Hoek salon meubilair is niet alleen vullen lege hoeken, maar ook in staat stellen efficiënt gebruik van de omringende ruimteHoek salon meubilair is niet alleen vullen lege hoeken, maar ook in staat stellen een efficiënt gebruik van de omliggende prostranstvoUglovaya meubilair voor de woonkamer is een geweldige optie voor grote ruimtes. Te weinig meubilair zal het vinden van een kamer belastend en overdreven getransformeerd - het is makkelijk te breken. Gezond verstand en een goed begrip van het uiteindelijke doel - de sleutel tot een redelijke winkels en een comfortabel leven. Hulp in dit eenvoudige ontwerp aanbevelingen.


Hoek salon meubels: de voordelen

Zoals eerder vermeld, slaat de hoekige meubels broodnodige overdekte ruimte. delen van de kamer tot het midden van de jaren negentig van de vorige eeuw werden "dead." beschouwd In de praktijk betekende dit dat het inwendige van de standaard Chroesjtsjov niet volledig kan worden gebruikt. Dankzij de ontwikkeling van het ontwerp en technische oplossingen, de consument de mogelijkheid om gebruik te maken van elke centimeter van de ruimte te maken.

Het bekendste voorbeeld van ergonomisch gebruik van de ruimte in een kleine woonkamer, is het volgende:

 • Het gebruik van een bank met een opklapbare tafel;
 • Tafel met een plank voor een mini-bar;
 • Sofa, die wordt opgeslagen in de bodem van het beddengoed;
 • Functionele hoekwandpaneel.

Rastavlennye corrigeren hoekige meubels in de woonkamer kan een mooie scheidingsteken ruimte in afzonderlijke zones wordenRastavlennye corrigeren hoekige meubels in de woonkamer kan een mooie scheidingsteken ruimte in afzonderlijke zones worden

Voor de hand liggende "plus", bijvoorbeeld, een hoek van de bank, is de mogelijkheid om de grootte te veranderen. Wanneer gemonteerd, staat het u comfortabel zitten 3-4 personen. Zodra de gasten weg zijn, mooie meubels verandert in een ruim bed. Indien gewenst kunt u een bank met ingebouwde laden voor opslag te kiezen. Hun aantal is volledig afhankelijk van uw behoeften.


Een ander voordeel - het gemak van onderhoud. Indien de overeenkomst meubilair in de officiële winkel aangeschaft, is de periode van de werking ervan gegarandeerd 15-20 jaar. Het belangrijkste ding - tijd voor het uitvoeren van een routine-inspectie. Als het meubilair is gekozen in overeenstemming met de geldende graad van verlichting en de kleuren van de kamer, zal elk station in de woonkamer optimaal worden geladen.

Corner gestoffeerde meubels voor de hal: foto's en tips over het kiezen

Het kopen van overtuigingskracht van de verkoper of de reclame-beloften - een veel voorkomende fout kopers. Je moet beginnen met een onderzoek instellingen in de kamer, waar het is de bedoeling om een ​​interieur upgrade te houden. Corrigeer de heersende geometrie - een kans niet te worden verward met de keuze. Voor kamers dat zich uitstrekt langs de ramen, gestoffeerde meubels gekozen pastelkleuren. Als het een parallellepipedum, die culmineert met het raam, is het beter om de lichtere tinten te nemen.

Eenvoudige kussens en comfortabele stoelen in de hoek woonkamer meubels kan worden gemonteerd in elke configuratieEenvoudige kussens en comfortabele stoelen in de hoek woonkamer meubels kan worden gemonteerd in elke configuratieMeubilair opties kunnen worden beschouwd als gevolg van de thematische beeld, maar de ontwerpers maken een aantal reserveringen:

 1. De overheersende materiaal in de hoek van meubilair is gekozen, rekening houdend met de verwachte werkomstandigheden. Als de kast staan ​​in de kamer waar er minderjarigen of huisdieren, is het het beste om het plastic of glas te verlaten;
 2. In een kleine kamer, waar het grootste deel van de dag de zon domineert, niet echt leer zijn. Banken gemaakt van dit materiaal snel burn-out. De voorkeur moet worden gegeven kunstmatige materialen;
 3. Als u een rek nodig hebt, is het raadzaam om een ​​hoog te kiezen, in plaats van een variant. Bijzondere aandacht wordt gevestigd op het materiaal waaruit het is gemaakt.

Het is noodzakelijk om de aankoop te verlaten, als het model is 65% of meer van hout. Dit materiaal is gevoelig voor veranderingen in de luchtvochtigheid en temperatuurniveaus.

Dat dicteert mode: hoekkamer meubilair in een moderne stijl

Het eerste proces van de selectie van het meubilair begint met een hoek muur. In welke stijl zal zij de eigenaar van het appartement te beslissen. Alleen moet eraan worden herinnerd dat alle onderdelen worden geselecteerd op dezelfde manier. Anders wordt de "polyfonie" zal niet ten goede komen. Indien nodig kan de hoekwandpaneel gekocht worden in een traditionele of modulaire versie. Als de eerste heeft betrekking op de monolithische ontwerp, de modulaire wand is eenvoudig te transformeren naar believen. Een soortgelijke functie is een modulaire sofa.

Het belangrijkste kenmerk van een hoek muur - de capaciteit en functionaliteitHet belangrijkste kenmerk van een hoek muur - de capaciteit en functionaliteit

Het is noodzakelijk om hun functionele verschillen te begrijpen:

 1. Behuizingswand - een groot deel voor het plaatsen kledingstukken. Kasten en laden planken worden gekenmerkt door verschillende parameters. Met deze eenvoudig om alles wat je nodig hebt in een ontwerp op te slaan.
 2. Modulaire wall - geen gedeelte voor kleding en wordt ook gekenmerkt door zijn parameters identieke secties. Bij dit model is lichter huisvesting fellow en is duurzamer. Dat is de reden waarom het wordt gebruikt voor window dressing.

Ongeacht de voorkeursoptie zijn ontwerpers niet geadviseerd om kant en klare optie te kopen, en maak meubelen op aanvraag. In dit geval, kast of modulaire meubels passen in het interieur.

Meubels voor de hoek van de kamer: bijzondere zorg

Het is een vergissing te denken dat de aankoop en installatie van een hoekkast, muur en een bank het proces is voltooid. Zodra de set was in samengestelde vorm, is het noodzakelijk om de prestaties regelmatig te controleren. In de eerste plaats gaat het om de transformatie mechanismen. Om de zes maanden, te controleren op slijtage en mechanische schade. Als niets wordt gevonden, dan geen kwaad zal hen te smeren met olie metalen bewegende delen.

Het gebruik van niet-professionele middelen in de zorg meubelen nadelige invloed op de kwaliteit van de coatingHet gebruik van niet-professionele middelen in de zorg meubelen nadelige invloed op de kwaliteit van de coating


Het handhaven van hygiënische omstandigheden - de aanbeveling is belangrijk, niet alleen voor de mens, maar ook voor meubels.

Om een ​​mooie muur of in een kast voor een lange tijd bleef het oog te behagen, heb je het volgende nodig:

 1. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen op basis van chloor en alkali.
 2. Als banken zijn bedekt met natuurlijk leder, in de winkel om een ​​speciaal gereedschap te kopen. 
 3. In het moderne interieur wordt vaak gebruik van synthetische materialen die natuurlijke tanden imiteren. Om hun zuiverheid behouden Lees zorgvuldig de instructies.

Meubels met muur hoek kast naar de woonkamer (video)

Correct gebruik van de hoekige meubilair in de kamer - de sleutel tot duurzame zonering van elk oppervlakte-eenheid in de woonkamer. Dat is de reden waarom voordat je naar de winkel die je nodig hebt belangrijk vanuit een functioneel en esthetisch oogpunt parameters om te leren: grootte, kleur, en de heersende graad van verlichting. Vergeet niet dat je nodig hebt om te zorgen voor het meubilair behoren rekening. In dit geval is de eigenaar niet een lange tijd om na te denken over het kopen van een nieuwe nodig.

Corner woonkamer meubels in een moderne stijl (foto's)

2 2e3411086747dfa722c1de4b198ea81d 4f864bbded5eb04a47580fb81b9ec79b 17e5cc468debe015f7dd75551f41cb46 24-2 257zoom 68ccf0afc32be4add89377d3a7839240 301f10c5d9e9c6050ef952058a3d958d1024576 6341b 17972-Mebel-dlya-gostinoy-uglovye-shkafy