3d tekeningen aan het plafond kunnen verschillende geometrische vormen of configuraties spelen3D-tekeningen op het plafond kan verschillende geometrische vormen spelen of konfiguratsiiDlya om een ​​3D tekening op het plafond is het beste om een ​​inkjet printer te gebruiken. U kunt echter een volumineuze plafonds op te bouwen zonder het gebruik van gespecialiseerde apparatuur. Maak 3d plafond onafhankelijk eenvoudig met behulp van geperforeerde panelen gemaakt van aluminium, PVC-folie of gips. Deze schilderijen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd op vrijwel elk oppervlak, en kijk niet erger dan opknoping panelen met foto's af te drukken.


Het maken van de 3D-plafond met zijn handen

Met het oog op een volumineus plafond te creëren is niet noodzakelijk van toepassing op de geschorste doek alle afbeeldingen. Maak de illusie van volume kan worden met behulp van speciale multi-level plafonds en goede verlichting. Voor de constructie van meerlagig structuren volume, is het wenselijk om ofwel gipsplaat of PVC doek gebruiken.

Voordat je gaat installeren surround plafond simuleren in het programma "3D MAX" of "Compass". Lay-out zal u helpen de benodigde hoeveelheid materialen en de kwaliteit van de bouw set te berekenen. Indien gewenst kunt u een speciale map waarin u kant en klare 3D-ontwerp kan vinden downloaden.

De belangrijkste taak van het maken van 3D plafond - de ontwikkeling van een spectaculaire decor elementen en zorgen voor een comfortabele bedieningDe belangrijkste taak van het maken van 3D plafond - de ontwikkeling van een spectaculaire decor elementen en zorgen voor een comfortabele bediening

3d plafond installatie noodzakelijk in deze volgorde:

 1. Werkwijze basisoppervlak primer. Kleine gebreken verzegeling van de stopverf mengsel.
 2. Breng aan het plafond lay-out.
 3. Baseline maken gaten voor pluggen.
 4. Plaats de aluminium profielen. Om ze op te lossen, gebruik pluggen.
 5. Als u gebruik maakt van PVC doek, warme kamer met een warmte-pistool.
 6. Nadat de kist is opgebouwd, ingesteld stof van pvc of gipsplaat. Voor het bevestigen van materialen, gebruik maken van schroeven en beginnen profielen.
 7. Installeer vervolgens de armaturen. Het wordt aanbevolen om een ​​verborgen LED-achtergrondverlichting te gebruiken. Het ziet er veel beter kroonluchters en schijnwerpers.

3d perforatie plafonds

Als u niet wilt tekeningen of afdrukken op het plafond geplaatst, kunt u een geperforeerde plaat te gebruiken. Op het oppervlak van dergelijke banen aangebracht en vinyl bijzondere textuur.


Als je van creatieve oplossingen, kunt u schilderijen, waarin de perforatie wordt aangebracht in verschillende lagen te kopen. Eén van de lagen kan doorschijnend of opaak zijn gemaakt, en tussen de lagen een lichte verborgen installatie. 

3d perforatie ziet er veel interessanter dan printen3d perforatie ziet er veel interessanter dan printen

Bij gebruik van geperforeerde weefsels verlichtingsinrichtingen kunnen worden gebruikt:

 • Schijnwerpers. Met hun hulp, kunt u gemakkelijk de hoek van de lichtfluxen te passen.
 • Verborgen verlichting. Het mag alleen worden gebruikt als u gebruik maakt van een multi-geperforeerde stof.
 • LED strip. Met hun hulp, kunt u de kamer in verschillende functionele gebieden te breken. Ook moet LEIDEN lint worden gebruikt als u wilt op het doek te zetten elk ongewoon patroon.

Installatietechniek geperforeerde bladen: 1. Stel het stokbrood harpoen type. Fix it met pluggen.
 2. Print de bedrading voor de lichten. Als u gebruik maakt schijnwerpers moet worden gemonteerd hypotheken.
 3. Warm up naar kamer 60 graden met een warmte-pistool.
 4. Bevestig de PVC doek wasknijper.
 5. Plooi overtollige stof prints.
 6. Zodra de kamertemperatuur zal dalen, installeert verlichting.

Hoe maak je een plafond te maken met een 3D-foto in het appartement

Als u de 3D-foto toe te passen op het plafond, moet je toevlucht nemen tot het gebruik van speciale apparatuur. inkjet printer wordt vaker gebruikt. Om de afbeelding om meer realistische kijk, kunt u een multi-gelaagde structuur te installeren.

Voor de bereiding van samenstellingen 3d wenselijk om een ​​film van polyvinylchloride gebruikt. Het kan een glossy of satijn textuur hebben. Ook 3d samenstelling kan worden aangebracht op de tissuebaan. Echter, als gevolg van een stof blad, zult u niet in staat zijn om een ​​multi-tiered structuur op te bouwen.

Het 3D-effect werktuig vaak vinyl films met een glad oppervlakHet 3D-effect werktuig vaak vinyl films met een glad oppervlak

Gelaagde structuur kunnen worden vervaardigd in de vorm:

 • Arch. Een dergelijke constructie is handig als het appartement is zeer hoge plafonds.
 • Cone. Dit ontwerp helpt om het effect van "vallende druppel" op het plafond te bootsen. De basis van de kegel is uitgevoerd in de vorm van rechthoeken of ovalen uitgevoerd.
 • Golven. Gestapelde structuur gevormd als een golf rationeel geïnstalleerd zowel bij hoge als bij lage kamers.

Het kiezen van een 3D-paneel voor het plafond

Voor de muren en plafonds van de verschillende 3D-panelen worden vaker gebruikt. Ze verschillen niet alleen in kleurenschema, maar ook opluchting. Sommige panelen zijn gelijkaardig in verschijning aan stenen of hout.

Het wordt gebruikt voor de vervaardiging van 3D panelen materialen:

 1. Aluminium. Panelen gemaakt van dit materiaal, heel praktisch, hebben echter hoge kosten. Weefsels, vervaardigd van aluminium is gemonteerd op een speciale lat gemaakt van staal baguettes.
 2. Plastic. Dergelijke panelen worden gebruikt als je een multi-tiered structuur te creëren. Bovendien zijn driedimensionale plastic weefsels vaak gebruikt voor het afwerken van plafonds in vochtige ruimten.
 3. Gips. Deze panelen worden gebruikt in het geval dat u nodig hebt om een ​​naadloze panel. Bij het gebruik van gips panelen die u niet nodig om een ​​speciaal frame te bouwen, omdat dergelijke banen op de ondergrond worden verbonden door middel van vloeibare nagels.

Om 3D-plafond te creëren is het beste om gipsplaat te gebruiken. Ze zijn eenvoudig te installeren en geen speciale zorg nodig hebben. Verder, gipsplaten zijn bestand tegen hoge temperaturen en zag er niet slechter dan aluminium of kunststof web.

Spanplafonds 3d patroon (video)

Instellen van 3D plafonds - een geweldige manier om een ​​kamer te transformeren. Om een ​​bulk compositie te maken, kun je toevlucht nemen tot het gebruik van een speciale printer. Hiermee kan worden toegepast op elk patroon hangen doek. In het geval u wilt uw eigen volumineuze plafondmontage, moet je speciale 3D-panel te kopen of bouwen van een multi-tiered ontwerp van de gipsplaten.


3D tekeningen op het plafond (foto)

1 1-2 2 024 3dpotolok1 3D1 1289 04.444 21 9896e52e8c404aa04e382258ab5741c9