall paper.
 4. The Moscow wallpaper fabriek.
 5. Art.

Russische fabrieken die wallpapers, op basis van betrouwbare apparatuur en moderne technologie. De producten voldoen aan alle eisen en de kwaliteit van de diervoeders.

Wallpapers Rusland - profiteert binnenlandse producenten

Fabrikanten van Rusland bereikte vandaag een hoog niveau en een eerste klas productie van behang hebben ontwikkeld.

Wallpapers van de Russische productie zijn van hoge kwaliteit en een betaalbare prijsWallpapers van de Russische productie zijn van hoge kwaliteit en een betaalbare prijs

De voordelen van de binnenlandse producenten zijn als volgt:

 1. Een verscheidenheid van originele tekeningen.
 2. Westerse technologie toepassingen.
 3. Bescherming tegen vervalsing, alle producten zijn in overeenstemming met GOST.
 4. De gelegenheid een in welk geval de vordering.
 5. De relatief lage kosten.

Ons behang is niet slechter dan de Amerikaanse, Italiaans, Frans of Duits. Inwoners van landen zijn afgestapt van stereotypen bewogen, en vele jaren na aankoop geproduceerde goederen in Rusland.

Vervaardiging van behang: The Moscow behangselfabriek

Fabriek voor vele jaren het aanbieden van de consument hoge kwaliteit wallpapers.

De productie wordt uitgevoerd in een buitenlandse apparatuur worden uitgevoerd, en er zijn een aantal redenen waarom:

 1. bijna niet kan kopen moderne apparatuur in het land.
 2. Eerlijke concurrentie wordt uitgevoerd.
 3. Planten met een lange geschiedenis van probeert te blijven in de hoofdrol.

Wallpaper productie Moscow behangselfabriek overeen met de belangrijkste selectiecriteria, ze zijn van hoge kwaliteit, eco-vriendelijk en design. Met materiaal van deze fabrikant is makkelijk om mee te werken, behang in staat om te doen herleven en harmonie te brengen elke ruimte.

Voordat u levert de goederen in gespecialiseerde winkels uitgevoerd kwaliteitsbeoordeling, die een garantie van aankoop milieuvriendelijke, schone, betrouwbare afwerking materiaal geeft.

Hoe wallpaper (video) te kiezen

Met al de overvloed van materialen, patronen en texturen, kunt u veilig kiezen voor de optie voor hun huizen. De kwestie van smaak voorkeur en kwaliteit. Goed behang is niet goedkoop is, hoeft hoogwaardige materialen niet een onaangename geur hebben, ze zijn milieuvriendelijk en mooi.

Mooi behang voor het interieur (foto)

3 3a-gc1020340 4 4d5f0ecf650971fed7f0349245983ef4 24 4ea8820484799 44 77 92 93