För att bevara värmen i rummet, kan du installera speciella gipsskivor soffits fönsterFör att bevara värmen i rummet, kan du installera speciella gipsskivor soffits på oknahKonstruktsii sluttningen är inte särskilt komplicerat, så deras installation kan sparas. Det räcker med att installera sina egna händer. Varje människa som äger principerna för enkla verktyg kan göra i backen själva.


Kvalitet backar med sina egna händer Gipsskivor

Valet av material från för att göra i backen, mycket stort. Fördelar och nackdelar med varje typ varierade separat, men nyligen populär gips. Det är lätt att använda i arbetet, och yrkesverksamma och inte. Gipsskivor används inte bara som en efterbehandling material, men också för att skapa partitioner.

Många föredrar att välja backarna gips, eftersom den kännetecknas av hållbarhet, miljövänlighet och låga kostnaderMånga föredrar att välja backarna gips, eftersom den kännetecknas av hållbarhet, miljövänlighet och låga kostnader

Huvuddragen i gipsskivor:

 • Lågt pris;
 • När detta material kännetecknas av kvalitet och styrka;
 • Miljövänligt material;
 • Förbättrad styrka;
 • Lätt att använda;
 • Tillgänglighet.

Sluttningarna av gipsskivor är mycket populära. Gipsskivor har flera fördelar. Välj det på grund av det faktum att det kommer att skapa en mysig atmosfär. Samtidigt är gips mycket lätt att använda även för en nybörjare, och nästan inte lämna skräp.


Du måste börja arbeta med utbildningen. Ytan är noggrant bearbetad, avlägsnades skräp och resterna av skum. Från fönstren måste avlägsnas från delen nära till backen, den skyddande filmen, som därefter, efter att ha avslutat, ytbehandling lutning kan skadas.

Efter alla beräkningar som behövs för att producera och arrangera layout och orientering. Använd ett vattenpass och en markör. Om ytan av öppningen med chips och sprickor, är det nödvändigt att täcka alla. Efter torkning kitt, är det nödvändigt att behandla alla primern. Det är önskvärt att välja en antibakteriell primer som sätter fås bakterier och mögel spårade ur.

Vackra fönster sluttar gipsskivor: monteringssteg

Det finns en inställning lutningsmetod med användning av en metallprofil. Dess väsen är skapandet av en metallram, som gjort installationen av gips.

Innan du installerar sluttningar, först måste du korrekt utföra alla beräkningarInnan du installerar sluttningar, först måste du korrekt utföra alla beräkningarDe viktigaste stegen i installationsprofil:

 1. Ställa de vertikala och horisontella profiler.
 2. För att utföra mätningar av delar.
 3. Få isolering.
 4. Fäst Gips till profilen, är det önskvärt att använda självborrande skruvar.
 5. Seal leder och speciell tejp för att täcka fyllmedel.
 6. Innehåll hörn. Zashpatlevat. För planhet, kitt över.
 7. Efterbehandling och dekoration.

Fungerar med hjälp av gips och profil görs snabbt och bildar ett minimum av skräp.

Denna metod minskar avsevärt det utrymme av fönsteröppningen, och ett hålrum mellan gipsskivor och isoleringsväggen måste stänga. En sådan metod för efterbehandling är bra att sidorna av fönstren mycket väl isolerade.

Tips om att göra sluttningarna av gipsskivor med sina händer

Montering av dörrar, oavsett om det är fram- eller inredning kräver alltid en ytterligare efterbehandling sluttningar. Vem skulle inte installera dörren, befälhavare eller ägare till din egen, och hur man försiktigt arbete att göra men avsluta backar kommer att föra utseendet till perfektion.

Om du väljer att installera gispokartonnye backar själv, då bättre att läsa instruktionerna på deras installationOm du väljer att installera gispokartonnye backar själv, då bättre att läsa instruktionerna på deras installation

Innan installation:

 1. Det är nödvändigt att utföra förberedande arbete.
 2. Förbered dörrkarmen så att backen inte sticker utanför den.
 3. Utför allt arbete på mätningar och beräkningar, och förbereda de nödvändiga material.

Installationssteg:

 1. Först måste du installera släntlutning.
 2. Vid mätning, är bredden ökas med 1 cm är nödvändig för korrekt applicering panelaggregat skum. Det enklaste installationen anses vara i rät vinkel.
 3. Efter inställning av kontrollbladet vinkeln.
 4. Den resulterande utrymmet under gipsskivor bör noggrant zapenit.
 5. Sheet tillfälligt fast med tejp. Därför bör vinkeln inte förskjutas.
 6. Alla godkännanden nödvändigtvis bra zapenivayutsya.

Den andra lutningen är inställd exakt på samma sätt. När den skurna övre sluttning, även adderar den 1 cm. Är Duken sätts in i monteringsskum. Sheet bör ligga så prydligt placerade på kanterna av sidobackarna. Vinkel är också föremål för kontroll. Vidare utförs efterbehandling hörn och inredningen av bladet lutning.


Skumfyllda alla håligheter. Tills torra rekommenderas att vänta ungefär en dag.

Hur man gör sluttningarna av gipsskivor till ytterdörren

Dörr backar - en väggyta på båda sidor av dörren. Dörren är dekorerad utrymme och gör det komplett. Dörr utrymme enkel apparatur. Med en mångfald av material och finish, är det möjligt att göra en struktur som skiljer sig exklusivitet och skönhet.

Efter installationen av gips backarna i dörren, kan de målas i valfri färgEfter installationen av gips backarna i dörren, kan de målas i valfri färg

Utformningen av dörröppningen och flerskiktade arbete består av flera steg:

 1. Preparativ skikt. Ytan rengörs, belagd med en primer. Tilläggsisolering.
 2. Ett skikt av gipsskiva. Mycket snabb variant förberedelse och anpassning av väggen. Det kräver inte mycket bearbetning. Lätt att använda.
 3. Avslutande lager. Det dekorerade skiktet kan vara helt gjort av vilket material som helst.

Gips yta är lämplig för slutbehandlingen av ett stort antal material. Förutom konventionella tapeter och färg, är det rekommenderat att använda en mängd olika mosaik mönster.

Det enklaste sättet att avsluta - det är målning. Han är mycket snabb, inte kräver mycket fysisk eller materialkostnader. Originaliteten i den här typen av mål är inte annorlunda, men det är möjligt att välja en färgpalett för någon design eller reparation av en sådan lutning är mycket enkel.


Montera sluttningarna av gipsskivor på ytterdörren: stegen och nyanser

Om metallramanordningen inte kan göras, är det möjligt att FÖRHYDA lutningen av CHF genom att använda den adhesiva tekniken. Efter alla riktlinjer och regler, inte den här typen av installation inte ger kvalitet och jämnhet andra typer. Du kan sy upp väggen runt dörrbladet, genom att använda ett minimum av material.

För att förhindra skador på dörren under installationen av sluttningar, bör det vara stängd filmFör att förhindra skador på dörren under installationen av sluttningar, bör det vara stängd film

steg:

 1. I det inledande skedet är det nödvändigt att skydda dörrbladet från möjlig mekanisk skada eller inträngande av lim under installationen.
 2. Skumkärnan måste noggrant klippa en vass kniv brevpapper.
 3. Ytan måste rengöras och primas. Att det inte var duschat under en längre tid, måste du använda en antibakteriell primer.
 4. Planhet stapling ark GCR är nödvändigt att reglera och perfekt för denna nivå.
 5. Späddes ytterligare och lim appliceras likformigt på hela ytan av arket.
 6. Bladen är fästa mycket snäv, är det nödvändigt att sätta dem på Cap pluggar.

På samma sätt som sidobackarna.

Installation sluttningarna av gipsskivor (video)

Sluttningarna av gipsskivor - det är snabbt, enkelt och tillförlitligt ekonomino. Respekt rätt teknik kan du uppnå utmärkta resultat, som kommer att vara tilltalande för ögat under många år.

Lyckad renovering!