För stil kännetecknas av Art Nouveau blommotivArt Nouveau präglas av floral motivovFrantsiya är grunden för födelsen av en sådan intressant och elegant stil som modern. Dess karakteristiskt drag - närvaron av mjuka linjer, ett flertal krökta mönster och bilder, såväl som blommotiv.


Sitt Nouveau: speciella stil

Efter genombrottet i den tekniska utvecklingen, de flesta stadsbor ville naturmotiv, avkoppling och lugn som du kan hitta, skapa en myshörna i vardagsrummet.

Brown används ofta i utformningen av vardagsrummet i modern stilBrown används ofta i utformningen av vardagsrummet i modern stil

Huvuddragen i de material som används i denna stil är:

 • Eliminering av skrymmande möbler;
 • Ofta används sten, lera, glas, trä;
 • Förutom naturliga material, är användningen av halvädelstenar tillåtna i små mängder;
 • Färgskalan och varierar från ljust beige till mörkbrun.

Dessutom rekommenderar experterna inte att följa de strikta linjer möbler placering, och placera den som en diagonal och skapa intressanta kompositioner. Dörrar och fönster är ofta överförs till bågen, och, om nödvändigt rundad rektangulär låda, sedan använda en mängd olika gardiner eller persienner med draperi. De kompletterar den övergripande tonen i rummet och betonar designen.


Ofta för dekorativa väggar av mörkt trä färg tillämpas, skapar en viss kontrast och harmonierar med palett pastell i rummet.

Taket för Art Nouveau är bäst att täcka puts vitt eller färg, det inte röran rummet och lägga harmoni. Kön kan separeras med hjälp av olika moderna material - golv, Läggning intressant sätt, marmor - dess nackdel är hal yta och höga kostnader. Det är också tillåtet att använda nashivochny material som appliceras på målning.

Täckning ges inte mindre uppmärksamhet än andra delar av stil - den är uppdelad i funktionella, vilket är nödvändigt för tillämpningen av direkt och dekorativa - används främst för att belysa de enskilda elementen och skapar en intressant effekt. För båda syftena passa en mängd olika hängande lampor, spot lampor. Experter rekommenderar användning när man väljer belysning vissa regler - de måste vara rundade, utan skarpa linjer och övergångar har frostat diffusorer. Tillstånd additions glansiga och smidda metallkomponenter.

Glas kan lätt användas för att lyfta fram vissa delar av Art Nouveau - det används för bord, mellanväggar, dörrar och komplettera sina tavelramar. Textilier tillägger komfort och värme till vardagsrummet, så det är bättre att använda som dekorativa element - kuddar, gardiner böjda och rektangulära former, stoppning på möblerna.Möbel för vardagsrum Art Nouveau: Funktioner

I vardagsrummet, som är möblerad, ska ha en modern design, och uppfyller kraven i tiden.

I den moderna vardagsrummet smide finns ofta i jugendstilI den moderna vardagsrummet smide finns ofta i jugendstil

Modern modernistiska höjdpunkter:

 • tråd;
 • smidning;
 • Användningen av ädla stenar och metaller.

Mörka och ljusa färger av trä används för att skapa en ljus kontrast med pastellfärgade väggar, och används för sänggavlar, räcken och golv. Kan användas för att leva fet kombination av trä med en metallsmide eller läder. Möbler med liknande stilistisk beslut kommer att gynna att sticka ut i rummet, och för att understryka den övergripande stämningen i rummet.

Linjer måste antingen vara strikt, men utan skarpa hörn, eller på närvaron av en mjuk övergång. Färgskalan är också varierande, men det är bättre att ta hänsyn till repetition och intelligent kombinera dem med varandra.

Innan du köper möbler, bör du kontrollera dess storlek och närvaron av icke-standardiserade anläggningar, är det bättre att använda tjänsterna i enskild order. När det tas med i beräkningen och önskemål ägaren och närvaron av dekorativa element och möbler för att passa de önskade parametrarna.

Det är obligatoriskt att ha ett intyg om produktens kvalitet, eftersom även en liten avvikelse från normen vid tillverkning av möbler, kan orsaka hälsoproblem, inte bara hos barn men även hos vuxna. Det är nödvändigt att noggrant kontrollera hörnen, fogar och anslutningar i möbler, korrekt drift av alla fäst och öppningsmekanismer. Det är också viktigt att veta om att ersätta vissa poster är skadad, för att undvika att behöva köpa möbler.

Vardagsrum inredning i modern stil

För att belysa stil med jugend i rummet, använda en av de tre principer som kännetecknar nedsänkningsdjup i konstruktionen.


De är:

 1. Radical - när den används designer måste följa alla regler arrangemang av möbler, porslin och tillbehör. Denna metod bör vara en fullständig kopia av den föreslagna stil.
 2. Skala och dekorativa - när du använder den i rummet ska domineras av ett fåtal grundläggande element som kännetecknar interiören. De lägger en touch av elegans till rummet och smidigt flöde från en riktning till en annan.
 3. Yta - det utlöser ett fokus, som är höjdpunkten i rummet.

En av de viktigaste modernistiska stil tillbehör golv vaser i vardagsrummetEn av de viktigaste modernistiska stil tillbehör golv vaser i vardagsrummet

Höjdpunkten i någon stil är tillbehören. Art Nouveau - ett stort golv vaser eller dyr liten storlek, målade en mängd olika rätter, sammansättningen av en mängd av målat glas, i harmoni med den övergripande färgsättning. Komplettera och accentuera den eleganta designen av intressanta skulpturer, reproduktioner av berömda målningar, smycken, kompletteras med ädla stenar och metaller, exklusiva kalendrar.

Experter rekommenderar att när du skapar en design själv, är det bättre att rådgöra med en erfaren och kunnig människor att undvika misstag och inte att spendera pengar för ingenting.

Art Nouveau är komplex, med förekomsten av vissa funktioner och nyanser, så det är nödvändigt att tänka i förväg storlek, designmöbler och tillbehör, färgschemat.


Italien: sittplatser och en modernistisk stil regler

Älskare av lyx, elegans och harmonisk samband med sin moderna design, den sanna kommer att uppskatta funktionerna i den italienska Art Nouveau.

Att bo i en modern stil med en italiensk brytning - är en lyx och enkelhetAtt bo i en modern stil med en italiensk brytning - är en lyx och enkelhet

Italien presenterar sin begreppet modernitet och skapa en regel:

 • Här domineras av modulära eller skåp möbler;
 • Ibland får en del av high-tech stil, som sker huvudsakligen i köket;
 • Byråar bör prydd med guldtråd eller dyrt;
 • Möbel behov av att köpa en som har en storskalig pappersmassa, anses vara den bästa färgen wenge och olika mjuka linjer;
 • Köket i italienska Art Nouveau har en speciell yta - hög glans med närvaron av glasfragment.

När du skapar ett vardagsrum med en italiensk accent, är ägarna utarbetats av en enkel, men samtidigt väl budgeterade utrymme, som domineras av lyx, mjuka linjer och en hög kostnad.

För möbler som används material av hög kvalitet - läder, glas, metall, miljövänlig plast.

Färgskalan i den italienska modernistisk stil liknar fransk stil: domineras av beige, pastell, brunt och svart nyanser. Korrekt-kombinerat färgerna gör det möjligt att få ett resultat är rymligt och ljust rum, med särskilda mörka arbetsområden.

Modernt vardagsrum i modern stil (video)

Om du använder sig av en professionell, är det möjligt att uppnå idealet om en modern interiör och få ett resultat komfort, lätthet och bekvämlighet, vilket gör varje dag en semester.

vardagsrum design i jugendstil (inredning foto)

gostinayamodernremontkvartiti008-b bild-205.694 bild-205.688 bild-205.682 bild-205.670 bild-205.667 bild-205.658 bild-205.646 bild-205.640 bild-205.634