Snel omzetten van de binnenruimte kan door middel van afwerking gipskartonwandenSnel transformeren de binnenruimte kan worden met behulp van wanddecoratie gipsokartonomSteny van gipsplaat voornamelijk gebruikt in de reparatie van appartementen en particuliere woningen met het oog op de muren meer glad, recht en glad te maken. Het is noodzakelijk te wijten aan het feit dat eerder in de met meerdere verdiepingen bouw bouwers letterlijk had geen idee dat zo'n gladde wand. Er zijn verschillende uitlijnopties. Met name door een aantal lagen van gips bakens. Dit is een geweldige manier, maar heel lang, duur en rommelig. Lacing wandplaten GCR - een optimale manier uit de situatie, aangezien het niet nodig is om voor- en nabewerken uit te voeren, omdat alle op droge uitgevoerd.


Rijden gipskartonwanden

Opgemerkt wordt dat de constructie van de wand schakeling gipsplaat standaard wat het ook nodig: versieren, herontwerpen of uitlijning vereist aankoop van tandheugel en geleidingsprofielen, schroeven en platen GCR. Voor transformatie van de kamer te wijten aan de gipsplaten met hun eigen handen, moet niet alleen stap voor stap instructies, maar ook het decor interessante opties om de muur was ongebruikelijk, origineel en stijlvol.

Voordat u begint met de gipsplaten muren te installeren, is het nodig om na te denken op voorhand waar hij deuren en ramen zal worden geplaatstVoordat u begint met de gipsplaten muren te installeren, is het nodig om na te denken op voorhand waar hij deuren en ramen zal worden geplaatst

Bijvoorbeeld, kunt u:

 • Vorm een ​​niche of compartiment onder de verlichting die een 3D-volume te creëren;
 • Maak kunstmatige openingen van ramen, het versieren ze met foto wallpapers, die visueel de ruimte uit te breiden;
 • Maak wandopening met afgeronde;
 • Het reliëf wandbedekking vormen;
 • Afgeronde uiteinden en verwijder de hoeken gipsplaatwanden kerende een halfronde vorm.

Dit alles is mogelijk om het te doen met de hulp van gipsplaten vellen en metalen profielen.


GCR wordt beschouwd als zeer plastic canvas, de juiste aanpak is. Opties voor een muur vorm en configuratie van een onbeperkte hoeveelheid, en de keuze hangt af van de huiseigenaren.

Het verfraaien van de muren met gipsplaten

Eenmaal voorbereid het kader van de gidsen en rack-mount-profielen, kunt u beginnen met de muren van de vellen GCR te ontwerpen.

Om muur sterk en praktische gedraaid, moet worden gekozen hoge kwaliteit vellen van gipsplaatOm muur sterk en praktische gedraaid, moet worden gekozen hoge kwaliteit vellen van gipsplaat

Waar zich specifiek bouw, met name:



 • In het midden van de kamer;
 • Langs de wand;
 • Op de top van de kamer.

Het is noodzakelijk om het materiaal passende etikettering te kiezen. Standaard gipsplaten als gebruikelijk materiaal, bij voorkeur vochtbestendig. Het belangrijkste ding om de eerste web-installatie, omdat het van hem afhangt alle soorten van de bouw. Het moet in de vast aan de zijkant van de kamer worden geplaatst. Cutting mes kan worden gebruikt gebouw mes.

Bereiding van platen wordt uitgevoerd in overeenstemming met de afmeting van de kamer en het openen elementen uitgevoerd. Waarbij de voegen tussen de banen, de conische afschuining, welke hoek niet meer dan 20 graden te doen.

De platen kunnen op zelftappende schroeven size 3,5-35 mm worden gemonteerd. Eerst bevestigd GCR hoek en rand, dan is het midden van de baan. Deze technologie stelt u in staat om een ​​blad zo nauwkeurig en soepel te zetten.

Waar de muren van gipsplaat zetten

Er is niet de correcte mening dat de muren van gipsplaat alleen kan worden geïnstalleerd in gebouwen van één verdieping.

Gipsplaten muur kan stijlvol en mooi aanvullen vrijwel elk interieurGipsplaten muur kan stijlvol en mooi aanvullen vrijwel elk interieur

Maar in feite, met de hulp van deze structuren wordt uitgevoerd afwerking:

 • Winkelruimte in de hutten op elke verdieping;
 • Appartementen in appartement panel huizen;
 • Office kamers;
 • Winkelcentra en soortgelijke gebouwen.

Het was met de lakens GCR kan mooie en originele interieurs en de herontwikkeling van gebieden te creëren. Wat belangrijk is, is dat de plaats of aan de wanden van gips slopen kan worden zonder de toestemming van BTI, want ze zijn niet structureel en kan geen invloed op de integriteit van het plafond of de vernietiging ervan. Met andere woorden - het proces niet kan worden hoofdstad herontwikkeling genoemd.

Het verfraaien van de muren van gipsplaat met hun handen

Putting gipsplaat op de structuur op verschillende manieren.


Als finishing gipskartonplaten kunnen worden gebruikt mooi behang of sierpleisterAls finishing gipskartonplaten kunnen worden gebruikt mooi behang of sierpleister

In het bijzonder:

 • Aan één zijde van het chassis;
 • Aan beide zijden van het karkas;
 • De twee lagen op elke zijde.

Om te zorgen dat de wand van de gipsplaten moet niet alleen de installatie uit te voeren, maar ook uit te voeren afwerking. Het is de ultieme, of met andere woorden afwerking kunt u een compleet overzicht van de samenstelling te creëren. Namelijk plaatsen waar de afschuining gevulde versterkende band bekleed met kleefstof en liet men drogen.

Opgemerkt wordt dat de aldus afgestemd naden GCR oppervlak en wordt een beklede zonder gebreken. Zodra de gewrichten uitdrogen moet worden gerouteerd plamuur, die uiteindelijk verzacht de naden, evenals de locatie van bouten of schroeven.

Overschilderen lagen - is de mogelijkheid om een ​​dun laagje vervolgens werken zoals bereid:


 • behangen;
 • Toepassing door artistieke inrichting gips;
 • Het uitvoeren van wandbekleding met behulp van kunstmatige of natuursteen.

Het ontwerp van de wanden van gipsplaat

Het ontwerp van de gipsplaten, ongeacht waar in de kamer of slaapkamer kan ofwel een origineel of standaard. gipskartonplaten kan een grote verscheidenheid hebben, waaronder gebogen vormen. Hiertoe voeren hun bevochtiging in water en vochtige totdat ze de structuur in de gewenste vorm gefixeerd. Voor het vouwen van doeken speciale gebogen verscheidenheid aan schilderijen, die veel dunner zijn dan normaal zou moeten verwerven.

Selecteer gipsplaten muur ontwerp moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de kamerSelecteer gipsplaten muur ontwerp moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de kamer

Het ontwerp van de muren in de kamer kan een:

 • boog;
 • niche;
 • plat;
 • Stoeprand.

Het idee om direct te creëren in de gipsplaten bovenkasten - het is een van de meest creatieve ontwerp-opties van de kamer. Vooral als de muur is pastel gekleurd, iets donkerder kabinet voor twee tot drie kleuren, ingericht en een LED, niet helder en, bijvoorbeeld, neon, groen of roze at all. Aanvullende elementen in de muur te maken moet in de ontwerpfase aandacht te besteden aan de creatie van de tekening, en de berekening van het aantal profielen.

Als de partitie strak ontworpen langs een muur, dan moet je in slechts leggen elektrische draden en uitgangen, schakelaars en kabels.

Noodzakelijkerwijs op de muur armaturen wanden inbouwspot. Dat is wat een fantastische, vriendelijke sfeer, die verblijven in de kamer met het comfort en gezelligheid te creëren.

Gipsplaten muren: voors en tegens

Zoals bij elk materiaal gipskartonplaten hebben voor- en nadelen. In eerste instantie zou beslissen dat deze gipsplaat. Sommige meesters noemen het een sandwich-constructie, omdat het bestaat uit meerdere lagen van verschillende bladen. Vulling is gips, en de shell - het is duurzaam karton. Werkzaamheden in gipskartonplaat is vandaag een van de meest populaire, omdat het materiaal is niet grillig, niet kieskeurig en heeft geen speciale opleiding voor professionele installatie.

De voordelen van gipsplaat muren in het feit dat het is milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheidDe voordelen van gipsplaat muren in het feit dat het is milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid

Voordelen direct GCR bestaan ​​uit:

 • Ecologie, en dus bescherming van de gezondheid;
 • Kansen voor de minimale hoeveelheid tijd om een ​​verandering van de ruimte te maken;
 • Sterkte en duurzaamheid;
 • Gemak van montage op metalen frames;
 • De mogelijkheid om de installatie uit te voeren zonder het frame;
 • Dat hij gewoon knippen;
 • Dat de web vele vormen kan aannemen;
 • Optimale en een betaalbare prijs;
 • Snelle installatie doeleinden.

Helaas kan het niet worden uitgesloten en negatieve eigenschappen, maar op de achtergrond van de vele voordelen, de meeste ambachtslieden gewoon zijn ogen gesloten voor hen.

Ze zijn:

 1. Kwetsbaarheid. Bij transport banen moeten zo voorzichtig zijn, omdat men geringste beweging vervorming van het vel kan veroorzaken. In principe gebroken randen en hoeken afbrokkelen. Indien na montage van de wand is gepland rekken of bloempotten monteren op de basis van de wand moet stevig metalen frame is.
 2. Het materiaal kan praktisch niet tolereren een lage temperatuur, en als de kamer Co minder dan 10, is de montage operatie verboden gedrag.
 3. Op opstelling van de wanden van de FCL, ruimte tenminste de ruimte wordt verlaagd met 5 cm.

Ideeën van gipsplaat muren in het appartement

Zoals eerder vermeld, kunnen gipsplaat constructie verschillende vormen aannemen.

Gipsplaten is voldoende elastisch materiaal, zodat het u toestaat om een ​​muur of boog van alle soorten en maten te makenGipsplaten is voldoende elastisch materiaal, zodat het u toestaat om een ​​muur of boog van alle soorten en maten te maken

Meestal van hen om een ​​volledige of gedeeltelijke muur, bijvoorbeeld te maken:

 • Niche onder de TV;
 • Niche onder het gordijn;
 • Niche voor geheime verlichting;
 • Niche in plaats van bolders in de buurt van het bed.

Het ziet er zeer stijlvolle kamer, waarin de multi-brand plafond soepel in de lambrisering. Deze decoratie kunt u de ruimte visueel uit te breiden en maken de ruimte meer aantrekkelijk uiterlijk.

Het gipsplaten is het ideale materiaal om veranderingen en de afwerking van de ruimte uit te voeren. Populariteit groeit met elke dag die voorbijgaat, zijn er nieuwe ideeën, ontwerpen en zelfs montagemogelijkheden.

Doe jezelf: gipskartonplaten (video)

Met een dergelijk materiaal kan worden uitgevoerd meest gekoesterde droom om een ​​unieke en creatieve interieur te creëren. Feature schilderijen is dat ze kunnen worden toegepast in de meest uiteenlopende decor, hoewel behangen of zelfs zware vloeistof wallpaper. Afhankelijk van de gekozen wijze van afwerking behoeft alleen goed het oppervlak voor te bereiden, bijvoorbeeld, gebruik vaste kleefstofsamenstelling of gemalen om de sterkte te verhogen. Leren werken met een dergelijk materiaal zal in staat zijn om een ​​persoon die eerder geen idee van een dergelijke afwerking en herontwikkeling lokalen had zelfs.

Voorbeelden van het ontwerp van de muren met gipsplaten (interieur foto's)

2-rovnie-steny-iz-gipsokartona 1-49 3min19 5min16 5d7c660070c0a8ce61d218b0f5e2d8d8 6min11 16min44 3124 1390481942b2accfb9cba4 dizajn-polok-iz-gipsokartona-17