Zelfs een kleine walk-in closet kan praktisch, comfortabel en gezellig worden gemaaktZelfs een kleine walk-in closet kan worden gemaakt praktisch, comfortabel en uyutnoyNalichie kleedkamer in een huis of appartement in de zeldzame eigenaren zal niet blij zijn. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om deze ruimte te organiseren, omdat het moeilijk is te beschikken over een relatief klein gebied, zozeer zelfs dat de hele plaats was genoeg. Maar als je een reparatie te beginnen, en een van zijn doelen is apparatuur kleedkamer, met behulp van de bestaande meter, alle opties.


Een kleine hal 1x3 m: hoe om te rusten

regelen garderobe is bijna onmogelijk om in een kleine hal. Maar als ze zelfs uitgerekt, denk dan aan het opslagsysteem is nog steeds mogelijk. Hal met een lengte van 3 m wel, en de breedte van 1 m kunnen voldoen behalve in zeer zeldzame appartement. Waarschijnlijk verwijst naar 1 meter bruikbare oppervlakte, die reeds hal is ingericht.

Dus, wat kan een kast worden verlengd en smalle gang? Aangenomen wordt lang kast met weinig scherptediepte, maximaal 45 cm.

Voor een kleine hal langwerpige smalle perfecte en stijlvolle kast in de muurVoor een kleine hal langwerpige smalle perfecte en stijlvolle kast in de muur

Vandaag kunnen we een heleboel opties, die wordt gebruikt in plaats van een hordeur, decoratief gordijn te zien.

Een dergelijk voorbeeld kan overtuigend lijken. Maar alleen als je niet de specifieke schermen, heel mooi, modern en interessant te zien.


Natuurlijk, 3 meter is nogal een beetje, doet de beperktheid van de ruimte niet in de gelegenheid om een ​​echt ruime walk-in closet te creëren geven. We moeten de andere kamer meubilair offeren - soezen, banketten, commodes. Maar hier een kwestie van keuze, als er een kans om de kleedruimte te verplaatsen naar de andere kamer te doen.

Hoe kan ik de gang van 3,5 m te vernieuwen in de kleedkamer

Maar laten we zeggen, geen mogelijkheden om een ​​kledingkast elders te maken, nee. Dan is het noodzakelijk om de hal gebied behoorlijk weg. En hier al een paar opties.

Als u wilt naar de hal te zetten in het kader van de kast, dan moet je kiezen voor een compact, maar functioneel kastAls u wilt naar de hal te zetten in het kader van de kast, dan moet je kiezen voor een compact, maar functioneel kastAls de zone is niet een smal, kunt u een hoek kast gezet:

  • Hij heeft, ondanks zijn niet de meest gangbare configuratie, heel ruim;
  • De bespaarde ruimte zal meer meubels te zetten in de gang, of integendeel, niets is ingesteld, waardoor de kamer een ruime;
  • Hoekkast en bank-bank - een kit die is erg handig is in de gang, de meest praktische.

Maar als de gang wordt getrokken uit de hoek kast, echter. Dan is dressing optie een lange kast, gelegen langs een muur. Wat de lengte van de muur, en dat doen kast. Volgende belangrijkste is om te overwegen het vullen bevoegde kabinet, dat hij echt werd een kledingkast.

Moderne gang 3x4 vierkant: ideeën voor dressing

Maar niet altijd-in closet - dit is de enige juiste optie voor de hal. Omdat de ingebouwde meubels immobiel, niet voor al deze interessante patroon. Nou, het alternatief is, natuurlijk, er is.

In een kleine hal perfect fit modulaire kast met open plankenIn een kleine hal perfect fit modulaire kast met open planken

Opties kasten in de gang:

  • Dressing met vleugeldeuren - een klassiek model. Versier dit meubel interessante accessoires. Typisch op zodanige kast doet drie takken. De bodem schoenen winkels, de gemiddelde scheiding is de grootste in de bovenste winkels of hoeden, of die dingen die zelden worden gebruikt.
  • Dressing met open planken. Het interieur van de lucht soorten zijn erg populair vandaag - zonder deuren en allerlei beperkingen. Gevel gegevens kunnen geheel of gedeeltelijk worden weggelaten.

Corner optie te kunnen zijn - bijvoorbeeld, zal de belangstelling straal kast, afgerond. Maar er is een ander verhaal met betrekking tot de bestaande niche in de gang. Het is geschikt voor het decoreren van een kleedkamer.

Niche and Design hal 3 m

De gastheren, in de hal waar sprake is van een niche, kunnen we zeggen gelukkig. Dressing kan worden aangebracht daarin zonder schending van de integriteit van de ruimte. En als je de kant stenochku kast schilderen in de hal muur kleur van de kamer, dan zul je een niche te creëren voor jezelf het effect. Een dergelijk ontwerp cursus is populair geworden in de afgelopen jaren.


Gebouwd niche is een goede optie voor de opslag van verschillende items in een gangGebouwd niche is een goede optie voor de opslag van verschillende items in een gang

In de niche zelden vormen een stationair meubels, vaak een ingebouwde kasten.

Soms zijn de appartementen al het ontwerp van de kast type, die oorspronkelijk in een niche werden gebouwd. Maar hun inhoud kan zeer lastig zijn. Als u nog niet zijn geconfigureerd om het origineel te veranderen ingebouwde kast, kun je zelfs een beetje de inhoud ervan te corrigeren.

Helpen in dit opslagsysteem, dat een heleboel opties. En speciaal geweven manden, en laden en scharnierende ontwerp. Ze laten handiger om dingen te regelen om praktische inhoud te maken.

Gezellige kleedkamer 3 sq, foto's

Er is een andere optie - om een ​​kleedruimte maken van de gang. U kunt dit doen als je, bijvoorbeeld, een grote slaapkamer. Dressing kan worden gescheiden van het hoofddeel van de kamer, een speciale partitie (bijvoorbeeld gipsplaat).


Stijlvolle dressing kunnen regelen in de slaapkamer, terwijl het scheiden van de bestemmingen DrywallStijlvolle dressing kunnen regelen in de slaapkamer, terwijl het scheiden van de bestemmingen Drywall

U kunt eenvoudig selecteren de voorwaardelijke drie pleinen, zet ze in de kasten systeem.

Nog steeds duidelijker zonering handig. Zodra de kamer was verdeeld in twee delen van meubelen, maar deze divisie volumineus uitziet, het is zelden succesvol.

Omdat scheidingswand GCR gemakkelijkste:

  • We hebben twee kamers in één kleedkamer is gevestigd in een kleiner deel, maar het is allemaal dat moet op één plaats geconcentreerd;
  • Dergelijke splitsing organiseert ruimte;
  • Buiten de gipsplaat structuren kunnen worden versierd met decoratieve nissen, backlight, etc.

Soms is de drie-meter muren van de slaapkamer (verwijzend naar de lengte van 3 m) voor apparatuur omvatten een lange, brede, ruime kledingkast. Het is ook handig, maar als je een gespiegelde gevel te maken, de ruimte visueel te vergroten.

Ontwerp kleedkamer foto 3 m (video)

Heeft u een walk-in closet in het appartement in zekere zin, een luxe. Maar als het is handig, compact, ruim, kan het een stuk veroorloven. Gebruik de suggesties van moderne meesters, de juiste wijze wegwerpen van het ontwerp van dezelfde gang, en je zal slagen.

De juiste beslissingen!

Voorbeelden kleedkamer 3 vierkante vormgeving (foto in het inwendige)

0014interermalenkoygarderobnoy5interermalenkoygarderobnoy5a8a94924c3bf8256dd5ba307008b67f6interermalenkoygarderobnoy011-e142210572559923274021067garderobnaya54min