houten trap elementen niet alleen te versieren, maar ook praktisch gebruik dragenhouten trap elementen niet alleen te versieren, maar ook praktisch polzuPropitki, caps, ballen, olie, en zijn voorzien van nog veel meer - dit alles is opgenomen in de lijst van de ladder delen, die, hoewel ze niet nodig zijn voor de operatie, maar verbetering van de continuïteit, het verbeteren van het uiterlijk en de verbetering van de de natuurlijke eigenschappen van de trap. Zonder vuur impregneren, bijvoorbeeld, kan uw trap worden onderworpen aan een brand. Een plinten en ballonnen helpen versieren het uiterlijk van het product, waardoor het een afgewerkte look.


Voor ladders van hout: Popular impregneren

Nadat het hout nodig gekocht om nog een stap om de montage en de werking beginnen te maken. Het is noodzakelijk om de ladder met speciale oplossingen die zal helpen om het uiterlijk voor vele jaren genieten.

Wat noodzakelijk zijn voor het impregneren van houten trappen:

 1. Vlamvertragers. Dit vuur oplossingen die beschermen tegen een mogelijke brand ladder. Vlamvertragers verhoging van de brandwerendheid eigenschappen van bomen, daarom kun je geen zorgen over de kosten van het vuur.
 2. Antiseptica. Het tweede type impregnering beschermt de ladder uit schimmels en bacteriën die veroorzaken rottend hout proces. Antiseptica ook de bescherming van uw ladder tegen termieten en ander ongedierte te leven.
 3. Universele oplossingen. Sommige bedrijven op de productie van materialen voor de productie van hout en veelzijdige oplossingen, die zal helpen bij het besparen van uw ladder tegen ongedierte, en het uiterlijk wijzigen - zal het effect van toning te geven. Elke oplossing is uniek en de gedetailleerde eigenschappen, zie de beschrijving op het etiket.

Voor de houten trap, kunt u verschillende soorten impregnatie te gebruikenVoor de houten trap, kunt u verschillende soorten impregnatie te gebruiken

Impregneren van de ladder moet in het stadium van de voorbereiding voor de installatie: zodat u in staat om grondig te genieten van de plaatsen die moeilijk zal zijn om te bereiken na installatie.

Schilderen materialen voor houten trap: hoe om te bepalen

Verf ladder wordt gewoonlijk behandeld in het eindstadium, na de installatie van de constructie.


Railing verf beter hun constructie, zoals leuningen en balusters na installatie niet beschikbaar is op sommige plaatsen kan worden.

Tips voor het kiezen van een verf materiaal:

 1. Glazuur geschikte oplossingen bij de verwerking van stijgbuizen en reling, terwijl het loopvlak op maart betere overeenkomst met de andere oplossing. Anders ze te glad kunnen traumatische situaties veroorzaken. Daarnaast is de behandelde glazuur loopvlak snel verslechteren in hun verschijning - het glazuur is niet de meest duurzame materiaal.
 2. Als de houten trap in het huis is geïnstalleerd, kies dan een op basis van alcohol vernis, zonder dat dit nitrocellulose. Deze lak is vele malen langer droog, maar het huis is niet cloying geur. U kunt zowel matte en glanzende versie te kiezen, afhankelijk van de kenmerken van de opening van de ladder en uw ontwerp ideeën.
 3. Als u de ladder was gesteld op de buitenkant, dan is het beter om meer resistent oplossingen op basis van nitrocellulose te behandelen. Onaangename geur snel eroderen de frisse lucht, maar de ladder zal veel sterker, die zo noodzakelijk is voor outdoor structuren.
 4. Bij de keuze van verf, is het beter om de voorkeur te geven aan merken die gespecialiseerd zijn in het schilderij van ladders. De samenstelling van deze inkten omvat componenten die aanvullende eigenschappen van de trap te bieden: slijtvastheid, bijvoorbeeld.

Schilderen materialen voor ladders gemaakt van hout zijn gebruikt in de slotfaseSchilderen materialen voor ladders gemaakt van hout zijn gebruikt in de slotfase

Als u wilt een element van de trap of juist te verhullen, onderstrepen, dan is de beste keuze zal worden gemengd met kleurpigmenten.Accessoires voor ladders gemaakt van hout: de selectieregels

Iedereen die zelf maakt of bestelt een ladder gemaakt van hout, wil het definitieve ontwerp bleek mooi en duurzaam. Voor de beste resultaten, moet u een aantal regels kennen, merken dat, krijg je een duurzame en mooie trap.

De belangrijkste regel - de kwaliteit van het hout. Niet verwaarlozen, neem uw klas materialen. Het is raadzaam om knopen, scheuren en andere defecte onderdelen afwezig uit de boom.

Accessoires voor ladders gemaakt van hout moet worden gemaakt van kwaliteit houtAccessoires voor ladders gemaakt van hout moet worden gemaakt van kwaliteit hout

Regels voor de keuze van componenten voor de trap:

 1. , Zorg ervoor dat als je spullen via het internet of op andere wijze, maar niet direct bij de leverancier te bestellen, dat na het transport materiaal niet is verslechterd
 2. Luchtvochtigheid geselecteerde hout mag maximaal 12%. Anders is het product niet een paar maanden te volbrengen.
 3. Het is beter als alle onderdelen zijn gemaakt van massief hout, niet geprefabriceerde.

Alle componenten voor houten trap gemaakt van grenen: de belangrijkste voordelen

In pine heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere houtsoorten, dankzij welke het gerangschikt is op de lijst van meest populaire rassen voor trappen.

Voordelen van componenten van Pine:

 1. Van alle soorten, pine - de meest eenvoudig te verwerken;
 2. Bij een kostprijs van Pine presteert beter dan veel andere populaire rassen: eiken, essen en beuken.
 3. Dennenbos is vrij mild, zodat u kunt werken met haar en helper gereedschappen.
 4. Van de drie hierboven beschreven voordelen en vierde volgt: uiteenlopende hout van dennen. Onderdelen en componenten van pijnbomen kunnen worden gekocht bij veel bedrijven.

In pine heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere houtsoortenIn pine heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere houtsoorten

Zacht hout - dit is een plus in de verwerkende stap. Dit betekent echter ook dat een hoge slijtvastheid pine Type fittingen anders.

Hoe kan ik houten pluggen zetten voor trappen bezit

Stekkers - dit zijn elementen van de trap decoraties die helpen om ongewenste delen maskeren. Met stoppen, bijvoorbeeld u de voor bevestiging aan de werkwijzestap openingen te sluiten. Stekkers zijn gemonteerd op een ladder en marching pad gebruiken lijm.


Met behulp van houten pluggen kunt u de gaten die nodig zijn voor de montage te sluitenMet behulp van houten pluggen kunt u de gaten die nodig zijn voor de montage te sluiten

Als je een trap van de master te bestellen, dan bespreken vooraf de behoefte aan pluggen.

De meest gebruikte houtsoorten voor stekkers - deze eiken en dennen.

Waarom houten ballen voor trappen en hun grootte

De ballen zijn gemonteerd op de houten leuning, het versieren van haar uiterlijk.

Houten ballen voor trappen versieren haar uiterlijkHouten ballen voor trappen versieren haar uiterlijk


Houtsoorten waarvan de kogels gemaakt:

 1. pine;
 2. lariks;
 3. eiken;
 4. Beech.

Standaardmaten houten kogels 80, 100 en 150 millimeter. Maar als individuele bestellingen tovenaar je ballen van alle soorten en maten.

Chipping sokkel voor de trap: hout zal beter zijn

De plint wordt gebruikt voor de decoratie van het einde van de trap. Bovendien is er een sokkel en een praktisch nut - beschermt de trap naast de wand vuil.

aanwezigheid Plan van de plint in het stadium van het ontwerpen van de trap, dan is de plint perfect passen in het totale ontwerp van de trap.

Chipping sokkel voor de trap wordt gebruikt voor de decoratie van het einde van de trapChipping sokkel voor de trap wordt gebruikt voor de decoratie van het einde van de trap

Om het beste programma van 3D-modellering te ontwerpen, dan krijg je de meest realistische weergave van de toekomstige stappen.

Hoe om olie te kiezen voor houten ladders: een paar tips

Olie voor hout - een natuurlijke het bekleden van trappen, die helpt bij het behoud van de gunstige eigenschappen van het hout en verhoogt de duurzaamheid van het product.

Bovendien, olie heeft vele voordelen ten opzichte van andere coatings voor natuurlijke trap. Bijvoorbeeld, voordat de was zetten.

Oil beschermt perfect de houten trap van overtollig vochtOil beschermt perfect de houten trap van overtollig vocht

Voordelen olie was in de coating treden:

 1. Geprefereerde beschermen hout tegen vocht;
 2. Beschermt tegen insecten en termieten;
 3. Het versterkt de natuurlijke eigenschappen van hout.

Hoe om de elementen van een houten trap (video) te kiezen

Als u wilt dat het effect van de hoge kosten van het product, dat wil zeggen, dat het scheen en het zag er prachtig te krijgen, moet de ladder worden bedekt met olie en was.

Verschillende elementen voor houten ladders (beelddetail)

03 0-061 4 9Image19 095f08bf695dc05ce8aa59e46294a2f0e9a0fc 71 62532big 1237164lestnicy-derevyannye-Izgotovlenie 102065026 1269971311ograjdenialesnicder006