Om u en uw gasten zich comfortabel en gezellig chatten, moet u zorgvuldig de binnenkant van de woonkamerOm u en uw gasten zich comfortabel en gezellig chatten, moet je zorgvuldig overwegen het interieur gostinoyGostinaya - een ruimte waar iedereen in de familie het grootste deel van de tijd, en selecteer het kleurenschema dat u zo zorgvuldig nodig. kleuren van de kamer voor de ontvangst en tv-kijken kan een variëteit van de sappige fruittonen en up-to koelen en aristocratische. De ruimte moet hun afgewerkte brengen en plezier te geven daar te verblijven.


Welke kleuren zijn geschikt voor de huiskamer

Ongeacht welke kleuren moeten worden gecombineerd met elkaar, de selectie moet zo goed mogelijk worden gedaan. Er is een enorme selectie van verschillende kleuren en het combineren van deze ideeën.

De kleuren voor de woonkamer ontwerp moet worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeuren en wensen van de eigenaar terrein. Het belangrijkste ding - een harmonieuze combinatie vanDe kleuren voor de woonkamer ontwerp moet worden gekozen op basis van persoonlijke voorkeuren en wensen van de eigenaar terrein. Het belangrijkste ding - een harmonieuze combinatie van

De voorkeur wordt echter gegeven aan alleen die oplossingen die geschikt zijn voor alle parameters zijn:

 1. Het ziet er goed uit monochrome combinatie van tinten van een kleur. Denk niet dat het interieur is niet mooi als de juiste aanpak zou ideaal zijn ook maar één kamer die is beschilderd met grijze tinten. Ontwerpers zijn goed voor maximaal 50 tinten van elke kleur, die elk een unieke keuze.
 2. Polychrome decoratie van de kamer - een combinatie van de drie kleuren. Veel moeilijker uit te voeren twee kleuren polychroom, maar drie - is de beste optie. Kleur kan anders zijn, bijvoorbeeld, fuchsia, kers, koffie met melk, mosterd of zelfs ivoor. Zo kunnen we een diepe en gevarieerde uitzicht te creëren.
 3. Er is zo'n truc als het kleurenwiel, waarop een basiskleur die gebruikt kan worden in het inwendige van de kamer. Om het meeste drie kleuren te kiezen, is het noodzakelijk het opleggen van een gelijkzijdige driehoek, een cirkel van bloemen uit te voeren. Drie Peaks zal wijzen op de kleuren die gebruikt kunnen worden in de inrichting van een kamer. Palet voldoende volledig en vind de juiste kleuren is niet zo moeilijk.
 4. De harmonieuze kleurenschema - is de naleving van de voorschriften inzake het percentage van verzadiging. Om precies te zijn, moet elke kleur van dezelfde intensiteit en in het algemeen is de hoeveelheid lak ten hoogste 40%.
 5. Achtergrond in de decoratie van de zaal moet licht van kleur zijn, en je kunt de schaduw van munt, vanille toon te kiezen, of deed implementeren ontwerp in zand stijl. Als u verzadigde kleuren in meubels en textiel te kiezen - de kamer zal niet worden opgeroepen, en heel aangenaam in uiterlijk.
 6. Elke toon moeten harmonieus integreren met het interieur. De beste tinten elk heeft zijn eigen, en dus een project ter waarde te creëren alleen individueel. Met deze twee kleuren, zoals kalk en afvoer kan worden gemaakt zonering ruimte, een deel van de Ruimtescheidingswand voor de ontvangst en voor het werk.

Onlangs, behang met een patroon zijn erg populair, kunnen ze plakken over al de muren van de woonkamer of de enige die visueel te onderscheiden ten opzichte van andereOnlangs, behang met een patroon zijn erg populair, kunnen ze plakken over al de muren van de woonkamer of de enige die visueel te onderscheiden ten opzichte van andere


Terracotta kleur in het interieur van de woonkamer

Terracotta schaduw velen beschouwen te hard en fel, maar nogmaals, kunt u een ander verzadiging te kiezen. Terracotta kan worden decoratieve objecten, gordijnen, raamkozijnen of helemaal deuropening. Als je naar de verkeerde kant van de kamer te herstellen, kunt u niet alleen disharmonie, maar alle ruimte begint de psyche irriteren.

In feite beschouwd zonnig en vrolijk en in staat om alleen maar positieve emoties geven terracotta schaduw.

Om terracotta bruin en alle schakeringen van rood en gedempte tinten van oranje, donkergeel, wortel en bakstenen bevatten. Design mode zaal kan alle van de kleuren en het licht van kleur, zelfs wit. De terracotta woonkamer meubels zal groot uit een materiaal kijken zoals essen, walnoot en gebleekt eiken, mahonie, maar ook beschouwd als zeer acceptabel te zijn. Met behulp van de opties gepresenteerd, kunt u een warm, gezellig en zeer aantrekkelijke ruimte te creëren. Psychologen geloven dat de terracotta in combinatie met goud en zilver tinten in de stijl van Tiffany rust en vrede kunnen bevorderen.

Juist gekozen toon terracotta kleur in het interieur ruimte creëert een sfeer van rust en ontspanningJuist gekozen toon terracotta kleur in het interieur ruimte creëert een sfeer van rust en ontspanningMuntkleur in modieuze interieur kamer

Mint kleuren worden beschouwd als trendy, stijlvol en modern. Kamer lichte kleur, waarin de textiel- of meubels muntkleur genoeg fris en zeer aangenaam om te verblijven. Minty toon moet een focus in de kamer te worden, en hij is in staat om fouten en gebreken in de kamer te verbergen. Populaire toon niet beter zeggen, maar om de munt dus we kunnen niet zeggen. Het is ideaal voor een woonkamer, evenals om de ruimte bestemmingsplan. Uitstekende zal worden gecombineerd met mint wit, zand en koffie.

Pepermunt kunnen zijn:

 • headset;
 • Gestoffeerde meubels;
 • Textiles.

Hij zal het ondersteunen van een hint, als je de ruimte klein te stellen, maar waarneembare accessoires muntkleur. Als de keuze op het meubilair zal vallen, als de focus gebieden, het interieur moet luxe en zacht. De ideale uitvoering zal fluweel en velours. Door het selecteren van de zachte schaduwen van munt kleuren kunnen een kamer beknopte, aristocratische en elegant. Natuurlijk is het effect van de afwerking kamer zal afhangen van de redelijkheid van het interieur, maar het is goed te beseffen dat de projecten zijn niet klaar om de beste keuze te kiezen.

Mint kleur zal je elegantie woonkamer, moderniteit en beknoptheid gevenMint kleur zal je elegantie woonkamer, moderniteit en beknoptheid geven

Alle kamers zijn verschillend in grootte, vorm en zelfs de hoogte van de plafonds, is het noodzakelijk om rekening te houden met deze nuances, respectievelijk, en te denken van elk moment.

Varianten van kleurencombinaties voor de kleine zaal: het perfecte ontwerp

afmetingen van de kamer treft veel en in het bijzonder de kleurkeuze. Dergelijke tinten zoals Marsala, Shimo en cappuccino nauwelijks geschikt voor ruimten met lage plafonds, als de donkere kleuren hebben een verpletterende effect. Nogmaals, er is een optie om ze te combineren met lichte tinten, bijvoorbeeld om een ​​van de muren in de kleur van de jonge wijn en dezelfde set machine gebleekt eiken te maken.

Sommigen geloven dat de kamer met kleine afmetingen - het is:

 • ongemakkelijk;
 • ongemakkelijk;
 • Problem.

Wanhoop niet als je tevreden zijn met een kleine woonkamer te zijn, zoals moderne kleurenschema's te helpen om te gaan met een dergelijk nadeel en zet hem in een deugd. Hoe om het te implementeren? Je moet de lichte en donkere tinten goed te combineren. Bijvoorbeeld, als de muren zijn licht, respectievelijk, meubelen en andere woninginrichting kunnen worden meer verzadigd en helder van kleur.


De meeste ontwerpers in het ontwerp van een kleine kamer tweedehands gecombineerde licht wallpaper - het maakt de ruimte optisch groterDe meeste ontwerpers in het ontwerp van een kleine kamer tweedehands gecombineerde licht wallpaper - het maakt de ruimte optisch groter

Laat de regel van het gebruik van drie kleuren, alsof er meer zal zijn, zou de indruk van slechte smaak geven niet vergeten.

Veel mensen weten dat een fata morgana, en het kan niet alleen in de woestijn, maar ook in de hal. Het gaat om visuele effecten, zoals spiegels, lucht en sierlijke kroonluchters, spots, multi-level plafonds, en ga zo maar door. Daarnaast is er een interessant en heel winnende receptie, en het is in de keuze van de basiskleur en twee extra degenen. In een dergelijke binnenwand, moet men helder en in het oog springende, en de rest zal het vullen met zijn standpunten.

Trendy ontwerpen gecombineerde woonkamer kleuren

De keuze van de kamers in de koffie of citroen-gekleurd, veel hangt af van de bekende ontwerpers van de aanbevelingen, maar we moeten niet vergeten dat dit slechts een aanbeveling, en niet meer. Ontwerpers van mening dat de beste optie ontwerp van het leven in een natuurlijke stijl, met behulp van natuurlijke verzadigde kleuren, schoon hout en alleen de meest stijlvolle interieur.

Deze stijl is perfect geschikt kleuren zoals:


 • Bordeaux;
 • Bruinrode;
 • Emerald;
 • Land.

Om uw salon een comfortabel en gezellig is geworden, moet je goed nadenken over de harmonieuze combinatie van kleuren van de muren, de vloer en meubilairOm uw salon een comfortabel en gezellig is geworden, moet je goed nadenken over de harmonieuze combinatie van kleuren van de muren, de vloer en meubilair

Omdat de woonkamer - een plek waar gaat een heleboel mensen, zowel thuis als bezoekers - het moet niet alleen aantrekkelijk, maar ook multi-functioneel, praktisch en comfortabel.

Om het ontstaan ​​van een dergelijke kamer uit te voeren, kunt u de moderne woninginrichting, zoals te gebruiken:

 • Modulaire wand;
 • Compact, maar comfortabele banken;
 • Een minimum van accessoires.

Zeer modieuze pastelkleuren zijn nu, als ze je in staat om de kamer zo aangenaam mogelijk te maken. Combineer ze met verschillende kleuren kan zijn van lichtgroen tot zwart, en, maar binnen reden. Het allerbelangrijkste als je het interieur van de hal te veranderen - is om zijn wensen te volgen en niet om dat tegen te spreken, dat er geen afwijzing van de woonkamer.

voor het ontwerp kunst deskundigen geloven dat je nodig hebt om de meest praktische oplossingen voor de kamer kiezen niet na verloop van tijd de mode een paar maanden en zijn niet gehinderd.

De ideale keuze zou een klassieke stijl, zijn waarin alle praktische, doordachte en elegant mogelijk te maken. Het is niet nodig om dergelijke kleuren als grijs, donker groen en Bourgondië af te weren. Het minimum bedrag dat zij zal helpen om ruimte te maken voor het beste van allen die ooit in mijn leven heb ontmoet.

De juiste combinatie van kleuren in het interieur van de woonkamer (video)

De ruimte moet comfortabel en aantrekkelijk, en het allerbelangrijkste, net als huishoudens. De verscheidenheid van kleuren en producten in vorm, kleur en grootte, en de stijl - het is geen slechte smaak, en een originele oplossing, op voorwaarde dat de combinatie pro werd uitgevoerd.

De combinatie van kleuren in het interieur van de woonkamer (foto voorbeelden)

5- 29-2- 43- 123-42- 580c1fb80f2bfe32fefbaff1728a70b6- 748b50784a0bb77931711d701901077d- 1065- 8014dae11baa198057b6545a1b686634- 1464-2- 03145757c53e9fb3bd5636487550-