Mooi en praktisch garderobe is onmisbaar meubilair in de gangMooi en praktisch garderobe is onmisbaar meubilair prihozheyOdnim van de belangrijkste uitvindingen voor het menselijk leven te vergemakkelijken en te organiseren is zonder twijfel de kast. Inderdaad, dankzij hem, we kunnen dingen houden op een plaats, zodat wanneer ze niet aarzelde en had een onaangename geur niet te verwerven. Om opslagruimte voor uw garderobe was het niet alleen handig, maar ook esthetisch look, is het noodzakelijk dat zijn ontwerp wordt gecombineerd met het interieur van uw huis stijl. Hoe de juiste kast voor residentiële of kleedkamer te kiezen, en zelfs hoe het te doen met je handen, leert u vandaag.


Aan welke eisen moet voldoen aan de kast-kast

Het kiezen van een garderobe voor uw huis, kijk op de eisen die het moet uitvoeren, omdat het kantoor voor de opslag van papieren en meubels, waar u uw favoriete kleding zal zetten - ze zijn twee totaal verschillende dingen.

Bij het kiezen van een zaak voor de gang, moet u niet alleen het uiterlijk, maar ook de kwaliteit te evaluerenBij het kiezen van een zaak voor de gang, moet u niet alleen het uiterlijk, maar ook de kwaliteit te evalueren

De lijst van voorwaarden waaraan moet worden voldaan garderobe:

 • Kies meubels die ventilatiegaten moet het kledingstuk te ventileren.
 • Garderobe moet een groot aantal planken, die kan worden gevouwen kleding die niet verkreukelen, de plaats waar zij uw jurken, jassen, jassen, shirts en andere kleding, niet zal hangen voor het vouwen van vakken voor hoeden, riemen, tassen en schoenen en lades lades voor het opslaan van ondergoed en sokken.
 • Het is beter als de kleedkamer afdeling een plek om sieraden te slaan zal bieden. Niet alle soorten kasten, hebben in hun apparatuur afdelingen voor sieraden, maar ze zijn gemakkelijk zelf te doen.
 • Ideaal kasten moet full-length spiegel op de deur.

Als je pick-up meubilair dat alle bovenstaande eisen presteert, is het nuttig, ongeacht of u een modern plat of Chroesjtsjov, klein en smal je kastje of een hele kast systeem omvat aparte verdieping hangers, spiegels en kasten.


Kledingkast voor kleding: kies een ontwerp

Storer weefsel van kleding en schoeisel van andere materialen moet niet alleen comfortabel en ruim zijn, maar ook perfect passen in het interieur van de kamer waarin je gaat om het te zetten. past een optie voor in de woonkamer of slaapkamer met een discreet ontwerp en één voor de kamer van een kind met kleurrijke muren en meubels. Moderne catalogi zijn vol met verschillende soorten kasten voor een verscheidenheid van interieurs.

Laten we eens kijken welke optie het beste past in uw kamer:

 • In de slaapkamer, koppels zijn klein, zet twee twee-sectie een kast met vleugeldeuren.
 • Als u de trotse eigenaar van een grote kledingkast, maar hebben niet de mogelijkheid om een ​​aparte ruimte voor de opslag van kleding toe te wijzen niet, dan is uw redding de hoekkast zijn.
 • Als u besluit om een ​​kast in de gang radius opties te zetten, te kiezen, niet veel ruimte in beslag.
 • Degenen die geloven dat het belangrijkste in het interieur - het is een grote hoeveelheid vrije ruimte, zal ongetwijfeld de ingebouwde wandkasten waarderen.

Wardrobe gang moet worden gekozen, dat het perfect aansluit op uw woninginrichtingWardrobe gang moet worden gekozen, dat het perfect aansluit op uw woninginrichtingAls je supporter van klassieke, Engels of Provençaalse stijl, vervolgens naar uw kamer voor een kleine witte retro locker ingericht elegante bloemenprint en verouderd meubilair.

Dit retro meubilair is het beter om enige afstand te zetten van de muur naar de lichtheid van het interieur te benadrukken. In de kamer met Engels en olijf interieur een interessante aanvulling op de kast ontwerp is een scherm.

Er zijn vele soorten van kasten, waarvan één voor u geschikt is, hangt af van de grootte van de kamer, het bedrag van de kleren in de kast en interieur stijl. Bepaal de keuze van het meubilair, kunt u vertrouwen op uw smaak, of gebruik maken van kant-en-klare designer project.

Metal garderobekasten

Metal garderobekasten, of zoals ze worden genoemd anders - kluisjes, tot voor kort uitsluitend gebruikt voor de kleedkamers op het werk of in de sportschool, dus zodra ze te streng en niet esthetisch uitzag.

Dit meubilair is gekozen voor persoonlijk gebruik voor sporters en werknemers als gevolg van de volgende reeks kwaliteiten:

 • slijtvastheid;
 • compactheid;
 • sterkte;
 • De mogelijkheid om een ​​vergrendelmechanisme.

Vandaag de dag zijn heel populair metaal garderobekasten, die in staat zijn om het oorspronkelijke interieur aan te vullen zijnVandaag de dag zijn heel populair metaal garderobekasten, die in staat zijn om het oorspronkelijke interieur aan te vullen zijn

Alle bovengenoemde kenmerken maken dit meubel, een uitstekende optie voor het ontwerpen van industriële gebouwen, maar het ontwerp onvolmaaktheid, is het onmogelijk om ze te gebruiken in een residentiële appartement.

Nu de moderne fabrikanten bieden een groot aantal opties voor een stijlvolle en informele kast gemaakt van metaal, meer mensen versieren hun huizen kasten gemaakt van dit materiaal.


Van bijzonder populariteit van metalen kasten of kasten openen verworven onder de "Loft" stijl toegewijden.

Op dit moment, deze zijn zwaar en de algemene structuur van metal zijn nog meer aandacht dan lichtgewicht kunststof kasten.

Garderobe in de kleedkamer

Als u besluit om toe te wijzen aan zijn garderobe een hele kamer, om het zo makkelijk moet je aan een aantal eisen af ​​te ronden. Immers, de juiste keuze van het systeem van kasten en planken, hangt af van hoe hij de kamer zal functioneren.

Garderobe in de kleedkamer functioneel en praktisch moet zijnGarderobe in de kleedkamer functioneel en praktisch moet zijn

Hier zijn een paar tips over de organisatie van de ruimte in de kleedkamer:


 • Als u het organiseren van een ruimte voor het opbergen van kleding in een kleine kamer, is het noodzakelijk om ruimte te besparen, laat een muur vrij van rekken en kasten.
 • Idealiter moet kast passpiegel en ten minste 1,5 ruimte voor montage kledingstukken zijn.
 • Voor ondergoed en sokken is beter om manden te gebruiken of uittrekbare laden.
 • Als u wilt dat de kleren passen het hele gezin in één kamer, koop een paar kasten of gezoneerd ruimte.
 • Omdat deze ruimte uitsluitend wordt gebruikt voor de opslag en zittende kleding, past perfect in de kast geopend. In plaats daarvan, het kabinet, kunt u een opvouwbare rekken systeem laden en hangers te gebruiken.
 • Wees zeker geen reactie minder dan 0,5 meter van de bovenste ruimte aan de plafondplaat, anders de kleding niet geventileerd.
 • Casual kleding moet worden opgeslagen op de planken, naar de plaats waar je niet kunt gebruik maken van de stoel te krijgen.
 • Het merendeel van de dressing systeem moet worden aangepast aan de hangers als kleding die hangt en niet liegt gevouwen beter bewaard

Wardrobe systeem: het organiseren van uw eigen handen

Bij het plannen van het interieur van de kleedkamer van je dromen, kunt u kant en klare meubels te kopen of om een ​​open kast te maken met zijn handen.

Niet per se te besteden aan een volledige kleedkamer, kunt u gebruiken voor dit doel, zoals een kast.

Een kleine kleedkamer, kun je jezelf uit te rusten, met behulp van de pantryEen kleine kleedkamer, kun je jezelf uit te rusten, met behulp van de pantry

De stappen van het creëren van een kast:

 • Maak plaats metingen (meten van de hoogte en de lengte van twee loodrechte wanden).
 • Bereken het kabinet diepte, evenals een aantal planken en hangers die u nodig hebt (moet een ruimte voor: schoenen, bovenkleding, casual wear, seizoensgebonden kleding, ondergoed en sokken, mutsen, sjaals en riemen, jurken, shirts en andere kleding die is makkelijk te kreukelen).
 • Maak een tekening van de toekomstige bouw.
 • Bevestig de rails op de planken en staven voor hangers.
 • Monteer vervolgens en bevestig het frame.
 • Installeer nu metaal, kunststof of houten staaf voor hangers en planken gemaakt van metaal, hout of gipsplaat.
 • Op de vloer of lager planken zetten manden of laden voor ondergoed.
 • Hang een spiegel en organisatoren voor sieraden.

Hoe kan ik de kast (video) te installeren

Zoals u kunt zien om een ​​kamer voor de opslag van kleding onder de kracht van elk regelen, genoeg om een ​​beetje geduld en fantasie te maken. Volg onze adviezen en je zult slagen.

Go for it!

Details: closet-dressing room (foto voorbeelden)

001.004 6-11 003.004 7b 019.004 13 0336 101 105 75941271largeShowImage