Aan het plafond te wassen ten minste een keer per maand aanbevolenAan het plafond te wassen ten minste eenmaal aanbevolen in mesyatsPotolok vaak blootgesteld aan verschillende verontreinigingen. op het oppervlak accumuleert vaak stof, vet of roet. Experts raden aan om minimaal een keer per maand tot het reinigen van het plafond uit te voeren. U kunt een stofzuiger, een flanellen doek of een verscheidenheid van reinigingsmiddelen. Selectie van een bepaalde methode is afhankelijk van het type plafond bekleding.


Wat is het maximum voor cleanrooms

Plafonds voor cleanrooms zijn meestal duurzaam en praktischPlafonds voor cleanrooms zijn meestal duurzaam en praktisch

Bij de constructie van alle medische faciliteiten te gebruiken vaak speciale plafonds voor cleanrooms. Het produceert firma "dergelijke structuren FarmInzhiniring'.

Dergelijke plafonds zijn gemaakt van standaardonderdelen, die op een speciaal frame zijn gemonteerd. Elke sectie is gemaakt van gespecialiseerde gegalvaniseerd staal. Echter, in de afgelopen jaren vaak zijn er modellen die zijn gemaakt van aluminium of roestvrij staal.

Plafonds voor cleanrooms hebben voordelen:

 1. Uitvoerbaarheid.
 2. Duurzaamheid.
 3. De mogelijkheid om hoge druk te weerstaan.
 4. Eenvoudige installatie.

Plafonds voor cleanrooms niet regelmatig worden schoongemaakt. Dit komt door het feit dat hun oppervlak wordt voorzien van een speciaal materiaal dat vuil en stof van het oppervlak afstoot.


Wat een mop voor het reinigen plafonds en wanden van de beste

Met het oog op het plafond en de muur van vuil efficiënt en snel schoon te maken moet je een kwaliteit rakel. Allereerst moet u betalen voor het materiaal waaruit het product wordt pen gemaakt. Het wordt aanbevolen om de mop handgreep die is gemaakt van metaal te kiezen.

Het belangrijkste is, moet je op letten - dit mondstuk. De wanden schoon en het plafond beste te geven aan het mondstuk met bot. Mop een speciaal kantelmechanisme en is relatief goedkoop.

Meer mondstukken bestaan ​​in de vorm van een langwerpige spons. Dit model is geschikt voor het reinigen plinten. Bovendien zijn deze mops hebben een speciale druk op de hendel.De nadelen van het product verpakt in de vorm van een langwerpige spons omvatten:

 • Snelle slijtage.
 • De hoge kosten.
 • De noodzaak om te genieten spons voor het wassen.

Als u wilt een mop, die u zal dienen voor een lange tijd te kopen, op zoek naar producten met een stoompijp. Ze zijn ideaal voor snelle reiniging van elk oppervlak. Daarnaast is deze tool kunt u produceren hoogwaardige oppervlaktedesinfectie.

Hoe aan het plafond te wassen in de woning

Reinig kunststof plafond behoefte een zachte spons, zeep en droog te gebruiken met een zachte doek en rubberhandschoenen. Voordat u begint, is het noodzakelijk om de stukken van zeep en warm water te mengen. Het is vermeldenswaard dat de soap om gebruik te maken ten strengste verboden, omdat het alkali bevat.

Voordat u het plafond te reinigen moet het oppervlak stofzuigen. Deze procedure zal helpen om alle vaste deeltjes uit het plafond te verwijderen. Indien het plafond heeft een vet vlek, is het noodzakelijk uit te wassen met een zeepoplossing.

Voor het reinigen van het plafond wordt aanbevolen om grondig gestofzuigdVoor het reinigen van het plafond wordt aanbevolen om grondig gestofzuigd

Bij het wassen van de plastic plafond moet rekening houden met deze nuances:

 1. kan niet worden gebruikt voor het wassen van het oppervlak van detergentia die schurende deeltjes.
 2. Je mag geen sponzen of grove borstel.
 3. We hebben niet te veel druk adviseren op het plastic, als het kan worden vervormd.
 4. Gebruik niet het wassen stofzuiger.

Onlangs, zeer populair op waterbasis plafond. Als u een lekke beschilderd plafond, de productie van het wassen gebruik van agressieve reinigingsmiddelen is onmogelijk. Het wordt aanbevolen om het oppervlak schoon met een milde zeep oplossing of een droge doek.

Als u een vlakke mat hebt geïnstalleerd verlaagde plafonds, bij het schoonmaken van vasthouden aan het volgende algoritme:


 • Voor het wassen, veegt het plafond met een droge spons.
 • Roer stukken zeep en warm water.
 • Neem een ​​stuk katoenen doek en dompel het onder in het zeepwater.
 • Veeg het plafond.
 • Na afloop van het plafond vegen met een droge doek.

Glanzende vals plafond kan worden gewassen uit de modder op analoge wijze.

Het beëindigen van de plafonds: stap voor stap handleiding

Fijne afwerking gaat witten, schilderen en behangen het plafond. In het beginstadium is het noodzakelijk om het plafond te schilderen met een speciale verf. Selectiemiddelen, dat uit fungicide middelen. Dit zal de verf van het plafond schimmel en meeldauw te beschermen.

Het oorspronkelijke plafond behandeling is voorafgaand aan het schilderenHet oorspronkelijke plafond behandeling is voorafgaand aan het schilderen

Om de maxima vlotte eerste verflaag moet in een zodanige richting dat het zonlicht was gericht overheen worden toegepaste. De tweede laag moet worden aangebracht in de omgekeerde richting.

Plakken van een plafond kan worden gedaan met behulp van behang of tegels. Als u besluit om de voorkeur aan behang te geven, voor het plakken, zult u lijm en verbruiksartikelen nodig. Als je besluit om te plakken over het plafond tegels, moet u een voorlopige lay-out te doen voor de eerste tegels. Na deze behoefte door middel van lijm of spijkers vloeibare kleefstof verblijft tegels.


Hoe snel het wassen de kalk uit het plafond

Afwassen de kalk uit het plafond is heel simpel. Om dit te doen moet je een spatel, verfroller en drie tanks nodig. Ook wordt aanbevolen om een ​​voorraad op een bril, zoals tijdens het Krijt residuen kunnen krijgen in je ogen.

Met behulp van een speciale pasta, kunt u de oude witkalk verwijderenMet behulp van een speciale pasta, kunt u de oude witkalk verwijderen

Als u wilt dat de oude witkalk te verwijderen, dan moet u alleen een speciale pasta gebruiken. Het kan worden gemaakt van meel en zetmeel.

De sequentie van het verwijderen van kalk van het plafond:

 1. Breng eerst warm water op het oppervlak.
 2. Met een brede spatel verwijderen van een laag krijt.
 3. Resten witkalk verwijderen met warm water en een spons.
 4. Zo niet whitewash afgewassen met behulp van zeepwater. Om het te maken, moet je 12 liter warm water te mengen, 5 eetlepels zuiveringszout, 2 eetlepels wasmiddel.

De wassen roet uit het plafond in de woning

Er zijn gevallen dat na de brand, roet regelt stevig op het plafond. Verwijder roet mogelijk zonder het gebruik van speciale apparatuur. Voordat u begint, is het wenselijk op ongewenste kleding en een gasmasker te zetten. Zo kunt u uzelf te beschermen tegen de effecten van rook.

Ten eerste, moet je op de grond lag papier. Dit zal u helpen voorkomen dat in de zwarte micro-scheuren op de vloer.

Om roet te vallen op de grond en lag op de vloer een papierenOm roet te vallen op de grond en lag op de vloer een papieren

Het proces van het verwijderen van roet uit het plafond:

 • Eerst moet de bovenste laag roet behulp van een borstel verwijderen.
 • Dan, met de hulp van sponzen beginnen aan het oppervlak van het plafond te reinigen. Zodra de spons waardeloos zal worden, veranderen.
 • Meng warm water en een ontvetter.
 • Dompel een spons in de resulterende oplossing.
 • Translatiebeweging reinigen het plafond.
 • Resten te verwijderen roet met een wattenstaafje gedoopt in "white spirit" oplossing.
 • Verf het oppervlak.

Hoe snel wassen vet uit het plafond

Reinig het plafond van vet is heel simpel. Voor het werk dat je een mop nodig met een zachte mondstuk, borstel, emmer, een stuk katoenen doek, afwasmiddel, handdoeken.

Als u nodig hebt om vet beschilderde plafond te verwijderen, dan gebruikt detergenten onmogelijk. De enige manier om het oppervlak schoon - om vlekken te verwijderen met een droge borstel.

Plastic panelen kunnen worden gereinigd met een mop. De zeepoplossing kan worden gebruikt als een detergens. Na verwijdering van het vet is het noodzakelijk om te vegen het plafond droge doek.

Gebruik een bezem om plastic panelen schoon te makenGebruik een bezem om plastic panelen schoon te maken

Om het vet uit het spanplafond verwijderen voldoen aan de volgende algoritme:

 1. stofzuigen eerst het oppervlak.
 2. Veeg het plafond met behulp van een katoenen doek. Het kan een zeepoplossing of wasmiddel te bevochtigen.
 3. Nadat het oppervlak van het vet schoonmaken om het oppervlak af te vegen met een droge doek.

Het wassen reinigen plafond (video)

Reinig het plafond en de muren van elke vorm van vervuiling gewoon. Voor het wassen je hoeft niet te dure schoonmaakmiddelen te gebruiken. Experts raden schoon te maken met behulp van conventionele zeep oplossing. Op beschilderde plafonds helpen om het vuil vlakte droge doek te elimineren. Bij het reinigen van het kunststof plafond is verboden om gereedschappen met slijpmiddeldeeltjes en waterzuiger.