Vacker garderob i vardagsrummet - det är inte bara snygg inredning, men också förmågan att dölja en hel del saker från nyfikna ögonVacker garderob i vardagsrummet - det är inte bara snygg inredning, men också förmågan att dölja en hel del saker från nyfikna glazMnogie började folk att installera skåpet i vardagsrummet, för utan det, bara inte kan göra. Alternativ för vad man ska köpa konstruktion eller suspenderade modul myriad, men att köpa dem nödvändigt, från rummets storlek, rum dekoration och inredningsstil.


Vardagsrum med garderob

Garderob i det inre av vardagsrummet är som ett kylskåp för köket, är det ytterst nödvändigt.

Interiören i rummen passar perfekt garderob vinkelformInteriören i rummen passar perfekt garderob vinkelform

Att det hjälper till att:

 • Dölja saker från nyfikna ögon;
 • Lägg de objekt som bör vara till hands;
 • Organisera zonindelning av rummet utrymme.

Om rummets storlek tillåter, är det möjligt att använda en mängd olika konstruktionslösningar. Till exempel, för att välja olika nyanser av möbler, glans eller matt beläggning, såväl som höljen arter. I synnerhet: en kombinerad garderob elementet och allt för rätter, original, till ordning, kropp och chassi, garderober och konventionella modeller.


Väggskåp för vardagsrummet

Väggskåp kan du spara utrymme design när den är som bäst.

de är:

 • Tar inte upp för mycket utrymme;
 • Kompakt storlek;
 • Rymlig inuti.

Fördelen med skåpet att det inte tar mycket plats i rummetFördelen med skåpet att det inte tar mycket plats i rummetPå grund av det faktum att de levande, tenderar att vara mer än 18 m2 i storlek, arrangera dem så att det finns gott om utrymme och vid samma skåp vid olika små saker och ting är inte så enkelt. Det bästa alternativet för ett litet vardagsrum - en vägg för skåp.

Det bör noteras att de är mycket rymliga och viktigast av allt, om du köper vita skåp eller så att de är spegelframifrån, kan de visuellt utöka utrymmet i rummet.

Fördelen med ledade konstruktionen är mycket stor, eftersom de inte upptar en enda kvadratcentimeter på golvet, liksom dekorera väggarna i utmärkt och harmonisk komposition som behövs i varje hem.

Modulskåp för vardagrum

För att skapa en inredningsarkitekt själv utan styrelsen, kan du välja modulära skåp för vardagsrummet.

Sådan möbeldesign perfekt:

 • Passar i alla rum;
 • Bidra till att upprätthålla sin rätta form;
 • Det kommer att kombineras med någon typ av rum.

Varje människa vet att det lever är kännetecknande för alla hem. Det beror på att det ska vara så bekvämt, attraktivt utseende och väl underhållna. Vacker modell av modulära skåp - det är ett utmärkt alternativ arrangemang av ett litet vardagsrum.

Sådana interiör:

 • elegant;
 • Säljs som klar och under ordning;
 • Den kan öppnas och stängas.

För att leva små designers uppmanas att välja en modulär möbler somFör att leva små designers uppmanas att välja en modulär möbler som


Valet beror helt på ägarna av huset, men i allmänhet är det modulerna i grunden föredrar, eftersom de inte kräver montering kan typer av objekt vara annorlunda. Till exempel skåp, hyllor, bokhyllor och skåp och liknande. Modulerna skiljer sig från konventionella skåp brist på strukturell integritet, men eftersom tiden typ av headset kan uppgraderas beroende på dina önskemål. Det är möjligt att köpa ytterligare objekt och fixa gamla.

Vid arrangemang av rummet är det värt att komma ihåg att det ska vara stora och behöver inte belamra det med onödig inredning.

Dagens tillverkare erbjuder ett brett utbud av modulära möbler, men i allmänhet inte från den naturliga array, t ex bok eller wenge och MDF paneler, eftersom de är prisvärda, intressant att titta på och lätt i vikt. Dessutom kan de vara belagda med olika fotoutskrifter mönster. Således är det möjligt att omvandla ett rum och ändra stilen på rummet.

Moderna möbler modulär typ - det är ett konstverk, som kan sättas in mycket olika sekvenser beroende på vad du föredrar. Glöm inte att varje modul är funktionell, ergonomisk och hållbar. den senaste tekniken och bara hög kvalitet beslag används för tillverkning.

Tips! Det är nödvändigt att välja sådana idéer lever arrangemang som kommer att passa alla hushåll, och det är inte nödvändigt att uppehålla sig vid standardversionen av rektangulära former. För närvarande, låt valet av inslag av olika geometriska och icke-standardkonfigurationer, vilket gör att inredningen kommer att bli ännu mer unik.

Utformningen av skåp i vardagsrummet: foton

Vad bör garderoben i vardagsrummet? Radie eller rak? Klänning eller som ett skyltfönster? Smal eller bred? Lågt eller högt?


Plocka upp garderoben för vardagsrummet i första hand bör vara uppmärksamma på ljusa nyanser av möblerPlocka upp garderoben för vardagsrummet i första hand bör vara uppmärksamma på ljusa nyanser av möbler

Massan av alternativ, men en hel del uppmärksamhet bör ägnas inte bara formen eller strukturen av rymd, utan även dess design med inredningen:

 1. det anses vara särskilt populära ljusa garderober, eftersom de visuellt utöka utrymmet i rummet och fylla den med ljus.
 2. Den levande nödvändigtvis vara en spegel, men det är inte en separat möbel, och du måste välja en spegel fasadskåp som dölja dem och göra bulk rum.
 3. Byggd med den vanliga trädörr inte heller gå ur modet, men det är nödvändigt att välja att inte ett standardmaterial, och till exempel, spånskivor eller MDF, eftersom de är billigare i kostnad. Det ser mycket elegant rottingmöbler. Modern, miljövänliga material kommer definitivt vara ett smart komplement till det inre av rummet.
 4. Som ett skåp dekorativa dekoren film kan användas. Detta material är tillgängligt i ett stort område och en dressing kommer inte att ha problem.

Vita skåp i vardagsrummet

Innan du placerar en viss uppsättning av möbler i vardagsrummet, är det nödvändigt att bestämma ordningen på färger som de är. Naturligtvis, om du väljer rött eller produkter i olika nyanser av lila, kommer de ser original och kanske modern.

Smakfullt dekorera moderna rum kommer att bidra till en vacker och funktionell garderob vitSmakfullt dekorera moderna rum kommer att bidra till en vacker och funktionell garderob vit

Men det kan leda till flera problem:

 1. Bright möbeldesign av fasaden kan snabbt bli uttråkad.
 2. Inte alla kan bära ljusa färger och ibland de börjar att sätta press på psyket.
 3. Den lilla rummet är inte tillrådligt att installera möbler med mörka nyanser, eftersom de trånga utrymmen.

Den optimala färgen anses vara vitt. Det kan kombineras med andra färger, men fortfarande en stor - bakgrund. Vit skåp oavsett form eller runt sig själv skapar en trevlig, mjuk och lugn atmosfär. Mycket uppskattat vit minimalistisk och modern. Han har betydande fördelar, liksom nyanser, eftersom valet av en bred täckning.

Du kan installera den modulära designen av pärlor eller köp corps garderob beige, som kommer att vara ett utmärkt komplement till någon typ av rum.

Mycket elegant utseende utomhus skåp vita, vars sidor är täckta med ett svart glans. Kontrasterande färger är osannolikt att gå ut i stil och kan köpas möbler av en sådan plan utan rädsla. Det är möjligt att anordna de två skåpen som lever i vit-svart, mellan vilka skiljeväggen är i form av ett sådant modulelement så smal TV-bordet.

Designer vardagsrum med garderob

Till vardagsrummet kan du njuta av inte bara synen på sin älskade samling av böcker, men också för att tillgodose sådana saker som bolero, klänningar och pantsuits utan att förstöra en inre slag, måste installera ett objekt såsom en garderob.

Att välja en praktisk garderob för vardagsrummet, bör du överväga storlek, funktioner och inre rumAtt välja en praktisk garderob för vardagsrummet, bör du överväga storlek, funktioner och inre rum

Garderober anses vara en populär del av många uppsättningar i rummet, oavsett var de är tillverkade, oavsett om de är:

 • Polen;
 • Italien;
 • Ryssland.

garderob design kan glida, swing, liksom alla öppna, men det senare alternativet används sällan.

Feature en garderob objekt som han:

 • Belägen på varje sidovägg av hallen kompositionen;
 • Det borde vara bredare än de andra elementen;
 • Det kan vara försedd med indragbar byrå;
 • Det gör att du kan placera en stor mängd kläder.

Logi erbjuds på en vägg, och där det finns inga fönster, eftersom ett antal stående högskåp ser alltför stor på bakgrunden av ett litet fönster.

Att välja ett skåp i vardagsrummet (video)

Egna händer är det möjligt att skapa en otrolig utformningen av rummet, men på villkor som kommer att användas som grund för instruktioner från designern. Det föredragna djupet av skåpet bör välja 45-50 centimeter och inte mer. Annars ser skrymmande och alltför pretentiöst.

Exempel på skåp i vardagsrummet (foto interiörer)

12 816fe0616 1434906334 dizajn-zala-3 e6e8849c0d2b4b96841b66789fa8c043 gallery96shaf-kupe-v-gostinyu gallery95proektshaf-kupe-v-gostinyu gallery103shaf-kupe-v-gostinyu gallery104shaf-kupe-v-gostinyu gostinie3