Garderobe in de hal is een multifunctioneel meubel, die uitstekende prestatie-eigenschappen heeftGarderobe in de hal is een multifunctioneel meubel, die uitstekende prestaties in het interieur van de hal zijn er geen kleinigheden heeft. Alleen al omdat die kleine dingen alleen kan worden in de ruime hal. Een traditionele smalle gangen die afmetingen veel zijn te wensen over, is het noodzakelijk te verstrekken volgens de regels van het minimalisme. Dat is wat hen zal helpen om visueel kijken groter.


Kijk naar foto's in de galerie foto - stijlvolle lobby rommel nog niet zeggen. Nou, als je een gewone drie-meter, moet worden doordacht elk detail. En het centrum van een hal in het appartement, zonder twijfel, uitgegroeid tot een garderobe. En het is niet zo belangrijk, het is een merk (Austen, Stanley, Ikea), of het feit dat je zelf hebt gemaakt.

Wat zijn de kasten gangen voorkeur

Natuurlijk, vandaag de dag, in plaats van stationaire sets de voorgrond kasten. Dankzij hen, hal een heel ander soort verworven. Het belangrijkste voordeel van garderobe - zijn compactheid. Het is echt een multifunctioneel meubel - dit is niet alleen een plek kleding winkel, waar fit en dozen, manden, dozen met verschillende documenten en ga zo maar door. In feite is dit mini-pantry.

Als de hal is groot, het is beter om een ​​kast te kiezen, en zo klein - smalleAls de hal is groot, het is beter om een ​​kast te kiezen, en zo klein - smalle

Maar afgezien van deze zijn praktische, kledingkast en andere decoratieve functie. Ongewone texturen, tekeningen, foto's, kleur en design - een zaak kon inrichting van de woonkamer en sluit de saaie muur. Bicolor kasten vandaag op grote schaal gebruikt - zelfs voor de keuken beginnen al te bestellen gelijkaardig design. Het maken van kasten wordt meestal gedaan op individueel verzoek, omdat rekening wordt gehouden met de kenmerken van de ruimte waarin zij bestemd zijn genomen.


De standaardbreedte van de kast in de gang en andere dimensies

Vóór het uitvoeren van metingen, het ontwerp en de vorm van de kast te bepalen. Voor de klant, kunt u met uw tekening of schets, of kies de opties die u aanbiedt. En tot op heden soorten en modellen van kasten veel.

Hoe zijn de afmetingen:

 • Het berekenen van de grootte van de zaal maakte de breedtematen, lengte en hoogte van de ruimte, en nuances rekening gehouden als de deur van de kast, lichtschakelaars, batterijen en alles wat naast de kast.
 • Wordt voornamelijk bepaald door de afmetingen, tegelijkertijd rekening houden met de plinten en vormstukken, alsmede eventuele onregelmatigheden van de wanden.
 • De totale afmetingen van de breedte en hoogte worden afgetrokken toestemming om deze onregelmatigheden, plinten en lijstwerk, en pas daarna worden bepaald door de afmetingen.
 • Standaarddiepte is 600 mm, uitgaande waaruit volgt dat het effectieve oppervlak is op een diepte van 500 mm (100 vereist om het schuifsysteem installatie).
 • De breedte van de binnenste planken 400-1000, niet meer werkelijk bestaan.
 • Hoogte interval tussen de planken - 300 mm.
 • De hoogte van de kast doorgaans 2400-2500 mm, de buislengte voor hangers - 800-1000 mm.

Je moet een kast in de hal van deze omvang te kopen, dankzij welke het zal niet interfereren met comfortabele beweging van de deur naar de kamerJe moet een kast in de hal van deze omvang te kopen, dankzij welke het zal niet interfereren met comfortabele beweging van de deur naar de kamerWelke kast te leveren, kunnen worden opgelost, en dus Algoritme: Google - de grootte van de kast foto's. En om u kant en klare opties, het bekijken van alles en beslissen wat het kabinet zou moeten zijn in uw huis. Op deze manier kun je pick-up een goede optie.

Ontwerp garderobe in de hal: een grote afgeronde versie

Gebogen of radius kasten (alle kast) hebben de laatste tijd erg populair geworden. Radius gangen letterlijk passen in elke stijl, en alleen die meubelen heeft de voorkeur in huizen waar er kleine kinderen. Dit is de beste keuze in veel gevallen.

De voordelen van gebogen kabinetten:

 • Ongebruikelijk, innovatief, elegant - zelfs de meest eenvoudige patronen in de vorm van een cirkel sector. Het is opmerkelijk dat alle decoratieve elementen op deze achtergrond helderder, interessanter eruit zal zien.
 • De contour van de gevel zal afhangen van de buigradius zijn. Sliding modellen veronderstellen een minimale straal van 300 mm en de maximale niet beperkt. We zwaaien modellen zoals kansen minder.
 • Deze vorm maakt het mogelijk om elk hoekgedeelte nemen in een hal, indirecte hoek niche mezhdvernoe smalle ruimte, etc. Met de directe model heeft beperkingen, maar halfronde kabinet in dit opzicht is zeer gebruiksvriendelijk.
 • Gebogen vormen functionaliteit - een efficiënter gebruik van ruimte gang. De smalle gedeeltes van de kastdiepte verminderd en vrijer, integendeel, toegenomen.
 • Elke ontvankelijk uitvoering - een modulaire, geïntegreerde of meubels.

Hoge ronde kast past in de hal, gemaakt in klassieke stijlHoge ronde kast past in de hal, gemaakt in klassieke stijl

glanzend, mat, spiegel, met afdrukken van foto's, enz. - gevels kan elk zijn Zo'n mooie kast, ook kan verzamelen over uw schetsen. Maar de catalogus is rijk aan voorbeelden die het overwegen waard zijn.

Halfronde of kast Radius: voorkamer met een handicap

En zonder gebreken, natuurlijk, maar het is gedaan. Ondanks een interessant ontwerp dat de hele zaal kan transformeren, hebben zulke kleine kasten nadelen. Echter, zelf beoordelen.

Nadelen gebogen kasten:


 • Hoewel ze ruimte te besparen gang, maar ruimtelijkheid kan een directe model te leveren. Het hangt af van de grootte van de standaard inhoud.
 • Volgens de materialen, ook is er een beperking - van spaanplaat, bijvoorbeeld de gevel niet zal doen, dit materiaal is slecht buigen en bijna onmiddellijk vervormd. Maar de spiegel is in een gebogen oppervlak zou cartooneske uitstraling. Nauwkeuriger, de reflectie in, wat natuurlijk niet relevant.

Radius kast heeft een klein formaat, dus zeer geschikt voor kleine gangen, in de stijl van high-tech of moderneRadius kast heeft een klein formaat, dus zeer geschikt voor kleine gangen, in de stijl van high-tech of moderne

Het moet gezegd worden over een aantal van de stilistische beperkingen. Voor klassieke stijl is goed slechts een bolle vorm, en het is wenselijk dat het model had draaideuren. Gecombineerd opties accepteren geen high-tech en hetzelfde minimalisme. Maar, bijvoorbeeld, moderne zeer geschikt voor complexe vormen.

Lange garderobe in de hal: foto, ontwerp, ideeën

Als u een lange gang, kun je het in een ruime kast, ook, is erg lang. Het kan, bijvoorbeeld, de Italiaanse kabinet van de array of een budget model van een lokale fabrikant, en zelfs een zelfgemaakte kast kan zijn. Maar vaak een dergelijke keuze is niet de beste situatie voor de lange gang - de kamer die u de bijkeuken te maken.

De lange gang, idealiter, aanwezig moeten zijn:


 • Obuvnitsa;
 • Of een banquette poef;
 • Hanger voor de werkelijke kleding;
 • Garderobe voor top seizoensgebonden kleding;
 • ; Volledige hoogte - De spiegel zou goed zijn
 • Bergruimte voor kleine voorwerpen - een commode of een kast met laden;
 • Zontovnitsa;
 • Stoel of voetenbank voor tassen.

Een van de voordelen van een lange kabinetten moeten er rekening mee hun beschikbaarheid en de capaciteit spiegelEen van de voordelen van een lange kabinetten moeten er rekening mee hun beschikbaarheid en de capaciteit spiegel

Dit is natuurlijk ideaal, past niet in de hal. Maar, geloof me, garniturnoy optie is beter dan een lange kast die je gang zal veranderen in de verdere gevolgen van de trein gang. Als de hal is groot en lang is, kan het zijn nissen en andere structuren gemaakt van gipsplaat, waardoor de ruimte te transformeren. Zelfs de kast naast de sokkel, is interessanter net lang kast.

Meubilair als kantoor - ook geen optie voor het appartement. En als je in de hal hetzelfde rack, versieren met een aantal elementen van het comfort dat het huis was thuis, en zag er niet uit als het werk. Soms is het best twee-deurs kasten van het aantal paren van stukken, in plaats van een lange adem.

Scandinavische stijl: witte kasten hal, foto's

Er is een slogan voor onze manier van leven wordt geregeerd door Ikea. Het gaat over hoe een bekende Scandinavische merk maakte de call en stelde veel andere fabrikanten een bepaald niveau. Maar er is zeker geen schande als je ook graag dat de fabrikant of, in het algemeen, de voorkeur aan de Scandinavische stijl te zijn. En hij, op zijn beurt, geeft de voorkeur aan hal overwegend witte kasten.

Wardrobe in de Scandinavische stijl, meestal wit geschilderd of een andere lichte schaduwWardrobe in de Scandinavische stijl, meestal wit geschilderd of een andere lichte schaduw

In het algemeen zijn de Scandinavische stijl - een hymne aan de ruimte, omdat aan de gang, vol met meubels zien, bent u weinig kans van slagen. We zijn gewend aan het kabinet kan er helemaal niet zijn. Bovendien is het soms nodig om de oude kasten te verwijderen om ruimte te maken.

Maar de open opslagsystemen zijn vaak: het kan bijvoorbeeld een roterend rek. Er zijn laaghangende lockers, opknoping locker met haken, garderobe, accordeon, kast-case. Maar de meest voorkomende optie - wit is niet erg hoge kast met twee deuren. Zij vult de binnenverlichting, en niet altijd zoals wordt gebruikt voor het opbergen van kleding. Dit kan heel een hardware-kast en seizoensgebonden bovenkleding wordt opgeslagen in een open rack.

Gebouwd in het interieur van de hal: land of provence

Het is heel romantisch, gezellig stijlen - land, en de Provence. Provence, door de manier, veel ontwerpers worden beschouwd als een van de land-opties. Niet per se om meubels gemaakt in Italië te kopen, bijvoorbeeld, dat ik in mijn hal naar zo'n populaire stijl te ondersteunen.

Kast in de stijl van de Provence wordt gekenmerkt door kleine afmetingen en een uitstekende esthetische kwaliteitenKast in de stijl van de Provence wordt gekenmerkt door kleine afmetingen en een uitstekende esthetische kwaliteiten

Kast in de stijl van de Provence:

 • Bij voorkeur felle kleuren, is het mogelijk en wenge en beuken, maar nog belangrijker, het is goed houten meubelen, mooie, natuurlijke;
 • Vaak wordt gebruik gemaakt van een twee-weg kast die meer functies en wanden vervult;
 • Gebruik en opslag lengte van 160 cm en meer model, het belangrijkste - afgeschuind strikt rechthoekig (alsof fijngehakt) - dat is dat buiging, vloeiende lijnen welkom;
 • Kans op florale versiering, snijwerk, en andere natuurlijke decor.

Vaak onder de Provençaalse stijl meubels gewoon hersteld, niet verkocht. Soms zelfs herstelde de garderobe van een oude kinderen. Op dezelfde manier, met de stijl van de country muziek - het is een eenvoudig meubilair, die niet zo anoniem, echter, net als de moderne klaar headset.

Hoe maak je een kast in de hal (video) te kiezen

De hal kan zelfs een kleine kast voor boeken, natuurlijk, een boekenkast is het onwaarschijnlijk om te passen in een kleine hal, maar als de grootte van uw gang toelaat, van dit appartement zal nog comfortabeler zijn.

Goede keuze!

Details: kast in de hal (foto voorbeelden)

7IuixIz7 7-25 9fdda873393be5f54e44e3f22638b78b 19 22-21 31 46da2fc99d5d7ec1f88ddaa361dc92bf 165 526zoom 1110