Konstgjord sten är ett populärt material för efterbehandling ytor i korridorenKonstgjord sten är ett populärt material för efterbehandling ytor i korridorer är nu konstgjord sten används ofta som en efterbehandling material för hallen. I butikerna hittar du olika typer av konstgjord sten, vilket gör det möjligt att utforma alla möjliga tankar designern. Alla arter av denna sten kan simuleras artificiell.


Olika typer av konstgjord sten i det inre hallen

Konstgjord sten har sin egen klassificering. Låt oss tänka mer i detalj sina åsikter.

Välj konstgjord sten hall är nödvändigt med tanke på det inre utrymmetVälj konstgjord sten hall är nödvändigt med tanke på det inre utrymmet

Versioner av följande material:

  1. Baserat på cement. En sådan ram anses vara traditionella. Omfattningen av denna sten är bred, från intern till extern arbete. Lägga till ytterligare material och färger, låta tillverkarna att öka utbudet för design. Möjligt att hitta en lämplig alternativ för dekoration av väggar kök och hall. Design väggar konstgjord sten, cement som bas mer motståndskraftig mot mekanisk åverkan. Väggdekor sådant material kommer att glädja dig under många år, och inte kräver ytterligare investeringar. Fuktmotståndsmaterial tillåter dess användning i områden av olika slag. Sådan egendom som brandmotstånd, gör det möjligt att öka användningen av öppna spisar, kaminer, kök inredning. Nackdelen med den konstgjorda stenen anses sin tunga. Med tanke på vikten av materialet är nödvändig för att välja korrekt vidhäftande bas. Det kan göras hemma.
  2. På basis av gips. Plus puts konstgjord sten är dess lätta vikt, som avsevärt skiljer den från de föregående arter. Den föredragna monteringen av stenen blir. Använd i det inre kommer att skapa en gynnsam stämning i rummet, eftersom materialet är miljövänligt. Värme- och ljudisolerande kvaliteten på materialet, vilket gör det mycket användbart för inrednings lokaler. Skapa ett plåster konstgjord sten i hemmet - en genomförbar uppgift.
  3. På basis av akryl. Omfattningen av akryl konstgjord sten är mycket varierande. Alternativ för användning i utsmyckningen av denna typ av sten slående. I tillägg till det inre utrymmet, är akryl sten som används vid tillverkning av bänkskivor, fönsterbänkar, sjunker för köket. Till skillnad från andra typer av konstgjord sten, är akryl sten helt vattentät.
  4. Ceramic-baserade. Inkomst hållfasthet endast efter kalcinering vid hög temperatur.
  5. Vätska. Fördelen är att det är möjligt att bilda dekor detaljer i individuell form. Mindre hållbara konstgjord sten.

Inredning med hjälp av konstgjord sten i korridoren

Hall, som regel, inte ett stort rum på området, och inte sällan utformning blir vårdslös, eftersom funktionaliteten i rummet inte är helt uppskattat. Men i korridoren du möter gäster första intryck om lägenheten bildas även i korridoren. hall utrymme bör vara ganska praktiskt och avsluta hållbarhet och tillförlitlighet.


Dekorativa sten kommer att utforma hall intressant och originellDekorativa sten kommer att utforma hall intressant och originell

Baserat på denna konstgjord sten - ett idealiskt material för efterbehandling korridoren och även i korridoren.

Bakgrund varar inte för ett par år i rummet ständigt utsätts för damm, smuts och fukt. Dekoration konstgjord sten kan begränsas till ett fokus, på grund av det faktum att materialet kan tyckas dyrt. Konstgjord sten förstärker vissa konstruktions platser.

Konstgjord sten i korridoren och tapeter

Konstgjord sten i användningen av mycket lätta material. Vad gör den populär för användning i hemmet ensam. Men som i alla fall när det handlar om en konstgjord sten bör läsa bruksanvisningen och beakta alla rekommendationer.Det första steget är att bestämma vilken typ av tapet som används för:

  1. Konventionell pappersvägg är inte praktiskt. De kan vara flera lager, men den ökade styrka, att de inte skiljer sig åt. Lim som används för färgning sten bara blöt pappersytan, vilket gör det svårt att arbeta.
  2. Vinyl non-woven tapet och mer hållbara, men de är tunga, och med konstgjord sten hållbar beläggning kanske inte fungerar.
  3. Flytande tapet är faktiskt flytande endast namn. Konsistensen av tapeter längre gör dem med gips.

Slutsats: Den väggdekoration i kombination med konstgjord sten tapeter - inte en lätt uppgift.

Innan du börjar dekorera stenen hallen, bör du först bestämma vilken typ av tapeterInnan du börjar dekorera stenen hallen, bör du först bestämma vilken typ av tapeter

Låt oss börja med tapetsering på väggen. Naturligtvis kan tapeten limmas på hela ytan av väggarna, men den mark som designen är tänkt sten, måste du inte lämna opåverkad. Och kom ihåg att innan arbetet ytan som ska dekoreras är nödvändigt för att bearbeta och förbereda sig ordentligt. Kvaliteten på vidhäftning av materialet till ytan beror inte bara på lim, korrekt kombinera material, men också på god tro, beredd att arbeta väggar. Många ville inte spendera extra pengar, tid och energi att medvetet ignorera data scenen. Men det är helt fel.

När muren är tapetserade med tapeter, kan du gå vidare till installationen av konstgjord sten. Sådana åtgärder verkar inte komplicerat, men frågan uppstår, vad man ska göra om redan pokleit tapeter på hela ytan av väggen under en lång tid, och inredning sten kom att tänka på just nu? Av ovanstående rekommendationer kan följa att ett sådant alternativ inte är möjligt, och du inte annat val än att hänsynslöst bort tapeten.

Men är det värt för dig att beväpna de vanliga skiffer pennor och en mycket vass kniv, och problemet kommer att lösas mycket snabbt. Bara beskriva de nödvändiga platser, skär längs konturen av bladet och klistra sten knä, tar hänsyn till alla rekommendationer från konstgjord sten. Täckfärg med lack kommer förlänga livslängden på din inredning. Du kan hålla den konstgjorda stenen först. Stenarna, som kommer att ligga på gränsen till tapeter, lämna inte limmade. Dimensionering deras sista handen, minnas om arbetet överlappande.

Ungefär på samma principer som arbetar med flytande tapeter, är den enda skillnaden att det inte finns några rullar. Beläggningen appliceras på väggarna från varandra, försiktigt arbetar lederna, så att de inte överlagras på varandra.

Entrén, dekorerad med konstgjord sten

Konstgjord sten inlägg kan bestå av material med olika strukturer. Olika versioner av stenarna efter färg, textur, gäller i det inre. Särskilt attraktiv kombination med trä. Det ser bra sten och metall tandem.


Gör en liten hall mer attraktiv och modern, kan du med hjälp av konstgjord sten väggdekorationGör en liten hall mer attraktiv och modern, kan du med hjälp av konstgjord sten väggdekoration

Artificiell åldring av materialet, ser mycket attraktiv och relevant.

Murverk kan kombineras med gips. En win-win - inredningen foton tillsammans med stenen. Skapa en atmosfär av antiken enkelt bara använda i utsmyckningen av kalksten. Om det finns ett behov av zonindelning hallen och korridor, kan du använda olika kopplingar. Markera det önskade området texturally olika kombinationer. Mycket elegant utseende murverk i vit färg över hela ytan av väggarna.

Användningen av konstgjord sten i entrén (video)

Utomhus tegel - det är alltid en enkel, fräsch och elegant. Väggarna är dekorerade med målningar samlare är lämpliga, helt enkelt placera dem på väggen. Och låt dem med fördel kombineras med hela inredningen. Kombinera sten och glas, sten och spegel. Glöm inte om ljus som spelar på artificiellt och naturligt ljus.


Exempel på konstgjord sten väggdekoration i en hall (foto av interiörer)

2-min242418576f9bc4b84101920x1080resizeportfolio1839931341445570209.7101461936175vkcom23artifikal-stone-1338801762