Hall - detta är en av de viktigaste rummen, så dess utformning bör behandlas ordentligtHall - detta är en av de viktigaste rummen, så dess utformning bör behandlas osnovatelnoKogda reparation av bostäder i första hand är hallen. Hall - en mångsidig rum som innebär ta emot gäster, släktträffar, genomför kväll för en trevlig upplevelse. vardagsrum design ska vara mysigt, bekväma och varm. Mycket ofta i vardagsrum kombinerat med matplats och kök. I vardagsrummet kan delas upp i flera zoner. Att ta emot gäster är mycket viktigt att skapa rätt atmosfär. Detta bidrar till att avsluta väggar, bekväma möbler, ljus och rymd.


Utformningen av hallen i lägenheten: interior zest

Det finns färdiga utformningen av lägenheten, men det betyder inte att du inte kan ansluta fantasi och kombinera flera idéer tillsammans. Med hjälp av färglösningar väggar och tak, kan du utöka utrymmet avsevärt. Tack vare den korrekt valda dekoration, rummen är ljusa och rymliga.

I de flesta fall har lägenheter rummet ett litet område, så designers använda flera tekniker för att öka utrymmet.

Hur öka utrymmet

  • För expansion, kan du göra ett mörkt tak och ljusa väggar;
  • Även lämpligt alternativ med ljusa väggar och mörkt golv;
  • Stäng rummet gör en jämn fördelning av ljusa färger över hela området;
  • Öka djupet i rummet är möjligt, om en vägg gör det mycket mörkare än de andra tre.

Öka rum utrymme kan använda färgkombinationÖka rum utrymme kan använda färgkombination

Mycket ofta ljusa väggar plocka upp möbler mer mättade färger, vilket gör interiören mer levande och uttrycksfulla. Med hjälp av multi-level tak trim kan göra plats högre, en sådan siffra visuellt utöka utrymmet. Till exempel är taket görs i en ovanlig geometrisk form med en vacker ljuskrona i mitten av rummet kommer att ge ett ansikte och förfining. Också öka höjden på rummet hjälp dolda takfot och ljusa gardiner. Om vardagsrummet är tillräckligt stor, kan rummet delas in i vissa zoner. Zonindelning kan göras med hjälp av stoppade möbler, hyllor, detta rack.

Välj en viss stil, kan du använda nya datorprogram som gör att du kan se 3D-bilden av den framtida rummet.

Den unika designen av rummet i huset

Att bo i ett privat hem är alltid ganska rymlig och ger många möjligheter för flygningen av fantasi när styling rum. Innan utforma vardagsrummet design, måste du bestämma på vilken typ av prestanda. Designern är alltid att utveckla idéer föredrar att hålla någon en viss stil.


Idag finns det några populära stilar för inre rum.

klassisk stil

Inneboende i naturmaterial som ädelträ, sten, läder, ek golv och tunga draperier. Väggarna i denna stil, dekorerad med lister, dörröppningar i form av valv. Också närvarande i utformningen av kolumner, som kommer att se lämpliga familjefoton.

Den klassiska stilen präglas av naturmaterial, sten och raffinerad dekorationDen klassiska stilen präglas av naturmaterial, sten och raffinerad dekoration

orientalisk stil

Full av ljusa färger, ovanliga smycken och skickligt utförda mosaiker. Möbler i denna stil är låg och har en rundad form. Golven är alltid täckt med mattor eller mattor. För att avsluta med hjälp av keramiska skivor av trä med intrikata sniderier, målat glas.Hi-Tech

Modern stil, som är full av räta vinklar och linjer. Det kombinerar återhållsamhet av färg och praktiska möbler. Även användningen av denna stil innebär användning av högteknologiska material.

Något gemensamt mellan klassikerna och gamla

Utformningen av rummet är alltid en vacker öppen spis, alla dekoration full av elegans och lyx. Använd ljusa färger.

Hur man väljer utformningen av hallen: viktiga punkter

Först av allt, är utformningen av rummet eller något annat rum som valts av preferens ägare. Med hänsyn till deras smak, det huvudsakliga syftet med rummet, parametrar området storlek. Även för utformningen uppmärksammar läget och storleken på fönstren och takhöjden. Hitta rätt design, kan du använda färdiga interiörer kataloger.

Se verkliga bilder av färdiga interiörer kan vara direkt från designern eller Internet.

Du kan se designalternativ leva på Internet, i särskilda kataloger eller av en professionell designerDu kan se designalternativ leva på Internet, i särskilda kataloger eller av en professionell designer

Även många välkända företag för produktion av material för efterbehandling skapar mässhallarna. Deras idéer kan användas som en visuell hjälp för utformningen av levande självständigt. Vid valet av vardagsrummet stil är viktigt att komma ihåg att alla artiklar måste komplettera varandra, vilket skapar en helhets vacker bild. Det är också värt att tänka noga placerade möbler och dess praktiska användning. Det kommer inte vara överflödigt att tänka ut sätt att fylla skåp och hyllor. Också mycket viktigt är ljuset i rummet. Belysning bör tänka igenom i minsta detalj. När du väljer en stil är viktigt att komma ihåg att allt ska vara med måtta. Alltför många saker kan skapa en känsla av röran i rummet.

Vacker design: ingång konstruktion

Ingången till hallen är också en del av det inre av rummet, av denna anledning, bör valet av designen beakta det. Det kan vara i form av en båge eller dörr med vackra.

Dörrarna finns i flera former:


  • glidande;
  • dubbel;
  • Single.

När du väljer en dörr, bör du överväga kvaliteten på materialet, praktiska, ljudisolering, hög kvalitet beslag. Det är viktigt att dörrarna inte vikta inslag i det inre, och är ett komplement till helheten. När du väljer en dörr design, är det viktigt att ta hänsyn till storleken på dörren och bekvämlighet i bruk.

Ingången in i rummet kan göras i form av en båge eller ställa en vacker skjutdörrarIngången in i rummet kan göras i form av en båge eller ställa en vacker skjutdörrar

Oftast valt en klassisk innerdörrar av trä med varma toner.

Metalliska eller mörka färger kommer att se bra ut i en modern stil och high-tech. Främst i innerdörr glaset sätts in, vilket är en viktig del av designmodellen. Om du lägger backspeglarna kan visuellt utöka utrymmet i rummet. Dörrarna till hallen ska se inte bara vacker, men också för att ingjuta en känsla av trygghet. Modern teknik erbjuda konsumenterna nya modeller av skjutdörrar. Deras stora fördel är de betydande besparingar utrymme. Mångfalden av dörrmodeller gör det möjligt att skapa en perfekt stil favorit rum.

hörnrum: inredning

Om rummet är utformad så att ett hörn tilldelas, bör det vara bra att tänka på hur man kan slå honom positivt. Oftast i hörnet, bredvid där det finns fönster, sätta soffor, som utformats speciellt för sådana ändamål. Fönstren är dekorerade med flera lager gardiner. Om fönstren i närheten där, i hörnet av en vägg-slide, gjorde en vinkel. Det kommer också att se bra bokhyllor, hyllor med souvenirer. Många älskare av färska blommor arrangerade i hörnet av en blomma vinterträdgård, vilket ger rummet en speciell atmosfär. Även i hörnet kan placeras hi-fi eller hemmabiosystem. För att isolera en viss vinkel med färg yta på väggarna.


Fördelaktigt att slå vardagsrum hörnsoffa kan och andra föremål av dekorationFördelaktigt att slå vardagsrum hörnsoffa kan och andra föremål av dekoration

Vad och hur man sätter i ett hörn av rummet beror på den totala ytan och personliga preferenser.

Vardagsrum - en plats där atmosfären av kultur, ny teknik, och favorit saker. Att skapa en bild av ett hörn vardagsrum, korrekt bör ordna möbler och installera ljuset. Det rekommenderas att fördela ljus i hela området av rummet med ytterligare backlights, utan direkt i vinkel kan placeras utomhus lampa eller lampa ursprungliga form. I hörnet kan du skapa en lekplats. Genom att ansluta en lite fantasi kan förvandla en vardagsrummet till en favoritplats där man kan fly från jäkt vardagar.

Hur du ordnar vardagsrummet (video)

Repair - Det är alltid svårt och besvärligt, men när den behöriga organisationen av krafter och medel för denna verksamhet blir kul. Vrida vardagsrummet i ett litet hörn där du kan koppla av i total komfort, bör ta hänsyn till alla detaljer och nyanser. Skapa en unik bild med gobelänger och andra dekorativa material för att hjälpa erfarna konstruktörer eller exempel på färdiga design. Detaljer Lär dig mer om att skapa interiören, kan du vända vardagsrummet till ett mästerverk av konst. Med rätt design tekniker, kommer det att vara möjligt att visuellt förstora utrymmet.

Intressanta idéer för att dekorera hallen (foto)

15-1024x682 23 43 974 202 1437 1952 2224 2772-15 2944-1