Smaakvolle hal zal helpen om een ​​positieve indruk over het appartement aan iedereen die erin komt te creërenSmaakvolle hal zal helpen om een ​​positieve indruk over het appartement elk, die in haar zahoditObustroystvo elke kamer in het huis of appartement is, rekening houdend met de functionaliteit van de ruimte uitgevoerd te creëren. Veel mensen onderschatten de gangen, op zoek weg voor hun ontwerp van een beetje tijd en geld. Moderne ontwerpers wordt geadviseerd om meer aandacht te besteden aan deze ruimte, want het is aan de mensen die in het huis komen. Ruimte om goed worden uitgevoerd, moeten zich bewust zijn van een aantal van de ontwerpregels. Een belangrijk aspect is van de prachtige afwerking gang.


Mooie gang: wanddecoratie

Vandaag de dag zijn veel appartement eigenaren beginnen te beseffen dat de hal is niet alleen een tussenruimte, maar fungeert ook als een aparte ruimte, waarvan het ontwerp vereist een speciale aanpak. Dit betekent dat, dankzij de creatieve aankleding van de zaal zou kunnen uitmonden in een kunstwerk design.

Bij de keuze van de methode en het type van afwerking is belangrijk om aandacht te besteden aan de afmetingen van de ruimte. Ze zijn opvallend verschillend in verschillende soorten appartementen en huizen.

Voordat u direct overgaan tot het ontwerp, is het belangrijk om de functionele belasting van de ruimte te bepalen. Het is noodzakelijk om vooraf beslissen of het alleen het verstrijken ruimte zal zijn, en zal dienen als een opslagruimte of voor decoratie. Al deze functies kunnen worden gecombineerd.

Bij de keuze van materialen voor de afwerking van de hal moeten kiezen voor de meest praktische en slijtvast versiesBij de keuze van materialen voor de afwerking van de hal moeten kiezen voor de meest praktische en slijtvast versies

Kenmerken eindigen:


 • Afwerking materialen moeten van hoge kwaliteit zijn.
 • Wallpaper moet anders duurzaamheid zijn.
 • Oppervlakken moeten wasbaar zijn.

Hall - een plek waar een groot aantal mensen. Op haar zuiverheid invloed op het weer, afhankelijk van de kamer nat, vuil en stof. Quality geselecteerde materialen te helpen weerstaan ​​alle niveaus van de vervuiling.

Eindig corridor in het appartement: types en kenmerken

Als het gaat om afwerking, eerst beslissen hoe zal zijn gedecoreerde muren. De keuze van het type afwerking is afhankelijk van de zaal. Wallpapers zijn nog steeds de meest voorkomende vorm van wanddecoratie.

Bij het selecteren van hoogwaardige materialen voor behang is het belangrijk om aandacht te besteden aan hoeveel mensen wonen in een appartement, of de kinderen en de huisdieren.

Als de muren behang gekozen moeten worden goed gewassen, bestand zijn tegen schade veroorzaken geen allergieën. Het is heel belangrijk dat ze een aangename textuur en kleur. Het is niet nodig om de voorkeur te goedkope producten geven - ze niet lang duren.Lichte kleuren zijn optimaal voor decoratie zaal: ze zijn visueel uitbreiden van de ruimte waar de ruimte beperkt is en het gebrek aan natuurlijk lichtLichte kleuren zijn optimaal voor decoratie zaal: ze zijn visueel uitbreiden van de ruimte waar de ruimte beperkt is en het gebrek aan natuurlijk licht

Afwerking voor de hal:

 • wallpapers;
 • kurk;
 • verf;
 • Sierpleister;
 • De panelen voor de muren.

Als de hal is een klein gebied, is het het beste om behang te gebruiken of verf heldere kleuren. Het panel zal de ruimte een extra zwaarte te geven. Echter, voor de decoratie van een grote hal - het is een geweldige optie die staat vol met een verscheidenheid aan keuze.

Finishes gang: foto's en vloerafwerking

Hall - een plek die een speciale last draagt. Sex loopt kick schoenen, vuil, water, fietsen, etc. Een materiaal vloerbedekking moet sterk, stabiele, hoge kwaliteit.

Vandaag de dag, veel ontwerpers het niet eens, een vloerbedekking aan de gang te gebruiken. Keuze hangt volledig af van de eigenaren van het pand.

Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Voordat het deksel te selecteren is het belangrijk om het gewicht van de voors en tegens af te wegen. En kies de optie die het meest geschikt is voor de thuisploeg.

Keramische tegels en porseleinen tegels - de meest geprefereerde materialen voor de vloer in de gangKeramische tegels en porseleinen tegels - de meest geprefereerde materialen voor de vloer in de gang

Finishes Verdieping:


 • Laminaat. Het is noodzakelijk om materialen die vocht weerstaan ​​kiezen.
 • Tile. Het is een betrouwbaar en duurzaam materiaal. Hij heeft vrijwel geen nadelen. Builders liever porcellanato.
 • Linoleum. Het heeft een lagere prijs, maar is ook minder dan andere soorten coatings.
 • Floor board. Aard van de afwerking die een mooi uiterlijk heeft en wordt gebruikt voor een lange tijd met de juiste zorg.

Heel vaak, hebben ontwerpers toevlucht tot materialencombinatie aanvaarden. In gebieden meer blootgesteld aan externe factoren, wordt gebruikt duurzamer coating. Het is belangrijk dat het oppervlak combined harmonisch gekeken.

Hoe de zaal te versieren in het appartement: het plafond ontwerp

De keuze van een plafond oppervlak is afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaar. Het plafond van de zaal kan worden ingericht als in andere kamers. Het is belangrijk dat de bekleding was van hoge kwaliteit en betrouwbaar.

Het is belangrijk te onthouden dat de keuze van de materialen, moet aandacht worden besteed aan de wijze van hun aanvraag of installatie.

Vandaag is de meest populaire zijn gemonteerd en treksterkte structuren. Verlaagde plafonds gemaakt van het materiaal glanzend textuur, laat visueel verhoging van de hoogte van het plafond. Het maakt ook geen speciale zorg, wat tijd en energie bespaart vereisen.

Uitgerekt en verlaagde plafonds bewezen zichzelf als praktische en moderne methoden van afwerkingUitgerekt en verlaagde plafonds bewezen zichzelf als praktische en moderne methoden van afwerking


Opties voor het afwerken van het plafond:

 • verf;
 • whitewash;
 • wallpapers;
 • Sierpleister;
 • Plafondtegels;
 • Verlaagde plafonds;
 • Stretch plafonds.

Na het selecteren van het materiaal, is het belangrijk om kennis te maken met de methode van oppervlaktebewerking. Opgemerkt dient te worden dat voor het schilderen en behangen het oppervlak zorgvuldig moet worden voorbereid. Maar de plafonds zijn best overgelaten aan de professionals.

Original afwerking gang hoek

Check out de hal kan niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn. Heel vaak in het ontwerp van muren, vloeren en plafonds gebruik gemaakt van een combinatie van verschillende soorten materialen. Hiermee kunt u het ontwerp, de accenten variëren, maken interessante gang.

Om de hoek in de gang trimmen vaak ontwerpers gebruiken siersteen, die natuurlijk of kunstmatig kunnen zijn.

Kunstmatig vervaardigde steen is gemaakt van gips of beton, waarin kleurstoffen worden toegevoegd. Deze materialen zijn sterk, duurzaam, vochtbestendig, hebben een verscheidenheid van textuur en kleur. Angle off in dit soort steen vereist geen speciale zorg nodig hebben en zijn zeer eenvoudig op te lossen.

Natuurlijke of kunstmatige steen kan heel harmonieus passen in het interieur gangNatuurlijke of kunstmatige steen kan heel harmonieus passen in het interieur gang

 Het proces van het leggen:

 • Zuivering oude coating;
 • Uitlijnvlak;
 • priming;
 • Het leggen van decoratieve stenen.

Het verfraaien van de hoek kunnen uitvoeren op hun eigen of huren van een wizard. Decoratieve steen gips kan worden bereid met je eigen handen. Toch zal het productieproces zonder voorafgaande opleiding en ervaring heel wat tijd in beslag nemen. Voorbeelden van zelf-productie kan worden gevonden op het internet.

Mooie afwerking gangen (video)

Moderne materialen in staat te stellen een mooie afwerking niet alleen uit te voeren in woonkamers, maar in de gang of de badkamer. Afwerkingen kunt u de optie die geschikt is voor het algemene ontwerp van de kamer te kiezen. Vandaag de dag, afwerkingsmaterialen voor de appartementen, huizen of kantoren zijn verkrijgbaar bij verschillende fabrikanten in het bouwen van supermarkten of online. Het is belangrijk dat de schattingen juist waren. Diverse materialen zijn geschikt voor koude en warme de kamer. Het is belangrijk om te overwegen of de gang naar de kamer onverwarmd.

Voorbeelden van afwerking in het appartement hal (interieurfoto's)

3-25198-427-prihosh2133652082b6ac6f31a0f549b090e338070669132961goedkope-gang-kasten-narrow-met-foto-van-gang-kasten-ideas-on-designchem-otdelat-steny-v-prihozhey