Het moderne design van de muren in de kamer zal helpen om een ​​sfeer van harmonie en comfort te creërenHet moderne design van de muren in de kamer zal bijdragen aan het creëren van een sfeer van harmonie en uyutaSegodnya velen zijn op zoek naar een foto van moderne muren in de ruimte om een ​​radicale verandering in de gebruikelijke innerlijke bekering te maken. Het maken van een leven is niet langer het domein van de fans van het klassieke design trends. Voorbij zijn de dagen toen de meeste van de ruimte tot een enorme kast, die keukengerei, boeken en een verscheidenheid van familie zeldzame wijnen werd toegewezen. Vandaag in zwang functionaliteit en aantrekkelijke uitstraling.


Beschikt over een moderne muren hal

Een vertrek van de gevestigde canons - zodat het mogelijk is om de meerderheid van ontwerpbeslissingen te karakteriseren. Open planken met onregelmatige geometrie, een overvloed aan glazen oppervlakken, functionele transformatie - slechts enkele van de kenmerken van de moderne wanden voor kamers. Een ander kenmerk - het modulaire karakter van het meubilair. Als u eerder gebruikte hele massieve structuur, nu is het in zwang mogelijkheid van vrije transformatie.

In de praktijk betekent dit dat elk element van de woning, deze kubussen in de constructor, is het gemakkelijk om naar de gewenste positie.

Moderne wand van de kamer zijn verschillende meerdere mechanismen van transformatie en overvloed aan glasoppervlakkenModerne wand van de kamer zijn verschillende meerdere mechanismen van transformatie en overvloed aan glasoppervlakken

Daarnaast modern muur heeft de volgende kenmerken:

 • Grote selectie van kleuren en texturen;
 • De overvloed aan open planken voor het opbergen van kleine voorwerpen;
 • Meerdere mechanisme van transformatie;
 • Het gebruik van synthetische materialen, zijn duurzaam;
 • De overvloed aan glazen oppervlakken, waardoor een gevoel van gemak.

Componenten van het modulaire ontwerp

Zoals ik al zei, tegenwoordig de voorkeur meubels, waardoor het verzamelen in een willekeurige volgorde. Het is niet de relevantie ervan in het ontwerp groot en niet erg levend te verliezen. Met de mogelijkheid om de samenstellende elementen in de ruimte te bewegen, kunt u de tijd van de gebruikelijke landschap van de tijd veranderen. U hoeft niet een full-scale renovatie nodig.


Bij het kopen van een muur is het noodzakelijk om de nodige waakzaamheid in dergelijke gevallen te laten zien. Ten eerste moet je je ogen klaar modellen te onderzoeken. Hoe vrij de deur open? Wat is de structuur van het oppervlak? Of gemakkelijk te krabben of laat een opvallende vlek op het oppervlak? De pedante onderzoek zal worden gemaakt, hoe minder problemen voordoen in het appartement tijdens de onmiddellijke operatie.

Modulaire opbouw bestaat meestal uit een kast, kast, kasten en stockeerrekkenModulaire opbouw bestaat meestal uit een kast, kast, kasten en stockeerrekken

Ongeacht de fabrikant en het aantal functionele verschillen in de samenstelling van elke wand van de kamer bevat de volgende elementen: 1. Rekken voor de opslag van apparatuur kan worden aangevuld met een niche voor computer tafel;
 2. Tal van souvenirs, tijdschriften en boeken zijn geplaatst in open opstelling;
 3. Open of glazen kast - laat u in de kamer keukengerei en decoratieve kleinigheden te zetten;
 4. Nachtkastje voor het plaatsen van de plasma-tv of stereo-installatie;
 5. Ruime kast - wordt geleverd met schuif- of draaideuren. De eerste optie is optimaal voor kleine ruimtes waar elke centimeter van zijn gewicht in goud. Als we praten over het functioneel doel, worden de gevallen verdeeld in linnen en kasten.

Een interieur kamer in een moderne stijl: de aandacht voor detail

Rationeel gebruik van de beschikbare ruimte - de sleutel tot een comfortabel en functioneel interieur. Het gebeurt dat in sommige situaties het moeilijk of zelfs onmogelijk wordt om markeren een aparte kast of muur als een geheel. In deze situatie, zijn ontwerpers aangemoedigd om het uiterlijk van de eerder geplande bouw te herzien. Het helpt bij het modulaire karakter van de constructie.

Maak een interieur kamer in een moderne stijl kan helpen modulaire character designsMaak een interieur kamer in een moderne stijl kan helpen modulaire character designs

De sleutel tot de oplossing van de ruimtelijke probleem is de correcte plaatsing van elke module afhankelijk van het ontwerp en vloeroppervlak:

 • U-vorm - geschikt voor langwerpige smalle woonkamers;
 • L-vormige ideaal in gevallen waarin de ruimte meerdere vensters of het één, maar met een groot gebied;
 • T-vorm - geschikt voor de zaal, waar de minimalisme heerst.

Het moderne design van de hal in het appartement: vloeiende overgangen

Ongeacht welke stijl is gekozen voor de kamer, en is niet afhankelijk van de grootte van de kamer, moet elk element tegelijkertijd het begin van de volgende en logische afronding van de vorige worden ingediend. Dit kan worden bereikt op verschillende manieren. De eenvoudigste - de bovenkasten te plaatsen zodat ze geleidelijk af zoals het venster nadert. Het is de moeite waard om te vermelden dat een soortgelijke inrichting geschikt is slechts in een smalle rechthoekige kamer.

Wanneer de ruimte in de kamer voldoende (meer dan 18 sq. M) voor het harmoniseren van de overgang van het ene element een andere kleur oplossingen. We hebben het over kleine decoratieve overlays, kleur behang, verlichting en ga zo maar door.

In de moderne interieur gewaardeerd vloeiende overgangen, dat wil zeggen, moeten muurmodules geleidelijk afnemen dichter bij het vensterIn de moderne interieur gewaardeerd vloeiende overgangen, dat wil zeggen, moeten muurmodules geleidelijk afnemen dichter bij het venster

Bijvoorbeeld, hoe dichter de modules zijn opgesteld om het venster, hoe minder kunstlicht zij nodig hebben. Anders, het meubilair is letterlijk "verdronken" in de stroom van natuurlijke licht dat uit het raam.

Een ervaren ontwerper hedendaagse aandacht vestigen op een aantal belangrijke factoren:


 • Beige en zand - 2 van de meest voorkomende kleuren, waardoor jinx overgangen en ongelijke lijnen;
 • Het is niet aan te raden om modulaire elementen in de buurt van de massale gordijnen, tegen welke wand verloren zullen gaan zetten;
 • Het is noodzakelijk om de multi-gekleurde meubels of dergelijke te verlaten, waar er ook contrasterende vlekken, of een aparte plank of lade is voortdurend evident.

Varianten van de moderne muur in de hal (video)

Hedendaagse wand wordt gekenmerkt door aantrekkelijk uiterlijk, functionaliteit en volledige vrijheid in de keuze van montagemethode. Zelfs als fouten in de meetruimte, de modulaire elementen kunnen worden aangebracht op elke wijze. Als gevolg daarvan, hoeft niet te worden een dure reparatie verzinnen. Het belangrijkste ding - je nodig hebt om de belichting en kleur accenten goed te regelen.

Het ontwerp van de moderne muur in de kamer (foto's in het interieur)

5-36 1-31 9-31 7 355 67 1001270418Belavezha 84c20de5412a5ee3b6069fb652ddc52b 81 19054big