Korrekt valda stilen gör korridoren mysig och vackerKorrekt valda stilen gör korridoren mysiga och krasivymTsvetovye hall inredning kan vara olika, men det är viktigt att de passar harmoniskt in i den övergripande utformningen av rummet. Misstag vid tidpunkten för att välja fel färg eller en kombination av flera färger, kan du istället få en perfekt reparation är negativ och är inte den mest tilltalande resultat. Då vilken färg för att måla eller klistra över ytan av väggarna, är direkt beroende av personliga preferenser. Till exempel kan en del irriterande beige färg, inklusive elfenben, men å andra sidan vill rosa eller lila inredning. Det är särskilt viktigt att upprätthålla harmoni i den lilla korridoren - är att överge eller tapet ut på väggen och en liten del av bilden, eftersom de visuellt trångt utrymme.


Korridor färg: vad man ska välja

För närvarande kommer hallen passar de flesta olika färger, som i modet ljusa konstruktionslösningar. I synnerhet är det möjligt att använda nyanser av grönt och oliv, entré kan vara blå eller orange, och vissa föredrar att spendera design i svart eller bruna färger. Mycket modernt utseende täcker väggarna i choklad färg, och om du gör reparationer och tapetklister just denna skugga kommer rummet lysa med nya färger.

Men på grund av det faktum att choklad - mörk, måste du ta hand om:

 • Penetration av naturligt ljus;
 • Närvaro av artificiellt ljus;
 • Dekor, kunna göra rummet mer ljus och mysig.

Korridor och hall är designers uppmanas att registrera sig i ljusa färgerKorridor och hall är designers uppmanas att urskilja i ljuset tonahOchen elegant utseende på bakgrunden av de vita väggarna av choklad set. Dessa två färger är lämpliga för varandra och kombinationen är helt enkelt gudomliga. Mycket ofta, kan en sådan kombination hittas i utsmyckningen av stora salar på hotell och restauranger.

Få människor vet att det är nu till försäljning finns fluorescerande färgämnen, som inte enkelt kan dekorera ytan av väggar eller möbler i korridoren, men också skapar en sorts saga.

För att vara exakt, dessa färgämnen lyser i mörkret, så att du kan göra en slags naturlig belysning är inte så exakt kommer att tilltala många hushåll. Vanligtvis sådana FÄRGER i korridorerna, som ofta barnen distrahera dem vid tidpunkten för att klä eller klä.


Red Hall: Snygg design

Eftersom hallen är bokstavligen en viktig plats i huset, eftersom det är genom hennes falla i det andra rummet, måste du noga tänka reparationer, inte svika gäster med det första steget.

Det är extremt ovanligt att titta in i salen:

 • lila;
 • turkos;
 • gyllene;
 • Klassisk färg, såsom körsbär, al, ask och valnöt.

Entrén kommer att se snygg och kreativ, om det är inramat i röttEntrén kommer att se snygg och kreativ, om den är inramad i rött tsveteSpetsialisty land Kina, Ryssland och andra tror att den ursprungliga kommer att se mycket röd hall, som kommer att närvara tillbehör i varma färger, såsom gult eller persika. Var inte rädd för ljus scharlakansröd färg, som i själva verket när de används på rätt sätt kan uppnå utmärkt design som kan överraska även de mest krävande kritiker.Ovanliga färger är nu på toppen av popularitet, och om rätt att göra inte bara sin styrka, men också designers rekommendationer, är det möjligt att arrangera en korridor inte bara för den här säsongen, och under några år, som inte upphör att gälla även efter ett trendbrott.

På grund av det faktum att i korridoren mannen är den minsta tid, kommer det inte att trycka på någon vägg eller tak, så att du kan säkert ge företräde åt de mest levande nyanser. Dessutom, som redan nämnts, kan du använda färger som gult och persika, vilket kommer att skapa en kontrast, så väl som möjligt att använda minsta möjliga mängd vitt och grått. Om du vill göra väggarna i en neutral färg, röd kostym, bara något dova tonen.

Viktigt! Red minskar visuellt utrymmet i rummet, så om hallen är liten och behöver är en röd klädsel, är det önskvärt att göra en beige bakgrund och om du tillåter öppna platser, är det tillåtet arrangemang är inte bara väggarna i röda målningar, men också taket.

Hall Shimo färger: mysig inredning

Shimo färg - det är en sällsynt och relativt ny nyans som användes för tillverkning av inredningsobjekt. Till exempel är det mycket fashionabla salar som det, särskilt i kombination med guld tillbehör, såsom trottoarkanter på hyllor eller tillbehör på galgen.

Shimo - en lätt aska, som en del ihop med färg, som kaffe med mjölk.

Shimo-färgade möbler kommer att bidra till att visuellt förstora utrymmet i korridorenShimo-färgade möbler kommer att bidra till att visuellt förstora utrymmet i korridoren

Till skillnad från den senare, med tydlig Shimo har skarpa band som är imitationer av trä.

Genom Shimo lämpliga färger kan vara mycket olika och av olika kombinationer är möjliga:

 • Visuellt bredda och minska utrymmet i rummet;
 • Skapa olika stilistiska riktningar;
 • Genomföra de mest kreativa designlösningar.

I grund och botten Shimo används i sådana stilar som: Provence, klassisk och minimalistisk. Det är i sina prioriteringar för ljusa färger. Förutom möbler i stil med Shimo kan du använda fransk ek golv eller laminat typ blekt aska och ställ in dörren i samma färg. Interiören blir bara underbart.


Kombinationen av färger i det inre av hallen i lägenheten

Det finns tre kategorier av blommor, alla med olika speciella och unika egenskaper.

Gör korridoren och hall intressant och ovanligt, kan du använda väggdekoration i ljusa färgerGör korridoren och hall intressant och ovanligt, kan du använda väggdekoration i ljusa färger

kategorier:

 1. Varma färger - rött, orange och brunt. Hallar i dessa färger kommer att vara trevlig, bekväma och mysiga utseende. Mycket varmt om hjärtat efter att ha gått ett rum, särskilt under perioden från hösten till våren, när allt omkring är fuktigt, kallt och obehagligt. Användning av färg i korridoren kan vara mycket olika bilder, till exempel i utsmyckningen av väggar och tak, golv, dörrpaneler, samt tillbehör.
 2. Neutrala färger omfatta alla nyanser av grönt, turkos och ljusgrön. Sådana färger är oftast väljs av dem som föredrar frisk, utrymme, friskhet och nyhet. De symboliserar ungdom och liv. Om rummet görs i klassisk stil, bör du ge företräde åt smaragd eller malakit färg. Om du inte vill genomgripande förändringar, kommer det att finnas tillräckligt med hängande målningar och textilier i sådana toner.
 3. Kall hall - det är blå, blå och lila. De läggs till det inre av kylan, men med rätt val av möbler och inredning material kan du skapa en mycket mysig hall. Det är särskilt viktigt att placera i ett rum med dessa färger varm belysning.

Vackra interiör i korridoren (video)


När det gäller kombinationen av olika nyanser, är det nödvändigt att uppmärksamma dina egna önskemål. Det finns människor som är mottagliga för en mängd olika färger, även kontrasterar mot varandra. Göra något rum, är det nödvändigt att först och främst beroende av känslan av alla hushåll, för att undvika missnöje och återefterarbete.

korridor design med varma färger (inredning foto)

13 16-3 12-63 103 34-50 51126ccb20ecb 137869705407e2a047f7336fxl700x700 9810119084a8f8da27d82994e840186e 1447912485prihozaya-v-hrushevke3 dizajn-interiera-moskva-koridor03