Idag needle över hela världen använder lapptäcke stil att dekorera insidan av husetIdag needle över hela världen använder stil med lapptäcke för inredning domaTehnika lapptäcke kallas lapptäcke, är populär över hela världen. Inledningsvis denna typ av fartyg som används för återanvändning av oönskad vävnad. Idag patchwork är en konst riktning. Med hjälp av denna teknik görs påsar, tekanna värmare, filtar, kransar, kuddar och även vissa kläder artiklar.


Patchwork: idéer för inspiration och stil funktioner

Patchwork används nyligen ofta av de mest kända designers. Nymodig teknik används i stor utsträckning i utsmyckningen av möbler. Banor som görs med hjälp av denna teknik kan tillämpas på midjan på den gamla soffan.

Även väggarna i lägenheten kan utfärdas med ett lapptäcke teknik. Denna inredning ser mycket originell och glada. Det viktigaste - överdriv inte, annars rummet ser klibbig och smaklös.

Väggen är inrett i tekniken av lapptäcke, kommer att ge ett rum originalitet och komforten i hemmetVäggen är inrett i tekniken av lapptäcke, kommer att ge ett rum originalitet och komforten i hemmet

Dessutom kan denna teknik användas för:

 1. Kuddar. Om du vill dramatiska förändringar i sovrummet och sedan tillverka ett lapptäcke tyg och obsheyte med hjälp av en kudde.
 2. Omslag på den bärbara datorn. En sådan produkt kan vara en underbar gåva och ge personen en hel del positiva känslor.
 3. Tillverkning av handväskor och väskor för kosmetika.

Nya produkter i stil med lapptäcke

Intressanta trender i quiltning och patchwork inte trött att tillfredsställa sina fans. Senaste modetrenderna blivit heminredning med hjälp av japansk stil täcke. Sådana saker att dekorera fringe eller tofsar. Grunden för produkter tillverkade i japansk stil, tog siden.


Japansk stil visitkort har blivit tekniken "Sachiko." Under lång tid var det endast användas för tillverkning av tjocka filtar och ytterkläder. Dock har designers märkt att denna teknik är perfekt för att göra lapptäcke förfalskning.

Om du är ett fan av nymodig gizmos du är perfekt väska lapptäcke. För dess tillverkning ta en bit tyg grått material för foder, interlining, stoppning polyester, hammare och grafpapper. Du kommer också att behöva en symaskin.

Bag in lapptäcke stil - ljus och iögonfallande tillbehör för dagens fashionistasBag in lapptäcke stil - ljus och iögonfallande tillbehör för dagens fashionistas

Processen för tillverkning av påsen enligt följande: • Först måste du rita mönstret. För att göra detta genom att dra detalj väskor på rutat papper. Tänk noga om utformningen av produkten.
 • Delas arb i 4 lika block. Storleken på varje måste vara 75x75 mm. I ett block av det framtida behovet att dra mönstret. För sin produktion behöver du rester av tyger i olika färger. Bredden av varje strimla bör vara högst 25 mm.
 • Anslut alla remsorna i par.
 • skär sedan arbetsstycket. Som ett resultat, bör du ha ett uns av en rektangulär konfiguration, storlek 40h25 mm.
 • Anslut varje rektangel par. Gör plym detalj med hjälp av remsor av brunt tyg bård av varje rektangel.
 • Vidare skär tyget du kommer att använda för bakgrunden, till lika storlek trianglar.
 • Sydd dekorativa element till bakgrunds- tyg.
 • Alla objekt mönster är anslutna med en tejp.
 • Sy mönstrad insats i detalj.
 • Överför mönsterdelarna på tyget. Glöm inte att lämna ett litet bidrag.
 • Ansluta dynan, adhesiva interlining, stoppning polyester och underliggande vävnad.
 • Gör ett täcke påsar med hjälp av stygn.
 • Från basväven skär två remsor, storleken av varje 130 av 450 mm. Mellan band Sy orm lås.
 • Vykroyte av basväven är två flera remsor. Storleken måste vara 35 till 120 mm. Bifoga mönstret sintepon och sy.
 • Därefter njuta av ett mönster sidopanel på påsen. För att göra detta, tredimensionella pärlor som kommer att ligga i anslutning till dragkedjan, och sedan tråckla dem "öron".
 • Från den underliggande vävnaden vykroyte ytterligare en remsa av 40 till 1300 mm. Det kommer att fungera som en rem för framtiden av påsen.
 • Skär delar påsen och sy stycket kantremsan.
 • Sy fast handtaget påsen.
 • Alla objekt sostrochite. Klipp bort överflödigt tyg.

Idéer för påsar lapptäcke (video)

Christmas idéer för förfalskningar lapptäcke

Produkter tillverkade i lapptäcke stil, kan vara ett bra komplement till det nya året inre bostad. Till exempel kan kulan göras för att dekorera julgranar. För sin produktion, behöver du en boll-bas, sammets bitar av olika färger, gyllene tråd, en kniv, en markör, en lång nål, sax.

Det är bäst att ta bollen för stiftelsen, gjord av skum. Om du inte vill göra objektet själv, få en boll på basis av blommor oas i en speciell butik.

Vid tillverkning av jul bollar lapptäcke kan delta i både vuxna och unga medlemmar av familjenVid tillverkning av jul bollar lapptäcke kan delta i både vuxna och unga medlemmar av familjen

tillverknings leksaker algoritmen är som följer:

 1. Först måste du göra med en nål genomgående hål i bollen. Punkteringen bör göras strikt i mitten av produkten.
 2. Med hjälp av en nål, rita en bild. Kompositionen kan vara godtyckligt och begränsas endast av din fantasi.
 3. Nästa du behöver för att göra nedskärningar med hjälp av papperskniv. notch längd bör inte vara mer än en centimeter.
 4. Sedan, från varje tygstycke skära arbetsstycket. Dess form och storlek kommer att fastställas på grundval av mönstret du väljer. Det är värt att notera att under skär bör lämnas ca 5 mm sömsmån.
 5. Försiktigt sätta din duk i ett snitt på bollen. Upprepa denna procedur tills tills helt inte kommer att täcka ytan på bollen.
 6. Stick in nålen gyllene spets tidigare knyta en knut med ena handen och punktera ballongen. Efter detta knyta repet.

Dekorera huset kan vara kuddar, tillverkad i ett lapptäcke stil. Det är också möjligt att producera en trädbeståndet eller krans. Allt kommer att begränsas endast av din fantasi.

Täcke i det inre av barnet

Inredning plantskola kan vara en mängd olika produkter, tillverkade i ett lapptäcke stil. En bra design lösning kan vara en gardin gjord av denna teknik.

För att sy gardiner är bäst att använda en bomullsduk eller silke. Innan du börjar, är det önskvärt att stryka tyget för att undvika uppkomsten av krympning. Du kan också stärkta linne.

Gardiner och andra tillbehör, i tekniken av lapptäcke, naturligtvis kommer att se ut i rummet av ett barn eller tonåringGardiner och andra tillbehör, i tekniken av lapptäcke, naturligtvis kommer att se ut i rummet av ett barn eller tonåring


Produktion av gardiner i följande ordning:

 • Mät storleken på fönsteröppningen.
 • Därefter skär från arbetsstycket trasa rester kvadratiskt eller rektangulärt konfiguration. Vid val av patchar Storleksguide höjd och bredd av fönsteröppningen.
 • Därefter fäster två rag ansikte varandra och slipa bort sin raka sömmen.
 • Progladte sömmar järn, klipp och sy annat motsvarande sätt.
 • Överskottet tyg runt kanterna på snittet.
 • Behandla kanten av gardiner.
 • Fäst gardinerna på avsatsen. Om du använder kardborrband, sy till toppen av gardiner av den klibbiga elementet.

Om så önskas, tillsätt en interiör plantskola kan använda filtar eller leksaker tillverkade med hjälp av denna teknik.

Originella idéer i konsten att lapptäcke tillbehör (video)

Patchwork - en unik typ av handarbete. Med denna teknik kan du skapa en intressant dekoration för din inredning och även klädsel för möbler. Du kan använda något tyg klipp för tillverkning av husgeråd specifikt. Gör någon förfalskning genom att lapptäcke kanske även en nybörjare, eftersom denna typ av handarbete är enkel.


Patchwork idéer (foto)

059e73afe4c26dXL0cfc45f8544b8bXL01 ----4-705-Podushka-kniga05 ----18ed9dd2e88555e57ef0111964original