Woonkamer kan worden ingericht met een thema met een uniek design-elementen,Woonkamer kan worden ingericht in een bepaalde stijl met unieke elementen dekoraSegodnya kwam in een mooi huis, kunt u een vraag stellen: "Welk type ontwerp? Wie ontwierp de "en horen:" Er is geen ontwerp hier al de dingen waar ik van hou. " In dit geval kan een appartement of een enkele kamer worden gehandhaafd in een bepaalde stijl, maar je kunt het niet strikt volgen, en met een aantal individuele variaties op een thema of canons.


Ideeën voor de woonkamer in een minimalistische stijl

Minimalisme - een kind van het constructivisme. We kunnen niet zeggen dat de mode voorbij is, of wordt weer herboren. Deze stijl is al verwijst naar de klassieke lijnen, en dus aanvaardbaar in elk huis, op elk moment.

De principes van minimalisme

 • Het maximaliseren van de ruimte - muren gesloopt, kamers combineren;
 • ; Minimum - Alle elementen moeten functioneel, decoraties
 • Meubilair en decor een beetje;
 • Materialen zo eenvoudig mogelijk en bij voorkeur natuurlijk.

Wonen in een minimalistische stijl wordt gekenmerkt door een minimum aantal artikelen en decorWonen in een minimalistische stijl wordt gekenmerkt door een minimum aantal artikelen en decor

Als we specifiek praten over de woonkamer, dan is de kamer algemeen aanvaarde canons als dekvloer, glad plafond en discreet muren, het is niet genoeg. Om te eindigen, kunt u decoratieve stenen en spiegel stenen gebruiken, belangrijker nog, het niet bereiken van een medley interieurs. Alles moet hele plaatje zijn.

Aangezien het meubilair en decor een beetje, zal de nadruk liggen op de muur ontwerp. Het ontwerp, kleur en textuur - dit zijn imago van uw rijkdom. Al het leven moet harmonisch zijn, en gebeurt op dezelfde manier.


Ontwerp idee van het leven in de stijl van de Provence

Provence - Franse land, maar om te zeggen dat jullie zullen creëren met hun eigen handen knap rustiek interieur in de woonkamer, kan het gewoon niet. Dit luxe van eenvoud, veel praten over de stijl. De charme en de eenvoud van de oude, vervaagde in de zon kleur, heldere vlekken, gehaaste manier van leven - dit alles olijf charme.

Wonen in Provence stijl - een gezellige kamer ingericht met eenvoudige en oude voorwerpenWonen in Provence stijl - een gezellige kamer ingericht met eenvoudige en oude voorwerpen

De belangrijkste kenmerken van de Provençaalse: • Walls. De meeste van alle - wit. Het kan een ruwe pleister met witte verf als achtergrond voor de beste accessoires en decoratieve details zijn. Het oppervlak van de wanden moet bewust iets ruw, dit beeld romantische verplicht.
 • Plafond. Classic - dit kruispunt donkere houten balken, verduisterd door de tijd zelf. Maar in een appartement kunnen ze worden vervangen en polyurethaan imitatie. Mogelijk is en het plafond van MDF met textuur en relief "onder de boom." Warme en zachte tinten de voorkeur.
 • Paul. Deze houten planken of laminaat met een houtmotief. Er is ook een steen, keramische tegels. Terra cotta tegel - een gemeenschappelijk materiaal.
 • Decor ramen. Licht en gewichtloos gordijnen van lichte tinten passen ramen in de woonkamer, zodat een grotere mate. Well patroon - of plant motieven.

Maar Provence versiering houdt. En de beste accessoires - zijn die zijn gemaakt met de hand. Tafelkleden, gordijnen, servetten, kussens, niet het ontwerp, namelijk geïmproviseerd. Kussens zijn gekleed in leuke bloemen kussenslopen, en op de tafel leggen een tafelkleed gehaakt.

Reparaties in de woonkamer: het idee voor de Scandinavische stijl

Scandinavische stijl zo in de mode in de afgelopen jaren, kan worden vergeleken met dezelfde functionele maximalism. Dit bespaart het interieur Scandinavische etnische kenmerken die het mogelijk maken de sfeer te worden in de Zweedse huis.

Als u een kamer in een Scandinavische stijl te regelen, dan moet u zich richten op het witteAls u een kamer in een Scandinavische stijl te regelen, dan moet u zich richten op het witte

De belangrijkste kenmerken van het leven in de stijl van scandium:

 • Het overwicht van wit in het interieur;
 • Ruime kamer met geen spoor van rommel;
 • Het gebruik van natuurlijke materialen zoveel mogelijk;
 • Licht en luchtig textiel met het werven van gezelligheid;
 • Een groot aantal kunstlicht;
 • Elementen van comfort in een koud huis - bijvoorbeeld een open haard, dekens;
 • Beknoptheid details.

Maar dat het leven is niet te koud ingeschakeld, moet u de koele tinten met warme romige of geelachtig verdunnen. Uitstekende zal bleke houttinten en rijke groene elementen kijken.

Helder en contrasterende kleuren moeten worden vermeden. In aanvulling op wit, gebruikt u de volgende kleuren: blauw en blauw, kobalt, karamel, licht lila, beige, melkachtig, licht turkoois.

Meubels moeten een regelmatige vorm, een bank hebben - comfortabel, groot, met een mooi oog bekleding. In aanvulling op de sofa en stoelen, kunt u een paar trekjes te zetten. Het zal ook geschikt zijn laden, niet erg omvangrijk rack. Overtuigende looks en modulaire houten meubilair.

Fashion ideeën leefomgeving in de art deco-stijl

Modern art deco vertegenwoordigt harmonie strenge geometrische vormen, ronde gevels, dure meubels met glas en metalen inserts. Gebruikt als decoratie bloemmotieven, Afrikaanse symbolen, dieren, en niet alleen beelden.


woonkamer design art deco vertegenwoordigd in een rustige, warme kleuren. Beige kunnen worden gecombineerd met een donker contrast. Deze kleuren geven het interieur elegantie, luxe. Maar slechts twee kleuren, de kleuren van de woonkamer is niet vertegenwoordigd. Kan willekeurig complexe, multi-component.

Als u een liefhebber van rust en warme tinten, selecteer vervolgens de stijl van art decoAls u een liefhebber van rust en warme tinten, selecteer vervolgens de stijl van art deco

Meestal gebruikt in het ontwerp woonkamer:

 • zwart;
 • grijs;
 • wit;
 • metaal;
 • Brown.

Maar deze kleuren kunt u veilig verdun de blauw, rood, groen, goud. Met het bedrag van de inrichting niet overdrijven. Als de muren zijn solide, kunnen meubels zijn accent. Als u kiest voor behang met helder patroon, bedenk dan dat ze het oog het eerst zal toeslaan. In dit geval moet het meubilair donker bruin of bordeaux zijn.


Mooie woonkamers in de moderne appartementen (video)

Het maken van een leven - is niet alleen duur, kostbaar, maar ook interessant. En als je het item te maken aan de voorgrond, de verbetering van hun huizen zullen u veel plezier brengen.

Succesvolle oplossingen!

Interessante ideeën voor het versieren van de woonkamer (foto)

60 197 315 524 535-900x597 569 955bf8a674912be6526c832a4b5953f1 1017 2102 11006-1030x684