Utrusta hallen bör särskild uppmärksamhet ägnas åt dess funktionalitetUtrusta hallen bör särskild uppmärksamhet ägnas åt dess funktsionalnostInterer hall måste först vara baserad på bekvämlighet och först därefter på modetrender och utseende. Vad detta antagande motiveras? Självklart, vad som är vackert är inte alltid bekvämt, och i allt högre grad kommer skönheten bara komma i vägen som medlemmar i hushållet och gäster. Det är värt att tänka på processen för insamling av fallen, om de olägenheter det kommer komplicerat och skärpas och avkastningen på den person kommer att behöva spendera ungefär en halvtimme för att sätta allt på plats. Denna situation är ganska obehaglig och ibland gör rengöring skjuta upp nästa dag och därmed kull korridoren.


Perfekt ergonomi börjar med en ingång

För att kunna allokera utrymme bör vi börja med att göra en tydlig plan för placeringen av släppområdet.

Designers uppmanas att distribuera funktionella zonerna i följande ordning:

  • Skohylla bör vara vid ytterdörren, i samma zon måste placeras sko plats som bestäms beroende på storleken av korridoren. Detta kan vara som en särskild soffa, och de flesta vanliga ottoman;
  • När det gäller galgen, bör den placeras på armlängds avstånd från hyllorna för skor. Således för att få en nödvändig sak, kommer en ljus jacka och paraply bli mycket lättare;
  • Hylla för små föremål kan också placeras i närheten av platsen för skor. De kan lagra alla nödvändiga tillbehör, nycklar, väskor och plånböcker.

Innan vi går vidare till utformningen av entrén ombeds att göra en plan för arrangemang av möbler setInnan vi går vidare till utformningen av entrén ombeds att göra en plan för arrangemang av möbler set

Spegel i hallen oumbärlig egenskap är mycket viktigt dess placering. Det är bäst om det kommer att ta sin plats i galgen, vilket möjliggör fullständig sin image innan du går på gatan och titta på sig själva när de återvänder hem.


När det gäller den totala kläder efter årstid, lagring, är det bäst att köpa en smal garderob. Detta är idealiskt för att spara utrymme, eftersom dörrarna inte tar upp för mycket utrymme. Dessutom nästan varje garderob har ytterligare hyllor och lådor, kommer det betydligt spara utrymme genom onödiga detaljer.

För att göra en perfekt korridor ska ha en uppfattning om exakt hur en person kommer i hemmet.

Den vanliga situationen omfattar:

  • Placera en påse eller förpackning;
  • Avlägsna huvudbonad;
  • Ta av dig skorna;
  • fällbara kläder.

När personen lämnar rummet, gör han samma åtgärd tvärtom. Funderar på att hans framtid invändig korridoren, bör du överväga varje sekvens. I fråga om bristande efterlevnad, kommer att göra för mycket rörelse. Forskare har visat att genomförandet av onödiga åtgärder leder en person till publiken att som en följd av ökade trötthet och minskar effektiviteten.Trendig lobby och ett urval av möbler för dem

Realiserade reparationer och har redan blivit en ingång i sin egen mysig och vacker. Men den kommande installation av möbler. Till korridoren blev funktionellt bekvämt, är det nödvändigt att välja hög kvalitet, det bästa och rätt material. När du köper möbler är bättre att läsa recensioner av tidigare kunder att hitta goda råd, samt bläddra igenom mer än en katalog. Genom valet av möbler måste närma sig mycket allvarligt, eftersom varje bit kommer att spela en roll.

Utmärkt interiör kommer att se snygg liten garderob med sängbordUtmärkt interiör kommer att se snygg liten garderob med sängbord

När det gäller området för att hysa skorna, idén om hennes situation är oändliga, börjar de med de vanliga läktaren, slutet tabeller med speciella vikbara lådor. När det gäller det sistnämnda anses det mer fördelaktigt. Dessa skåp är placerade bredvid flera absolut alla skor.

Bredvid lagringsplats ska placeras för bekväm plats obuvaniya. Särskilda krav för honom ingen, men processen bör vara inte bara bekvämt, men också inte orsakar önskan att dra åt processen.

Plats ytterkläder innehåller flera alternativ. Det kan vara några krokar att hänga säsongs kläder och installera skåpet, vilket krävs för att vara i kläder som inte behöver just nu. Att välja den mest fashionabla garderober är inte nödvändigt. Tillräckligt för att vädja till praktisk. Just nu, tillverkare av möbler erbjuder en massa onödiga saker. Extra tillbehör, krokar och hyllor kommer att bidra till en trassel med onödig skräp och andra bostäder attribut som är ganska malplacerad i korridoren.

Kläder stora storlekar, särskilt under den kalla årstiden kan omintetgöra alla perfekt design och mysig hall kommer att förlora sin form. Följaktligen är den enskilda ledningarna garderoben för lagring av sådana saker ett måste.

Bekväma hallar: vägen till den ideala

Korridoren är ett rum som förenar alla i huset. Som en följd av den perfekta inredning - är den som är i harmoni med hela huset. Inte undra på att de säger att reparationen skulle avsluta det i hallen, eftersom valet av stil beror på den övergripande utformningen av huset. Om rummen är inredda på olika sätt, bör hallen välja något neutralt.

Hall små möbler är bättre att välja en ljusare nyansHall små möbler är bättre att välja en ljusare nyans

För att uppnå den ideala av interiören bör användas neutrala färger, i detta fall, kan komma som en kall och en varm färgskala.

Mysig hall kommer att hända om i sin design för att använda varma färger. Sedan hem, kommer en varm atmosfär kännas från de första minuterna av vistelse. Utveckla en fråga om bekvämlighet, är det bäst att ta bort onödiga objekt interiör, som en korridor för att bli av med onödigt skräp. Förutom bekväma lobbyn inte erhålls om entrén möter en stor matta med en färgglad prydnad. Sådant tillbehör berövar hall russin.


När det gäller landskapet, då måste följas en viss balans i denna fråga, inte kommer att leda till ett överflöd av bra. Inredning perfekt dekorera en stor vas, men det måste definieras och på rätt plats. Så, till exempel, sin plats på tröskeln kommer bara att leda till en handfull av skärvor.

Kombinationen av skönhet och ljus

Den idealiska entrén - en väl upplyst korridoren. Om du märker att den huvudsakliga ljuskällan är inte tillräckligt, kompensera genom spotlights och vägglampor. Älska Twilight? Organisera flera enskilda switchar, är det lämpligt att placera dem på motsatta sidor av korridoren. Detta kommer att startknappen på ljuset vid den tidpunkt då det kommer att bli ännu viktigare. Dessutom kommer denna metod alltid belysa det svaga ljuset av korridoren. Glöm bara inte om rätt val av belysning, bör de helst kombineras med rummet inredningen.

Särskilda mysig atmosfär kan skapas med hjälp av hög kvalitet belysningSärskilda mysig atmosfär kan skapas med hjälp av hög kvalitet belysning

Oavsett hur många rum har en platt, det är kanske en privat flervåningshus - det här är ditt mysiga boet. Det börjar med en korridor på det helhetsintryck av interiören. Det är av denna anledning som design kräver inte bara hårt arbete men också lite fantasi.

Hur man ordnar en vacker hall (video)


Vacker och samtidigt mysigt hall kunna anpassa sig till den goda viljan hos varje gäst, men som en konsekvens och en trevlig pratstund i en bekväm miljö. Kom ihåg att du kan skapa den perfekta entrén, även med hjälp av en specialist, utarbetande, perusing den färdiga bilden. Men enligt den mysiga, utför varje infall av ägarna kan endast göras själv.

Detaljer: hur trevligt att göra reparationer i korridoren (foto exempel)

07e2c485389282XL07e2ace592ca9bXL7d44042021630-397369838810.662-140267366310.664-1402673663