Sluit de keuken en de woonkamer zal toelaten om de meest gedurfde ontwerp ideeën en fantasieën te realiserenSluit de keuken en de woonkamer zal toelaten om de meest gedurfde ontwerp ideeën en fantaziiSegodnya populaire methode van het uitbreiden van de kamer te realiseren is een gecombineerde keuken en woonkamer ruimte. Keuken-woonkamer ontwerp kan drastisch veranderen de lay-out van het appartement of huis, om een ​​uniek en origineel ontwerp dat hun eigenaars schoonheid en functionaliteit zal bevallen creëren. Wanneer het besluit om twee kamers te combineren in een is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat de herontwikkeling niet kan worden uitgevoerd zonder een speciale vergunning. Zonder dat zal alle acties illegaal en kan leiden tot ernstige gevolgen.


keuken ontwerp, gecombineerd met de woonkamer

Typische appartement hoogbouw, die op standaard-projecten in de Sovjet-tijden werden uitgevoerd, zijn niet ontworpen om voldoende ruimte voor huisvesting hebben.

Heel vaak, de enige manier om extra meters te krijgen - het gebruik van de opslagruimte van een andere kamer.

De meest voorkomende werkwijze voor het combineren van meerdere ruimten is de wand tussen twee ruimten te verwijderen.

Voor- en nadelen van een totale oppervlakte

 • Bij Open penetratie geur is onvermijdelijk. Zelfs de goede ventilatie niet in staat om te verwijderen van de geur is 100%.
 • De gecombineerde ruimte in het meest zijn blootgesteld aan vervuiling, zodat de woonkeuken schoonmaak zal onvermijdelijk dagelijkse procedures.
 • Gecombineerde ruimte - dit is een veel voorkomende en gezellige ruimte, die niet maar kan verheugen. De ruimte zal meer licht, luchtig en vrij zijn.
 • Daglicht maken de ruimte licht en gezellig.

Een belangrijk voordeel van de keuken, verenigd woonkamer, is een natuurlijk licht als gevolg van meerdere venstersEen belangrijk voordeel van de keuken, verenigd woonkamer, is een natuurlijk licht als gevolg van meerdere vensters

Gecombineerde ruimte heeft veel voordelen, zodat u op te zetten met de kleine fouten gecombineerde keuken woonkamer.


Hoe de woonkamer met keuken te combineren

Bij het kopen van een nieuw appartement eigenaren worden vaak geconfronteerd met de vraag naar de rechtmatigheid van de re-planning van gebouwen. Om dit proces te legitimeren, moet u contact opnemen met de organisatie in de coördinatie van de herontwikkeling.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat niet-naleving kan ernstig worden gestraft door de wet. Bewoners zijn verantwoordelijk voor elke actie.

Er zijn een aantal regels die verbieden om bepaalde manipulaties in verband met de herontwikkeling van het appartement uit te voeren.

Statuten ruimte

 • De combinatie van keuken en woonkamer samen kunnen problemen als gevolg van de aanwezigheid in de keuken gasfornuis veroorzaken. Dit kan worden opgelost door het installeren van scheidingswanden of vervanging gasfornuis met elektrisch fornuis.
 • Ook is overeengekomen is niet onderworpen aan plaatsing onder de badkamer Keuken bovenste appartement.
 • Badkamer en toilet mag niet worden beïnvloed door de stijging in de keuken.
 • De keuken moet niet boven de leefruimte worden geplaatst.
 • In overeenstemming met de brandveiligheid moet deuren naar andere kamers hebben.
 • Beslis hoeveel meter is voldoende voor de keuken.
 • Om de lay-out te passen kunnen contact opnemen woonwijk van het raam, waardoor ze een paspoort BTI en schetsen herontwikkeling.

Voordat u begint met reparatiewerkzaamheden, moet u zich wenden tot de behuizing organisatie om toestemming om het terrein herontwikkelen krijgenVoordat u begint met reparatiewerkzaamheden, moet u zich wenden tot de behuizing organisatie om toestemming om het terrein herontwikkelen krijgenGoedkeuring van het combineren van de keuken en de woonkamer is gemaakt voor het project, op voorwaarde dat huisvesting inspectie van de desbetreffende district. In dit geval moet het project worden gewezen op de werkelijke grootte van de kamer. Het is noodzakelijk om te overwegen als tussen de kamers bevindt zich in Stalin balk. Het is belangrijk te onthouden dat er nieuwe regels en voorschriften.

Of het nu wel of niet naar de keuken en de woonkamer te combineren

Redenen om de twee ruimten te combineren in dezelfde kamer kan een grote variëteit. Er moet echter rekening worden gehouden met kwesties die het proces van herontwikkeling kunnen belemmeren.

Voor het uitvoeren van alle handelingen die nodig zijn om een ​​ervaren ontwerper die zal u vertellen hoe het ontwerp van de kamer die dat veranderen en toe, zullen de beste voorbeelden te combineren organiseren raadplegen.

Om problemen te voorkomen, is het belangrijk om het proces van het grondig te combineren bestuderen, leren de nuances die kunnen worden gebruikt om de ruimte te optimaliseren.

De redenen voor het besluit om de ruimte te combineren:

 • Een belangrijke uitbreiding van het gebied;
 • Verbetering van de levensomstandigheden;
 • Aansluitruimte - de mogelijkheid om nauw contact met de familie;
 • Een brede selectie van stijlen en opties voor het gebruik van design oplossingen.

Het combineren van de keuken en de woonkamer zal toelaten om een ​​functionele uitbreiding van werkruimte lokalen bereikenHet combineren van de keuken en de woonkamer zal toelaten om een ​​functionele uitbreiding van werkruimte lokalen bereiken

In combinatie ruimte is belangrijk te onthouden dat het is echt handig en comfortabel als alle gezinsleden comfortabel in hetzelfde gebied zal voelen.

Woonkamer-keuken, twee badkamers en drie kamers: een luxe interieur

Interieur flat met een groot gebied kan worden gevormd door een koning.


In dit geval is het niet een zelf-design kamers, en het in de echte professionals.

Aparte woonkamer-keuken kan kijken echt prachtig, als de registratie om een ​​combinatie van klassieke stijl en Art Deco gebruiken.

Interieur is voorzien van "vijf sterren"

 • Versierde gevels;
 • Het gebruik van warme gamma sappige tinten;
 • Decoratieve schilderijen aan de muren;
 • De aangrenzende walk-in closet;
 • Handig planken bruine kleur;
 • Bekleding dure textiel;
 • Decoreren met natuurlijke marmeren vloeren;
 • Met behulp van het ontwerp van verlichtingsarmaturen.

Verlichting - een effectieve manier om de ruimte bestemmingsplan in de badkamer kamerVerlichting - een effectieve manier om de ruimte bestemmingsplan in de badkamer kamer

De sfeer in de keuken, kan de woonkamer luxueus en gezellig op hetzelfde moment te zijn, als ze om een ​​echte professional die goed de kamer stijlen, al zijn afwerking en decoratie items kan combineren werken.

In welke soorten van de voorzieningen kan worden geregeld woonkamer met keuken

Het combineren van twee kamers heeft betrekking op de uitbreiding van de ruimte, en de functionaliteit en het gebruiksgemak van de kamer.


De verschillende soorten appartementen gecombineerd ruimte kan worden ingericht op verschillende manieren. Het is belangrijk om het feit dat de gecombineerde ruimte elk lid van de familie van de persoonlijke ruimte niet zal ontnemen overwegen.

Er zijn soorten inrichtingen waarin de opstelling van de gecombineerde ruimte kijkt organische en draagt ​​de functionele belasting.

De combinatie van de ruimte met een ander type:

 • Flat met een groot gebied;
 • studio;
 • Het appartement met een kleine woonkamer.

Elk type kamer heeft zijn eigen bijzondere vormgeving en ruimte bestemmingsplan. Er moet rekening worden gehouden, zoals die geschikt is voor een groot appartement, kan misstaan ​​in een appartement met een klein gebied.

Gecombineerde woonkamer met keuken op de tweede verdieping: meer minnen dan plussen

Een goede planning is erg belangrijk bij het bouwen van een huis. Het is zeer belangrijk om de volgorde waarin sommige kamers zullen bepalen. Vooral als het gaat om het huis meerdere verdiepingen.

Ontwerp woonkamer keuken in de art deco-stijl zal een exclusief ontwerp voor luxe liefhebbers te creërenOntwerp woonkamer keuken in de art deco-stijl zal een exclusief ontwerp voor luxe liefhebbers te creëren

Zoek woonkamer en keuken op de tweede verdieping zou zeer lastig zijn. Meestal wordt de tweede verdieping wordt gebruikt voor de organisatie van de slaapruimte.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de gecombineerde keuken-woonkamer heeft een negatief aspect, als een mengsel van geuren tijdens het koken.

Reviews over de reden waarom is het niet nodig om de keuken-woonkamer op de tweede verdieping te plaatsen:

 • De woonkamer moet dichter bij het huis gasten worden geplaatst. Het kan een woonkamer zijn, mengen soepel in de keuken.
 • Opstelling van het werkgebied met een gas- of elektrische kookplaat zal moeilijk zijn.
 • Comfortabele woonkamer met keuken geplaatst dichter bij de ingang.
 • De tweede verdieping wordt meestal gebruikt voor slaapkamers locatie om het bed tegemoet te komen.

Hoe maak je kamer in het huis te regelen - een prive-aangelegenheid. Het is belangrijk om rekening te houden met de nadelen, de legitimiteit van haar handelen, het gemak en de functionaliteit van de kamer.

Multifunctionele keuken-woonkamer als leefruimte

Organisatie van de open keuken met woonkamer wordt beschouwd als een handige optie plan. Het is belangrijk om de naleving van de normen, die niet mag worden geschonden onthouden.

Bijvoorbeeld, de keuken kan niet boven de leefruimte bevinden. Het kunnen worden geconfronteerd met overstromingen of gasexplosie, die aanzienlijke schade niet alleen aan de eigenaars, maar ook hun buren veroorzaken.

Om een ​​harmonieus interieur meubilair in de keuken te maken, moet de woonkamer worden gekozen in dezelfde kleur en stilistische richtingOm een ​​harmonieus interieur meubilair in de keuken te maken, moet de woonkamer worden gekozen in dezelfde kleur en stilistische richting

Er zijn veel regels die moeten worden nageleefd bij het combineren van de keuken met woonruimten.

Eenvoudige regels van de leefruimte, keuken:

 • U kunt de ingang van de badkamer niet te maken via de keuken.
 • Volgens de sanitaire normen kan niet gecombineerd keuken en woonkamer in om schoenen en kleding op te slaan.
 • Je kunt niet combineren de keuken met woonkamer, als de kamer is voorzien van gas.
 • Het is onmogelijk dat de keuken was een gasfornuis als er geen partitie. Het is ook belangrijk om de juiste positie van de koelkast.

Wanneer gecombineerd keuken en woonkamer moeten rekening houden met het feit dat de kamer voortdurend wordt gebruikt door alle gezinsleden, wat leidt tot de overvloedige vervuiling. Het schoonmaken in een dergelijke ruimte meerdere malen uit te voeren per dag.

Gecombineerde keuken-woonkamer van economy class

Een slaapkamer appartement met keuken-woonkamer van economy class - een veel voorkomend verschijnsel, dat moet worden getolereerd. Het enige wat je kunt doen - gebruik maken van een sterk design oplossingen die zullen helpen om de keuken inrichten en maken de ruimte visueel eenvoudig, licht, gezellig en praktisch.

Wanneer u een keuken woonkamer economy class te maken met zijn eigen handen, is het belangrijk om zich te houden aan het advies van professionals, die ons vertellen hoe de ruimte harmonieuze en overzichtelijk te maken.

Als we de twee kamers combineren in dezelfde ruimte, brengen wij om haar schoonheid, harmonie en functionaliteit.

Keuken eiland - de meest rationele variant van de organisatie van de keuken ruimteKeuken eiland - de meest rationele variant van de organisatie van de keuken ruimte

Hoe maak je een keuken-woonkamer uitrusten:

 • Om een ​​maximum aan ruimte vrij te maken;
 • Een keuken op het podium;
 • Het gebruik van mobiele meubelen, decoratie;
 • Het gebruik van ongebruikelijke ontwerp oplossingen;
 • Juist geplaatste accenten.

De situatie kan groot en helder geworden. Om dit te doen, moet je de kleur en lichtontwerp te delen, in staat zijn om goed gezoneerde gebouwen en regelen het meubilair.

Moderne keuken woonkamer met eiland

Met behulp van de multifunctionele tafel voor de keuken-woonkamer is erg populair geworden. Dit maakt het verplaatsen door de kamer comfortabel.

De aanwezigheid van het eiland maakt de kamer meer comfortabel op keer, meer en meer functioneel. Het eiland kan worden aangesloten kamers van verschillende types. Youth keuken kan niet zonder het eiland.

Het principe van "werk driehoek" kan worden gebruikt voor verschillende soorten gebouwen.

voordelen van het eiland

 • ergonomie;
 • Eco;
 • uitvoerbaarheid;
 • functionaliteit;
 • Decoratief.

Het installatieproces van het eiland kan heel tijdrovend zijn. Voor meer informatie over de installatie en de combinatie van het eiland in de keuken-woonkamer, kunt u lezen op het internet.

Connection keuken en woonkamer: ontwerper tips (video)

woonkeuken ontwerp kan heel gevarieerd worden, foto's in de gallery - een levendig bewijs van. Voor een groot deel is afhankelijk van het type kamer, of de wijziging wordt gemaakt in het huis of appartement, wat voor soort zonering en indeling van de ruimte werd geselecteerd. Bij het combineren van kamers is belangrijk te onthouden dat voor de rechtmatigheid van de acties die nodig zijn om een ​​speciale vergunning als juist wijzigingen direct de veiligheid van de bewoners van het huis van invloed te verkrijgen.

Ontwerp van een gecombineerde keuken woonkamer (foto)

20778085001465208646 2-1 09 99 123-63 1913c12ba74 636ac9326f48758ce364042fd4dd9a731 14173-1030x676 8528161b2f248f632e7dddf29b495713 82767863