En säng i ett sovrum inredning spelar en viktig roll, så det bör väljas i enlighet med den övergripande stilen i rummetBed spelar en stor roll, så det bör väljas i enlighet med den allmänna stilen komnatyKakoe medan designers kunde klandras för det faktum att utvecklingen inte blir ett sovrum för dem särskild uppmärksamhet i det inre av sovrummet. Sovrummet var en av de tråkigaste rummet, och det var möjligt att vända förutom att ämnet dekorer och tillbehör. De senaste åren har trenden förändrats - sovrummet var verkligen snygg design och sängen upphört att vara en tråkig, slutligen, vi har gått från monotonin.


Säng i det inre av ett sovrum: bed möbelklassiker

Det är svårt att börja med något annat, eftersom den klassiska alltid efterfrågan och nästan alla val börjar med behandlingen av dessa alternativ. Visserligen är det värt att nämna att det i dag är relevant och har en modern klassiker. En av förmodligen den mest populära stilar.

Vad som utgör moderna klassiker:

 • Massivt trä ryggstöd med en låg grad av decorativeness;
 • Enkelhet och lugnt geometriska former;
 • Minsta tillbaka inredning som betonar adeln av trä.

Bed klädd i vitt läder, det ser mycket elegant och estetiskt tilltalande i sovrummet, som är utformad i en minimalistisk stilBed klädd i vitt läder, det ser mycket elegant och estetiskt tilltalande i sovrummet, som är utformad i en minimalistisk stil

Om du kan kalla det en lyx, det är bara blygsam. Lyssna på psykologer, kommer till slutsatsen att idealisk för seriösa människor snarare konservativa i frågan om familjevärderingar. Och även om sovrummet är ganska lakoniska de inte producerar intryck av tyngd.


Traditionella material för klassiska sängar - valnöt, körsbär, ek, al, samt dyrare alternativ såsom Karelska björk och mahogny. För dem som föredrar ljusa färger, passform blekt ek och rökig ek.

Modern-säng i det inre av ett sovrum

Detta är en trend på senare år - är tillbaka i mode sängar med smidesjärn sänggavlar dekorerade med de finaste spets metall stjälkar, blad och blommor. Dessa är sängarna var populär i början av 20-talet, i modern tid, som det kallas, det mest nyckfulla, men de mest utsökta stil. En sådan känslig säng särskilt relevant i kvinnors sovrum.

Modern sängkläder, perfekt för sovrummet hi-tech stilModern sängkläder, perfekt för sovrummet hi-tech stil

Med att design sängen är perfekt, kostar en säng med två bäddar kommer att vara runt 230 till 270 dollar. Och för att understryka elegansen i smidesjärn tillbaka, kan du placera ljusen i sovrummet av samma konstruktion eller spegel vriden metallooprave. Också kan förfalskas kornischer.Inredning sovrum med en mjuk säng: inredningslösningar

Sängar med stoppad blivit så populära eftersom de är vackra och praktiska och säkra. Dessa sängar är ofta köps av familjer med små barn, eftersom barnen tas till den överordnade sängen bokstavligen en kör.

Men i andra fall, säng med stoppade bekvämt - det skapar en atmosfär av komfort, lätthet, mjukhet, värme. Bed med klädseln runt perimetern ser mycket presentabel, hon bara måste vila.

Smidda säng med en stor mjuk madrass ser bra ut i klassisk miljö, där det finns ett minimum av utrustningSmidda säng med en stor mjuk madrass ser bra ut i klassisk miljö, där det finns ett minimum av utrustning

Säng med stoppning:

 • Kan vara stationära, stegar eller mjuka huvud bilagor;
 • Som ytterligare portioner huvudet kan vara försedd med belysningssystem, söta sidohyllor, och justeringsmekanism som förändrar nivån av lutningshuvudgavel eller delar därav;
 • I formen, kan den mjuka delen vara rektangulär, rund eller abstrakt, eller så måste exakt matcha dimensionerna hos ramen, eller för att inta en stor del av väggen, medan förespråkar kanten av sängen;
 • Efter typ av dekor mjuk headboard är helt mjukt, eller sänggavel med hård kant (den andra typen av modell levereras med dekorlister, upprepande mönster silhuett bäddar).

Efter typ av boende och utseende, med mjuk sänggavel vägg och ön är. De väggmonterade modeller, täckte huvudet med en trasa med en teknisk bakgrund. Ön sängar sänggavel på båda sidor har elegant klädsel.

Original Säng: möbler utan hörn

Den runda sängen är inte ny, eftersom valet av modeller är stor och häpnadsväckande mängd. Det kan vara en säng med en lyftmekanism, med bekväma sängar och lådor för förvaring av kläder, sängar som roterar runt sin axel.

Förvärv rund säng med inga hörn är ett bra sätt att göra en originell och modern sovrumFörvärv rund säng med inga hörn är ett bra sätt att göra en originell och modern sovrum


Har en rund säng:

 • Sängen tar upp mer utrymme än de traditionella rektangulära motsvarigheter, så för ett litet sovrum är ett dåligt alternativ;
 • Runda sängar kan nu ge ryggstödet och armstöden;
 • Många modeller är utrustade med skjutbara mekanism som hjälper till att spara utrymme;
 • Rund säng, som lätt förvandlas till en soffa, passar perfekt i ett litet sovrum,
 • Vit rund säng gör interiören mycket luft, och om du använder i utformningen av sovrummet är också glas, möbler, ljus charm av spelet som du angav.

Ganska ursprungliga vilja bädd, i vilken den sovande är i linje med vinkel- eller byrå tabell. Och om bredvid en säng att sätta en ovanlig, kanske, en lampa designer, du bara betona originalitet av designen.

runda läder säng kommer att vara perfekt för älskare av lyx och presentabel.

Rätt placering av sängen i sovrummet (video)

Bed - huvudmotivet i sovrummet, centrum, i fokus för sin design. Och allt kommer att dansa på det: interiörfärg, inredning och accessoarer. Det sätter också stämningen i rummet, det gör sovrummet en modern eller konservativ.


Bra val!

En säng i ett sovrum interiör (foto)

gotowallcom201201170433204593 6 00007 7d21cabe8df633c7d9ca55e7959a 134 2526971 a98d14df310eaadd803447f8086c1411 anywallscom-49503 artleocom-5138 BedroomWallpaper04