Het is noodzakelijk om correct te kiezen voor de lijm voor vliesbehang dat op het hoogste niveau is gerenoveerdHet is noodzakelijk om correct te kiezen voor de lijm voor vliesbehang dat gerenoveerd werd op het hoogste urovneDekorativnaya wanddecoratie wallpaper van de vacht is erg populair. Fleece - een betrouwbaar materiaal dat kwalitatief hoogwaardige muren en een mooie vacht zal bieden. Om de reparatie werd gedaan op het hoogste niveau, is het belangrijk om de juiste lijm voor vliesbehang kiezen. De samenstelling van het kleefmiddel en de prestaties afhankelijk van de betrouwbaarheid van de koppeling doeken aan het wandoppervlak. Onder consumenten het merk van lijm die het meest populair.


Wat is de beste lijm voor vliesbehang: de rating van merken

Voor de montage van uw behoefte om zorgvuldig te lezen de etiketten lijm voor niet-geweven stoffen, gepresenteerd op de bouwmarkten. Veel consumenten proberen om geld te besparen, kiezen vaak de lijm met een lage prijs. Doe het categorisch onmogelijk.

Het kiezen van een goedkope lijm, is het waarschijnlijk leiden tot het feit dat slechte papieren behang vastgelijmd aan de muur, zo niet verdwijnen. Lijm voor behang in de eerste plaats moet van hoge kwaliteit zijn.

Om niet te verdwalen tussen de keuzes voor de aankoop is beschikbaar met reviews van consumenten, informatie bekijken over merken, bezoek de website van het bedrijf op de lijm productie.

In speciaalzaken er een vrij grote keuze van kleefmiddel voor lijmen vliesbehangIn speciaalzaken er een vrij grote keuze van kleefmiddel voor lijmen vliesbehang

exclusief

Glue is erg in trek. Het is eenvoudig aan de wanden snel bindt het oppervlak en behang bekleding strip. De lijm niet vlekken en na drogen transparant. Voor het aanbrengen van de lijm ondergrond moet worden gereinigd van oude afwerkingen, gegrond.


methyl

De lijmsamenstelling polymeercomponenten die snel en efficiënt grip oppervlakken. Klei past op verschillende soorten ondergrond: beton, kalk, gips en kurk wand. Vlak voordat het kleefmiddel moet schoon, glad en zonder gebreken. Dit zal helpen voorkomen dat een opgeblazen gevoel wallpaper en het uiterlijk van bubbels.

Quelyd

De lijmsamenstelling componenten die de ontwikkeling van schimmels en schimmels te voorkomen. Clay heeft geen hoge adgeziynymi eigenschappen vereist daarom een ​​zorgvuldige voorbereiding van de muren. Het oppervlak moet volkomen glad en droog zijn.

Kleo

Professionele lijm voor het verlijmen van zware behang van fleece. Het bestaat uit zetmeel en antifungale componenten. Clay pleit voor een standaard voorbereiding van het oppervlak.PUFAs

Er zijn vele soorten lijm die zijn ontworpen voor verschillende soorten coatings. Het bestaat uit de meest krachtige componenten, zodat de bevestiging indicatoren overtreffen alle verwachtingen.

Bij het kiezen van een merk en type van de lijm is het belangrijk om eerst rekening houden met de kwaliteit en het type van behang die de wanden van de staat, de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Hoe te lijmen fokken voor vliesbehang

Verdun de lijm met je handen gemakkelijk behang. Voordat de procedure moet u eerst de aanwijzingen op de verpakking met lijm en strikt volgen.

Het beste is om de lijm te verdunnen in een emaille of container een plastic emmer. Een grote houten lepel of een stok nodig is voor het mengen van oplossing.

Het proces van voorbereiding van de lijm voor veel fabrikanten is niet veel anders. Dit is een standaard procedure die niet veel inspanning en training vereist.

Om de lijm op te lossen, is het noodzakelijk om de instructies te lezen op de verpakking en plakken op precies sequentieOm de lijm op te lossen, is het noodzakelijk om de instructies te lezen op de verpakking en plakken op precies sequentie

Gefaseerde koken:

 • Voeg de vereiste capaciteit van de hoeveelheid droge samenstelling.
 • Toe te voegen aan de samenstelling van de juiste hoeveelheid warm water.
 • Meng grondig tot het mengsel dik.

De toegevoegde hoeveelheid water kan het gewenste dikte van de kleefmassa variëren. Informatie over het gebruik van de stof is te vinden op de verpakking.

Clay zware non-woven behang: de kenmerken en voordelen

Heavy weduwen wallpaper ontwierp een speciaal soort lijm, die een sterke hechting effect hebben. Tot de meest bekende lijm voor zwaar behang kan worden geïdentificeerd en Kleo Quelyd.


Zware coatings vereisen meer aandacht. Kies de lijm voor hen speciale zorg nodig hebben. De lijm moet makkelijk te gaan naar de oppervlakte en zorgen voor een goede grip materialen.

Voor zware vliesbehang moet speciale lijm, die een hechting effect bestelVoor zware vliesbehang moet speciale lijm, die een hechting effect bestel

Lijmen voor behang van zware geweven bezitten bijzondere kenmerken.

Voordelen van lijm voor zware fleece:

 • Snel aanbrengen op het oppervlak;
 • Uniforme verdeling;
 • Zorgen voor een gemakkelijke interface;
 • bescherming van de gezondheid;
 • Het gebrek aan reactie met andere bestanddelen na drogen;
 • Een betrouwbare bescherming tegen microorganismen.

Onder de gebruikers van de populaire merken van lijm voor zwaar behang markeert het moment en Swedtex. Een oplossing van de droge samenstelling bereid snel. Daarna moet hij naar de toestand binnen enkele dagen te krijgen. Als de lijm stolt moet kamertemperatuur 5- 25 graden bereikt.


Verbruik van lijm voor vliesbehang op 1m2

Lijmverbruik afhankelijk van het soort materiaal en de dichtheid van de structuur. Ook, veel hangt af van de aard van de ondergrond, de aard van de af te maken.

Voor hout en spaanplaat verbruik van lijm mengsel zal minimaal zijn. Dit komt door het feit dat het hechtmiddel dringt snel in de diepte van het materiaal. Voor beton en poshtukaturennyh lijm langer duren.

Typisch bij benadering gebruik van lijm voor behang nonwoven moet op de verpakking. Van groot belang hier gespeeld door de componenten die deel uitmaken van de lijm.

Bij de keuze van kleefmiddel voor behang, niet alleen naar het type materiaal, maar ook het type oppervlakBij de keuze van kleefmiddel voor behang, niet alleen naar het type materiaal, maar ook het type oppervlak

Aanwijzingen voor de berekening van de hoeveelheid lijm:

 • Meet de lengte van de muur en de plafondhoogte. Bereken de oppervlakte van de muur.
 • Meet het oppervlak van de site, die niet zal worden gepleisterd. Dit balkon, deur en raam openingen. Trek ze van de totale oppervlakte.
 •  Vermenigvuldig de bovenstaande gegevens op het gebied van het behang naar de kamer.

Bij de berekening van de lijm is het belangrijk om een ​​kleine marge op de zaak zal een nieuw behangen nodig.

Lijm voor vliesbehang: de beoordelingen van de gebruikers

Om een ​​geschikte samenstelling voor vliesbehang vinden, alvorens te kopen is het noodzakelijk om kennis te maken met de gebruiker feedback over de kwaliteit en de voordelen van lijm.

Bij het selecteren van een lijm is het belangrijk om rekening te houden met het advies van professionals en gebruikers, maar het is altijd noodzakelijk om te laten leiden alleen maar om zijn eigen mening, rekening houdend met de kenmerken van de gebouwen en de muur oppervlak.

Kies een lijm te repareren, afweging van alle voors en tegens van bouwmateriaalKies een lijm te repareren, afweging van alle voors en tegens van bouwmateriaal

Elk soort behang lijm heeft de eigenschappen en kenmerken.

Beoordelingen van de verschillende merken van lijm:

 • Exclusive. Gemakkelijk te bereiden. De toepassing is eenvoudig aan te passen. Het heeft uitstekende eigenschappen aangekleefd.
 • Bromide. Lijm wordt aangebracht op de wand gemakkelijk penetreert diep in de structuur stevig hecht oppervlak.
 • Quelyd. Gemakkelijk verdund, aangebracht op de muur, veilig voor de gezondheid.
 • Kilit. Bespaart consumptie van lijm, zorgt voor een hoge kwaliteit coating.

Veel merken hebben hun kwaliteit bewezen. Welke soorten lijm om uit te kiezen, iedereen beslist voor zichzelf. Professionele formuleringen moet worden gekozen, gezien de kenmerken van oppervlakken en materialen van hoge kwaliteit.

Opties lijm voor vliesbehang (video)

Vandaag de dag zijn er vele soorten lijm voor vliesbehang. Nonwoven - kwaliteit materiaal, die betrouwbaar en mooi oppervlak zorgt. Bij het selecteren van een lijm is het belangrijk om aandacht te besteden aan de samenstelling. De combinatie van componenten moet goede tractie oppervlakken. Dit is de belangrijkste voorwaarde voor behangen. Een goede hechting moet eenvoudig worden toegepast, gelijkmatig diep in het oppervlak van de structuur, dan zal het behang kwaliteit pokleit.