Belangrijk in ladder - structurele sterkte en kwaliteit van het materiaalBelangrijk in ladder - structurele sterkte en kwaliteit materialaLestnitsy ladders kan zijn, maar wordt vooral toegepast opvouwbaar ontwerp. Belangrijker nog, was het product van hoge kwaliteit en duurzaam, om een ​​noodsituatie te voorkomen.


Doel-ladders

Hoewel huis, hoewel de bouw vouwen ladders kunnen worden gebruikt voor elk werkgebied, aangezien het een universeel product.

In principe worden ze gebruikt voor:

 • Schilderen en behangen;
 • Montage van structuren;
 • Voor het plaatsen van voorwerpen, zoals bloempotten of gordijnen op de gordijnen.

  De omvang van het gebruik van ladders, trappen zeer uitgebreidDe omvang van het gebruik van ladders, trappen zeer uitgebreid

Vaak is het gebruik van ladders wordt uitgevoerd wanneer de reparatie wordt uitgevoerd, of in de handel, omdat de meeste van de planken boven de menselijke groei, en te plaatsen of te verwijderen het item, een speciaal apparaat moet u - een ladder.


Retractable telescoopladder is uiterst nuttig in het dagelijks leven, maar omdat elke familie man verzoekt het Hof om in de master een dergelijk apparaat.

Het is vermeldenswaard dat ladders, in het bijzonder metaal transformatoren, veel sterker dan de gebruikelijke eenvoudige stappen. Ze kunnen eenvoudig worden uitgebreid en gevouwen, alsmede het gebruik. Bovendien, het ontwerp is zeer compact, zodat het kan eventueel in een kast of achter een deur.

telescoopladder

Telescoopladder, meestal metaal, in het bijzonder staal. Mogelijk om aluminium te gebruiken, maar alleen in de vorm van een legering met het staal.

Dat is wat schept een ladder: • robuust;
 • stabiel;
 • Betrouwbaar.

De telescopische ladder is populair thuis vanwege zijn lichtheid en krachtDe telescopische ladder is populair thuis vanwege zijn lichtheid en kracht

Kenmerkend wordt een inrichting zoals een schuivende aluminium ladder voor dagelijks gebruik, aangezien deze modellen zijn lichter, ze zijn mobieler en comfortabel in gebruik. Aluminium er een opmerkelijke eigenschap, de slijtvastheid, zodat het niet verslechteren onder invloed van atmosferische verschijnselen, niet gewist, is het niet buigen onder het gewicht van een persoon, en niet corroderen. Het is omdat deze soorten ladders universeel worden genoemd.

Het is vermeldenswaard dat de stalen trappen zijn zwaar, maar ze gebruikte het in de productie werken. Daarnaast zijn ze meer duurzaam en bestand.

Grepen aan beide modellen zijn vervaardigd uit hoogwaardig metaal legering te verhogen.

Telescoopladder - is het een ideale optie die u moet kiezen voor huizen en appartementen. Sommigen gebruiken ze als tuinproducten voor de toegang tot hoge bomen en gewassen.

Beschrijving telescoopladders stelt u in staat om te zien wat er precies deze produkten worden beschouwd te zijn, zonder twijfel, compact, comfortabel en duurzaam. Sommige fabrikanten, in aanvulling op het product, verkopen bijzondere gevallen, naar de trap opslag was beter en had geen effect op de technische specificaties.

Soorten ladders met een platform

Trappen, welke trappen naar het platform - een losse structuur. Bijna elke fabriek voor de productie van ladders noodzakelijkerwijs besteedt aandacht aan de ontwikkeling van een dergelijk product.

Typisch, indien de grootte van het apparaat is te groot, dan stellen zij de wielen en de bijgevoegde ze de schoenen kunnen de ladder bewegen en vergrendelen op een specifieke locatie.

Sommige ladders, ladders speeltuin is gelegen op de topSommige ladders, ladders speeltuin is gelegen op de top


Een dergelijke trap kan meerdere meters hoogte bereiken, om precies te zijn, dat onder 3-10 graden. Typisch dergelijke tweezijdige trap, en aan weerszijden van de rail zeker, maar er zijn ook eenzijdig.

Er zijn verschillende soorten van een dergelijke structuur, die elk zijn onderscheidende kenmerken:

 1. Scharnier-cabriolet. Het mechanisme van deze ladder is zeer eenvoudig. Breng ze als gewone ladder, want ze hebben laden. Klim op hen is niet moeilijk, zelfs op grote hoogte. Het bovenste deel van de ladder noodzakelijkerwijs leveren het platform, waar de tools die u nodig hebt voor de baan te zetten.
 2. Dubbelzijdig trap is meer als de letter L. Fabrikanten platform ook geplaatst op de bovenkant van de trap.
 3. Er rijdt industriële ladders in de vorm van letters, worden deze onder een hoek van 90 graden. Het model is bijzonder stabiel, duurzaam en geleverde wielen en remmen.
 4. Staging. Deze trap, die door middel van de wielen op de top van een handige en groot gebied worden voorgedragen en hebben. Het is geschikt voor 2-3 personen tegelijk.

Houten trappen, ladders

Nauwelijks ergens kunt u kennismaken met glasvezel ladder, omdat dit materiaal absoluut niet geschikt voor dergelijke ontwerpen. Echter, de meest populaire ontwerpen - hout.

Ze worden gebruikt in plaatsen zoals:


 • apotheek;
 • kantoren;
 • Hotels en dergelijke.

Het geheim van deze producten is zeer eenvoudig. Ze zijn gemaakt van zeer duurzaam hout bossen, de waarde ervan is klein, het gewicht van een kleine, maar alleen de partij kwaliteit.

Een van de meest soortenrijke populyanyh ladders ladders gemaakt van houtEen van de meest soortenrijke populyanyh ladders ladders gemaakt van hout

Elke technologie ontwikkelaar in staat zal zijn om te zeggen dat de houten constructie is bijzonder sterk, stabiel en zelfs esthetische uiterlijk. Dergelijke voorwerpen kunnen stabiliteit zonder de aanwezigheid van extra ondersteuning, en niet schuiven op het oppervlak leunt tegen. De man staande op een ladder veilig is, of hij zal voldoen aan de regels van de exploitatie.

Houten ladder geïsoleerd, of, om precies te zijn, het is bedekt met een speciale samenstelling, waarbij zij oud was gezet niet, en niet de prestaties verslechteren. Bij het vervaardigen gebruik massieve lager pees, en maakt slechts 3-5 graden, waardoor de aanwezigheid van een groot gewicht.

Wat u moet overwegen bij het kiezen van een opvouwbare ladder-trap

Op dit moment zijn er vele fabrikanten die de mogelijkheid om hoge kwaliteit ladder te kopen bieden, bijvoorbeeld Hailo, Ikea, Zalger, Krause, Scalissima, Svelt, Nick Sibiny, de Eiffeltoren en het LPC model VHR. Elk product verkocht door deze fabrikanten, heeft zijn eigen tekening, het goedgekeurde plan en de opzet, instructie en certificaat van overeenstemming met GOST.

Bij het kiezen van een trap-ladder moeten aandacht besteden aan het gebrek aan chips en andere gebrekenBij het kiezen van een trap-ladder moeten aandacht besteden aan het gebrek aan chips en andere gebreken

Het kopen van een product uit een van deze aanbieders, moet je aandacht besteden aan een aantal kenmerken niet te verwarren met een keuze:

 • De kwaliteit van het materiaal;
 • duurzaamheid;
 • Eenvoudig in gebruik;
 • mobiliteit;
 • Het niveau van beveiliging.

Isolerende bekleding moeten glad en gelijkmatig zijn. Categorisch uitsluiting van de aanwezigheid van defecten zoals chips, bramen, scheuren, in het bijzonder scherpe hoeken en randen. Dit alles kan een ongeluk met ernstige gevolgen genoeg veroorzaken.

Als de site bevindt zich op 150 cm boven de vloer, dan moet noodzakelijkerwijs worden omheind leuningen. Stap elke fase niet meer dan 2,5 cm. Het betekent veel gewicht van het product. Kwalitatieve ladders moet niet te veel wegen.

kenmerken trap ladder

Te koop je een grote verscheidenheid aan opties ladders ladders vinden.

namelijk:

 • 3x10;
 • 3h11;
 • 4x4;
 • 3x7.

De meest handige stap-ladder met brede gekartelde stappen gebruikenDe meest handige stap-ladder met brede gekartelde stappen gebruiken

Precies hoe deze optie te interpreteren? Vermoedelijk sommigen geloven dat dit de aanduiding van de lengte van de ladder van de bovenste niveau van de vloer. In feite wordt de maximale hoogte van elke ladder beschouwd als de gemiddelde hoogte van een mens + ladder grootte. Is de verhouding van deze twee parameters, zoals lengte en afmeting van het gebied - dit is de werkhoogte.

Ladders buitenland vervaardigd, berekend andere methode. Namelijk wordt het niveau van het bovenste stadium stap genomen, op een hoogte van 120 cm, een maximale breedte tussen deze onderdelen van de ladder, de bovenzijde van de ladder rails, 11,5 inches of 29,21 cm.

Absoluut alle ladders moeten zijn voorzien van metalen stutten en grendelinrichtingen voorkomen ontvouwen van de operatie. Stappen moeten groeven.

Door de breedte van het platform moet 45-60 cm, het been was stabiel op de ondergrond.

comfortabel 

Ongeacht wat wordt gekocht ladders, of het nu de grootte van 3x10 of 3x7, is het noodzakelijk om niet te kijken naar de kosten en de externe gegevens.

Voor het kopen van een ladder te controleren of alle onderdelen en afdichtingenVoor het kopen van een ladder te controleren of alle onderdelen en afdichtingen

Meer in het bijzonder op:

 • De aanwezigheid van alle componenten;
 • De aanwezigheid van een certificaat van GOST;
 • Etikettering en afdichtingen van de fabrikant op de verpakking en de bevestigingspunten.

De enige manier om zeker te zijn dat het product is van hoge kwaliteit en zal geen problemen met zich meebrengen in de werking van, of zal niet leiden tot een ongeval.

Trappen, ladders transformatoren

Er zijn ladders, trappen transformatoren, die vouwen en het gecombineerde type.

namelijk:

 1. Flip design - deze seriële verbinding hoofdstuk 4 door het gebruik van scharnieren. Transformatie wordt uitgevoerd door de expansiegedeeltes uitgevoerd volgens de instructies, alsmede de vaststelling op plaatsen waar het product wordt gebogen. Hierdoor ontstaat het schavot, of preciezer, de opvouwbare ladder-transformator te zijn.
 2. Gecombineerd of met andere woorden, de telescopische ladder - een product waarin het zwenkbaar telescopische verbinding. Een deel van de secties kan worden uitgetrokken en vastgezet speciale pen. Met dergelijke constructies waarbij een ongelijke vloer, evenals waar je een conventionele ladder niet kunt installeren.

Een van de vormen van ladders - trappen-tranformerEen van de vormen van ladders - trappen-tranformer

 Ladders-transformatoren kunnen ladders waarbij elke opeenvolgende zich uitstrekt in de lengte en het bovendeel wordt aangebracht op het oppervlak van de bouwmuur. Het onderste deel is bevestigd aan de wand bevestigd, en het is wenselijk om de extra verzekering gebruiken de operatie.

Ladders met consoles worden gekenmerkt doordat hun hoge hoed sectie lijkt op de letter H. In deze positie ladder aanzienlijk inferieur aanpassing eerdere ontwerpen, maar is stabieler en betrouwbaarder.

Steigerladders zijn uitwendige gedeelte geïnstalleerd als drager en twee interne afdelingen horizontale doorsnedevorm, die een werkplatform ontstaat.

Repair-ladders ladders

Absoluut geen ladder kan falen, ook al is het van de hoogste kwaliteit en werd genomen te huur.

Voordat u begint, controleert de kwaliteit van de armaturen van de trappen, laddersVoordat u begint, controleert de kwaliteit van de armaturen van de trappen, ladders

Het is vermeldenswaard dat tijdens de operatie, is het noodzakelijk voor elk gebruik is, het product keuren naar:

 • duurzaamheid;
 • sterkte;
 • betrouwbaarheid;
 • Fortress sloten;
 • Vrij van gebreken die kunnen interfereren met het werk;
 • De aanwezigheid van gammele gewrichten.

Houten trap (video)

Er zijn speciale diensten, die van toepassing kan zijn voor reparatie van trappen, ladders. Het is belangrijk om te onthouden dat het uiterst gevaarlijk en niet om de situatie zich heeft voorgedaan COC, moet gaan naar alle soorten noodgevallen te bieden. Met andere woorden, reparatie ladder, het maakt niet uit over de vaardigheden om te werken met dergelijke producten of niet, dan moet door deskundigen worden behandeld.

Details: trapladder (foto voorbeelden)

1lestn 3lestn 4lestn 7lestn 5lestn 9lestn 10lestn 14lestn 12lestn 21lestn