Versier de muren in de hal kan een manier dat het erg origineel eruit zal zien zijnVersier de muren in de hal kan een manier dat het zeer zal kijken originalnoTehnik hoe de muren van de gang te versieren, tot op heden, is er heel veel zijn. Om het gewenste resultaat een kind en een volwassene, ongeacht de mate van zijn podkovannosti in deze kwestie te bereiken en kunnen. Het belangrijkste om te beseffen dat je wilt zien in het einde. Kies dan voor een optimale variant van de registratie zal niet moeilijk zijn.


Hoe de muren van de gang te versieren

Het gebeurt vaak dat de huidige situatie begint te wegen, zo wil het een beetje te veranderen. Natuurlijk, de beste manier - om de nieuwe renovatie te maken, maar deze procedure is te kostbaar. Ja, en smaken veranderen bijna elk jaar. Niet venturing dezelfde reparaties elke 365 dagen! In dit geval zou de enige oplossing te verfraaien van hun favoriete elementen van het interieur, gebruik maken van een verscheidenheid aan technieken, die de ziel van geschoolde werknemers in het huis wonen.

Dit kan worden bereikt door de volgende manieren:

 • Foto-design;
 • Met een decoratief paneel;
 • Door ikebanas;
 • De werkwijze voor het mengen van verschillende soorten materialen, structuren, etc.

Garnituur gangwanden kan bijvoorbeeld met behulp van een panelGarnituur gangwanden kan bijvoorbeeld met behulp van een panel

Elke manier om te versieren uw huis is goed op zijn eigen manier, dus kies degene die moet degene die om een ​​bepaalde persoon meer aanvaardbaar zijn. Het is belangrijk om niet alleen gericht zijn op smaak voorkeuren, maar ook op de mogelijkheden, evenals het totale concept van het huis, de stilistische beslissing. De mooiste, echter, komt niet overeen met het ding gewoon verdwalen in de corridor zal worden dikker en nogal af te weren dan om vreugde te brengen.


Om te beginnen, moet u een sketch waarin alle details duidelijk worden omschreven creëren. Scheme nodig hebt om een ​​paar dagen te genieten en als alles blijft houden, kunt u veilig de slag om zaken.

De eenvoudigste ontwerp van de muren in de gang

De eenvoudigste uitvoering van de gang - een selectie van decoratieve prints of foto - toepassingen die gewoon aan het oppervlak. Opmerkelijk ze niet per se te voeren op hun eigen. Het volstaat om een ​​favoriet optie te kopen.

De meest succesvolle zijn:

 • Abstracte beelden;
 • Zwart-wit samenstelling;
 • Neutraal werken perfect met een licht interieur.

Het voordeel van deze variant van de inrichting is het feit dat de status quo kan op elk ogenblik. Vervang gewoon het al saai ontwerp.Hal in zwart-wit stijl - een van de gemakkelijkste opties voor corridor ontwerpHal in zwart-wit stijl - een van de gemakkelijkste opties voor corridor ontwerp

Bestellen artistieke compositie, moet duidelijk worden aangegeven met de master alle nuances, die vervolgens een soort hoeksteen kan worden besproken. Het zou beter zijn dat hij onmiddellijk toonde zijn visie op het project aan de klant, en later, na de goedkeuring van alle details, het aanbreken van.

Deze vraag is categorisch onaanvaardbaar besparingen! Master moet volledig bevoegd zijn op hun vakgebied, wat zeker bewijs van zijn werk. Als er iets is verwarrend, is het raadzaam om niet te werken! Het is beter om die hier komen verdriet dan perezakazyvat al klaar werk, breng de extra menskracht en middelen.

Ideeën over hoe de oude hal te werken op hun eigen

Repair - het proces duur, dus laat het alleen kan niet iedere eigenaar van de vierkante meter. Het gebeurt vaak dat de muren in de gang begroet meerdere generaties in hetzelfde frame. En het gewoon niet kan wegen.

Echter zwak om een ​​onvergeeflijke fout zijn! Het is beter om na te denken over hoe de huidige situatie te veranderen.

Als geen van de huishoudens heeft geen artistieke vaardigheden, en neem de hulp van professionals niet mogelijk is, kunt u een radicaal nieuwe manier van decoreren te gebruiken - door decoratieve planken gemaakt met hun eigen handen.

De oude hal, kunt u het huis te werken, belangrijker nog, de vrije loop aan de verbeeldingDe oude hal, kunt u het huis te werken, belangrijker nog, de vrije loop aan de verbeelding

Om het project te realiseren zijn ideaal:

 • plastic;
 • hout;
 • Gewone karton.

Vooraf gekozen materiaal (naar eigen goeddunken) kunnen worden gemaakt doosjes zonder bodem, die zullen worden bevestigd aan de muur. Ze kunnen worden ontworpen in heldere kleuren, versieren elke decoratieve elementen. De enige voorwaarde - de samenstelling moet een harmonieuze en esthetische krijgen. Later deze planken kunt u decoratieve objecten, nuttig kleinigheden te plaatsen en het is noodzakelijke dingen.


Zo is het huis zal niet alleen nieuwe functies, maar ook een andere sfeer. De toon is gezet, zelfs het kleinste detail!

Of tekeningen zijn toegestaan ​​op de muur in de gang

Natuurlijk, dit gaat niet over dat patroon op het oppervlak zullen kinderen of mensen die ver van de kunst-industrie te verlaten. Om deel te nemen in een dergelijke complexe kwestie moet noodzakelijkerwijs professionals! Dan krijgen de meest harmonieuze beeld.

Als u niet wilt dat te experimenteren, kunt u een klein schilderij of onderwerp, waarvan de betekenis wordt begrepen door alle leden van het huishouden te bestellen.

Werk de oude hal is heel goed mogelijk zonder noemenswaardige financiële kosten. Het belangrijkste is - niet spontane beslissingen te nemen en zorgvuldig af te wegen al uw wensen. Uiteraard zijn alle opgelapt worden. Maar waarom?

Tekeningen op de muur in de gang - mooie moderne technieken in het ontwerp van de halTekeningen op de muur in de gang - mooie moderne technieken in het ontwerp van de hal


Het is beter om in eerste instantie alles perfect te maken:

 • oorspronkelijk;
 • stijlvolle;
 • Modern.

Opties: hoe de muren van de gang te versieren (video)

Om niet te misrekenen, is het beter om het advies van professionals gebruiken. Als er geen mogelijkheid om te overleggen met hen, kunt u het ontwerp van hun eigen te veranderen. Het belangrijkste is om alles zorgvuldig en verantwoord te doen.

Details: hoe een muur te versieren in de hal (foto voorbeelden)

6 12 17-prih1-800x600 58-13 98a91ac39387e9e12cd380c9eb7e953c 976f9a0098cecda5e0e25aa82eb697d9 arch-buro-com-design-Holl-koridor-classica-12 chemotdelatstenyvkoridore21 decoreren-narrow-ha-2 dekorPRIHOG007