Om een ​​topiary kegels te maken moeten heel wat tijd en moeiteOm een ​​topiary kegels te maken moeten heel wat tijd en usiliyTopiary tegen stoten - zowel eenvoudige en beknopte idee om decoraties te maken voor het nieuwe jaar met hun eigen handen. En als we die handige mensen die betrokken zijn bij de productie Topiary geloven is niet het eerste jaar - een "symbool" naar geluk en veel geluk voor alle gezinsleden te brengen. Voor de productie slechts een paar grote hobbels, pot, grind, zand, draad, hete lijmpistool, evenals alle andere sieraden, kralen, swarovski steentjes vereisen. Uiteraard kan de creatie van vormsnoei kegels worden beoefend, waaronder kinderen.


Topiary van kegels met hun handen: wat te doen nodig hebben

Topiary van de kegels gebeurt op dezelfde manier als de bekende "boom van geluk." Dat wil zeggen, om te beginnen met de stichting zou moeten zijn, op geen enkele manier bedient de bloempot (die ook kan worden gemaakt van gemakkelijk beschikbare materialen, bijvoorbeeld - de oude muziek records) en een draad frame. 

Het is wenselijk om het van een draad - deze niet wegrotten tijd, niet krimpen, en perfect houdt de gewenste vorm. Welke vorm te vragen? En het hangt alleen af ​​van de verbeelding van de meester. Het is mogelijk - voor de gebruikelijke hout, is het mogelijk - om uit te vinden. Er is niets mis met het feit dat de focus op foto's van andere Topiary.

Topiary van kegels perfect passen in elk interieur aan de vooravond van het nieuwe jaar vakantieTopiary van kegels perfect passen in elk interieur aan de vooravond van het nieuwe jaar vakantie

De draad wordt bevestigd aan de pot beter vast, bijvoorbeeld doorboren en aandraaien van de achterzijde. Kunt u de volledige bodem van de kleefstof of afdichtmiddel sanitaire vulling, is er slechts een metalen sluitingen verschillende ringen die de basis was zo strak mogelijk. Vervolgens moet je om hun eigen handen kegels te bereiden om te versieren "een boom." Uiterst geschikt sparren, dennen en hoewel niet erger. Het belangrijkste ding - hun grootte. Hoe meer - hoe beter. Alle pre-kegels om te drogen en "roll-out" om later nog niet gestrooid zaden.


Om te voorkomen dat fissuring kegels zelf, moet u:

 • Meerdere malen ze giet er kokend water alvorens te drogen.
 • Sustain hen warm voor 15-20 dagen.
 • Handvat met kopersulfaat (strooi door sproeien, zodat de oplossing in de spleten).

Na de "blanco" hobbels en pot - kan direct tot de oprichting vormsnoei worden genomen.

Topiary kegels: hoe je stap voor stap de boom van het geluk te doen

Dus, na het opstellen van de stichtingen kunnen direct deelnemen lijmen Topiary. Het eerste wat je nodig hebt om de vorm van de kroon te maken, en het al - om alle ambachten op te lossen. Hiertoe past dezelfde draad, waar bovenop elk weefsel wordt gewikkeld. Hoe zal deze hack - hoe beter. Het is wenselijk om het te hard, niet te zacht als een stuk speelgoed te maken. Basis in feite om sterk te zijn en heel veel gewicht belasting te weerstaan.U kunt meer handwerk uit kegels, belangrijker te maken, dat de stichting was sterk genoegU kunt meer handwerk uit kegels, belangrijker te maken, dat de stichting was sterk genoeg

De stof is niet afgewikkeld, is het beter om te naaien, maar je kunt doen, en de meest voorkomende nietjes voor stiplera of zelfs lijm. En niet noodzakelijkerwijs een volledig vlakke kroon vormen. En kan een driehoek, een piramide, of zelfs zonder enige expliciete vorm. Het belangrijkste ding - het eindresultaat is de meester vond.

Na de kroon kan worden gemaakt voor decoratie vormsnoei. Kegels beter gemonteerd op de hete lijm - het zal zo duurzaam en langdurig zijn. Van bovenaf kunnen ze verfraaien zaagsel, pailletten of herbarium - als u wilt. 

Om dit alles in de toekomst aantrekkelijk uiterlijk, moet u:

 • Verwerk alle haarlak (maximum slot).
 • De toppen van de kegels - proces transparante nagellak.
 • Zorgvuldig vytrusit alle zaden (en enkele van de flakes brokken verdwijnen - dit is normaal).

Topiary kegels: Master-op decoreren class

Het is natuurlijk dat een aantal kegels niet werken. Ze moeten ook verfraaien, en dat is wat het vroeger - op te lossen elk afzonderlijk. Bevestig alle versieringen kan weer hetzelfde aan de lijm op de paperclip of oubollig naaien zijn. Als de boom is op de drempel van een nieuw jaar, en de noodzaak om decor elke New Year's te versieren.

Toch, dat kan worden gebruikt als decoratie? 

Het creëren van een topiary, combineren en experiment Laat uw verbeeldingHet creëren van een topiary, combineren en experiment Laat uw verbeelding


Voor deze doeleinden te passen:

 • Cap hun eikels.
 • lijsterbessen.
 • "Boeketten" kastanjes.
 • De naalden van grenen of spar.
 • Kralen.
 • Folie.
 • Herbarium.
 • Geweven transplantaten (beter bekend als patchwork).

Natuurlijk, dit wordt vertegenwoordigd door de kortste lijst die kan worden gebruikt voor de decoratie. Iemand heeft gebruikt herfst mos, verlaat. de masterclass zelf zal moeten een combinatie van al deze dingen te tonen, in een "boom van geluk." Maar het allerbelangrijkste is - geen regels op dit gebied is niet voorzien. Zelfs mogen schijnbaar ongerijmde samenstelling te combineren. En niet per se dat ze graag iemand. "Tree of Happiness" voor zichzelf!

Autumn Topiary kegels en bladeren

De meest ongewone decor voor topiary zijn ornamenten van bladeren. Maar wat te doen komen en hoe ze te gebruiken? Immers, in hun eigen gedroogde bladeren zijn zeer broos, brokkelen bij de geringste fysieke impact. Fix it zal helpen gewone nagellak (kleurloos) of het draaien van lak, die wordt gebruikt voor de eindverwerking van meubilair. Dat wil zeggen dat de samenstelling van de bladeren gebeurt in verschillende fasen.

Breng de lak met een kwast te zijn. Hoe dunner de laag - hoe beter. En je kunt bedriegen en krijgen door het zelfs zonder verf, maar het zou een heel gewone plakband (bij voorkeur breed) nodig.

De bladeren en knoppen zijn perfect gecombineerd in een enkele topiaryDe bladeren en knoppen zijn perfect gecombineerd in een enkele topiary


De plaat wordt aan de band hechtte, waarna - op dezelfde wijze wordt gelijmd aan de achterzijde. Het hele stuk papier moet in het plakband, zonder uitstekende delen. Extra stukken duct tape kan worden gesneden. 

Bevestig een inrichting Topiary, kunt u:

 • Op warme lijm (je moet voorzichtig zijn - de basis van de smelt).
 • Op de clips (als de basisstof - zal precies goed zijn).
 • Perskegels (koppelen uitstekende schubben).

Hoe maak je een winter topiary kegels van (video) maken

Er zijn geen regels, hoe je een topiary stappen voor te bereiden. Het belangrijkste ding - een solide basis en onderzocht op voorhand schets. En als Topiary van kegels wordt gedaan in afwachting van het nieuwe jaar, moet het ook versieren met kunstmatige sneeuw. Of andere "New Year's" speelgoed, of het nu serpentijn, "regen", of zelfs een echte krans. By the way, als je de laatste, alleen de LED te gebruiken - met het oog op de brandveiligheid. 

Voorbeelden van topiary kegels (foto)

113265821-002112795353.335.830-4062963548.149.259-76063000001369076801490097s