Een aanvulling op het stijlvolle interieur van de keuken is mogelijk met de hulp van de mooie en praktische linoleumEen aanvulling op het stijlvolle interieur van de keuken is mogelijk met de hulp van de mooie en praktische linoleumaDolgie jaren linoleum uitsluitend gewaardeerd vanwege de lage prijs en het gemak van installatie. Maar nu moderne vormen van linoleum kan worden gekocht voor de meest stijlvolle en unieke interieur. Dat is de reden waarom steeds meer mensen vragen zich af hoe ze linoleum voor de keuken en de gang te kiezen, zodat het voldoet aan alle eisen en blij vele jaren. Ondanks het feit dat dit materiaal bekend is voor iedereen, er zijn veel criteria voor de selectie, waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen.


De belangrijkste parameters van de keuze van linoleum

Door de aankoop van linoleum, is het noodzakelijk om onmiddellijk vast te stellen dat de duurzaamheid van de vloer coating beïnvloedt.

Bij het kiezen van linoleum, moet u rekening houden met de specifieke kenmerken van de kamer waar hij zal worden gelegdBij het kiezen van linoleum, moet u rekening houden met de specifieke kenmerken van de kamer waar hij zal worden gelegd

Deze factoren omvatten:

 1. Type waarbij dekking zal worden gelegd (slaapkamer, kinderkamer, keuken, etc.);
 2. Vochtbestendigheid, geluidsabsorptie, slijtvastheid klasse;
 3. Aantal mensen die in het appartement (een maat voor de cross-country);
 4. Naleving van de binnenruimte, waar het zal worden opgeborgen.

Als u wilt linoleum hetzelfde in het hele appartement te leggen, dan moet je om alles goed te krijgen op het terrein. Verschillende partijen, andere tint, na de installatie zal merkbaar zijn.

Het kiezen van de linoleum in de gang

In de gang naar de linoleum hogere eisen, omdat de nabijheid van de ingang van het appartement. Alle vuil en vocht blijven op de grond, want dit is erg belangrijk op te halen een kwaliteit vloerbedekking. Linoleum is de meest democratische van vloerbedekkingen, zodat de markt biedt de verschillende types, maar hoe de meest geschikte kiezen?


Voordelen van de natuurlijke linoleum is dat het heel praktische en betrouwbareVoordelen van de natuurlijke linoleum is dat het heel praktische en betrouwbare

Maak een onderscheid tussen natuurlijke en synthetische linoleum:

 1. Natuurlijk is niet bang voor vocht, krassen, deuken. Het is gemaakt van een buis, waarbij de toegevoegde lijnolie, houtmeel en krijt hars. Als de coating uit voor de bevoegde zorg wordt uitgevoerd, zal het duren voor vele jaren. De nadelen zijn de hoge kosten en een kleine selectie van het materiaal kleuren. In aanvulling op het uiterlijk te aanhield, soms linoleum moeten speciale mastiek te behandelen;
 2. De basis voor linoleum kunstmatige polymeren. Hij heeft een verscheidenheid van kleuren en patronen om het even welk decor aan te passen. Hij waterbestendigheid en is goedkoop. zorg voor de coating is zeer eenvoudig, het kan duren voor ongeveer 20 jaar. De nadelen zijn de gevoeligheid voor temperatuur en oplosmiddelen, alsook het feit dat na verloop van tijd minder flexibel en barsten kan worden.

Als de basis vloer in de hal perfect uitgelijnd, is het de moeite waard om een ​​ongefundeerde coating te kopen, hoewel schuim basis voor een lange linoleum zal garanderen.

De meest geschikte optie in de hal kan een donkere of verduisterde linoleum kleur als de modder, meegenomen uit de straat, is niet evident. Ook geschikt heterogene gevlekte kleuren op het niet zichtbaar krassen en vlekken. Maar de belangrijkste kenmerken van linoleum - het is te dragen en duurzaam buitenste laag.Aldus kunnen alle bestaande types van linoleum te verdelen in drie groepen:

 1. voor huishoudelijk gebruik;
 2. Semi-commercieel belang;
 3. Commerciële type.

In de hal is het semi-commerciële soort nemen. Het is ideaal voor ruimte, waardoor er een stroom van mensen. Meubilair en scherpe hakken geen sporen op het te verlaten, dit soort linoleum is moeilijk te beschadigen.

Belangrijke aanbevelingen: kiezen voor linoleum voor de gang

Veel aandacht besteden tot finish en langs de muren en het plafond in de hal en de gang, maar de vloerbedekking zijn onzorgvuldig. Dit is de verkeerde aanpak, want de vloer - dit is wat bezoekers zien eerste. Van de kleur van linoleum afhankelijk van de algemene achtergrond van de kamer.

Bijzondere aandacht bij de selectie van linoleum moet worden besteed aan de kwaliteit en de kleur van het materiaalBijzondere aandacht bij de selectie van linoleum moet worden besteed aan de kwaliteit en de kleur van het materiaal

Het moet gehoor geven aan het volgende advies:

 1. De kleur van het linoleum moet verschillen van de kleur van de wanden en plafond;
 2. Het is niet noodzakelijk een donkere vloer in aanwezigheid van licht plafond en donkere muren gebracht;
 3. Voor een brede corridor is het beter om een ​​helder linoleum en donkere muren te kiezen;
 4. Idealiter zou linoleum een ​​beetje donkerder dan de muren.

Voor de corridor zal zijn goede producten met de aanwezigheid van een vegetatieve versiering of imitatie hout.

Voor Hall is het niet nodig om linoleum te nemen, waarin sprake is van een diagonaal patroon, selecteert u het patroon beter, die idealiter geschikt zal zijn voor het totale interieur.

Geschikte linoleum voor de keuken en de hal

Kopers in de linoleum als zijn vochtbestendigheid, en er geen vervorming van de keuken meubilair en andere meubels. Natuurlijk, tegels en parket zijn ook goed, maar het linoleum toegankelijk. Indien de middelen beschikbaar zijn, voor de keuken aan de natuurlijke linoleum kiezen.


Veel mensen de voorkeur aan linoleum kiezen omdat het milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheidVeel mensen de voorkeur aan linoleum kiezen omdat het milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid

Hij is goed, want:

 1. Is milieuvriendelijk en hygiënisch materiaal;
 2. Hij is niet bang voor het vuur;
 3. Niet bang voor de keuken vuil en agressieve huishoudelijke chemicaliën;
 4. Perfect houdt de warmte;
 5. Het heeft een dempend effect.

Het moet de keuze te stoppen op een semi-commerciële linoleum. Het heeft een zeer duurzame laag en keuken hoofdregel selectie vloer materiaal is zwaartekracht coating. De meest ernstige is een hoge dichtheid, en dus langer meegaan.

De meest traditionele en win-win oplossing voor de keuken zal een keuze van linoleum onder keramische tegels hebben. Spectaculair is het materiaal onder de steen, zoals marmer, graniet. Er is ook de leeftijd van linoleum, steen of het nabootsen van de shabby oude boom. De totale dikte van de baan linoleum gang moet groter zijn dan 3 mm. Beschermende laag erboven gelegen, moet groter zijn dan 0,25 mm. Het oppervlak waarop wordt vervolgens linoleum gelegd, moet goed worden voorbereid.

Geeft aan hoe linoleum voor de keuken en de hal (video) te kiezen


Het stoppen van de keuze op het linoleum, is het goed te beseffen dat een bepaalde soort te kiezen is niet zo moeilijk als je weet dat de subtiliteiten en nuances. Een algemeen beeld van het appartement zal worden getransformeerd met een nieuwe coating, en de aankoop zal niet verdriet veroorzaken als vakkundig en serieus te kiezen, rekening houdend met het advies van dit artikel. Het allerbelangrijkste - het is een gevoel van gezelligheid en comfort in de woning en het plezier van het zijn in een prachtig interieur, gemaakt met de smaak van alle gezinsleden.

Details: linoleum in de gang (foto voorbeelden)

092191171q41473679395plitka-1belayaprihozhaya1784621693-1024x768dizajn-pola-v-prihozhej1-1024x768bytovoy-linoleum-ne-ochen-podhodit-dlya-oborudovandizajn-prihozhej-v-panelnom-dome-4IMG3404IMG0ee7666b1bef