Om een ​​slaapkamer in zwart-witte kleur te geven kiezen creatieve en fantasierijke persoonlijkheidTot uitgifte van een slaapkamer in zwart-wit kleur te kiezen creatieve en fantasierijke lichnostiSpalnya in zwart en wit - is de oplossing voor koppels die de creatieve oplossingen te herkennen. Ze selecteerde zelfvoorzienend en zelfbewuste mensen, zoals in het ontwerp een duidelijk contrast en beknoptheid te presenteren. Gebruik in het interieur zwart en wit kleuren, het heeft rust en privacy te zijn: de creatie van de schemering met de hulp van zwarte kleur draagt ​​bij aan de afleiding van de dagelijkse drukte en ongerepte witte kleur, geeft spirituele plezier. Dankzij de zwart-witte ontwerpen, zal liefdevolle mensen de enigen in het universum te voelen.


Zwart-wit slaapkamer: ontwerpregels

Zwart-wit interieur past perfect in elke stijl. Met deze moeilijk om niet in te stemmen, en succesvolle voorbeelden zijn genoeg om ons in het dagelijks leven.

Echter, een bijzonder helder ziet het er in de stijlen:

  • minimalisme;
  • Art Deco;
  • High-tech;
  • Modern.

Zwart-wit palet perfect passen in het interieur van een slaapkamer in moderne stijlZwart-wit palet perfect passen in het interieur van een slaapkamer in moderne stijl

Wilskrachtig natuur, de liefde voor de eenvoud en zich te houden aan de orde, niet alleen thuis, maar ook in het leven, zullen blij zijn met de slaapkamer in zwart-wit zijn. 


Zwart-wit ontwerp is beladen met een hint van duisternis en licht op hetzelfde moment, was hij in harmonie met de vrouwelijke en mannelijke, verbergt het mysterie en de toegankelijkheid.

Echter, een dergelijke interieur naar een heerlijk aantrekkelijk en gedenkwaardige geworden, is het noodzakelijk om te werken aan de percentages van elk van de kleuren. Als beide tinten aanwezig in gelijke hoeveelheden in de slaapkamer zal zijn, zal het de uitlokker van negatieve emoties van de eigenaars, zo zwart en wit consistent en in harmonie met elkaar zouden moeten zijn.

Het overwicht van de witte

Blanke man en bevordert gemak. Met het, kunt u visueel te vergroten de ruimte en maken het meer volumineuze en ruim. Zuiver wit plafond en de vloer, zou een gevoel van het vliegen boven de grond te creëren. Daarnaast is in een kamer ingericht met een overwicht van wit, een persoon kan minder moe voelt, emotioneel hij rust en herstelt. Als u de behoefte voelen om te rusten, zodat een slaapkamer voor jou.Het overwicht van de zwarte

Bij het gebruik van zwarten in grote aantallen, moeten we niet vergeten dat ze de kamer een paar keer terug te dringen. Zelfs grote kamer kan visueel minder worden als het overdrijven met zwart. Bovendien moeten we niet vergeten dat het overwicht van donkere kleuren is een provocateur in het slop te pessimistisch aard. Om het interieur niet te bederven, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de textuur gebruikt in het interieur decoratie materialen, om zich te concentreren op het licht, maar ook zorgvuldig gekozen accessoires. Alleen in dit geval, zal het overwicht van zwarte kijken mysterieus en indrukwekkend. Kamers met een uitstekende ontwerp geschikt voor mensen die lijden aan slapeloosheid.

Het gebruik van het interieur in neutrale tinten

Melk, grijs, zilver, parel, donkere beige - kleuren die kalmeren en tot bedaren te brengen. Het overwicht van de neutrale kleuren in zwart-wit interieur is geliefd bij mensen die een actieve levensstijl, en creatieve professionals te leiden.

Maak de slaapkamer een mooi en gezellig, kunt u het ontwerp van de ruimte te gebruiken in grijstintenMaak de slaapkamer een mooi en gezellig, kunt u het ontwerp van de ruimte te gebruiken in grijstinten

Het gebruik van felle kleuren en interieur

Zwart-wit stijl compleet met alle heldere kleuren (blauw, rood, roze, geel, groen) in staat stellen om zich beschermd voelen en afgeschermd van de buitenwereld problemen. In de regel zal een dergelijke interieur passend zijn in de tiener kamer. Dit is te wijten aan het feit dat het kind begint te pas in de volwassenheid, en nieuwe thema's maken het emotioneel onstabiel, nerveus en prikkelbaar.


Maar dit betekent niet dat volwassenen gemotiveerd zijn aard, kan niet worden gebruikt in zwart-wit interieur met lichte accenten. Ze zijn perfect geschikt voor een rustige en melancholische mensen die willen een notitie van vreugde en effectiviteit in hun huis. Groene kleur zal de ruimte meer vers te maken, licht blauw - delicaat, rood - een gepassioneerde en sexy, roze - een fantasie.

Ontwerp van de zwart-wit slaapkamer: de regels juiste balans van proporties en afmetingen

Interieur slaapkamers in zwart-wit shows ongewone en verfijnde smaak van de eigenaars. Gebruikt in het ontwerp van de slaapkamer twee contrasterende kleuren, zal niet alleen voordelig zijn om de vrije ruimte te zetten, maar ook de nadruk leggen op de manier headsets.

De combinatie van zwart en wit - een klassieker die altijd in de trend.

Zoals eerder vermeld, kunnen zwarte kleur visueel verminderen van de kamer, en wit - te verhogen.

Inhoud slaapkamer in zwart-wit kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, het belangrijkste ding - om goed na te denken over het ontwerp ruimteInhoud slaapkamer in zwart-wit kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, het belangrijkste ding - om goed na te denken over het ontwerp ruimte


Als de juiste aanpak voor het gebruik van een bepaalde kleur, kunt u de grootte van de slaapkamer aan te passen:

  • Witte muren en zwarte plafond mogelijk maken om de kamer veel meer te maken. Echter, als de hoogte van het plafond lager is dan de standaard, moet je heel voorzichtig zijn met deze techniek, omdat er risico's zijn naar de kamer een veel forser te maken. Het plafond zal visueel druk op de persoon.
  • Zwarte muren en witte vloer en het plafond visueel langwerpige ruimte zal het veel hoger te maken.
  • Rechthoekige kamer kan een vierkant te maken. Daartoe wordt het smalle deel van de muur geschilderd in wit en breed - in het zwart.
  • Als u wilt dat een vierkante kamer met een rechthoekige vorm te geven, worden de twee tegenoverliggende wanden geschilderd in wit of zwart.

Zoals je kunt zien, als je weet hoe om zwart-wit te gebruiken, kun je niet alleen spelen met de vorm van de kamer, maar met zijn lengte.

Harmony sier tekeningen en slaapkamer interieur in zwart en wit

Het contrast van zwart en wit kan worden verrijkt met prachtige schilderijen en ornamenten. Houd in gedachten dat bij het gebruik van een ornament, een van de kleuren moeten prevaleren boven de andere. Zoals ik al eerder vermeld met gelijke delen van twee kleuren kan alleen worden bereikt disharmonie, en niets meer. Patronen, geometrische patronen, strip of de cel passen perfect in elk interieur design, je gewoon niet te ver te gaan met hen.

Interessante en ongewone in een slaapkamer te passen mooie wallpapersInteressante en ongewone in een slaapkamer te passen mooie wallpapers

Bijzondere sfeer, kan wallpapers in zwart-wit stijl te maken.

Aanwezig op hun psychedelische geometrische patronen kan de emotionele aard duik in een staat van trance, en sommige primitieve gevoel, zodat ze worden gebruikt als zonering terrein. Bovendien, door het gebruik van zwart-wit foto behang kan zijn om te focussen op een specifiek onderwerp door deze te markeren.

Elegante bloemen patroon te maken de slaapkamer vrouwelijk en delicaat, maar de cel en strippen, beschouwd als mannelijk motieven, ze geven de ruimte een schaduw van ruwheid, durf en moed. De laatste tijd, vooral populair ornament was "grid", waardoor de kamer oosterse motieven geeft.

Slaapkamers in zwart-wit: meubels en een lichte inrichting

Meubilair en decor - de belangrijkste elementen die een kamer met een charmante en romantische look kan geven. Het kan diverse interieur, versierd met zwarte en witte geometrische accenten zijn. Bijvoorbeeld, de monochrome zwarte pot op een achtergrond van een muur van dezelfde kleur, zal het er een beetje intimiderend, maar als u kiest voor de zwarte vaas met wit patroon, zal de ruimte een sierlijke verschijning te nemen.

Daarnaast kunt u de slaapkamer versieren met de hulp van kleurrijke decoratie-elementenDaarnaast kunt u de slaapkamer versieren met de hulp van kleurrijke decoratie-elementen

Bij de keuze van meubilair is beter te wonen op de twee belangrijkste kleuren: wit of zwart. Anders zal het interieur van een slaapkamer kleur worden geruïneerd, omdat het niet kan worden genoemd een zwart-wit.

Ontwerp zwart-wit slaapkamer wordt beschouwd als universeel te zijn. Genoeg om de woninginrichting of meubels te veranderen, en de kamer zal een compleet andere look te nemen.

Maak een slaapkamer in zwart-wit (video)

Indien gewenst kunt u feeëriek delicate interieur te creëren, met behulp van als decoratie grijs, blauw of groen, maar rood zal de ruimte meer vet en gepassioneerde maken. Als u zich aangetrokken door een zwart-wit interieur, wees moedig, geef uw kamer persoonlijkheid!

Voorbeelden van zwart-wit slaapkamer: Design (Interior foto's)

1-102a7b812c848c314847f0908944735db30d26-1247000.0582104264421039