Vanaf vandaag kunt u koopt niet alleen mooi, maar ook veilig ladder van vertrouwde fabrikantenVanaf vandaag kunt u niet alleen kopen mooi, maar ook veilig ladder van vertrouwde proizvoditelyaObychno bedrijven proberen om onze klanten de grootst mogelijke keuze te bieden, het aanbieden van variatie en de combinatie van verschillende materialen. Items kunnen niet worden gemaakt uit het gebouw materiaal, dat is bekleed de hele structuur - het zal de mogelijkheid om een ​​modern, creatief ontwerp te maken te geven. Dit artikel zal proberen om meer te praten over de productie, de soorten planten en fabrikanten.


Factory Stolyarych trappen

Modern Stolyarych trappen fabriek werkte goed. Factory productie typisch model, serienummer treden. Moderne typische ladder omvat modules, directe en wikkelaar trappen sites.

Modules van massief hout is niet moeilijk getrokken aannemer vervolgens butted aan elkaar, en behaalde een mooie trap en betrouwbare constructie.

In de industrie, industriële gebouwen gemaakt ladders andere geometrie, materialen en afwerkingen.

Heel populair en in de vraag sterk ladder Stolyarych fabriekHeel populair en in de vraag sterk ladder Stolyarych fabriek

De fabriek produceert het ontwerp:


 • Economy.
 • Standard.
 • Prestige.

Ook treden verschillen variant afrastering, omdat omsluitende elementen (balusters, palen) kunnen eenvoudig of gecompliceerd productie, de kosten ladder verschillend. Stolyarych plant heeft een positieve feedback, klanten uit Rusland gewezen op de hoge kwaliteit en lange levensduur van de structuur.

De basis voor het huis van de trap kunnen zijn:

 • Het frame van het open of gesloten type metaal.
 • Beton.
 • Natuurlijk hout.
 • Fastening rails.

Maak aangepaste houten trap vaak gaat om het creëren van originele ontwerpen. Indien de klant een verlangen om de eigenaar van iets heel stijlvol geworden en benadrukken het prestige, kunt u het ontwerp en de rails te kiezen. Bolz - een bevestiging Trappen die direct zijn bevestigd aan de verticale oppervlak of draagconstructie. Deze trap eruit ziet als de lucht, alsof hangt in de lucht, niet visueel de ruimte op het terrein rommel. De basis en de behuizing zijn onderdelen ladder. We moeten niet vergeten de trappen, leuningen, hekwerken en balusters.Comfortabele ladder PM 91 m

Interstorey opening kan worden voorzien van een ladder. In sommige gevallen is dit veroorzaakt moeilijkheden. Meestal komen ze, wanneer het huis, bijvoorbeeld, is nog in aanbouw, het project heeft een plaats onder de trap is niet voorzien.

Het gebeurt ook dat het voorstedelijk gebied van het huis is niet groot, waardoor het mogelijk is om slechts een kleine structuur te monteren. Ladder PM 91 perfecte oplossing voor dit probleem.

Perfect in het interieur van een kleine ruimte past een compact ladder PM 91 mPerfect in het interieur van een kleine ruimte past een compact ladder PM 91 m

Het ontwerp is speciaal ontworpen voor kleine huizen en heeft de volgende kenmerken:

 1. Het ontwerp is 1130h1220 cm;
 2. Hoogte van de trap opening 2700 cm;
 3. Marsh 780 cm;
 4. De helling 50-53 graden.

Er zijn geen trappen predstupenkov. Voldoende steile helling en het toepassen van winders bieden vrije ruimte in de voorkant van de voeten, zal het trauma te vermijden. HP 91m kan rechts of links zijn, zijn rails uitgerust met een comfortabele kant. Het gewicht dat kan weerstaan ​​- 100 kg.

grenen hout dat wordt gebruikt om te maken. Pine reeks van de meest actuele en populaire bouwmateriaal. Grenen is bestand tegen de ontwikkeling van zwammen en schimmels, wat bijdraagt ​​aan een lange levensduur. Pine ook zeer vochtbestendig en vrijwel geen vervorming. Voor de vervaardiging van ladders LMA 91 m wordt alleen droog, overeenkomend met GOST hout met een vochtgehalte van 12%.

Ladder besparingsontwerp PM 91 m wordt gemaakt als een reeks ladderelementen. Elementen nauwkeurig ingesteld door parameters zijn slijpen verf of lak. Pine beter vernissen, omdat het materiaal is licht, natuurlijk patroon met heldere en vernis geeft het interieur lichtheid en luchtigheid van natuurlijkheid.

Stationair ladder PM 05 m

Houten ladder PM 05 m als trap bouw PM 10 hebben geëist door de binnenlandse consument. Het is betrokken bij de productie van een meester, uitgevoerd door een professionele architect. Trap predstupenki heeft structurele massa 135 kg.

Populair en mooi zijn stijlvolle houten trap gemaakt van grenenPopulair en mooi zijn stijlvolle houten trap gemaakt van grenen


Gedetailleerde beschrijving is als volgt:

 • instaphoogte - 193 mm;
 • Breedte maart - 0,75 cm;
 • liftingstap - 14;
 • Aantal stappen - 13;
 • Stapbreedte - 0,26 cm;
 • Dikte stage - 40 mm;
 • De helling - 37 graden.

Het is gemaakt actieve structuur weergave van dennen. Actief in de productie van vele fabrieken, zowel Rusland als het Italiaanse voorbeeld. Moeten zorgvuldig te kopen, zal een goed bedrijf altijd een directory naar een overleg te houden, uit te nodigen de Europese niveau van de dienstverlening.

Modern, betrouwbaar ladder Centaure

Centaure - topmerk Frankrijk in de markt voor aluminium apparatuur voor de bouw en installatiewerkzaamheden. Merk produceert ladders in deel 1, 2 en 3 secties. De functionele model worden verdeeld in die die worden gebruikt in het dagelijks leven en professioneel. Voor het eerste type structuur is gemakkelijk te verzorgen, het product trouwe assistent in een particulier huishouden.

Tijdens de bouw, veel liever een ladder Centaure gebruikt mocht worden gekenmerkt door mobiliteit en het gemakTijdens de bouw, veel liever een ladder Centaure gebruikt mocht worden gekenmerkt door mobiliteit en het gemak


ze zijn:

 • Gemakkelijk te gebruiken;
 • Mobile;
 • Heeft u een laag gewicht (van de plaat strekmetaal).

Zelfs grote driedelige ladders wegen heel weinig. Een belangrijk voordeel is de kosten van de productie van producten, het is binnen redelijke grenzen.

Centaure voor professionals - een onmisbaar instrument voor elke bouwplaats of een andere site.

Sommige consumenten kopen hun huis. Ook in de lijn omvat transformatoren trappen, het product glijden op een touw / hand getekende, zijn te vinden in de centra van Ikea en andere bedrijven in de wereld. Centaure ladders van de Franse fabrikant - een betrouwbare apparatuur voor de veilige uitvoering van de bouwwerkzaamheden. Een ander type hoogwaardig aluminium ladder is de bouw van een transformator Zarges. Het heeft dezelfde prestatiekenmerken als de ladder Centaure.

Houten trap Rusland

In Rusland, produceert betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige binnenvoering de houten trap die een hoge mate van prefabricage hebben.

Leuk en origineel in het interieur van een landhuis zal er een wenteltrap gemaakt van houtLeuk en origineel in het interieur van een landhuis zal er een wenteltrap gemaakt van hout

Zeer populair onder binnenlandse consumenten Stamet trapconstructies dat verschillende configuraties kan hebben:

 • marcheren;
 • coil;
 • modulair;
 • Zolder et al.

De consument kan een kant-optie te kiezen of op bestelling gemaakt van verschillende soorten hout, kan grenen, of misschien een dure witte esdoorn zijn. Russische producenten hebben zich bewezen in de markt en biedt redelijke prijzen en hoge kwaliteit trapconstructies, zoals de Model Magic, Elegant, East.

De nieuwste productie van houten trap op bestelling

Creatie van houten trappen - een moeizaam en geleidelijk proces, dat onder toezicht van professionals moet worden uitgevoerd. De Russische en de wereld markt produceerde een verscheidenheid aan opties voor trap ontwerpen die de meest veeleisende klanten zullen voldoen aan zelfs.

Prachtige houten trap ontwerp niet alleen te versieren, maar ook zal een heldere accent in de binnenruimte wordenPrachtige houten trap ontwerp niet alleen te versieren, maar ook zal een heldere accent in de binnenruimte worden

Dankzij de nieuwste en meest moderne methoden van het creëren van ladders bedrijven gebruikt bieden data quick release van de trap gemaakt van natuurlijk hout.

In aanvulling op de snelste tijd mogelijk klant ontvangt altijd kwalitatief hoogwaardige producten, de klant voelt zich zelfverzekerd en stemming door het verhogen of verlagen van de nieuwe trap.

Voordat de productie begint trappen, moet de meester wat om hem te begrijpen:

 • doelen;
 • taken;
 • Kansen.

Hij selecteert vervolgens het type constructie die wordt gebruikt. Layout geselecteerde ladder wordt gemaakt op basis van vloeroppervlak. Ervaren meester produceert de gewenste metingen trappenhuizen. De klant kan zijn eigen sketch te bieden en het ontwerp van het project, en een betrouwbare fabrikant moet rekening worden gehouden met eventuele wensen van de klant aan het project en de productie van houten trap te creëren.

Serieproductie van de trap (video)

Vermeldenswaard is, velen niet willen een project individueel te maken, de wil om de financiën op te slaan, de voorkeur kant en klare opties. Het is belangrijk te begrijpen dat de pasklare oplossingen niet altijd in de bestaande afmetingen van de ruimte, t. Naar. Ze zijn altijd verschillend zijn, een rechthoek, en kan een vierkant, enz. N en bovendien de besparing in geld in dergelijke gevallen is zeer klein en nagenoeg geen zin.

Details: moderne productie trappen (foto voorbeelden)

06a6de45f9d8e6XL 1 2 ------ 026 3 ------- 029 051 77 395.434 754851434a072