Plastic panelen zijn het beste materiaal voor het afwerken van het plafond op een balkonPlastic panelen zijn het beste materiaal voor het afwerken van het plafond naar het balkon tegenwoordig meer balkons in gebouwen met meerdere verdiepingen gesloten gemaakt, maar sluit het balkon van externe invloeden (wind, regen, direct zonlicht, lawaai van de straat, stof, etc.) wenselijk zou zijn op een zodanige wijze, zodat het lijkt aantrekkelijk en het uiterlijk van het huis niet ontsieren. Het is heel aanvaardbare materialen voor het afwerken van balkons zijn plastic panelen, met inbegrip van panelen voor het plafond op een balkon.


De gevolgen van het gebruik van ongeschikte materialen in de decoratie van balkons

Niet zo lang geleden, slechts een paar decennia geleden, de balkons, ook, was gesloten, maar ze zagen er vaak uit als een hanger "kippenhokken".

De materialen die worden gebruikt:

 • Houten lambrisering;
 • aluminiumplaten;
 • Golfplaten.

Deze manier van decoratie werd gedwongen, te wijten aan het gebrek aan licht en mooie materialen met goede thermische en akoestische isolatie, maar nu schaars aluminiumplaat "krijgen" Het was onvergelijkbaar gemakkelijker.

Eerder, voor het afwerken van plafonds op de balkons gebruikt houtEerder, voor het afwerken van plafonds op de balkons gebruikt hout


Na een korte tijd, en verf met een bekleding van aluminium platen, onder invloed van de weersomstandigheden, gleed uit en golfplaten bedekt met donkere bruine roest.

Uitzicht op het balkon deprimerend en bijwerken van buiten durfde niet alle, van de hoogtevrees. Dat hing als structuur in de vorm ontoonbare. Loggia, in tegenstelling tot het balkon, als gevolg van het ontbreken van een open einde kant, ziet er veel voordeliger, zodat ze in het verleden, en is nu makkelijker om af te maken, ook al zijn ze groter in omvang.

Maar die dagen zijn voorbij, de open markt, als materialen voor decoratie te zoeken, kun je alles wat je wilt, voor alle smaken en portemonnees te vinden.

Het plafond van het balkon gemaakt van PVC-panelen

Plastic panelen zijn ontworpen voor plafonds, anders dan de muur. Het plafond is een puur decoratief element, zodat de plafondpanelen zijn dunner en dus gemakkelijker. Plastic panelen zijn verkrijgbaar in 3 basisuitvoeringen, en op welke van deze opties om te stoppen, afhankelijk van de toepassing en persoonlijke voorkeur, maar het is noodzakelijk om rekening te houden met de specifieke kenmerken van elk van deze opties.PVC plafondpanelen voor balkon licht, dun en goedkoop, dus zijn ze nu in de modePVC plafondpanelen voor balkon licht, dun en goedkoop, dus zijn ze nu in de mode

Zo is de plastic panelen:

 1. Matched, simuleren van de latten met de afmetingen 300 x 30 cm, de messing en groefverbinding, bevestiging - bandjes en verstevigingen.
 2. tegel, van hen kan zijn geometrische ontwerpen. Deze panelen worden gelijmd (om Bustilat, vloeibare nagels, enz.), Maar zij volgen de verlichting van het plafond, en vereisen daarom pre-alignment "de onderliggende" oppervlak.
 3. vel, het best geschikt voor de arbeidskosten, zijn ze afhankelijk van de kleur en het type van het voorste oppervlak - reliëf, glanzend, etc.

Verder is het nodig om de verschillen in temperatuur boven 20 ° C, b.v. voorkomen lodge in luchttemperatuur moet niet te laag zijn.

Het plafond van de loggia van panelen van kunststof: voors en tegens

De belangrijkste voordelen van kunststof bekleding plafonds van balkons en loggia's zijn voorzien van een paar feiten.

bij voorbeeld:

 • Wanneer merkbare levensduur (tot tien jaar), het paneeloppervlak glad blijft en het plafond van voldoende zuiverheid te wrijven met een natte spons mop;
 • Esthetische uitstraling en het heeft geen extra nodig beëindigen van de installatie;
 • Bij de montage op het frame met een speling, de klaring van extra belemmering voor geluid en warmte lekken zijn;
 • De vochtbestendigheid van kunststof panelen, waardoor het onmogelijk wordt kromtrekken en de vorming van vlekken en andere gebreken decoratief oppervlak.

Kunststof panelen kijken esthetisch jarenKunststof panelen kijken esthetisch jaren


De nadelen van panelen van kunststof, is het noodzakelijk om het feit dat mensen zijn erg wantrouwend in het bijzonder zorgen maken over hun polymere herkomst, ondanks het feit dat de PVC is volledig veilig op te nemen. Toch moeten we in gedachten houden dat de felgekleurde plastic verliest levendigheid kleur wanneer ze worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Het plafond panelen in de loggia of een balkon met zijn handen

Het plafond panelen in de loggia moet proberen om hun eigen handen te maken. Om dit te doen, moet je voorzichtig zijn metingen te doen aan de eerste schets te maken, waarin het denken uit de nuances van het ontwerp van toekomstige Headliner: zijn gehechtheid aan de bovenste balkon plaat, het traceren van draden verlichting en voorkomt kortsluiting en kozijnbekleding voegen met verticale panelen en andere punten en dan moet je een tekening, waarin de belangrijkste document zal maken.

Deze benadering elimineert de set aan het werk verwarring en tijd en geld besparen.

Voor het einde van het plafond op het balkon van panelen van kunststof, is het noodzakelijk de nodige metingen uit te voerenVoor het einde van het plafond op het balkon van panelen van kunststof, is het noodzakelijk de nodige metingen uit te voeren

Met het oog op het plafond met plastic panelen was van hoge kwaliteit, voor het eerst gemaakt door de uitlijning van het plafond oppervlak huid van de toekomst te knippen. Plastic moet worden gekocht voor ongeveer 10-15% meer, en je kunt de balans op isolatie in rollen, en een betere thermische isolatie paneel; maar dit zal plafond lijstwerk en andere kunststofonderdelen voor de vaststelling en verwerken van panelen en hun verbindingen met elkaar hebben.


Panelen en ondersteunende plastic onderdelen moeten worden gekocht bij een goede producenten, niet betrokken te krijgen, van de denkbeeldige economie, met dubieuze firma's, is het niet zo gedraaid dat binnen een korte tijd, de plastic begon te kraken en brokkelen, dan kan een duizend keer spijt over zijn ongepast zijn "economie".

Als het plastic is strak, zonder luchtbellen, dan moet hij niet doorschemeren.

De tool moet ook serieus worden genomen, moet het absoluut defect.

Deze eis hebben voornamelijk betrekking op elektrisch gereedschap:

 • boren;
 • punchers;
 • schroevendraaiers;
 • Elektroshlifmashinkam etc.

Voor het werken op het balkon met plastic panelen nodig om een ​​instrument voor te bereiden op de bruikbaarheid ervan te controlerenVoor het werken op het balkon met plastic panelen nodig om een ​​instrument voor te bereiden op de bruikbaarheid ervan te controleren

Status ladders moet goed zijn, omdat het werk op het balkon met slechte ladders onaanvaardbaar. Bij een risico van vallen van de ladder, om buiten het balkon buiten, noodzakelijkerwijs de montage band gebruiken en zet carbine althans voor de slagboom gebied.

De volgorde van de plafonds in het balkon met plastic panelen

Wanneer u klaar bent met je nodig hebt om een ​​bepaalde volgorde te volgen.

Een illustratieve opeenvolging van handelingen is:

 1. Voordat u het frame voor de vaststelling van de kunststof panelen aan het plafond te maken, moet je om goed te dekken het plafond primer voor beton, om rafelen te voorkomen.
 2. Volgende vakje aan het plafond van houten balken, vooraf gedefinieerde contour, die Gaugeable alle hoeken en de laagste gekozen, 40-50 mm neerleggen past in het frame ingebouwd lamp. Vanaf dit punt is gemarkeerd met een horizontaal niveau, en langs deze lijn in het profiel gaten voor pluggen, pluggen worden dan ingebracht en gefixeerd stralen rond de lus.
 3. Vislijn van de streng wordt bepaald door de toekomstige positie van het plastic oppervlak van het plafond, en bij het bevestigen van houten balken eronder onderstroom voering verschillende dikte op het oppervlak samenvalt met de string.
 4. Voor een vast frame bevestigd kunststof panelen, de snijgrootte van het plafond, of pre-snijwerk niet van toepassing, pas op zijn plaats te bevestigen en om de balk met schroeven (schroeven).
 5. De plafonds van panelen van kunststof zijn zeer geschikt voor de installatie van ingebouwde verlichting. Na het markeren van de plaats van de lamp stand wordt de opening uitgevoerd volgens de inbouwmaten van de armatuur.
 6. Op de plaats van de plaats van de armatuur voeg twee extra versterkingsbalk.
 7. Elektrisch beschermen gegolfde kunststof behuizing.
 8. Na installatietechnieken voor kunststof plafondpanelen langs de omtrek van het plafond sierlijsten te weten de onvermijdelijke tekortkomingen van het plafond perimeter verbergen.

Afwerking balkon kunststof panelen (video)

Zoals blijkt uit de beschrijving, maken het plafondrand op het balkon is niet zo moeilijk. Maar zelfs als er geen ervaring in dergelijke zaken, het is het proberen waard, omdat de plastic afwerking materialen zijn niet erg duur, en in geval van fouten en mislukkingen kunnen snel en eenvoudig gecorrigeerd worden.

De panelen van het plafond op het balkon (foto)

1 12 5 36 43 19-46 81 111 575original 998dc9