Dekorativa gips i korridoren ser mycket raffinerad och lyxigDekorativa gips i korridoren ser mycket raffinerad och roskoshnoPrihozhaya - är "ansikte" i huset. Att hall människor döma huset i första hand. Ugly korridor byte intryck om hela huset, och en raffinerad och snyggt, tvärtom, frågar den rätta stämningen och tillhandahålla bostäder som rum klar med smak och känsla för varje detalj. Dekorativa gips är ett utmärkt material för hallen, som det ser ut dyra, blygsam och bekväma. Vad du behöver se perfekt hall.


Dekorativa gips i korridoren: proffsen gips beläggning

Det finns många sätt att dekorera väggar och tak i korridoren. Särskild frekvensen av olika tapeter, färg och gips. Dekorativa gips är en modifiering av den senare metoden, så den kombinerar fördelarna med gips efterbehandling metod, samt skönhet.

Vilka är fördelarna med gips:

 • Låg kostnad. Jämfört med den effekt som producerar dekorativa gips, är dess värde försumbar.
 • Gips används för efterbehandling, så det har en kvalitet som styrka. Därför mekaniska effekter som är möjliga i korridoren, inte skada gips.
 • Gips är inte rädd för extrema fukt- och temperatur. Det är också viktigt för att täcka väggarna i korridoren.
 • Färgpigmentet gips är helt resistenta. Han kommer inte att uppdatera reparation under många år.
 • Beauty täckning uppnås genom färg och konsistens av spelet kan inte jämföras med de flesta av de alternativ som vanligtvis erbjuds till ett liknande pris.

Dekorativa gips i korridoren har ett antal fördelar, inklusive låg kostnad och beläggning skönhetDekorativa gips i korridoren har ett antal fördelar, inklusive låg kostnad och beläggning skönhet

Många kvalitetsmålet gips tvingas att överväga det en av de bästa omslag för korridoren.

Dekorativa gips på väggarna i lägenheten korridoren: 3 typer av gips

Tack vare den annorlunda typen av gips kompositionen kan variera beroende på typ. Olika typer av gips har varierande grad av kornighet, och därför är deras struktur kommer att vara annorlunda.


Traditionellt skiljer 3 typer av gips:

 1. Venedig. Denna typ av plåster användas inte bara för korridoren, men också för något annat utrymme, eftersom den inte har någon uppenbar livlighet, och en dekorativ effekt uppnås endast genom det faktum att pigmentet fördelas likformigt och bildar en raffinerad mönster.
 2. Struktur. Den strukturella sammansättningen av gips föreliggande fläckar av olika fasta material. Struktur gips skiljer sig storleken på dessa partiklar. Om lättnad strukturella gips är inte särskilt stor, i korridoren, hon skulle se ut som en vinnare och original.
 3. texturerad gips perfekt för kreativa människor, som är förtjust i ovanliga enkla uppgifter. Med strukturerad gips och skrot, kan du skapa en unik design. Strukturerad gips under en lång tid efter det att ansökan är en plast som tillåter dig att göra med det vilken ordning fantasin.

Det finns tre typer av dekorativa gips: texturerat, strukturella och VenetianDet finns tre typer av dekorativa gips: texturerat, strukturella och Venetian

Välj den typ av gips, som är lämplig för din smak och det inre av hemmet.

Dekorativa gips i det inre av salen: korrigering av utseendet på väggarna

Den ryska lägenheter problemet är inte löst en liten korridor som har pågått under många decennier. Därför finns en mängd olika designmetoder för visuell korrigering av korridorerna mycket relevant.Hur man gör det inre av korridoren är mer logiskt och vacker med dekorativa gips:

 • Om det i en liten hall finns en känsla av "hängande" av taket, sedan tillämpa en dekorativ gips band med en vertikal orientering. Välj ljusa färger eller lutning, blekna upp.
 • Horisontellt mönster kommer inte att öka höjden på väggarna, men visuellt utöka korridoren. Lugna ljusa färger eller en kombination av två nära varandra belägna toner förstärka effekten av horisontella streck gips.
 • Stor bild kommer att fokusera på väggarna som ger volym av hallen med gott om utrymme.
 • För en liten korridor bör väljas i enlighet med små mönster.

Om du är i en invändig korridoren dekoriruete väggen gips, tänk på att för en liten korridor är bättre att välja små mönster, och ett stort rum - storOm du är i en invändig korridoren dekoriruete väggen gips, tänk på att för en liten korridor är bättre att välja små mönster, och ett stort rum - stor

Med dekorativa stuck kan du ändra inredningen korridoren.

Behöver jag en venetiansk gips hall: elegans och förfining

Om du älskar klassisk stil, måste varje rum i ditt hem överensstämmer med principerna i klassisk stil, åtminstone delvis. Venetianska gips som något annat än betona jämnhet av väggarna och förfinad smak av husägaren.

Hemligheten med venetianska gips är i skikt, som appliceras på materialet på väggen. Olika skikt av olika reflektera ljus, vilket skapar spelet och invecklade mönster.

Ingång med venetianska gips ser mycket elegant och stilfullIngång med venetianska gips ser mycket elegant och stilfull

Hur ansöker Venetianska gips:

 1. Det viktigaste steget i tillämpningen venetianska gips är en utjämning bottenvägg. Förvänta dig inte att det dekorativa lagret will hide brister väggar. Däremot kommer den venetianska bara understryka de brister, för att därigenom förstöra utseendet på hela väggen och det inre av rummet.
 2. Oavsiktliga tjocka streck gäller det första lagret. Det appliceras på primer för bättre vidhäftning. Ge den 1: a lagret av 6-8 timmar för att torka.
 3. Det andra skiktet anbringas med mindre rörelser, och de första slagen utjämning plåster.
 4. Efter torkning av det andra skiktet ytan slipas med sandpapper för att bli av särskilt framstående bitar av gips.
 5. När ytan kommer att verka klar applicera vaxet.

Textured gips i det inre: ingång med specialeffekter

Dekorativa gips har visat sin förmåga att simulera naturliga texturer, väljer strukturerad gips! Designers har utvecklat många metoder med vilka det är enkelt att skapa en vacker textur.

Vad texturer används oftast för korridoren:


 • våt silke;
 • woodworm;
 • sammet;
 • skalor;
 • lamm;
 • sten;
 • tegel;
 • småsten;
 • antika trä;
 • abstraktion;
 • andra.

Strukturerad gips hall - det är en möjlighet att skapa ett mästerverk med sina egna händerStrukturerad gips hall - det är en möjlighet att skapa ett mästerverk med sina egna händer

Med strukturerad gips inte kommer att bli svårt för dig att komma upp med sin egen struktur.

Hur är målet dekorativa gips hallen med händerna

Dekorativa gips - det är material som är enkelt, bekvämt och trevligt att arbeta med. Därför är det ofta människor utföra reparationer till dekorativa gips med händerna utan hjälp av proffs.

Dekorera hall med dekorativa gips kan göras med sina egna händer, eftersom det är ganska intressant och underhållande process som inte kräver specialkunskaperDekorera hall med dekorativa gips kan göras med sina egna händer, eftersom det är ganska intressant och underhållande process som inte kräver specialkunskaper

Hur målet korridoren av en dekorativ gips med händerna:


 1. Det första som kommer att behöva ta hand - är att förbereda väggarna. Helt i linje primade väggarna - det är det enda alternativet för tillämpningen av dekorativa gips. Annars går hela trim ner i avloppet.
 2. Sprid plåstret enligt anvisningarna och börja arbeta. Med ett stort spatel, applicera breda penseldrag.
 3. Ge mönster gips deras önskat sätt. Vissa tillbringar vägg torra kvistar, som lämnar en vacker textur band, medan andra använder särskilda stämplar och rullar. I en nypa, kan du bara lämna väggen torka, eftersom det är i alla fall kommer att bli en intressant struktur på bekostnad av pellets i dess sammansättning.
 4. Efter fullständig torkning av plåstret det måla. Du kan göra 2 typer av intensitet till bakgrundsdelen och en relief av gips.
 5. Wax väggen för att se felfri beläggning.

Oavsett vilken figur du kan spela med händerna, med hjälp av en dekorativ gips.

Efterbehandling dekorativa gips i korridoren (video)

Det är trevligt att notera att recensioner av dekorativa plåster är alltid positivt: det är bekvämt att använda, är det lämpligt att tillämpa, bekväm att leva med det! Det återstår bara att tänka på vad plåstret bör väljas. Lyckligtvis alla de tillgängliga alternativen och redo att användas på din korridor.

Exempel av gips i hallen (foto inre)

5 01 5-3a 23 220c4-dekorativnaya-shtukaturka-derufa 58-6 3056-1 74331 245784800x53616 1458713371915381850