Rack plafond kunnen eenvoudig hun eigen handen te installerenRack plafond, kunt u gemakkelijk uw rukamiEsli plafonds kan alleen worden geïnstalleerd met de hulp van professionals, kan de lat of gipsplaten plafond afzonderlijk worden ingesteld, aanzienlijk besparen op uw budget.


Wat maakt valse plafonds: de subtiliteiten van vakmanschap

Verlaagde plafonds in onze tijd is de meest voorkomende methode voor het afwerken van het plafond oppervlakken. Het is goedkoop en beschikbaar is om uit te voeren met zijn eigen handen, plafonds houden hun goede verschijning, kunnen ze in verschillende kamers en badkamers worden geïnstalleerd, belangrijker nog kiezen voor een optimaal oppervlak voor het plafond van de kamer. Zwevende plafonds zijn aan elkaar gelijk ondersteuningsconstructie die is bevestigd over het gehele plafondoppervlak de bekledingsmaterialen houden.

Verlaagde plafonds geven de ruimte een ongewone en verfijnde lookVerlaagde plafonds geven de ruimte een ongewone en verfijnde look

Maar afdekmaterialen van elkaar verschillen afbeeldingen vervaardiging, installatie en uiterlijk werkwijze.

Soorten systeemplafonds

 • pinion;
 • tegel;
 • panel;
 • Cassette en rooster;
 • Stretch;
 • Gipsplaat.

Gips plafond wordt ook beschouwd als valse, omdat de installatie van bekledingsmaterialen op de karkas constructie wordt uitgevoerd. Maar in tegenstelling tot andere soorten, gipsplaten plafond behoeften decoreren stopverf en verf na de installatie.

Gipsplaat een nabehandeling nodig bekledingsmateriaalGipsplaat een nabehandeling nodig bekledingsmateriaal


Het belangrijkste kenmerk van de installatie van verlaagde plafonds is dat ze allemaal aan het frame, die is gemonteerd aan het onafgewerkte plafond verschilt alleen de skeletstructuur.

Voor strippen, tegels, paneel, cluster, rooster en gipsplaten plafond wordt opgehangen plafondframe rond de omtrek van de dragende profielen, daarna kozijnprofielen gelijkmatig verdeeld over het oppervlak van het plafond. Ophanging voor spanplafond is iets anders, wordt alleen de omtrek van het oppervlak van het plafond en de rand van de spanning van de baan verbonden.

Het maken van het plafond met zijn handen

Het verlaagde plafond kan worden ontworpen en stellen hun eigen handen als je weet dat de regels en principes van het frame montage en bekledingsmaterialen. Systeemplafond een metaal structuur, die aan het plafond en de wanden bevestigd en dient als basis voor het bekledingsmateriaal, vasthoudt.

Alvorens op een self-inrichting van het plafond, moet u een aantal voorbereidingen te treffen.

De voorbereidingsfase

 • Bepalen van welke bekledingsmaterialen, hun vereiste hoeveelheid;
 • Bereken de oppervlakte van het plafondoppervlak en de hoeveelheid vereist voor een karkas;
 • Bereid een ruwe plafond, pre-clearing uit Nabeul, verf, behang en andere decoratieve materialen die bij kan houden met de tijd;
 • Voorzie zich met alle benodigde gereedschap en materialen.

Indien het plafond instort en er zijn grote scheuren, moet het poshtukaturitIndien het plafond instort en er zijn grote scheuren, moet het poshtukaturitWanneer het plafond oppervlak wordt gemeten, is het noodzakelijk om de hoeveelheid materialen te berekenen voor het frame en afwerken. Verwacht beter materiaal met een kleine marge, dan een gebrek aan het gewenste materiaal. Plafondoppervlak zijn vaak onregelmatig, zodat de lengte moet worden gemeten langs de langste rand, na bevestiging frame, kan de extra lengte van het profiel te snijden.

Vervolgens moet je naar het oppervlak van het plafond voor te bereiden op het frame te installeren. Het plafond is nodig om schoon te maken door het verwijderen van de oude coating. Dit zal het ontwerp van het framesamenstel vergemakkelijken en te voorkomen dat de ineenstorting van de oude bekleding.

Na voorbereidend werk, gewapend met alle benodigde gereedschappen en materialen, kunt u beginnen met het beëindigen van het plafond.

Met metalen profielen voor verlaagde plafonds frame moet heel voorzichtig te hanteren. Ze moeten zorgvuldig worden getransporteerd, om de vorming van bochten, stoten en andere schade te voorkomen. Beschadigde gedeelten moeten worden vervangen geheel anders ongelijke structuur maakt de installatie van bekledingsmaterialen zal moeilijk zijn, zodat het plafond het gewicht van afwerkingsmaterialen niet houden.

Hoe maak je een vals plafond van gipsplaat (video) maken

Instructies hoe je een vals plafond te maken

Stap voor stap installatie-instructies plafond zal helpen om uw eigen handen vals plafond te maken, zonder de hulp van professionals. De eerste stap bij het maken van een vals plafond, deze markering het plafond volgens de stand van de oude plafond, de wanden en de hoogte van de ruimte. Markering het plafond wordt uitgevoerd met behulp van een waterpas, krijt of potlood en meetlint. Met het niveau van het hoogste punt van de wanden dienen de fijne lijn gedrag in de horizontale richting. Vervolgens werd met een meetlint en kalk moet het laagste punt te identificeren, en de wanden overzicht van het niveau van het nieuwe maximum van de horizontale lijn, zal het referentiepunt voor het instellen van het kader.

Na het markeren, kunt u overgaan tot het frame assemblage, in deze behoefte:

 • Zelftappende schroeven, deuvels of ankers;
 • schroevendraaier;
 • Drill.

 Langs de omtrek van de bovenste horizontale lijn, op de wanden worden gehouden, zijn de geleidingen aangebracht met pennen, de pluggen of schroeven. Vervolgens wordt het tellen gedaan om de vervoerder profielen in te stellen. Vanaf de rand van het geleidingsprofiel met een meetlint en krijt equidistante geplande toekomstige positie van de draagrails, en vervolgens aan het oppervlak van de deuvels. Hoogte verstelbaar chassisophangorganen die zijn bevestigd aan de basis plafond.


Het frame is bevestigd aan de basis met behulp van schroeven of pluggenHet frame is bevestigd aan de basis met behulp van schroeven of pluggen

Tijdens de installatie moet het frame rekening houden met het gebied van verlichting, kunt u de draad terug te trekken, installeert u de cartridge voor een lamp. Na het installeren van het frame, controleer de hoogte volgens het label en de hoogte van de wanden waterpas. Als er hobbels en ribbels, wordt de afstand verminderd door gebruik hangers, het aanpassen van hen.

Na installatieprofielen gecontroleerd door de sterkte van de bevestiging aan het plafond oppervlak en het touw profielen daartussen. Indien de structuur correct gemonteerd, worden de onregelmatigheden gedetecteerd en het frame, getest op sterkte, u direct klaar bekledingsmaterialen zijn. Om het kader platen, panelen, rails, gipsplaten en andere bouwmaterialen te bevestigen, maak een decoratieve afwerking.

Hoe is de decoratie van het plafond

Zoals installatieframe en decoratieve houtwerk van het plafond, kun je het zelf doen. Aan het plafond tegels en paneel gewrichten kunnen worden gezien, maar die is om hun gebruik garnituur tape of het spoor te verbergen. Op gewrichten gesuperponeerd en gefixeerd band in verticale en horizontale richting, die een modieuze afwerking plafondoppervlak. Extra kosten en werk vereist afwerking gipsplaten plafond.

Benodigde materialen:


 • primer;
 • stopverf;
 • Latex verf.

Bij afwerking plafond voegen tussen gipskartonplaten kan de band of een speciale plakband afdichtenBij afwerking plafond voegen tussen gipskartonplaten kan de band of een speciale plakband afdichten

Shpatlyuem gewrichten van gipsplaten, is het noodzakelijk om stopverf gat met een kap met schroeven, het oppervlak volledig plat.

Gipsplaten oppervlak hide primer, plamuur lijn de gewrichten, te vergelijken met de rest van het oppervlak. Voorbereid voor het schilderen oppervlakte kan worden geschilderd.

Hoe maak je een vals plafond met zijn handen (video) maken

Gipsplaten aan het plafond ziet er geweldig uit in elke kleur, kunt u veilig experimenteren, herschilderen. Verlaagde plafonds zijn op lange termijn in het kantoor en gemakkelijk te installeren, de installatie van het systeemplafond thuis of op kantoor, is het mogelijk voor een tiental jaar te vergeten over reparaties.