Inbyggd garderob - praktisk och funktionell möbel, harmoniskt smälter in i det inre av alla lokalerInbyggd garderob - praktisk och funktionell möbel, harmoniskt smälter in i det inre av något pomescheniyaSegodnya populärt sätt att inredning är en kombination vardagsrum och kök utrymme. Detta är en bekväm lösning för dem som föredrar funktionalitet och komfort i rummet. När du gör ett kök, vardagsrum är viktigt att inte bara uppfylla avslutningen. Ett mycket viktigt steg i utformningen av rummet är valet och placeringen av möbler. Från dess korrekt genomförande beror på halva slaget. Inbyggt kök, kan göras vardagsrum i samma stil, och kan jämföras med varandra.


Garderober i köket vardagsrum: fördelarna med val

Vardagsrum möbler bör väljas mycket ansvarsfullt. När du köper möbler är viktigt att uppmärksamma inte bara till sin stil och skönhet, men också funktionalitet.

Vardagsrum - ett rum som kombinerar en mängd olika funktioner - det tar gästerna koppla av efter jobbet, människor arbetar. Om vardagsrum med öppet kök, bör valet av möbler ägna särskild uppmärksamhet.

Garderob - en bekväm och praktisk lösning för vardagsrummet arrangemang. Det kan vara skräddarsydda, vilket kommer att placera det ett bekvämt sätt att spara utrymme och för att ta bort det på rätt sak.

Fördelarna med att välja garderob:

 • Det bidrar till att lösa svåra problem i inredning;
 • sektioner Möjlighet distributions i skåpet enligt kundens;
 • Variation i utformningen av skjutdörrar;
 • Brett utbud av dekoration alternativ skåp;
 • Rumskapacitet zonindelning;
 • En betydande utrymmesbesparingar.

Zonindelning i rummet med hjälp av garderob är en populär design tekniker som kan göra rummet mer funktionellZonindelning i rummet med hjälp av garderob är en populär design tekniker som kan göra rummet mer funktionell


Högkvalitativ garderob bör bara göras från miljövänliga material. Det bör inte bara vacker, men också säkra att använda. När du väljer möbler är det viktigt att uppmärksamma tillverkaren sitt rykte bland konsumenterna.

Den framgångsrika arrangemang av möbler i kök, vardagsrum

Arrangemanget av möbler i köket, har i vardagsrummet att tänka före, eftersom reparationer kommer att göras. Kombinera kök och vardagsrum kan avsevärt öka utrymmet och göra det luftiga och ljusa. Valet av möbler är mycket viktigt, eftersom det kan understryka hur lätt inställning eller göra det mer besvärligt.

I de flesta fall är möbler för kök och vardagsrum valt i samma stil som gör det möjligt att harmonisera de två kombinerade rum.

Om golvytan är liten, och platsen för möbler allvarlig bristvara, är det möjligt att göra ändringar och frigöra ytterligare utrymme genom att demontera balkong väggar och dörrar.Det är önskvärt att alla möbler och dekorationer i köket utformades i samma stilDet är önskvärt att alla möbler och dekorationer i köket utformades i samma stil

Alternativ för placering av möbler kan vara följande.

Noggrann zonindelning lokaler

I köket kan du placera bar och stolar i vardagsrummet - en sittgrupp avsedd för avkoppling. Bredvid den kan du sätta en tabell som gör det möjligt att använda området för måltider. Om det kombineras med allmänna loggia utrymme möjliga distributions apparater och möbler delar i denna zon. Till exempel i den tidigare lodge rymmer ett kylskåp eller använda den för att dekorera en kaffe område med ett litet bord och bekväma stolar.

Kök och matplats

Vardagsrum och kök har en tydlig skillnad. Utrymmet är multifunktionell. Arbetsytan rymmer ett matbord, vilket kommer att dela kök och vardagsrum.

prioritet kök

Adressfältet sjunker i köket är det som räknas. Den kan användas för matlagning och äta, förhandling och vänliga samtal.

Utrymmet i klassisk stil

Avgränsa zonen kommer att hjälpa ett stort matbord. Detta rum kan göra det mesta mysigt och bekvämt med en eldstad, bokhyllor och mjuka mattor. Kök som ska byggas i rad.

Kök i klassisk stil måste vara utrustade med trämöbler med snidade dekorativaKök i klassisk stil måste vara utrustade med trämöbler med snidade dekorativa

För registrering av den kombinerade utrymmet kan använda en enda stil, men du kan experimentera och leka med kontraster.

Möbler i olika stilar för köket, kombinerat med vardagsrum

Modernt kök, vardagsrum kan dekoreras i olika stilar. Det är från detta val beror på möblerna.


Varje stil i inredningen har sina egna egenskaper. Att de bör tänka på när man väljer möbler för det delade utrymmet.

När du gör ett kök, vardagsrum i någon stil är det viktigt att följa regeln om rätt avgränsning av zoner. Möbler bör väljas i enlighet med den övergripande stil, bör det kombineras med vitvaror i köket och i vardagsrummet inredning objekt.

Varje stil kännetecknas av valet av en viss möbel. Det bör ta hänsyn till innan du utför reparationer.

Provence

Möbler i stil med Provence måste göras av naturmaterial. Det måste kombineras med apparater i köket.

Köksdesign i stil med landet - är det den perfekta kombinationen av enkelhet och bekvämlighet i det inreKöksdesign i stil med landet - är det den perfekta kombinationen av enkelhet och bekvämlighet i det inre

 Mellan möbler och bruksföremål bör vara stark kontrast, så designers uppmanas att välja emaljerade vita material. Det är bäst att använda en färdig gamla möbler tillverkade av obehandlat trä.


klassisk stil

Classic innebär användning av traditionella möbler. Det ska vara funktionell och praktisk. Du kan använda ett stort skrivbord, bokhyllor för inredning.

land

Möbler bör vara övergripande, grov och med nödvändighet trä. En nödvändig del av denna stil - användningen av takpendel.

modern

Möblerna ska vara av hög kvalitet, snygg och funktionell. Inriktningen måste ske strikt i raka linjer. Med hjälp av möbler, kan du skapa en ö eller halvön. De bidrar till att på ett effektivt sätt zon rummet.

loft

Möbler bör vara snygg och modern. Av möbler du måste välja bara de mest nödvändiga.

Köket som bildas i högteknologiska, lämnade funktionella möbler strikta geometriska former, innefattande element av glas och metallKöket som bildas i högteknologiska, lämnade funktionella möbler strikta geometriska former, innefattande element av glas och metall

 Möbler ska fördelas naturligtvis är det oacceptabelt för den här stilen strikt åtskillnad zoner.

Hi-Tech

Enkla möbler utan handtag och med modern maskinpark. Möbler kan vara gjord av plast eller metall.

Möbler för kök, vardagsrum i samma stil

Kök, vardagsrum, gjord i samma stil, det ser vacker och elegant. För att kunna motstå stil, måste du vara uppmärksam på valet av möbler för kök och vardagsrum.

Designers tror att det viktigaste inslaget i köket i en enda stil är användningen av kök enheter som avgränsare mellan zonerna. Kök set kan kompletteras med en bar eller ett septum.

Regler enhetlig stil:

 • I köket bör smälta in i möbler;
 • Valet av neutrala färger i form av ljust trä;
 • Med hjälp av fasader utan handtag;
 • Möbler, gjord i samma stil;
 • Använda möbler följeslagare.

Interiören i köket vardagsrum (video)

Göra kök, vardagsrum i samma stil - en ganska komplicerad uppgift som kräver förtrogenhet med de grundläggande konstruktionstekniker i utformningen utrymme i rummet, sovrum och kök. Att välja möbler för ett kombinerat vardagsrum - ett viktigt steg i beslutet att kombinera utrymmet. Den mest rimliga lösningen skulle vara att söka hjälp från professionella designers som vet nyanserna i valet av material för möbler, dess layout och placering. Med själv arrangemang av rymden är viktigt att komma ihåg om exponeringen av en enda stil, även om det antas levande spel av kontraster.

Inbyggt kök, vardagsrum (foto)

0b2e24cbd80f2cb27ee794ec652670ef 11 10 15 65 77 105 411-min 544 828