Het uitrusten van de hal, moet speciale aandacht worden besteed aan de functionaliteitHet uitrusten van de hal, moet speciale aandacht worden besteed aan de funktsionalnostInterer hal moet eerst worden op basis van gemak en pas daarna op de mode-trends en looks. Wat is deze veronderstelling gerechtvaardigd? Het is duidelijk, wat mooi is niet altijd handig, en in toenemende mate zal de schoonheid alleen maar in de weg als de leden van het huishouden en gasten. Het is de moeite waard na te denken over het proces van de verzameling van de gevallen, als de overlast zal ingewikkeld en aangescherpt, en de terugkeer van de persoon zal moeten ongeveer een half uur te besteden aan alle dingen in de plaats te zetten. Deze situatie is heel onaangenaam en soms maakt het schoonmaken uit te stellen de volgende dag, waardoor zwerfvuil de gang.


Perfecte ergonomie begint met een ingang

Om ruimte te goed toe te wijzen, moeten we beginnen met het maken van een duidelijk plan voor de locatie van de dropzone.

Ontwerpers worden geadviseerd om de functionele zones in de volgende volgorde te verdelen:

  • Schoenenkast moet worden aan de deur, in dezelfde zone schoen plaats, die wordt bepaald afhankelijk van de grootte van de gang moet worden gebracht. Dit kan als een speciale bank, en de meeste gewone poef;
  • Met betrekking tot de hanger, moet het op armlengte geplaatst worden uit de schappen voor schoenen. Aldus een noodzakelijk iets te brengen, zal een lichte jas en paraplu veel gemakkelijker;
  • Plank voor kleine items kunnen ook in de buurt van de plek voor schoenen worden geplaatst. Ze kunnen alle benodigde accessoires, sleutels, tassen en portemonnees op te slaan.

Alvorens over te gaan tot het ontwerp van de entreehal worden vriendelijk verzocht om een ​​plan van de opstelling van meubilair reeks te makenAlvorens over te gaan tot het ontwerp van de entreehal worden vriendelijk verzocht om een ​​plan van de opstelling van meubilair reeks te maken

Spiegel in de gang onmisbaar attribuut, de plaatsing is erg belangrijk. Het is het beste als het haar zal plaatsvinden op de hanger, waardoor het imago compleet waardoor voordat we op de straat en naar zichzelf te kijken wanneer ze terug naar huis.


Met betrekking tot de algemene seizoensgebonden kleding, de opslag, is het het beste om een ​​smalle kast aan te schaffen. Dit is ideaal voor het opslaan van de ruimte, zoals de deuren niet te veel ruimte. Bovendien, bijna elke kast is voorzien van extra planken en laden, zal het aanzienlijk besparen ruimte door onnodige details.

Met het oog op een perfecte corridor te maken moet een idee van hoe een persoon komt in het huis te hebben.

De gebruikelijke situatie is inclusief:

  • Het plaatsen van een zak of verpakking;
  • Het verwijderen van hoofdtooi;
  • Trek je schoenen uit;
  • vouwen kleren.

Wanneer de persoon de kamer verlaat, maakt hij dezelfde actie integendeel. Denkend aan zijn toekomstige interieur hal, moet je elke sequentie te overwegen. In het geval van niet-naleving, zal te veel beweging te doen. Wetenschappers hebben bewezen dat de uitvoering van onnodige handelingen leidt een persoon om de menigte die als gevolg van verhogingen vermoeidheid en vermindert de efficiency.Trendy lobby en een selectie van meubilair voor hen

Gerealiseerde reparaties, en heeft al een ingang in hun eigen geworden gezellig en mooi. Maar de komende installatie van meubelen. Om gang functioneel handig geworden, is het noodzakelijk om alleen van hoge kwaliteit, de beste en de juiste materialen te kiezen. Bij het kopen van meubels is beter te lezen van de beoordelingen van eerdere klanten goed advies te vinden, evenals bladeren door meer dan één directory. Door de keuze van het meubilair moet zeer serieus worden benaderd, omdat elk stuk een rol zal spelen.

Uitstekende interieur stijlvol kleine kledingkast met nachtkastjes kijkenUitstekende interieur stijlvol kleine kledingkast met nachtkastjes kijken

Als voor het gebied om de schoenen te huisvesten, het idee van haar situatie zijn eindeloos, beginnen ze met de gebruikelijke stands, eind tafels met speciale vouwdozen. Als dit laatste wordt beschouwd als voordeliger. Deze kasten worden geplaatst naast een aantal absoluut geen schoenen.

Naast de opslagplaats moet worden gevestigd voor handige plek obuvaniya. Bijzondere eisen voor hem niet, maar het proces moet niet alleen handig zijn, maar ook niet de wens om het proces te scherpen veroorzaken.

Locatie bovenkleding bevat verschillende opties. Het kan een paar haken aan seizoensgebonden kleren op te hangen, en het installeren van het kabinet, die nodig is om in kleding die het niet nodig op dit moment. Voor het kiezen van de meest modieuze kasten is niet nodig. Genoeg om een ​​beroep op bruikbaarheid. Op dit moment, de fabrikanten van meubelen bieden veel onnodige dingen. Extra accessoires, haken en planken zal bijdragen tot een wirwar van onnodige rommel en andere residentiële attributen die zijn nogal op zijn plaats in de gang.

Big size kleding, vooral in het koude seizoen is in staat om al de perfecte inrichting en een gezellige zaal teniet zal zijn vorm verliest. Bijgevolg is de individuele leads kast voor de opslag van dergelijke dingen is een must.

Comfortabele zalen: het pad naar de ideale

De gang is een kamer dat iedereen verenigt in het huis. Als gevolg van de perfecte interieur - is degene die in harmonie is met het hele huis. Geen wonder dat ze zeggen dat de reparatie moet eindigen in de gang, omdat de keuze van de stijl is afhankelijk van het totale ontwerp van het huis. Als de kamers verschillend zijn ingericht, moet de hal iets neutraal te kiezen.

Hal klein meubilair is het beter om een ​​lichtere tint te kiezenHal klein meubilair is het beter om een ​​lichtere tint te kiezen

Met het oog op het bereiken van de ideale van het interieur moet worden gebruikt neutrale kleuren, in dit geval, kan komen als een koude en een warme waaier van kleuren.

Gezellige zaal zal gebeuren als in het ontwerp tot warme kleuren te gebruiken. Dan naar huis, zal een warme sfeer worden gevoeld vanaf de eerste minuten van het verblijf. Het ontwikkelen van een kwestie van gemak, is het het beste om onnodige items te verwijderen interieur, als een corridor om zich te ontdoen van onnodige rommel. Naast comfortabele lobby wordt niet verkregen wanneer de ingang een groot tapijt met een kleurrijke ornament zal ontmoeten. Een dergelijke accessoire ontneemt hal rozijnen.


Als voor het landschap, dan is een zeker evenwicht moet worden in deze zaak waargenomen, zal niet leiden tot een overvloed van het goede. Interieur perfect versieren een grote vaas, maar het moet worden gedefinieerd en de juiste plaats. Dus, bijvoorbeeld, de ligging op de drempel zal alleen maar leiden tot een handvol scherven.

De combinatie van schoonheid en licht

De ideale hal - een goed verlichte gang. Als u merkt dat de belangrijkste lichtbron is niet genoeg, compenseren door spots en wandlampen. Liefde schemering? Een tal afzonderlijke schakelaars, is het raadzaam om ze aan tegenoverliggende einden van de gang. Dit zal schakelaar op de flitser in te schakelen op het moment dat er meer nodig zal zijn. Ook zal deze methode altijd het zwakke licht van de gang te verlichten. Maar vergeet niet over de juiste keuze van verlichtingsarmaturen, moeten ze idealiter worden gecombineerd met de room decor.

Speciale gezellige sfeer kunnen worden gemaakt met behulp van hoge-kwaliteit verlichtingSpeciale gezellige sfeer kunnen worden gemaakt met behulp van hoge-kwaliteit verlichting

Het maakt niet uit hoeveel kamers heeft een platte, misschien is het een prive-gebouw met meerdere verdiepingen - dit is uw gezellige nest. Het begint met een gang op de algemene indruk van het interieur. Het is om deze reden dat ontwerp vereist niet alleen hard werken, maar ook een beetje fantasie.

Hoe maak je een mooie entree (video) te regelen


Mooi en tegelijkertijd gezellige hal kunnen aanpassen aan de goodwill van elke gast, maar als gevolg en een gezellige babbel in een comfortabele omgeving. Vergeet niet dat u de perfecte entree kunt maken, zelfs met de hulp van een specialist, het opstellen, doorlezen van de afgewerkte foto. Echter, volgens de gezellige, het uitvoeren van elke gril van de eigenaren kan alleen worden gedaan door jezelf.

Details: hoe leuk om reparaties uit te voeren in de hal (foto voorbeelden)

07e2c485389282XL 07e2ace592ca9bXL 7d440 420 216 30-39 7369 8388 10.662-1402673663 10.664-1402673663