Hall - is de centrale ruimte in het appartement, zodat de reparatie moet worden omgegaan met zorgvuldig en weloverwogenHall - is de centrale ruimte in het appartement, zodat de reparatie moet worden behandeld zorgvuldig en obdumannoInterer de ruimte nodig hebben om goed na te denken. Maar waar te beginnen met de voorbereiding en bijwerken, hoe de ruimte echt geschikt voor rust en de receptie om te maken? Het antwoord op deze vraag hangt af van het uitvoeren van een reparatie is bedoeld, bijvoorbeeld, kleine of kapitaal, en het zal studeren of automatisch worden bijgewerkt ontwerpen. In ieder geval is het noodzakelijk voor het uitvoeren van het ontwerp van de kamer, om misstappen en het ontbreken van het vereiste aantal materialen of hun overvloed te vermijden, die altijd van invloed op de begroting.


Reparatie van de woonkamer in het appartement en het huis

Zelfs als je wilt om hun eigen handen te repareren, moeten de ontwerpers en hun regels te luisteren.

Voor een volledige verandering van het interieur wordt beschouwd als de beste optie bedrijf:

 • herontwikkeling;
 • De combinatie van het balkon met het publiek;
 • Installatie van partities.

Opgemerkt dient te worden dat de re-plannen kamer en lichaamsbeweging combinatie is alleen mogelijk na de indiening van het project om het bedrijf voor de Housing Authority om een ​​vergunning te verkrijgen. Anders is het waarschijnlijk de penalty opgelopen.

Werk het interieur ruimte is mogelijk door middel van het combineren van twee kamers of verbouwenWerk het interieur ruimte is mogelijk door middel van het combineren van twee kamers of verbouwen


De hoofdstad reparaties levende soorten zijn onder andere:

 1. Installatie van nieuwe deuren en ramen;
 2. de bekleding op de wanden en het plafond vervangen;
 3. Perestilanie vloeren.

Alles moet worden gedacht voor het begin van de reparatie en alleen als het resultaat is de beste. Als elektriciteit meer dan 10 jaar geleden is gewijzigd, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de bedrading vervangen. Om te beginnen met de werkzaamheden die nodig is om draad layout te bestuderen, want het is dus mogelijk om defecten, shorts en schade aan eigendommen te voorkomen. Zodra de bovenstaande stappen zijn voltooid, is het noodzakelijk om te beginnen tot eind, of met andere woorden, de inrichting van de kamer.

voorbereidende werkzaamheden

Zelfherstellende is noodzakelijk om realistische ontwerp oplossingen die de grootte van de kamer, budget en krachten past nemen.Het vangen van reparatie, proberen om elke stap van de kamer te plannen en voor te bereiden, het verwijderen van alle objectenHet vangen van reparatie, proberen om elke stap van de kamer te plannen en voor te bereiden, het verwijderen van alle objecten

Experts geloven dat vóór het begin van reparaties, moet u ons vragen zoals gesteld:

 • Waar het zal worden geïnstalleerd technische apparatuur, zoals televisie en dergelijke;
 • Waar de meubels te installeren;
 • Moeten we een dergelijke interieur items, zoals een computer bureau en een laptop;
 • Zal het boek kamer, servies en kasten onder de kleren, en het is hun locatie, in plaats van wat ze zullen worden geplaatst;
 • Wat zal de verlichting zijn;
 • Wat decoraties zal worden gevestigd in de kamer;
 • Moet ik LED-backlight te kopen;
 • Als de installatie van een open haard zal worden uitgevoerd;
 • Welke stijl zal worden afgewerkt kamer.

Elk van deze momenten, en naast hen veel meer problemen worden opgelost pas in het stadium van de voorbereiding, omdat uit deze geldstroom zal afhangen van de keuze van de materialen voor de kleur, hoeveelheid en kwaliteit en kosten.

de selectie van het ontwerp: Hoe naar de woonkamer te repareren

Het ontwerp van de nieuwe woonkamer moet aanzienlijk verschillen van de oude interieur zijn, omdat in orde zijn en worden bijgewerkt. Sommige mensen verkiezen om te vertrouwen op een designer look, terwijl anderen zijn veel gemakkelijker de finish naar wens uit te voeren. In elk geval is het noodzakelijk de volgorde waarin de stijl van de kamer wordt bepaald. De keuze voor een bepaalde stijl maakt het mogelijk om te herstellen volgens bepaalde regels.

In het bijzonder:

 • In een bijzondere kleurstelling;
 • Met behulp van een bepaald type van meubilair;
 • Geven hun voorkeur aan specifieke accessoires.

Voor het begin van reparatiewerkzaamheden nodig zijn om de inrichting van de hal te bepalen en met de selectie van meubilairVoor het begin van reparatiewerkzaamheden nodig zijn om de inrichting van de hal te bepalen en met de selectie van meubilair

Het allerbelangrijkste - is om een ​​aangename sfeer, evenals een huis te creëren. Op stijl oplossing kan worden gekozen, zelfs wat hout. Bijvoorbeeld, voor een klassieke stijl meubilair past bij de chique en dure boomsoorten. Nouveau analogen en artikelen van spaanplaat panelen kunnen worden gebruikt. Shades of meubilair is direct afhankelijk van de kleur van de muren, op de voorkeuren van de eigenaren van de gebouwen en de verlichting.


Putting al deze opties in een, kunt u een specifieke keuze te maken, maar de ontwerpers zijn van mening dat het milieu moet meer dan drie kleuren.

Ook, afhankelijk van de stijl is afhankelijk van wat er zal worden geïnstalleerd accessoires, kroonluchters en decor. Het allerbelangrijkste - het maakt niet te veel ruimte een verscheidenheid aan producten. Dit zal een absurd uiterlijk en effect van de aandoening te maken.

Mooie gerenoveerde woonkamer met zijn handen

Het prachtige interieur van de hal moet iedereen die zou zijn in het pak. Smaken en voorkeuren van zo vele duizenden duizenden, maar kan zo origineel en ongewone accent dat zelfs de meest uitstekend en ervaren ontwerper zal kijken naar de kamer zonder te stoppen te doen.

Ontworpen voor de woonkamer, kiezen op basis van hun smaak en voorkeurenOntworpen voor de woonkamer, kiezen op basis van hun smaak en voorkeuren

Er zijn een aantal manieren om de woonkamer te upgraden:


 1. Voor hoge ruimtes, kan de optische illusie technieken, bijvoorbeeld als je behang toepassing strepen horizontaal geplaatste of nadat hij stoepranden, vormstukken en modulair patroon.
 2. U kunt visueel te vergroten de ruimte door het installeren van extra grote ramen en deuren, evenals drie-dimensionaal beeld.
 3. Als u wilt dat het effect van de zwaartekracht en de massaliteit van het plafond te maken, kunt u de stof te gebruiken voor de muren die geruit patroon te hebben.
 4. Behang met ruit kan de ruimte die perfect is voor kleine ruimtes uit te breiden.
 5. Als er een absurde vorm van kozijnen of hun vorm onregelmatig, de kleine oppervlakte en langwerpige vorm, het belangrijkste om de juiste gordijnen te kiezen.
 6. Om het venster uit te breiden, kunt u de gordijnen te gebruiken.
 7. Om het kozijn beperken kunt u de gordijnen op te hangen in de hoogte van de muur, maar op de waarde van de raamopening.

vloerdecoratie in de kamer

Voorbeelden kunnen verschillend zijn, net als de foto's op het behang en meubilair, maar vergeet niet over de outdoor stof. vloer reparaties worden niet uitgevoerd in één dag, en het moet worden gedaan voor de aanvang van het werk.

Het hele proces vereist:

 • Het verwijderen van de oude web;
 • De installatie van een nieuw cement dekvloer;
 • Tot isolatie;
 • Het oppervlak is nieuw.

Wanneer u een upgrade van de woonkamer moet nadenken over het vervangen van de vloer of op de verbeteringWanneer u een upgrade van de woonkamer moet nadenken over het vervangen van de vloer of op de verbetering

Als de vloer in de woonkamer is geen beton en hout, is het noodzakelijk om elk element van kracht te beoordelen wanneer deze wordt bijgewerkt. Indien nodig, vervang de onderdelen. Bij onderzoek richt zich op de nagel hoofden, zodat ze niet plakken.

Daarna kan het substraat stapelen grove en pas daarna overgaan tot eind platen spaanplaat of vezelplaat.

Op dit moment is een zeer populair materiaal geacht vloeren, laminaat of gewone. Parket erkend als de duurste product, maar het meest in het oog springende en duurzaam. In aanwezigheid van de oude parket woonkamer, het is het waard om te krassen, en dan vernis vlekken te brengen. Zo is het mogelijk om het web te vernieuwen, en niet op het voor een nieuwe te veranderen. Vrijwel verboden om tegels of linoleum vloer voor de woonkamer lag, dus het is niet alleen bederven het uiterlijk, maar ook een zogenaamde toezicht te worden, omdat de moderne stijlen uit te sluiten het gebruik van dergelijke web.

Ontwerp en reparatie woonkamer (video)

Behoorlijk doordacht reparaties in de woonkamer kan een hoop positieve emoties te brengen. Hij zal een stijlvolle accommodatie die het huishouden kan behagen al jaren te creëren. Succes in de reparatie!

Voorbeelden van moderne woonkamer renovatie (foto)

8min7 2 14 19min6 18 21min33 23 24 28min6 241