Tillförlitligt och säkert fästa stegen kommer att hjälpa dig speciell BolzaTillförlitligt och säkert fästa stegen kommer att hjälpa dig speciella boltsaSvoe namn trappa skenor som tas emot från det tyska ordet för "bolt". Fastställande struktur på flera ställen uppstår på grund av nämnda hållare. I de fall då väggen inte har tillräcklig styrka, är passande bitar används. Deras mål - att stärka greppet trappor med väggytan. Om du installerar de inbäddade delarna är det inte möjligt, är skenorna används.


Trappor till Bolza: design och dess funktioner

Utveckling av arkitektoniska tanken gör varje interiör projekt genomförs varierande grad av komplexitet. När det gäller stegar, tror många inte tror på verkligheten i hans plan. Arkitekterna i detta fall rekommenderas att relatera de faktiska behov och möjligheter.

De mest populära och efterfrågade är prefabricerade, modulär design som lätt kan installera i nästan alla rumDe mest populära och efterfrågade är prefabricerade, modulär design som lätt kan installera i nästan alla rum

Innan vända kataloger till olika utföranden stegar bör känna till de arkitektoniska funktionerna i varje slag:

 1. Landslaget i modulär design - den vanligaste varianten. Sådana designers kan du samla i valfri ordning, med hänsyn till de arkitektoniska funktioner i rummet.
 2. U-formad - används i de fall när rummet är tillräckligt med utrymme. Det ger en jämn nedstigning och uppstigning.
 3. Skruv - passa in i en liten inre, där det är fysiskt omöjligt att bygga ett annat alternativ. Kännetecknas av en kraftig ökning. Det rekommenderas inte att installera det, om huset är äldre och barn. För båda kategorierna finns det en ökad risk för skador.

Designers med erfarenhet av att göra reservationen att den slutliga versionen av planen alltid bunden till egenskaperna av lokalerna. I detta avseende, om mönstret inte utförs på order, bör du noga kontrollera allt.


Dragen av trappor och räcken: utrymmet under trappan kan användas

Mode för en rationell användning av varje centimeter kom till Östeuropa bara två decennier sedan.

Förutom traditionella skåp, utrymmet under sängen och många hyllor fastigheten kan och bör förvaras under trappan.

Tyvärr medborgarna glömma att det finns utrymme mer än de vanliga hörn i huset. De tillgängliga alternativen kan delas in i låg kostnad, integrerad och premium.

Trappor till Bolza är ganska bekväm och praktisk, eftersom det inte tar mycket plats i rummetTrappor till Bolza är ganska bekväm och praktisk, eftersom det inte tar mycket plats i rummetI deras val måste ta hänsyn till inte bara ekonomiska resurser, men också det slutliga målet:

 1. Stort misstag är att tro att du bara kan lagra kläder under trappan. Bäddsoffa ger extra sovutrymme.
 2. För de poster som ofta tillgång inte krävs, är det möjligt att bygga en djup garderob. När det gäller stilistiska lösningar, upprepar ett fall den dominerande stilen i inredningen.
 3. Om du planerar att placera en garderob under trappan, är det bäst att ställa in den på en stång hängare. Principen för drift av en sådan mekanism är ganska enkel. Liknande svängande dörrar i kontorscentra, kommer lagringsutrymme tillhandahållas i form av trum flikama.

Ett stort antal artiklar eller saker hushålls lätt placeras i skåpet transformator. Ett stort antal hyllor och lådor ger den nödvändiga ytan.

Nödvändiga tillbehör för trappor och rails

Beroende på parametrarna för ett privat hus eller kontor, skapa mönster tar fyra till sex timmar. Det beror på komplexiteten av föremålet för projektet och kompetensnivå. Erfarenheten visar att påverkan på byggprocessen kommer att ge kvalitet som används byggmaterial. I detta sammanhang är det nödvändigt att undersöka de tekniska parametrar.

Innan du börjar installera trappa skenor, bör gå vidare för att förbereda de nödvändiga material och verktyg för jobbetInnan du börjar installera trappa skenor, bör gå vidare för att förbereda de nödvändiga material och verktyg för jobbet

I allmänhet kan komponenterna hjälpa:

 • Muttrar, bultar och låsmuttrar;
 • Plasthylsor;
 • ankare;
 • parentes;
 • stoppning;
 • Teleskoprör;
 • steget;
 • Vvertyshi;
 • Träbitar önskad storlek.

Köpt alla järnaffär. Med tanke på att marknaden erbjuder en mängd olika tillverkare, är inte överflödigt att läsa recensioner. Samla in och analysera information räddning onödiga utgifter.

Produktion av trappor och skenor med händerna

I byggvaruhus har inte alltid en sådan trappa som helt passar personen. Om man föredrar att välja en förenklad version, den andra - bokstavligen ta saken i egna händer.


Det räcker att hitta en ritning med de nödvändiga parametrarna för att få allt gjort i ett par timmar.

Att trappa har vänt ett säkert och bekvämt, utan att misslyckas du behöver tänka på sin designAtt trappa har vänt ett säkert och bekvämt, utan att misslyckas du behöver tänka på sin design

Först måste vi förstå hur en fästanordning. Å ena sidan är det fästs räcket med hjälp av Bölets, och å andra sidan - fast bågsträngen eller vägg.

I framtiden kommer att hjälpa nybörjare tips nedan:

 • Välj strängen form - detta är nödvändigt när en penna linje och ansluta alla punkter i ritningen, där ändra designen vinkel;
 • Markera platsen för platsen för steg;
 • Markeras platsen för stöd ståndare;
 • Matchade metallfästen för fastsättning av stöttan;
 • Utförs installation av ledstången;
 • Det genomförs de sista fästelementen.

Processen att tillverka stegen med händerna sker i enlighet med ett förberett ritning. Nybörjare rekommenderas att gå vidare till nästa steg först efter framgångsrik verifiering av den tidigare.


Trappor och rails: nödvändiga försiktighetsåtgärder

Attraktivt utseende och hållbarhet konstruktionen läggs under byggfasen. Den första regeln är att ju mer tid bör ges till den typ av träkonstruktioner. På grund av de fysikaliska egenskaperna hos materialet, är det mer mottaglig för deformation under inverkan av fukt.

En betydande roll i att förändra nivån på dess styrka spelar temperaturen sjunker.

Ge god hållbarhet och tillförlitlighet av trappor och räcken, kan du använda material av hög kvalitetGe god hållbarhet och tillförlitlighet av trappor och räcken, kan du använda material av hög kvalitet

Det rekommenderas inte att montera en stege där ständiga utkast eller det ligger en värmekälla i närheten.

Dessutom finns det några rekommendationer:

 • Träkonstruktioner kan inte fastställas med bultar;
 • Större styrka skiljer av ek steget;
 • Alla bärande elementen inte fånga ögat, annars förlorar effekten av "lätthet".

Regelbundna platser av anslutningsdelar smörjning minskar sannolikheten pipa när den fysiska påverkan på steget.

Översikt över trappor och räcken (video)

Ökad uppmärksamhet bör ägnas åt de modulära delarna, vilket gör hela strukturen lätt omvandlings. Halvårsvis inspektera dem för skada, flisning och andra tecken på slitage. I fallet med de måste du hot swap, eller stege snabbt kommer att bli värdelösa. Erfarenheten visar att regelbundet underhåll förlänger garanterad livslängd på 5-6 år.

Detaljer: trappor och räcken (foto)

172-To-zhe-tolko-vid-snizu18-08-11-10-4894-1-177d5eb4c-632b-8bf7-27d1-72c39a053fe6131464F0C49C168-3211795449214025591566259