De woonkamer is een van de belangrijkste kamers, bij wijze van registratie moet worden benaderd met de grootst mogelijke zorgDe woonkamer is een van de belangrijkste kamers, bij wijze van registratie dient te worden benaderd met extreme tschatelnostyuV kleine appartementen, elk meubel, elk ding en meubels moeten alleen zijn plaats innemen. De woonkamer van deze omvang, is dit zeker het geval wanneer het gebruik telling van elke vrije meter. Naast de woonkamer van deze omvang zal niet toestaan ​​dat spontaan tot stand kocht een stuk van het meubilair. Maar ondanks dit een woonkamer kan worden omgezet in een kunstwerk. Vanuit deze woonkamer kunt u leren niet alleen ruimte correct te besparen, maar ook om alle dingen in de juiste plaats te houden, en het leven met een dergelijke situatie een stuk makkelijker zou zijn.


Living: Design Foto 20 vierkanten

Het maken van tech design, het is als een spel van Tetris, moet je elke stap, absoluut elk detail telt. Het gebruik van felle kleuren voor de woonkamer deze grootte, het is perfect, maar het betekent niet dat het nodig is om de kamer kleuren ontnemen. Iedereen weet dat om visueel verhoging van de kamer is het beter om een ​​spiegel te gebruiken.

Verlichting van hoge kwaliteit kan een interieur gezellig en comfortabele woonkamer te makenVerlichting van hoge kwaliteit kan een interieur gezellig en comfortabele woonkamer te maken

Maar er zijn andere oplossingen voor situaties, zoals:

 • Een goede spel van licht;
 • Het creëren kleuraccenten;
 • Scheiding kamers op het juiste gebied;
 • Het gebruik van foto-wallpaper

Het gebruik van pastel kleuren, het is niet alleen ideaal voor specialisten op het gebied van design, maar ook voor iedereen die een kleine behuizing bezit. Samen met hen, kunt u een foto-behang, die populair in de afgelopen jaren zijn te gebruiken. Het is bijna klaar schilderijen. Met hun hulp is het mogelijk om zich te concentreren op de individuele onderwerpen of visueel te vergroten de ruimte.


 Ontwerp woonkamer van 20 vierkante meter. m: het gebruik van de foto-wallpaper

Om de woonkamer te regelen is het beter om felle kleuren te gebruiken in combinatie met felle kleuren zoals oranje, paars of lichtgroen.

Verder sieren de kamer, kunt u de foto-behang, die worden gelijmd te gebruiken, in de regel op een van de muren in de kamerVerder sieren de kamer, kunt u de foto-behang, die worden gelijmd te gebruiken, in de regel op een van de muren in de kamer

Foto behang is het een helder accent, die nodig is voor een kleine kamer. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt om de muren te versieren, maar ook voor het versieren deuren, wordt het gebruik ervan alleen beperkt door de verbeelding. Een belangrijk aspect van het gebruik van behang is de juiste keuze van het beeld. Naast het behang "gespeeld" verven moet niet te veel ruimte overbodige versiering, behang, omdat de taak is om uit te breiden en te verplaatsen afgezien van de muren.Hoek kamer, die niet bezet door meubilair en is perfect voor foto-behang. Dit gebied is het meest geschikt voor het lezen, en het beeld op de foto-wallpaper zal het speciaal.

Het kiezen van een dergelijke behang, moet eraan worden herinnerd dat het patroon van horizontale lijnen de ruimte zal toenemen, in dit geval is het beter om behang te kiezen met een afbeelding van de bomen. De horizontale lijnen op het tegendeel zal de ruimte te verminderen, en een grote selectie van tekeningen richt zich op de essentiële woonkamer.

Interieur woonkamer van 20 vierkante meter. m: om het comfort te creëren

Plaatsing van meubels in een woonkamer om te leren om ruimte te besparen en in een slimme stijl te leven. Niet iedereen kan de ruimte van 20 vierkante meter te organiseren, maar dit roept complexe vraagstukken als het behoud van elegantie en eenvoud. Rekening houdend met een aantal van de aanbevelingen van deskundigen, veel inwoners van kleine appartementen blijkt uit zowel het donker en armoedige kamers maken een unieke, intieme meesterwerk dat elke centimeter zal verrukken.

Voor de muren en het plafond in een kleine kamer is het beter om te kiezen lichte kleurenVoor de muren en het plafond in een kleine kamer is het beter om te kiezen lichte kleuren

Wanneer je loopt in de woonkamer moet het comfort voelen, maar het is duidelijk dat "om de grenzen van wat is toegestaan ​​uit te breiden" is noodzakelijk.

Hier zijn enkele tips over de beste manier om een ​​omgeving te creëren:

 • Met behulp van spiegels zal helpen om de kamer te verhogen, het installeren van een grote spiegel met uiterste nauwkeurigheid zal de grenzen van de ruimte uit te breiden;
 • Om niet alleen comfortabel, maar ook vrij in de woonkamer is aan te raden om natuurlijk hout in felle kleuren te gebruiken voelen;
 • Het houden van de regel van "niet de kamer, overbelasting" veel mensen kunnen zich te ontdoen van onnodige dingen.

Zich te ontdoen van de donkere gordijnen en rolluiken. Meer licht - meer ruimte.

Reparatie van de woonkamer van 20 meter: de fijne kneepjes van de planning

Om een ​​ideale woon- te maken en geniet van elke minuut doorgebracht in het nodig om een ​​projectplan te maken is, is het noodzakelijk om elk detail en detail wat je zorgvuldig kunnen overwegen, maar het resultaat - dit is belangrijk. Beschouw elke ruimte, het gebruik ervan is noodzakelijk. Dus, bijvoorbeeld, het gebied boven de toegangsdeur, helaas is het zeer zelden gebruikt, maar het kan onder de schappen voor accessoires, boeken, kleding worden gebruikt. Vooral de gelukkige huurders die u de hoge plafonds bogen.

Sieren de woonkamer kan worden prachtige schilderijen en sfeerhaardSieren de woonkamer kan worden prachtige schilderijen en sfeerhaard


Voordat u begint re-planning van de woonkamer, is het het beste om een ​​tekening op papier te zetten, met vermelding van de locatie van de toekomstige meubilair. Praten over dit detail met alle andere huurders.

Hoe kan ik gebruik maken van de gebieden die niet opmerken:

 1. Niet alle zijn gebied achter de deur, maar als je erover nadenkt een vierkante meter. Dit is een uitstekende locatie voor het ontbijt of love seat zone;
 2. Er is een brede vensterbank? Organiseren van zijn eetkamer tafel. Het kan echter worden omgezet in een zone en voor het lezen van boeken en tijd doorbrengen met een glas wijn.

Liet een kloof tussen de garnituur of kast en de muur, is het mogelijk om de strijkplank of nondescript doos te vullen met werkstukken voorstedelijk gebied.

De planning van de juiste omgeving: ideeën voor de woonkamer van 20 vierkante meter. m

Met een grote woonkamer, kun je niet denken over hoe compact en smaakvol regelen het meubilair. Als dit geldt voor kamers van 20 pleinen ligt lichtzinnigheid is geen optie. De eigenaar is verplicht om zich te wapenen met een duidelijk idee van waar en wat er moet worden gezet. Laten we beginnen met een zithoek, is het het beste om dichter bij de binnendeur te positioneren, maar het werkgebied is het best gepositioneerd dichter bij het raam.

Met het oog op een functionele woonkamer te maken, is het mogelijk om gipsplaat niches of mooie bogen te installerenMet het oog op een functionele woonkamer te maken, is het mogelijk om gipsplaat niches of mooie bogen te installeren


In een modern huis, in de hal is niet zeldzaam om een ​​niche te vinden. Dit is een uitstekende locatie voor de bank of het bed, compleet met laden.

Waarom deze optie is populair? Deze opstelling heeft een aantal positieve aspecten.

namelijk:

 • Het zorgt voor een langdurige werking;
 • Het biedt extra ruimte om bedden op te slaan en andere dingen;
 • Als u het scherm te organiseren, is het gemakkelijk om een ​​doos te verbergen voor nieuwsgierige ogen.

Het is ook heel gebruikelijk om de aanwezigheid van het balkon in de zaal, die de bewoners te gebruiken om spullen op te slaan observeren. Ontwerp deskundigen beschouwen het als een echte heiligschennis. Het kan worden uitgerust met een balkon kleine slaapkamer of recreatieruimte. Natuurlijk, is het noodzakelijk om volledig te isoleren van de ramen, en het is wenselijk om uit te rusten van een warme vloer is. Deze stijl is het verhogen van zijn populariteit elk jaar. Het organiseren van een dergelijke omgeving kan worden voorzien in de woonkamer is niet alleen de plaats, maar ook extra warmte.

Indien het plafond is versierd met gipsplaten, het is een geweldige kans om de ruimte een extra comfort geven. Het volstaat rond de omtrek van de neon spotlights te plaatsen.

Trendy interieur kamer van 20 vierkante meter. in het appartement (video)

Concluderend kunnen we zeggen dat kleine appartementen alleen die delen die zullen worden gebruikt voor elke behoefte op te nemen. Voordat u de kamer te regelen, ongeacht wat het is vierkant of rechthoekig, is het nodig om na te denken over de juistheid van de keuze van het meubilair. Niet altijd voetstuk kan een goede optie zijn als u een miniatuur tafel, waar je een glas water kan zetten, en 's middags om het te gebruiken als een plek om te werken kan vervangen.

Ontwerp woonkamer van 20 vierkante meter. in het appartement (foto van het interieur)

0bf8a 7b50d 8 9-5 12 12-25 18-20 18kv 112 825